Reprezentacija Njemačke - Elf

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete od Elfa na SP 2022

1) da bude prvak
11
16%
2) polufinale minimum
14
20%
3) proći će grupu i dalje je sve moguće
11
16%
4) ispadaju u grupi ( za švabomrzce)
33
48%

Ukupno glasova: 69

effe_sa
Kontakt:

Re: Reprezentacija Njemacke - Elf

Post Postao/la effe_sa » 09 jun 2012, 14:58

legenda reala je napisao/la:
Iskreno da ti kažem bojim se da ne podlegnu pod velikim pritiskom i da se ne ponovi Portugal 2004 :x :x
Nadam se da neće jer mi to ne bi nikako odgovaralo, Miro i Njemačka su mi sve za ovaj Euro :mrgreen:
Prvaci mogu biti Njemci,Španci ili Talijani(ako se isčupaju iz grupe, oni su automatski u finalu)
Strijelci Miro ili Robin
I ja se malo tog pritiska bojim, ali dosta vjerujem u ovaj tim, dok mislim pritisak neće uticat sad toliko da ispadnu u grupi (iako oprez u ovoj grupi), ali može poslije uticat , ali nadam se da neće.
legenda reala je napisao/la: timovi koji ih mogu napatiti su i Francuzi oni im nikako ne leže :roll:
Francuzi mogu biti nezgodni za Elf. Baš su nezgodna nekako reprezentacija.

legenda reala je napisao/la: PS: Valja li avatar :P
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 jun 2012, 15:13

@ effe_sa

donese li Gomez titulu ide njegova slika u dresu Elf-a godinu dana na avatar, uz to ti izaberi potpis koji ce statajti na mom profilu. ;) ;)

@ smopiBVB

nazalost politika DFB-a je da stranac ne moze biti selektor, jer time zele donekle nagraditi rad njihovih trenera. Isto tako mislim da ce DFB tesko naci nasljednjika Löw-a, jer jedini kvalitetni Njemacki trener koji nije na zalasku karijere je Klopp - no o tome je jos rano diskutovati i fudbal se preko noci desavaju cudne stvari.

Nego ima li kod Vas nervoze. Ja sam cijeli dan nervozan i nadam se da cemo uspjeti slaviti pobjedu i tako otovoriti na najbolji moguci nacin otvoriti vrata knock-out faze. Inace Elf nije nikad na EP-u izgubio prvu utakmicu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 09 jun 2012, 17:42

Gomez umjesto Mire i Hummels statt Merte. Mislim da su presudile skorasnje povrede ove dvojice rutinera.
effe_sa je napisao/la: Avatar dobar :D
Si, si. :D
Jedva se kutarisa onog GrosKonja. :twisted:

Rano je pricati o Löwovim nasljednicima, a jos je ranije postavljati Jürgena (onog pravog :lol: ) na tu peMzionersku stolicu.
Moje misljenje povodom toga je da bi tu Magy mogao uletiti. Ionako je isticao da se nece vise seliti (barem ne unutar lige). :?
Vom Jäger zum Gejagten

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 09 jun 2012, 17:57

Ima li gdje sastav? je li vec ima gdje da je procurila vijest???
BTW,evo sta sam pronasao na kickeru...

Neuer - Boateng, Mertesacker, Badstuber, Lahm - Khedira, Schweinsteiger - T. Müller, Özil, Podolski - Klose

eh eh,dobro je,ja zadovoljan ak ovak bude!
Zadnja izmjena: proFCB, dana/u 09 jun 2012, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
Stern des Südens

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 jun 2012, 18:01

geronimo je napisao/la:Gomez umjesto Mire i Hummels statt Merte. Mislim da su presudile skorasnje povrede ove dvojice rutinera.
effe_sa je napisao/la: Avatar dobar :D
Si, si. :D
Jedva se kutarisa onog GrosKonja. :twisted:

Rano je pricati o Löwovim nasljednicima, a jos je ranije postavljati Jürgena (onog pravog :lol: ) na tu peMzionersku stolicu.
Moje misljenje povodom toga je da bi tu Magy mogao uletiti. Ionako je isticao da se nece vise seliti (barem ne unutar lige). :?
Slazem se da je rano o tome pricati, ali se treba imati na umu da je peMzionersko mjesto u DFB-u odlicno placeno. Joakim je odmah iza Juppa najplaceniji trener kada je Njemacki fudbal u pitanju sa godisnjim rpimanjima od 2,4 miliona € plus premije.

Magy-u Elf nije interesantan jer ne moze ici u shopping, jer samo raspolaze odredjenim fondom igraca. :lol: :lol:
Pored Klopp-a kao moguce rijesenje vidim Generala kojem ugovor sa Svicom istice 2014.godine.

Pricajte sta hocete, ali je Lena najbolja. :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.bild.de/sport/fussball-em-20 ... .bild.html

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 jun 2012, 18:05

slika

Šta ti je ba, njih dvije su najbolje :P
Plavka meni, ovu crnku bi prepusto čika Geru :mrgreen: :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 jun 2012, 18:30

Prema SKY Sport News kanalu veceras ce na teren izaci sljedeci sastav:

Neuer-Boateng-Hummels-Badstuber-Lahm-Schweinsteiger-Khedira-Özil-Müller-Podolski-Gomez
Navodno Klose nije 100 % spreman. Ode moj optimizam u neku stvar...

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 09 jun 2012, 18:38

amerosm je napisao/la:Prema SKY Sport News kanalu veceras ce na teren izaci sljedeci sastav:

Neuer-Boateng-Hummels-Badstuber-Lahm-Schweinsteiger-Khedira-Özil-Müller-Podolski-Gomez
Navodno Klose nije 100 % spreman. Ode moj optimizam u neku stvar...
Sto je najgore moj Amere Klose nije bas dobar dzoker da kad udje zabije :( ... A upravo ovaj Gomez moze bit veceras ta prevaga jer covjek s njim nikad na cisto nije ... I meni se ne svidja bas al sta ces sta je tu je sad ... Barem smo u odbrani dobili Hummy-a ... Znaci Boatengu je ipak oprostio ... Na svu srecu pa ni Portugal nije sad cemu ... Najvise me brine forma Schweinia, Poldi I Mulla ce bit pun pogodak veceras imajte to na umu ... Bit ce toliko sansi za kontruse a oni su rodjeni za tog ... Milim dakle da ce Poldi i Mulla bit dobri ... Samo treba nam DOBAR Schweini on je ta prevaga na najvaznijoj poziciji u modernom fudbalu ...
BvB Echte Liebe !!!

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 09 jun 2012, 18:43

AJMO Švabe poderat ove cigane večras !!!
Agieren statt reagieren

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 09 jun 2012, 18:45

"Lale" gube.Volio bih da tako i ostane :mrgreen: .Njih vidim ne samo k'o konkurente u grupi nego na cijelom prvenstvu.Imam neki feeling da ce Schweini vcr zablistati 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 09 jun 2012, 18:48

Centre forward je napisao/la:"Lale" gube.Volio bih da tako i ostane :mrgreen: .Njih vidim ne samo k'o konkurente u grupi nego na cijelom prvenstvu.Imam neki feeling da ce Schweini vcr zablistati 8-)
Jbte tvoj feeling daj mi argument sto ce zablistat, a ne feeling da se manje sikiram :D Lale su bgm neozbiljne veceeras bolji su al odbrana im je smjesna ako ovako nastupe protiv nas pojest cemo ih :D
BvB Echte Liebe !!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 jun 2012, 18:50

@ damir_bvb

Pored Gomeza najvise me strah Boateng, jer pravi glupe prekrsaje, odnosno ne razmislja previse. Nikad mi nece biti jasno kako nacija od 80 miliona stanovnika nije u stanju napraviti dva kvalitetna beka. Da je naci kakvog talentovanog klinca i da ga hoce BVB dovesti pa da ga Klopp izbrusi kao sto je uradio sa Pisonjom.

Jedina Gomeza prednost veceras ce biti sto poznaje Pepe-a, a ukoliko bi se ponovila utakmica iz Minkena protiv Reala ne bi imao nista protiv.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 09 jun 2012, 18:54

haha Damire nemoj se ba sikirat.I ovo vrijeme opasno nekakvo.Lose je za srce sve to skupa.Pa kazem ti imam neki osjecaj za feeling.Uvijek me krasio.Ne bi bilo lijepo da me vcr izda :P ,samo da ostane ovako u prvoj tekmi 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 09 jun 2012, 19:00

Znaci nishta od Klose-a u prvoj...ne valja ne valja i ne valja!!!
A ukoliko Hummels bude igrao u prvoj,to ce biti totalno zasluzeno!!!
Stern des Südens

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 jun 2012, 19:03

Hoću Miru :roll: :twisted: Al nek bude spreman za bitne tekme :mrgreen:
Večeras Muller rješava :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 09 jun 2012, 19:07

amerosm je napisao/la: Neuer-Boateng-Hummels-Badstuber-Lahm-Schweinsteiger-Khedira-Özil-Müller-Podolski-Gomez
Beton do betona. :mrgreen:

Ja bih ovdje samo ubacio Reusa umjesto Poldija. Ali i ovako je odlicno.

Mario ce biti prvi strijelac turnira. Eto i kladionice se slazu sa mnom. 8-)
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 09 jun 2012, 19:15

JetSet_Hantraga je napisao/la:Mario ce biti prvi strijelac turnira. Eto i kladionice se slazu sa mnom. 8-)
Gotze, oder... :? :mrgreen:

Tutno sam mezGonju na tiket da mece gol! :twisted:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 09 jun 2012, 19:52

amerosm je napisao/la:@ damir_bvb

Pored Gomeza najvise me strah Boateng, jer pravi glupe prekrsaje, odnosno ne razmislja previse. Nikad mi nece biti jasno kako nacija od 80 miliona stanovnika nije u stanju napraviti dva kvalitetna beka. Da je naci kakvog talentovanog klinca i da ga hoce BVB dovesti pa da ga Klopp izbrusi kao sto je uradio sa Pisonjom.

Jedina Gomeza prednost veceras ce biti sto poznaje Pepe-a, a ukoliko bi se ponovila utakmica iz Minkena protiv Reala ne bi imao nista protiv.
Slazem se s tobom jer stvarno je smjesno da nemamo 2 extra dobra beka smjesno i ne vjerovatno je to ... Isto slucaj i sa Englezima koji nisu mogli imat jednog jedinog golmana kvalitetnog dok ne dodje Hart ...

Gomez ga poznaje, ali i Pepe njeg poznaje :D ... Pepe koliki god to idiot bi ruku na srce igracina je to ipak svjetskog kalibra ... Ali i nas Marion moze zabit svakom a i zakazat kako je najgore :lol: ... Zao mi je za Miru jer ova kljusina bi veceras mogla zacimentirat prvu postavu i predvodit Elf do trona :) kad njeg krene auuuu al fazon je da ga krene, stvarno ej tesko bilo kakvu prognozu dat za njeg jer decko je kao vrijeme ...

Kako god bilo sve osim pobjede je razocarenje ....

Steht auf wen ihr Deutsche seit SIEG SIEG SIEG !!!
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 09 jun 2012, 19:55

Centre forward je napisao/la:haha Damire nemoj se ba sikirat.I ovo vrijeme opasno nekakvo.Lose je za srce sve to skupa.Pa kazem ti imam neki osjecaj za feeling.Uvijek me krasio.Ne bi bilo lijepo da me vcr izda :P ,samo da ostane ovako u prvoj tekmi 8-)
Dobro lutko moja kak ti velis :) ...
BvB Echte Liebe !!!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 09 jun 2012, 20:01

Gomez je na leđima nos'o Pepea u polufinalu LP i ovaj ga ne može čuvat'. Gomez bi mog'o/treb'o večeras biti Lowow as iz rukava.

Ko god da zaigra večeras vjerujem da će dati sve od sebe i da će opravdat' očekivanja nas navijača. Tako je uvijek bilo bez obzira da li je neko u formi ili nije, u reprezentaciji Njemačke na velikim takmičenjima na kraju krajeva se to (slaba forma) i ne osjeti... 8-)

Idemo Panceri....
slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.