Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
Horoz
-
Kontakt:
invincible1921 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 14:13
Horoz je napisao/la: ↑06 mar 2024, 14:12
Ogromna većina se vodi eurima i interesima, nije u tome problem, naš problem je što bh reprezentacija nije atraktivna. Ne nudi eure i interese.
Nas problem su takvi kao ti koji moralisu a prodali bi majku za eure...al si prvi u redu za prigovorit. Nikakvog postovanja prema sebi nemas a ocekujes da te neko drugi ko tr usput mrzi postuje
Eto vidiš. Zaista ne volim da vrijeđam, ali ti si tipičan dokaz da glupost i bezobrazluk najčešće idu skupa.
Također si i primjer radi čega pristojni i obrazovani ljudi preziru patriotizam i manipulisanje tim pojmom.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
invincible1921
-
Kontakt:
Postao/la invincible1921 » 06 mar 2024, 14:24
Horoz je napisao/la: ↑06 mar 2024, 14:18
invincible1921 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 14:13
Horoz je napisao/la: ↑06 mar 2024, 14:12
Ogromna većina se vodi eurima i interesima, nije u tome problem, naš problem je što bh reprezentacija nije atraktivna. Ne nudi eure i interese.
Nas problem su takvi kao ti koji moralisu a prodali bi majku za eure...al si prvi u redu za prigovorit. Nikakvog postovanja prema sebi nemas a ocekujes da te neko drugi ko tr usput mrzi postuje
Eto vidiš. Zaista ne volim da vrijeđam, ali ti si tipačan dokaz da glupost i bezobrazluk najčešće idu skupa.
Također si i primjer radi čega pristojni i obrazovani ljudi preziru patriotizam i manipulisanje tim pojmom.
Ja te vrijedjam? Pa sve sto sam rrkao su tvoji stavovi...jesam
ti ja kriv sto su ti stavovi uvrijedljivi i samom tebi iako ih zastupas? Po tebi da bi volio drzavu ona ti mora placat? Ne kontam?
Sta hoces ti uopste? Tebi ova dezava i tvoj narod nista ne predstavljaju zivis tu jer si se rodio tj "moraas"..nez sto uopste i komentsrises onda? Reci ices dje ti bude bolje pa taman i kokardu nosio? U cemu je problem? Sam si to upravo rekao vise puta...Vise cu te postovat ak priznas...al nemoj onda ocekivat da ti ja aplaudiram za takvo podanistvo i siromastvo duse i duha...haj sro ocekujes to nego bi jos da me ubjedis da svi trebamo bit takvi jadovi
=\_1921_/=
-
Horoz
-
Kontakt:
invincible1921 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 14:24
ti ja kriv sto su ti stavovi uvrijedljivi i samom tebi iako ih zastupas? Po tebi da bi volio drzavu ona ti mora placat? Ne kontam?
Sta hoces ti uopste? Tebi ova dezava i tvoj narod nista ne predstavljaju zivis tu jer si se rodio tj "moraas"..nez sto uopste i komentsrises onda? Reci ices dje ti bude bolje pa taman i kokardu nosio? U cemu je problem? Vise cu te postovat...al nemoj onda ocekivat sa ti ja alaludiram za takvo podanistvo i siromastvo duse i duha...haj sro ocekujes to nego bi jos da me ubjedis da svi trebamo bit takvi jadovi
Moj problem je što živim u istoj državi sa tobom, navijam za istu reprezentaciju, i to prilično strastveno, pa me tužna sudbina prinudila da razmjenjijem mišljenje s tobom.
Što ne mogu da se okrenem i pustim da takvi nesretni mozgovi odlučuju moju sudbinu i sudbinu države. Priznajem, to je moj problem, dišem isti forumski zrak s tobom i tu ne mogu ništa.
Al evo, ovdje prestajem barem da diskutujem
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
invincible1921
-
Kontakt:
Postao/la invincible1921 » 06 mar 2024, 14:42
Horoz je napisao/la: ↑06 mar 2024, 14:34
invincible1921 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 14:24
Sta hoces ti uopste? Tebi ova dezava i tvoj narod nista ne predstavljaju zivis tu jer si se rodio tj "moraas"..nez sto uopste i komentsrises onda? Reci ices dje ti bude bolje pa taman i kokardu nosio? U cemu je problem? Vise cu te postovat...al nemoj onda ocekivat sa ti ja alaludiram za takvo podanistvo i siromastvo duse i duha...haj sro ocekujes to nego bi jos da me ubjedis da svi trebamo bit takvi jadovi
Moj problem je što živim u istoj državi sa tobom, navijam za istu reprezentaciju, i to prilično strastveno, pa me tužna sudbina prinudila da razmjenjijem mišljenje s tobom.
Što ne mogu da se okrenem i pustim da takvi nesretni mozgovi odlučuju moju sudbinu i sudbinu države. Priznajem, to je moj problem, dišem isti forumski zrak s tobom i tu ne mogu ništa.
Al evo, ovdje prestajem barem da diskutujem
Slusaj vako posebni sto mislis da si pametniji od boga za dva slova jer si ti fgr tolklo iznad nas... a ne znas dje si supalj.
Da nije bilo OVAKVIH qrac bi imo reprezantciju da navijas ustvari ti bi navijo za veliku srbiju mozda bi ti i bolje bilo...tamo bi se mozda gradili tereni ...pod uslovm da su ti dozvolili da zivis i budes kmet
Uostalom sta te briga mozda ti ponudi neka druga drzava pare pa ces navijat za njih imas izbor ako nista ha ja. Za ovaj zrak ja cu poginut ti ces ga promjenit prvom prilikom. Ti meni spocitavas da sam problem drzave a ti bi je prodo prvom prilikom....
Na kraju krsjeva pa idi ljudino srbima i hrvatima kad su tolko pametniji i bolji sta te sprijecava? Idi njemcima, idi dje hos ocigledno su ti svi bolji od tvog naroda...uostalom ti sam ni ne zelis da pripadas tom narodu
=\_1921_/=
-
Zastone
-
Kontakt:
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 14:07
TMmanija2012 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 12:41
Srbija i Partizan od njega prave igrace , a mi bi da ga klepimo na emocije ''Bosna je tvoja maticna drzava'' , a kad ode neki Srbin iz BiH da igra za Srbiju onda drvlje i kamenje po njemu. Srbija ulozila u njega ,njihov produkt i zele da bude njihov igrac.
Ima i drugi dio price , bolje ce se prodati kao igrac Srbije koji ide redovno na velika takmicenja , gdje dobija vise na cijeni.
Momak misli na sebe i svoju buducnost kao i svi mi.
Pa Bosna je od Vladana napravila igrača i pružila mu šansu pa je prvom prilikom **** reprezentaciju i odlučio se predstavljati Srbiju. Poenta je da bi Srbi i Hrvati iz BiH izabrali susjedne zemlje taman da su najgore reprezentacije na svijetu, dok samo kod nas se Bošnjo vodi eurima i interesima.
Bas tako.. iako BiH savez nimalo ne pomaze i ne gleda te talente iz Sandzaka, tako ni oni nesto pretjerano ne osjete tu ljubav za taj dres i onda to dodje ovako kao sa Masovicem i Bazdarom.. Realnost je da kao narod se vodimo sitnim interesima i sve stavljamo ispred drzave, dok je kod Srba i Hrvata mnogo drugacija situacija, eto naveo si Vladana sve je dobio ovdje ali je odabrao drugu reprezentaciju.. Ja se jos uvijek nadam da bi Bazdar mogao odabrati nas.

-
Semper
-
Kontakt:
Sandzaklije ne vole Bosnu, oni jedino vole Sarajevo jer tu mogu da prosipaju svoj primitivizam. Sandzaklije samo gledaju da izvaraju nekog a sve pod krinkom vjere u Allaha.
Daleko im bila kuća od nase reprezentacije.
-
TMovac
-
Kontakt:
Horoz je napisao/la: ↑06 mar 2024, 13:56
invincible1921 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 13:48
Kao sro rekoh koliko je to tvoje da te isplatimo pa da ides iz ove nepatritoske zemlje da budes patriota tamo dje mislis da trebas bit?
Neka cemo njima na obraz ja cu ga kupit prvi ako ne budem imo drugog nacina...ja svoj obraz ne dam a vasim nek srbi brisu guzicu ako vas i to zapadne.
Pa bolan koga ćete vi isplatit ? Nemate pare za struju.
O kakvom obrazu pričaš? Pa gdje se tvoj Željo plasirao u zadnjih 30 godina, to je bruka i sramota. Glavni u klubu su vam trećerazredni igrači upravo iz te Srbije na koju režiš. Gdje je tu ponos, obraz?
Da je bio trenutni sistem ranije, Zeljo bi imao nekoliko grupnih faza, barem lige europe. A mozda i nastup u grupnoj fazi lige prvaka. Ali u svakom slucaju nismo se brukali. Nasi protivnici su uglavnom prolazili grupe. Sto dovoljno govori o tadasnjoj snazi tih protivnika. Istina trenutno ne stojimo najbolje, ali svi nekada upadnu u krizu. Ali ne brini vratit cemo se na mjesto gdje pripadamo. Sto se igraca iz Srbije tice, nemamo niti jednog. Osim ako ne racunas Selimovica koji ima Luxembursko i Srbijansko drzavljanstvo. Ali on je sve osim nosioca igre i doticni nikad nije igrao u srbijanskoj ligi.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
invincible1921
-
Kontakt:
Postao/la invincible1921 » 06 mar 2024, 15:23
TMovac je napisao/la: ↑06 mar 2024, 14:58
Horoz je napisao/la: ↑06 mar 2024, 13:56
invincible1921 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 13:48
Kao sro rekoh koliko je to tvoje da te isplatimo pa da ides iz ove nepatritoske zemlje da budes patriota tamo dje mislis da trebas bit?
Neka cemo njima na obraz ja cu ga kupit prvi ako ne budem imo drugog nacina...ja svoj obraz ne dam a vasim nek srbi brisu guzicu ako vas i to zapadne.
Pa bolan koga ćete vi isplatit ? Nemate pare za struju.
O kakvom obrazu pričaš? Pa gdje se tvoj Željo plasirao u zadnjih 30 godina, to je bruka i sramota. Glavni u klubu su vam trećerazredni igrači upravo iz te Srbije na koju režiš. Gdje je tu ponos, obraz?
Da je bio trenutni sistem ranije, Zeljo bi imao nekoliko grupnih faza, barem lige europe. A mozda i nastup u grupnoj fazi lige prvaka. Ali u svakom slucaju nismo se brukali. Nasi protivnici su uglavnom prolazili grupe. Sto dovoljno govori o tadasnjoj snazi tih protivnika. Istina trenutno ne stojimo najbolje, ali svi nekada upadnu u krizu. Ali ne brini vratit cemo se na mjesto gdje pripadamo. Sto se igraca iz Srbije tice, nemamo niti jednog. Osim ako ne racunas Selimovica koji ima Luxembursko i Srbijansko drzavljanstvo. Ali on je sve osim nosioca igre i doticni nikad nije igrao u srbijanskoj ligi.
Ma pusti ga trpa mi mrznju prema srbima vjerovatno bi mu iduca bila TI SI SDA MUNDJOS i tad bi dozivio liberalno fgr svrsavanj...poredi klub i drzavu, prica o patritozmu a ne bi znao sta je isti da mu sjedi u dnevnom boravku...
Sta ima veze i da imamo srbe? I trebamo ih imat, i crnce i kineze i srbe i hrvate pa ako treba i vanzemaljce...
=\_1921_/=
-
TMmanija2012
-
Kontakt:
Postao/la TMmanija2012 » 06 mar 2024, 15:24
Ovdje kukate na igraca koji od malena igra za Srbiju i ocekujete da mu emocije prorade za Bosnom. Masa sportista druge vjere ili nacionalnosti igra za Srbiju od kosarkasa Smajlagica ,tenisera Djerea , streljastvo Mikac,atleticari Bibic i Kolasinac itd,ali svi su oni rodjeni u Srbiji. Kao sto nasa Lana voli BiH , a nije Bosnjakinja ili Barbarez ili Glavas ili Neno Markovic.
Na kraju meni je Lana draza nego Bosnjak Bazdar , vjerujte mi nije mi zao sto nece igrati za nas,ali postujem njegovu odluku.
Sto se tice Vladana, kada ti levati vode savez nije ni cudo , dok je branio za nas mogli smo ga uvesti jedan minut na gol i zavrsiti pricu sa njim, tako se to radi.
Ima sportasa Srba koji imaju srpske korijene, ali njihova zelja da nastupaju za drzavu gdje su rodjeni.
Zaboravite tu pricu patriotizam ,danas ti menadzeri svajetuju za koju repku treba da igras i kroje ti sudbinu.
Imao sam cast poznavati jednu nasu veliku rahmetli menadzericu , ja sto znam ona je 5-6 igraca koji nisu Bosnjaci dovela u repku (Nije fudbal u pitanju).Vjerujte mi neki ti igraci imali su emocije prema BiH ko ja prema Juznom Sudanu,ali kad je interes u pitanju i dobar klub onda se voli Bosna.
-
invincible1921
-
Kontakt:
Postao/la invincible1921 » 06 mar 2024, 15:29
TMmanija2012 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 15:24
Ovdje kukate na igraca koji od malena igra za Srbiju i ocekujete da mu emocije prorade za Bosnom. Masa sportista druge vjere ili nacionalnosti igra za Srbiju od kosarkasa Smajlagica ,tenisera Djerea , streljastvo Mikac,atleticari Bibic i Kolasinac itd,ali svi su oni rodjeni u Srbiji. Kao sto nasa Lana voli BiH , a nije Bosnjakinja ili Barbarez ili Glavas ili Neno Markovic.
Na kraju meni je Lana draza nego Bosnjak Bazdar , vjerujte mi nije mi zao sto nece igrati za nas,ali postujem njegovu odluku.
Sto se tice Vladana, kada ti levati vode savez nije ni cudo , dok je branio za nas mogli smo ga uvesti jedan minut na gol i zavrsiti pricu sa njim, tako se to radi.
Ima sportasa Srba koji imaju srpske korijene, ali njihova zelja da nastupaju za drzavu gdje su rodjeni.
Zaboravite tu pricu patriotizam ,danas ti menadzeri svajetuju za koju repku treba da igras i kroje ti sudbinu.
Imao sam cast poznavati jednu nasu veliku rahmetli menadzericu , ja sto znam ona je 5-6 igraca koji nisu Bosnjaci dovela u repku (Nije fudbal u pitanju).Vjerujte mi neki ti igraci imali su emocije prema BiH ko ja prema Juznom Sudanu,ali kad je interes u pitanju i dobar klub onda se voli Bosna.
Znaci Srbo Srbic igra za BiH jer je rodjen tu, svi ga vole dodje na tekmu odigra zabije go proslavi sa navijacima svoje drzave pobjedu, ne osjeca nikakvu mrznju prema njemu jer je nikad i historiji nije bilo. Vole ga bez obzira na vjeru i naciju
Primjer drugi Bosnjo Bosnjic igra za srbiju jjer je rodjen tu, svaki dan od malih nogu trpi uvrede, nipodastavanje i segregaciju prema svojoj naciji i vjeri, ti isti sugradjani ta ista drzava mu je vjerovatno ubijalaclanove familije stoljecima unazad...dodje igra utakmicu slusa sa tribina Noz zica srebrenica, kolji turke, gleda transparente koji slave mladica i ostale zlocince...i zabije go i ode proslavit s tim ljudima kao jeeej super
I tebi je to sasvim ok?
Daj ba covjece dozovi se ...nije problem da igra za nekog drugog to i mogu shvatit, al da za srbiji igra je mentalno ostecenje mozga
=\_1921_/=
-
TMmanija2012
-
Kontakt:
Postao/la TMmanija2012 » 06 mar 2024, 15:44
invincible1921 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 15:29
Znaci Srbo Srbic igra za BiH jer je rodjen tu, svi ga vole dodje na tekmu odigra zabije go proslavi sa navijacima svoje drzave pobjedu, ne osjeca nikakvu mrznju prema njemu jer je nikad i historiji nije bilo
Primjer drugi Bosnjo Bosnjic igra za srbiju jjer je rodjen tu, svaki dan od malih nogu trpi uvrede, nipodastavanje i segregaciju prema svojoj naciji i vjeri, ti isti sugradjani ta ista drzava mu je vjerovatno ubijalaclanove familije stoljecima unazad...dodje igra utakmicu slusa sa tribina Noz zica srebrenica, kolji turke, gleda transparente koji slave mladica i ostale zlocince...i zabije go i ode proslavit s tim ljudima kao jeeej super
I tebi je to sasvim ok?
Daj ba covjece dozovi se ...
Bosnjo Bosnjic iz Novog Pazara treba igrati za BiH ,a prosao sve selekcije Srbije i clan Partizana nidje veze. Smajlagic kada Partizan podere Zvezdu pjeva na mikrofonu sa Grobarima, nije to bas tako da ga neko vrijedja.
Srbo kada slusa himnu Jedan si jedina , to je ok po tebi ,mozda Krunica vrijeda himna koju pjevaju navijaci ( ima razlog, nije sto je Srbin ,drugi je razlog u pitanju).
Meni je savim normalno da igra za drzavu u kojoj je rodjen, u kojoj trenutno zivi i clan je srpskog kluba. Mozda se covjek osjeca kao Srbin , bio je onaj atleticar mislim da se zvao Emir Bekric , izjasnjavao se kao pravoslavac.
-
invincible1921
-
Kontakt:
Postao/la invincible1921 » 06 mar 2024, 16:09
TMmanija2012 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 15:44
invincible1921 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 15:29
Znaci Srbo Srbic igra za BiH jer je rodjen tu, svi ga vole dodje na tekmu odigra zabije go proslavi sa navijacima svoje drzave pobjedu, ne osjeca nikakvu mrznju prema njemu jer je nikad i historiji nije bilo
I tebi je to sasvim ok?
Daj ba covjece dozovi se ...
Bosnjo Bosnjic iz Novog Pazara treba igrati za BiH ,a prosao sve selekcije Srbije i clan Partizana nidje veze. Smajlagic kada Partizan podere Zvezdu pjeva na mikrofonu sa Grobarima, nije to bas tako da ga neko vrijedja.
Srbo kada slusa himnu Jedan si jedina , to je ok po tebi ,mozda Krunica vrijeda himna koju pjevaju navijaci ( ima razlog, nije sto je Srbin ,drugi je razlog u pitanju).
Meni je savim normalno da igra za drzavu u kojoj je rodjen, u kojoj trenutno zivi i clan je srpskog kluba. Mozda se covjek osjeca kao Srbin , bio je onaj atleticar mislim da se zvao Emir Bekric , izjasnjavao se kao pravoslavac.
Pa naravno da takve bez ikakvog obraza nece vrijedjat...sto taj smailagic ne igra u zvezdi? Ah da "Sitpar, ustasa balija nisu moja bratija". Na kraju krajeva ako Bazdru ili tebi ne smeta da ti neko pljuje po narodu kojem pripadas i vrijedja te dok si ti sa njim rame uz rame i slavis to..onda ok sta da vam kazem ..ustvri nemam vam sta reci samo ste o sebi rekli.
Mnogi srbi i hrvati su za tu himnu i ljiljane zivot dali tako da kome je stalo do ove drzave nema mu sta smetat ..cak sta vise...al ti to ne kontas jer po tebi svi smo isti, svi smo palili kuce ha ja zavadise nas a sta ce srbi naivni kakvi jesu pa pravo u genocid
Onaj kome smeta ne treba ni da igra a da se mene pita ne bi ni zivio ovdje...ako ti vec toliko smeta idi tamo gdje ti ne smeta...tom bi smetalo i da je boze pravde himna...al ti i to naravno ne mozes skontati
=\_1921_/=
-
TMmanija2012
-
Kontakt:
Postao/la TMmanija2012 » 06 mar 2024, 16:13
Srbi i Hrvati mogu da ginu za Ljiljane , a Bosnje iz NP ne smije sutati loptu za Srbiju

Samo da te jos ovo upitam , da li je tebi ok sto Lana pliva za BiH ?
-
Wanderson
-
Kontakt:
TMmanija2012 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 16:13
Srbi i Hrvati mogu da ginu za Ljiljane , a Bosnje iz NP ne smije sutati loptu za Srbiju

Da li je tebi OK sto Zubac, Bogdanovic, Matkovic, braca Ivisic igraju kosarku za Hrvatsku?
Da li ti je OK sto Borisa Simanic, Dalibor Ilic, Mijat Gacinovic igraju za Srbiju?
Da li ti je OK sto Luka Sucic i Mateo Kovacic koji nemaju veze sa Hrvatskom igraju za istu?
Da li ti je OK sto su Zdravko Kuzmanovic i Neven Subotic igrali za Srbiju iako sa istom veze nikakve nemaju?
-
19vendetta87
-
Kontakt:
Postao/la 19vendetta87 » 06 mar 2024, 16:29

90% uspjesnih Srba i Hrvata u sport ce odabrati Srbiju ili Hrvatsku, dok 90% Sandzaklija ce odabrati Srbiju...pa ti sad kontaj.
Na jednu Lanu si izgubio desetine uspjesnih fudbalera, kosarkasa i rukometesa iz reda Hrvata, jer njih zanima Hrvatska, pa taman da ih drzis kao kap vode na dlanu u Bosni, opet ce htjeti nastupati za Hrvatsku.
Dok delije i grobari svaku utakmicu protiv Novog Pazar skandiraju ratne zlocince, vrijeđaju Srebrenicu i Bosnjake kao narod, ali opet svi lete pod 4S zastavu...stvarno fenomen za proučavanja
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
TMmanija2012
-
Kontakt:
Postao/la TMmanija2012 » 06 mar 2024, 16:36
Wanderson je napisao/la: ↑06 mar 2024, 16:26

Da li je tebi OK sto Zubac, Bogdanovic, Matkovic, braca Ivisic igraju kosarku za Hrvatsku?
Da li ti je OK sto Borisa Simanic, Dalibor Ilic, Mijat Gacinovic igraju za Srbiju?
Da li ti je OK sto Luka Sucic i Mateo Kovacic koji nemaju veze sa Hrvatskom igraju za istu?
Da li ti je OK sto su Zdravko Kuzmanovic i Neven Subotic igrali za Srbiju iako sa istom veze nikakve nemaju?
Meni nije ok , ja nikada necu shvatiti osobu koja se rodi i zivi u jednoj drzavi ,a voli drugu drzavu.Po meni to su malo uvrnuti ljudi , vise volis tudju drzavu nego svoju.
Vama je ok da jedan drzavljanin Srbije igra za BiH , a nije ok da drzavljanin BiH igra za Srbiju ili Hrvatsku, jel vi sebe citate sta pisete

-
Wanderson
-
Kontakt:
TMmanija2012 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 16:36
Wanderson je napisao/la: ↑06 mar 2024, 16:26

Meni nije ok , ja nikada necu shvatiti osobu koja se rodi i zivi u jednoj drzavi ,a voli drugu drzavu.Po meni to su malo uvrnuti ljudi , vise volis tudju drzavu nego svoju.
Vama je ok da jedan drzavljanin Srbije igra za BiH , a nije ok da drzavljanin BiH igra za Srbiju ili Hrvatsku, jel vi sebe citate sta pisete
Glupo percipiras stvari, bolje receno pravis se pametan, a ispadas glup.
Kad budu Srbi i Hrvati iz Bosne i koji vuku korijene iz Bosne igrali za BiH ili recimo u Sucicevom slucaju Austriju, onda nek i Bosnjaci kao Mirza Dzomba i Halil Jaganjac igraju za Hrvatsku, isto tako kad Kuzmanovic kojem otac i dan danas bude u Skugricu bude igrao za BiH ili Svicu, neka i Bazdar, Đerlek i Ljajic igraju za Srbiju, a ne da i Dalibor Ilic i Alen Smailagic igraju za Srbiju.
Kad oni grabe i jedno i drugo i mi trebamo raditi isto, kad oni budu prestali, trebamo prestati i mi.
-
Horoz
-
Kontakt:
TMmanija2012 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 16:36
Poenta šovinizma i nacionalizma su dupli standardi. Što je nama dozvoljeno, njima nije. Vladan je đubre i izdajnik, a Baždar će biti najveći bosanski sin ako pređe kod nas.

Tu prestaje svaka smislena diskusija.
Patriotizm bi trebao biti pravljenje jakog Želje, jakog Sarajeva, reprezentacije. Da barem iz reda bošnjačkog naroda u savez stavimo poštene i odgovorne ljude. Ulaganje u omladinske pogone, dovođenej stručnih ljudi, iskorjenjivanje nepotizma.
Al jok, patriotizam je vrijeđanje i etiketiranje, a glava prazna i gaće poderane
-
katalinski
-
Kontakt:
Postao/la katalinski » 06 mar 2024, 17:22
odabir reprezentacije je postao kao odabir kluba , a igraci uvijek mogu staviti zastavu na kopacke, patike,neku trakicu, ili odraditi tetovazu vezano za njihovo porijeklo. Fifa i uefa više idu ka tome da zaštite države koje proizvedu igrča, nego da zaštite to porijeklo. Da smo kvalitetnija reprezentacija , sigurno bi se rjđe dešavalo da gubimo sportiste. Još mi imamo tu neku kočnicu sa promjenom državljanstva, naše je najteže dobiti
Mi se mučimo sa Lukom Garzom , a amerikanci Joela Embiida bez problema registruju.
Ajvatar
-
baboedindzeko09
-
Kontakt:
Postao/la baboedindzeko09 » 06 mar 2024, 17:27
Da je napravio transfer iz Partizana, siguran sam da bi igrao za nas. Ovako poslije ovog poziva nema šanse, jer da ih odbije recimo i izabere nas tu je em karijera gotova em njegov život u Bgu u opasnosti.
Zato, ne pričajte bezveze gluposti. Mašović, Ljaljic i ostali su drugi par cipela koji nikad nisu ni imali naš pasoš. Ovaj momak ga je izvadio sam od sebe što znači da je htio/imao planove da nastupa za nas - jer u protivnom, koji ce mu k?
Zadnja izmjena:
baboedindzeko09, dana/u 06 mar 2024, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE