Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

BosPos
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la BosPos » 07 mar 2024, 10:44

BenjooJutub je napisao/la:
07 mar 2024, 09:59
Varg je napisao/la:
06 mar 2024, 20:51
Imajednabrigada je napisao/la:
06 mar 2024, 20:31

Hvala momci, tako sam nesto i mislio. Naime, ima neki mali dobarx igra za Basel i za u17 Svicarsku i vec odavno mi kolega koji zivi gore govori da ga preporucim i našem savezu jer navodno jesu Hrvati ali nisu oni zadojeni i mozda bi pristao igrati za Bosnu a ni on ih bas dobro ne poznaje.
Odbijao sam to jer sam pretpostavljao da je upravo tako kao sto ste rekli, ali poslali su mu bili ig profil od malog gdje Pise "Bosnian i hrvatska" i razmisljam mozda ima nesto bosansko u njemu ...pa sam odlučio ipak da upitam ako neko ima blizu tu o mentalitetu tog stanovništva.

Uglavnom znaci nista od toga.
standardno hrvatsko mjesto sa istim mindsetom naravno primarno sve CRO, ali nisu gadljivi na Bosnu, naprotiv rekao bih, a možda je i silom prilika tako jer su okruženi bošnjacima, koće ga znati...
Ne bih rekao da je tako zbog toga što su okruženi Bošnjacima... Ljudima je to nepojmljivo, da imaš mjesto gdje su većinski Hrvati, koji vole Bosnu a ne kriju simpatije i prema Hrvatskoj. Sličan primjer ti je Bistarac pored Lukavca. Zajedno slavimo njihov Božić, zajedno navijamo za BiH, zajedno gledamo Hrvatsku, to selo je dalo par Zlatnih Ljiljana u ratu...

To kad sam pričao jednom Mostarcu (Hrvatu) nije mogao da vjeruje.

Ali opet, Obodnica je 20km udaljena od Bistarca, svašta se moze primjeniti u tih 20 km. Jebote koji smo mi debili kao narodi, lafo neke razlike tražimo među nama a krvna zrnca nam identična :D
Negdje procita da svi problemi izmedju Bosnjaka i Hrvata poticu iz jedne zupanije iz Hercegovine. Jebote prije toga historijski nikad ti narodi nisu imali neke ozbiljne probleme. Pa u Posavini dje je zivio ogroman broj Hvata borili se zajedno sa Armijom. Nikad nisu zapucali jedno na drugo. I kad su najvece bitke u Hercegovini bile nisu htjeli da se bore protiv Armije. Nisu bili slijepo poslusni Zagrebu. Odes na Youtube ukucas npr Zejko Juric i vidjet ces hejbet pjesma o Bosni. Voli se Bosna. Kad covjek razmisli nije ni cudo sto je prodana. Prodaj, naseli u Hrvatsku i asimiliraj jer da nije prodana imao bi ogromnu bazu Katolika/Hrvata koji bi aposolutno bili otvoreni za Bosanstvo.Da se razumijemo to ne odgovara ni mladomuslima koji se bore da Bosnjaci budu vjerska skupima. Svima im je Bosanstvo trn u oku.

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 07 mar 2024, 10:44

Ima još šanse da Baždar zaigra za nas. Ako se vrati tamo gdje je bio posljednju godinu i po, zakucan za klupu Partizana, uplatiće gdje treba i to je to.
Osvanuće naslovi, "Pobijedilo je srce, Baždar ipak odbrao BiH" i slična sranja. Uvjeravaće nas kako smo dobili veliko pojačanje.
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 07 mar 2024, 11:04, ukupno mijenjano 1 put.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 07 mar 2024, 11:01

Nit sam čitao komentare nesto niti želim ali ne moze se nikako porediti nastupanje Bošnjaka za Srbiju i Srbina ili Hrvata za Bosnu i Hercegovinu.
Neuporedivo zbog jednog krucijalnog razloga koji mnogi ne žele shvatiti...a ima ih vise. Ja cu se dotaći ovaj put jednog.
Igrati za reprezentaciju gdje te mrze i žele ubiti prvom sledecom prilikom je za mene najblaže receno neprihvatljivo. Neću koristiti niti jedan drugi negativniji termin.

Kristijan
Kontakt:

Post Postao/la Kristijan » 07 mar 2024, 11:07

Pa ono jest Ubi Srbina,Gazi cetnike su zaista pjesme koje tjeraju Srbe iz reprezentacije.
U Srbiji nikada navijaci reprezentacije nisu pjevali Ubi Bosnjaka.

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 07 mar 2024, 11:12

Kristijan je napisao/la:
07 mar 2024, 11:07
Pa ono jest Ubi Srbina,Gazi cetnike su zaista pjesme koje tjeraju Srbe iz reprezentacije.
Nisu pjevali, primijenjivali su u praksi
92:48 - La Decima

"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 07 mar 2024, 11:48

Kristijan je napisao/la:
Upravu si. Niste pjevali Ubij Bosnjaka, ali jeste Ubij baliju, Turcina...
Na svakoj utakmici Novog Pazara i CZV ili Partizana bude ispraćeno skandiniranjem "noz, zica, Srebrenica", ratnih zlocinaca i nazivanjem Turcima i sta sve ne
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 07 mar 2024, 11:56

Kristijan je napisao/la:
sta rece lik :tokralju: , nisu pjevali ubij bosnjaka hahah, dobro to nisu, ali je sve samo stvar semantike. Samo velicanje Ratka Mladica je ravno "ubij bosnjaka".

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 07 mar 2024, 12:01

Kristijan je napisao/la:
Yebo ti svoju mater i oca što te napraviše.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 07 mar 2024, 12:04

Kristijan je napisao/la:
07 mar 2024, 11:12
Kao i svi drugi.
Ipak nikom to nije bila sva sustina rata i djelovanja kako vojnog tako i politckog kao vama
=\_1921_/=

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 07 mar 2024, 12:07

MoodyHank je napisao/la:
07 mar 2024, 12:01
Kristijan je napisao/la:
Yebo ti svoju mater i oca što te napraviše.
Neka nemoj, nek pisu sto vise mozda konacno ovim nasim pametnjakovicima sa parolama "svi smo isti" "sta fali hajde bgt"...budu neke stvari jasnije...mada cisro sumnjam
=\_1921_/=

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 07 mar 2024, 12:15

Yebeš igrače, ionako Srbadiji nije stalo da igraju za nas nit im šta pjevamo nit to njih interesuje, da se bi riješit ovih četnika u menadžmentu, yebavali smo Vici najmilije i sve što smo stigli, ali čovjek uhvatio sisu države koju ne priznaje i ne popušta

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 07 mar 2024, 12:49

TMmanija2012 je napisao/la:
06 mar 2024, 16:13
Srbi i Hrvati mogu da ginu za Ljiljane , a Bosnje iz NP ne smije sutati loptu za Srbiju :urnebes: Samo da te jos ovo upitam , da li je tebi ok sto Lana pliva za BiH ?
mjesas vjersku i nacionalnu pripadnost. To sto je neko katolik, ne cini ga automatski Hrvatom, niti pravoslavca Srbinom. Sto se tice himne Jedna si jedina, ne znam sta tu ima ima uvredljivo za Krunica ili bilo koja drugog? Dok himna Boze pravde je uvredljiva za sva one koji nisu Srbi, a zive na podrucju Srbije ( Albanci, Bosnjaci, Hrvati, Madjari ).
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 07 mar 2024, 12:55

Meni nije realno da se neko ovdje raspravlja sa cetnicima i pokusava im objasniti zasto su cetnici:-)

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 07 mar 2024, 13:05

Ovaj pametnjakovic spominje Lanu.
Pa Lanu više vole Bošnjaci nego Hrvati!!!
Pored toga što je volimo, sutra je ne bismo ubili.

Srbi (cast izuzecima, uvijek ih ima) ne vole Bazdara, ili da budem precizniji, mrze ga i sutra bi ga ubili, i njega i Adema Ljajica i ostale sportiste Sandzaklije koji žive u očitoj zabludi. Igrati za nekoga ko te mrzi je van svake pameti.
Uz to pogledati tretman Krunica u reprezentaciji, Misimovica, Supica, Stevanovica...Kada ih je iko dok su igrali u dresu reprezentacije vrijeđao po bilo kom osnovu?!

Za mene Sandžaklija koji ode igrati za reprezentaciju Srbije je naograjisao...
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 07 mar 2024, 13:08, ukupno mijenjano 1 put.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 07 mar 2024, 13:07

Mozda Bazdar nece pjevati himnu , ni Ljajic nije pjevao ali je igrao za svoju drzavu. Ljudi nemaju nikakve emocije prema Bosni ,nema veze sto se opredeljuju kao Bosnjaci :kafa: Sto se tice navijaca , evo ja prvi sam pjevao uvrijedljive pjesme kada smo igrali protiv srbije :crazy:
Niko te nikad mrziti nece ko sto te mrzim ja, srbijo, srbijo kurvo balkanska.
Rukometna utakmica BiH- Srbija

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 07 mar 2024, 13:11

babino je napisao/la:
07 mar 2024, 12:55
Meni nije realno da se neko ovdje raspravlja sa cetnicima i pokusava im objasniti zasto su cetnici:-)
Točno tako...ne znam ni sto se oglasih "cak" 2x :)
Gubljenje vremena.

deantinho
Kontakt:

Post Postao/la deantinho » 07 mar 2024, 15:27

hurem je napisao/la:
07 mar 2024, 13:05

Srbi (cast izuzecima, uvijek ih ima) ne vole Bazdara, ili da budem precizniji, mrze ga i sutra bi ga ubili, i njega i Adema Ljajica i ostale sportiste Sandzaklije koji žive u očitoj zabludi. Igrati za nekoga ko te mrzi je van svake pameti.
Uz to pogledati tretman Krunica u reprezentaciji, Misimovica, Supica, Stevanovica...Kada ih je iko dok su igrali u dresu reprezentacije vrijeđao po bilo kom osnovu?!
:roll:

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 07 mar 2024, 17:24

deantinho je napisao/la:
07 mar 2024, 15:27
hurem je napisao/la:
07 mar 2024, 13:05

:roll:
tvrdis da ne bi ubio bazdara da imas priliku? damn, respect brate, kad bi barem svi srbi bili ko ti, moglo bi se mozda sa vama i normalno živjeti

napapijri1987
Kontakt:

Post Postao/la napapijri1987 » 07 mar 2024, 17:35

TMmanija2012 je napisao/la:
07 mar 2024, 13:07
Mozda Bazdar nece pjevati himnu , ni Ljajic nije pjevao ali je igrao za svoju drzavu. Ljudi nemaju nikakve emocije prema Bosni ,nema veze sto se opredeljuju kao Bosnjaci :kafa: Sto se tice navijaca , evo ja prvi sam pjevao uvrijedljive pjesme kada smo igrali protiv srbije :crazy:
Niko te nikad mrziti nece ko sto te mrzim ja, srbijo, srbijo kurvo balkanska.
Rukometna utakmica BiH- Srbija
Opet ti gluposti pises. De prestani se glupirati molim te. Jedno je pjevati da nekog mrzis drugo pozivati na ubistvo,slaviti zlocine i zlocince.
U Srbiji pjevanje ratnim zlocincima je cin patriotizma U BiH nije.Kod nas skidaju zastavu RBIH dok se kod njih normalno unose zastave sa natpisima noz zica i slicno,transovi sa ratnim zlocincima su normalna koreografija.
I ne poredi bosnjake vise nikada sa tim supkom Evrope. Njemacka 1943 je pojam demokratije i suzivota za Srbiju,bolje poredjenje ti ne treba.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 10 gostiju.