DonCorleone je napisao/la:Bolno ali istinito. Od priprema do ovoga sada, uzas. Eno sada Pandzu gone, hoce da mu sudeno rules je napisao/la:Sušiću večeras ako primiš 3-4 gola od Obale Slonovače slobodno se vrati kući , nek sami igrači idu u Brazil , ogadio si mi i Svjetsko Prvenstvo i Reprezentaciju , a i ovi iz Saveza sve glume finoću , a unijeli su neviđen nemir sa ovim posljednjim potezima , nebi me čudilo da u Brazilu budemo najlošija Reprezentacija u povijesti , jer izgleda nit štimaju stvari u Reprezentaciji nit u Savezu ... BRUKA ! SAVEZ NAPOLJE !, SUŠIĆU ODLAZI !.
Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ervin Zukanovic
+1ultrasstyle_tz je napisao/la:covjek ima mjesta u prvih 11 u nekim kombinacijama..tj ako bi se tim slagao po funkcionalnosti i kvalitetu
Frajer ima Spahica i rovitog Bicakcica koji nece odigrati ni jednu pripremnu utakmicu do Argentine. Pored ove dvojice vodi samo jos Sunjica i Vranjesa, gdje je ovaj drugi po potrebi centarhalf. Baš me interesuje šta će biti ako Spahić dobije crveni, a Bicakcic ne bude dovoljno spreman ili nespreman??? Odbranu bazira na Sunjicu i Vranjesu i kao alternativi Kolasincu????
Nije mi jasan Pape...nikako...ama bas nikako. Otpisati spremnog igraca koji je u sustini prva zamjena za stoperski dvojac - tj. igrac koji se bori da bude stoperski dvojac - otpade sa spiska????
Mislim da Pape sve cini da nakon svjetskog mahne svima sa nenadoknadivim posljedica i razdorom u timu
A imbecil na klupi nastavlja da rusi ovu repku...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Sve znam, ali opet potreban nam je.MP8 je napisao/la:Mislis da bi Zukanovic prihvatio kad bi ga zvali da ide nakon svega ovoga ? Ja mislim da ne bi, jer su se ponijeli na jako ruzan nacin.Elegant je napisao/la:Nadam se da ce on ipak biti u Brazilu, ne treba mu viza za Brazil.
Bolje po nas sve da on ide, odbrana ce biti oslabljena.
Kod: Označi sve
Međutim, poslije neosnovanih optužbi ovog igrača i pored njegovih neubjedljivih naknadnih izjava, te nakon konsultacija sa stručnim štabom i igračima, selektor Sušić neće računati na Zukanovića za Mundijal u Brazilu," stoji u saopštenju N/FS BIH.Re: Ervin Zukanovic
@ nadam se da će neko od novinara stati uz Zukanovića i objasniti ovim iz saveza da je Zukan bezrazloga prekrižen.Krivi su ljudi u Savezu zaduženi za taj posao jer sam im sve uredno dostavio i morali su znati da se mogu dogoditi takve stvari. Trebalo je da budu spremni. Morali su se pobrinuti da sve bude kako treba i da imaju dodatno rješenje ukoliko nastane problem.
Ja sam ocekivao od sportsport.ba da oni to urade al' izgleda da nece niko ništa da napiše
To su manipulatori,to nisu navijaci reprzentacije.Uvlacenjem Spahe i Dzeke pokusavaju razvodnidi cijelu stvar,zbuniti ljude(popularno receno spinuju)a krajnji cilj je oprati varalicu Susica.soccerfan je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da neki ovdje imaju obraza pljuvati Dzeku i Spahu jer je Zukanovic ispao sa spiska. Koji li je vas koeficijent inteligencije? Kriv je savez i Safet jer nisu imali zna se sta da momku kazu da otpada sa njihovog spiska. A nepravedno otpada. Ja da se pitam poveo bi ga prije Sunjica, Hadzica, Tinka-Vinka (ko teletabis jbt), Avdije, i njerovatno Ibricica. Momku je nanesena velika nepravda i fakat su se ponijeli neprofesionalno. Da sam na njegovom mjestu kad ga pozovu iduci put, a zvat ce sigurno, lijepo bi otisao i Savez zajedno sa tim pozivom i pred nosom im ga zapalio. Pa vi strogocu trenirajte na nekom drugom. Ali da Spaha i Dzeko imaju nesto sa ovim moze samo retard reci. Briga Spahu i Dzeku hoce li ici Zuka ili Tinki Vinki ili Hadzic. Ni u dzep ni iz dzepa.![]()
- ibrakadabra
- Kontakt:
Sta ocekivati od smradova.Sheyi je napisao/la:Pa zamislite kako se momak osjeca u ovim trenutcima, pa cijelu sezonu jedva ceka okupljanje, put u Brazil i zbog nekakvih sumnjivih okolnosti on ne ide u Brazil. Pa nije uredu da Bog kaze, sramota...
Jeli briga Džeku i Spahu da li ce Ibričić doci na pripreme?soccerfan je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da neki ovdje imaju obraza pljuvati Dzeku i Spahu jer je Zukanovic ispao sa spiska. Koji li je vas koeficijent inteligencije? Kriv je savez i Safet jer nisu imali zna se sta da momku kazu da otpada sa njihovog spiska. A nepravedno otpada. Ja da se pitam poveo bi ga prije Sunjica, Hadzica, Tinka-Vinka (ko teletabis jbt), Avdije, i njerovatno Ibricica. Momku je nanesena velika nepravda i fakat su se ponijeli neprofesionalno. Da sam na njegovom mjestu kad ga pozovu iduci put, a zvat ce sigurno, lijepo bi otisao i Savez zajedno sa tim pozivom i pred nosom im ga zapalio. Pa vi strogocu trenirajte na nekom drugom. Ali da Spaha i Dzeko imaju nesto sa ovim moze samo retard reci. Briga Spahu i Dzeku hoce li ici Zuka ili Tinki Vinki ili Hadzic. Ni u dzep ni iz dzepa.![]()
u Turskoj je izmjenjao 10 klubova,više i ne znam gdje igra uopće.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Toliko sam bijesan razmisljam da te u prolazu popisam kad budes prolazio Bilinim poljem bruko i sramoto države. Savez ko savez dobili keš i sad misle da mogu kako hoće. Begiću i ostala bagro AAAAAAAA [youtube][/youtube]
Zato mu sad treba dat punu podršku, svi mediji da stanu iz Zuke, nije ovo zasluzio nikako .Sheyi je napisao/la:Pa zamislite kako se momak osjeca u ovim trenutcima, pa cijelu sezonu jedva ceka okupljanje, put u Brazil i zbog nekakvih sumnjivih okolnosti on ne ide u Brazil. Pa nije uredu da Bog kaze, sramota...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ako su uredno dali vizu a "nasi" izmislili i napravili slucaj
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, 1921zeljeznicar1921, Alucard, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, bhfanatic14, boki86, BordoArmy88, Bosanac90, CHR, COYGBiH, DanijelTZ, DeeWa, denza, drakemayelover, enobarca, ExEsPerac, FerdinandF, galia95, General505, Google Adsense [Bot], haklamas, HariTz, harko35, HordasFks, HP46, Hrammm1921, invincible1921, J1897, Jegres, Jet2Holiday, JimmyPage, jurisicduska, kakarut, kladionicar30, kolezeljovac, Konzerva, L-Train, lakilone, legendarnadruga, lol89, LondonBlues, Lynx, Majstorinho, marlostanf1eld, MikiPirs, MostarNeretva, MrPink, N3R3D, nebeskasila, nerkolfc, Principatus, Pushko92, RaZuti, rukometubih23, s4mke, Shategabri, Sheyi, Shogun, signalidunapark, StevieG8, THEC, TofiTofita, travuljasSs, tuzlanskinacin, Venom, VensanKasel, Wolffire, Yucca, zastitaIdentiteta, zemuntrg, zikerrz21 i 477 gostiju.