odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Ovo ja da spremim, da starom kažem da mi naruči u firmi 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
e to vec postujemsamo_lijevo je napisao/la:Vise sam mislio na poljoprivredu,uzgoj i prodavanje povrca,onda konditorski proizvodi,uzgoj zivotinja.
Neki dan na Kosevu gledam 1kg paprika 3,50 KM.![]()
Pa ti vidi koliko se to isplati.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Tim biznisom se ja bavim, ne uplićite se 
Ima li kakvih sniženja za košulje u Sa 
- samo_lijevo
- Kontakt:
stavljas li i ti margarin u pavlaku?Dex je napisao/la:Tim biznisom se ja bavim, ne uplićite se
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Marsal
- Kontakt:
Ja sam bio razradio dobru ideju za biznis u teoriji ali problem je što mi fali 300-400 maraka početnog kapitala i par mu.da da rizikujem...imam sestru u USA koja mi sve moze prejeftino nabavit, recimo Levisice su u njih 20-30 dolara komad, u nas ih nema ispod 120, starke 20-25 dolara u nas oko 90-100 maraka, polo majice prejeftino, Reebok patike je meni uzela za 25 dolara iste u nas u shoppingu 159 maraka te godine bile. itd...
Da mi je naci neki butik koji bi kupovao od mene, dao bi im pojeftino zaista, da imam sebi za džeparca a ne da se bogatim...tako bih se usudio, ali ovako u nas raja nema para a i ne vjeruje, recimo da ja stavim Leviske za 70 maraka što je prejeftino, ko bi meni povjerovao da su original i da su nove a ne falš roba...
Da mi je naci neki butik koji bi kupovao od mene, dao bi im pojeftino zaista, da imam sebi za džeparca a ne da se bogatim...tako bih se usudio, ali ovako u nas raja nema para a i ne vjeruje, recimo da ja stavim Leviske za 70 maraka što je prejeftino, ko bi meni povjerovao da su original i da su nove a ne falš roba...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Sto se toga tice sve je to ok, ali ako planiras ozbiljno nadjes prvo butik osiguras se iako 90% njih tesko da ce htjeti porazogovarati na tu temu fino si to smislio.Marsal je napisao/la:Ja sam bio razradio dobru ideju za biznis u teoriji ali problem je što mi fali 300-400 maraka početnog kapitala i par mu.da da rizikujem...imam sestru u USA koja mi sve moze prejeftino nabavit, recimo Levisice su u njih 20-30 dolara komad, u nas ih nema ispod 120, starke 20-25 dolara u nas oko 90-100 maraka, polo majice prejeftino, Reebok patike je meni uzela za 25 dolara iste u nas u shoppingu 159 maraka te godine bile. itd...
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
- samo_lijevo
- Kontakt:
Sve su to uhodane rute.Tako i oni vecinom rade,danas u Turskoj mozes naci sta zelis za male pare.Marsal je napisao/la:Ja sam bio razradio dobru ideju za biznis u teoriji ali problem je što mi fali 300-400 maraka početnog kapitala i par mu.da da rizikujem...imam sestru u USA koja mi sve moze prejeftino nabavit, recimo Levisice su u njih 20-30 dolara komad, u nas ih nema ispod 120, starke 20-25 dolara u nas oko 90-100 maraka, polo majice prejeftino, Reebok patike je meni uzela za 25 dolara iste u nas u shoppingu 159 maraka te godine bile. itd...
Jedino da ispred sebe nesto proizvodis pa da trazis prodavaca.Ali sto ne pokusas mozda i prodje.
dajte mi prijedlog gdje da potrazim jaknu u sa? 
Jok, stavljam pavlaku u margarinsamo_lijevo je napisao/la:stavljas li i ti margarin u pavlaku?Dex je napisao/la:Tim biznisom se ja bavim, ne uplićite se
- samo_lijevo
- Kontakt:
Onda necu pitati stavljas li germu u pavlaku.Covjek se svega nagleda i dozivi,da ne povjerujes.Dex je napisao/la:Jok, stavljam pavlaku u margarinsamo_lijevo je napisao/la:stavljas li i ti margarin u pavlaku?Dex je napisao/la:Tim biznisom se ja bavim, ne uplićite se
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Dajte kakve prijedloge za cipele , poluduboke neke , sminka i to

Evo ima ovdje momci neki finih stvari
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 110&type=3" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 110&type=3" onclick="window.open(this.href);return false;
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ova mi se ponuda drama sviđa na toj stranici.. hvala @emire
jel' ko već nešto kupovao preko te stranice, imal' ko iskustva s njima?
ovo je perverzija, ako išta budem uzimao odavde, to će biti ovo

jel' ko već nešto kupovao preko te stranice, imal' ko iskustva s njima?
ovo je perverzija, ako išta budem uzimao odavde, to će biti ovo

zna li neko gdje se u sarajevu može kupiti jakna na ovakav fazon. ne mora biti lonsdale ali bi bilo poželjno.

Odlazi Safete.
http://www" onclick="window.open(this.href);return false;. crash .ba/boys/jakne
Pitaj za crne.
http://www" onclick="window.open(this.href);return false; . pik . ba/artikal/1723275/a-c-a-b-jakna-l-unisex-org-harrington/
http://www" onclick="window.open(this.href);return false; . pik . ba/artikal/5520709/harrington-jakna-good-night-white-pride/
P.S Trazis Harrington jakne.
Pitaj za crne.
http://www" onclick="window.open(this.href);return false; . pik . ba/artikal/1723275/a-c-a-b-jakna-l-unisex-org-harrington/
http://www" onclick="window.open(this.href);return false; . pik . ba/artikal/5520709/harrington-jakna-good-night-white-pride/
P.S Trazis Harrington jakne.
BHF Bosanska Krajina!
-
gojzerica
- Kontakt:
Ja sam u Harisu našao prije par sedmica, 13 KM bio, sasvim solidan. Ne znam ima li sada.
- Evolution87
- Kontakt:
imas u vajkikiju po 30kmHead je napisao/la:Ima l' gdje finih dzempera da nisu plaho skupi
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 4 gosta.