FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Yuto
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Yuto » 01 sep 2011, 16:42

Enzzo je napisao/la:Pozdrav Interisti , evo i ja odlucio da vam se pridruzim kako bi bili sto jaci, te kako bi se neki uvjerili da te price kako juventus, milan i te manje ekipe imaju vise navijaca ...su smijesne i da su to neostvarene zelje njihove, kao sto neki misle da imaju 29 titula itd itd ! Inace znam otprilike kako vam je ovdje, jer jedan clan ovog foruma je moj brat i navija za juventus i on zivi u tim snovima o navijacima i titulama ( mozda skontate o kome je rijec, ubi frajer o calciopoliju). :D ps: juve; milan vaffanculo

Benvenuto :)

A brat ti je smor ba cim za Juve navija,ne znam kako si mu to dozvolio :mrgreen: :lol:

Inace Poli i Zarate uzeli bezveze brojeve :roll:
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 01 sep 2011, 16:44

Pozdrav i od mene za Šabanovog brata...

Enzzo
Kontakt:

Post Postao/la Enzzo » 01 sep 2011, 16:47

@warden Nije kuci trenutno doci ce veceras ili sutra, iskreno ne znam.
Mozda je on vec pisao, da je bio fizickih obracuna ali bukvalno nakon utakmica Inter-Juventus...ali sta cu ne bi valjalo da ga nema ovako jos vise mrzim juventus a i milan mrzim uuuu ! Sto se Intera tice imamo dobru ekipu, samo ne znam kako ce to Gasperini poslozit, nemam neko poverenje u njeg...nadam se da grijesim !
"If you are first you are first. If you are second, you are nothing." Helenio Herrera

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 01 sep 2011, 17:53

Uh, dobro ovo sve ispade na kraju. Malo sam se iskreno bio prepao za pojacanja ali ispade sve dobro na kraju. Idemo opet na vrh :D
slika
Bem ga, zaboravih
slika
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 01 sep 2011, 18:30

Enzzo je napisao/la:Pozdrav Interisti , evo i ja odlucio da vam se pridruzim kako bi bili sto jaci, te kako bi se neki uvjerili da te price kako juventus, milan i te manje ekipe imaju vise navijaca ...su smijesne i da su to neostvarene zelje njihove, kao sto neki misle da imaju 29 titula itd itd ! Inace znam otprilike kako vam je ovdje, jer jedan clan ovog foruma je moj brat i navija za juventus i on zivi u tim snovima o navijacima i titulama ( mozda skontate o kome je rijec, ubi frajer o calciopoliju). :D ps: juve; milan vaffanculo
Znaci ti si pametniji brat :mrgreen:

Dobrodosao
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 sep 2011, 18:33

Puma je napisao/la:Znaci ti si pametniji brat
:mrgreen: Uh, ovo je iz voleja bilo. :mrgreen:

Što se tiče Forlana i Zaratea, odlično odrađen pos'o. Eto'o je bio zvijer nad zvijerima, al' kad je već mor'o otići, onda je Inter naš'o prave ljude kao zamjene (Tevez bi mog'o plakati za Argentinom, ova dvojica će sigurno biti skoncentrisana na Inter). Šteta što se nije doveo još jedan veznjak (moram priznati da ja Poli-ja nisam upratio, osim u Bingu kad odem po namirnice :mrgreen: ), al' i ovaj prelazni rok je dobro odrađen.

Drago mi je što ste nama poslali Santona, nadam se da će biti uspješniji od Emre-a i Martinsa. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 01 sep 2011, 18:46

Ma to "pametniji" cisto zbog odabira kluba :mrgreen:

Nadam se da kod vas Santon nece pokazati klasu. Zasto ? Nije zbog toga sto mrzim Newcastle, vec zato jer bi onda skontali da smo olako izgubili odlicnog igraca a ja licno i dalje smatram da bi Bambino mogao postati veliki igrac

Ja bi radije da smo vam poslali Muntarija, za njega i jeste engleska liga :mrgreen:

Po meni bio bi odlican prelazni rok da smo se rijesili njega (Munte) i doveli jos jednog veznog, ali kad skontam i ovako je vise nego dobro, samo da nam trener hoce doci pameti pa postaviti 4 pozadi umjesto 3 koje je on zamislio :roll:
Call the coroner!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 01 sep 2011, 18:53

Otici ce Munto Muntavi sutra akoBogda,,a meni je Faraoni daleko bolji od Santona 8-)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 01 sep 2011, 18:59

Ne znam, imao sam dobar predosjecaj da bi ovo napokon mogla biti njegova sezona, ali sve je postalo jasno dovodjenjem Jonathana

inace Jonathan poprilicno dobar u onim pripremnim susretima
Call the coroner!

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 01 sep 2011, 19:24

dobrodoslica za nove clanove . mercato dobar zarate je uvijek igrao dobro protiv intera pa ce valjda i za inter dobro igrati , siguran sam u to , forlan je igrac koji sigurno moze odigrati kvalitetno i kao striker i winger i tip je igraca koji igra timski tako da sam zadovoljan ovom kupovinom, poli je za mene nepoznanica ali je potencijal jer je igrac koji je reprezentativac nadam se da ce se brzo uklopiti i biti osvjezenje u vezi , alvarez mi izleda tehnicki jako dobar sa dobrim pasom i sutem ali mi izgleda spor , medjutim na snimcima iz veleza je ipak prodoran i dovoljno brz tako da mislim da je bio nespreman u onim pripremama i da moze biti takodjer osvezenje i koristan igrac ( po pokretima me podsjeca na kaku ), johnatana nisam vidio ali se nadam da je dobar .
bilo je puno kritika na igru pojedinih igraca u pripremama pogotovo stankovica , moje je misljenje da ce mu svi skidati kapu i da ce dejo zabiti puno vaznih golova , motta mi nikad nije bio igrac kojem sam se divio ali ako ga gasp uspije vratiti u onu formu u kakvoj je bio u genovi i prvoj godini u interu onda moze biti vazan i koristan igrac.
chivu je dobar igrac a to bi vidjeli tek kad bi igrao protiv intera . sad ako maicon , sneijder,rannochia udju u formu imali bi fenomenalan tim , milito je vrhunski strijelac koji ako ga zaobidju povrede moze zabiti svakoj ekipi na svijetu (posebno bayernu haha ), pazzo ce zabiti svojih 15- 20 golova za inter u to nema sumnje.
dakle dobar tim jedina losa karika za sada izgleda gasp , nadam se da sam pogrijesio u vezi sa njim i da ce dokazati da ima snage , znanja i karizme da vodi klub do trofeja
FORZA INTER

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 01 sep 2011, 20:22

blueman-TM87 je napisao/la:Uh, dobro ovo sve ispade na kraju. Malo sam se iskreno bio prepao za pojacanja ali ispade sve dobro na kraju. Idemo opet na vrh :D
slika
Bem ga, zaboravih
slika
Novi clan :D ,dobro doso (mislim nisi novi na forumu ) al nisam te bas nesto vidjo malo aktivnije to momak ,ti i drugi koji su aktivni na ss.ba :) ,,joj morat cemo nabrojat Interiste ,al trebat ce nam puno vremena :mrgreen: eto ako neko od vas nade vremena (najmanje 2 h da se to sve prebroji :mrgreen: ) pa da odemo se kurazit po forumu ,udem na neki topik ko Indijanci :lol: 8-) i iznemiravamo ljude + preuzmemo forum od ovih masona sto s nama upravljaju :lol: :lol: (necu salim se ,nemojte da me banujete ne dizem ustanak :lol: ,)
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 01 sep 2011, 20:48

lista za LP:

1 Julio Cesar;
4 Javier Zanetti;
5 Dejan Stankovic;
6 Lucio;
7 Giampaolo Pazzini (giocatore locale B);
8 Thiago Motta;
9 Diego Forlan;
10 Wesley Sneijder;
11 Ricardo Alvarez;
12 Luca Castellazzi (giocatore locale B);
13 Maicon;
16 Luca Caldirola (giocatore locale A);
19 Esteban Cambiasso;
20 Joel Obi (giocatore locale A);
21 Paolo Orlandoni (giocatore locale A);
22 Diego Milito;
23 Andrea Ranocchia (giocatore locale B);
25 Walter Samuel;
26 Cristian Chivu;
28 Mauro Zarate;
29 Coutinho;
37 Davide Faraoni (giocatore locale lista B);
42 Jonathan;
44 Matteo Bianchetti (lista 'B' giovani);
48 Lorenzo Crisetig (giocatore locale A);
55 Yuto Nagatomo;
91 Raffaele Di Gennaro (lista 'B' giovani);
93 Daniel Bessa (lista 'B' giovani);
94 Andrea Romanò (lista 'B' giovani);
95 Marek Kysela (lista 'B' giovani);
96 Giovanni Terrani (lista 'B' giovani).

Nema Polija i Castaignosa :?:
Call the coroner!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 01 sep 2011, 21:02

>Decki daj te mi informaciju,, kako mogu neku svoju sliku staviti na avatar,, ,,slab sam ja oko kompjutera pa mi neide!!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 01 sep 2011, 21:02

Puma je napisao/la: Nema Polija i Castaignosa :?:
slomili bi se igrajuci :lol:

al bitno je da ja ne vidim Muntarija,znaci ide 8-)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 01 sep 2011, 21:21

gdje sam ja procitao da Forlan nema pravo nastupa u LP u grupnoj fazi, zbog toga sto je nastupa u 3 pretkolu Europa lige :oops: :D

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 sep 2011, 21:23

Sa ovim "pojačanjima" Inter sigurno može do 2mjesta u ligi dok u Cl je nezahvalno prognozirati vjerovatno 1/8 max domet.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 01 sep 2011, 21:25

Huska je napisao/la:gdje sam ja procitao da Forlan nema pravo nastupa u LP u grupnoj fazi, zbog toga sto je nastupa u 3 pretkolu Europa lige :oops: :D
Ako je nastupao za Atletiko madrid to znaci da nema pravo nastupa u lp to ti je isto kao sto smo mi doveli prosle godine Cassana pa nije mogo nastupati u lp za nas bar tako ja mislim
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 01 sep 2011, 21:31

Mislim da Forlan nije igrao za AM u kvalifikacijama za EL..

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 01 sep 2011, 21:33

Eh ovako:Cassano je nastupao u kvalifikacijama za LP a ne EL,,a Atletiko je igrao kvalifikacije EL-u kojim Forlàn nije nastupao,zadnju je jos ostao u Madridu,nije htio uopste ni na tribinu,,,
A Saurmane crni Saurmane,sta ti glumis?mi smo ionako bili drugi sa onom ekipom,mislim da je sad i bolja cak,,to ti dodje nekako(ako bude) Bayern-Inter 1-4 8-)
Zadnja izmjena: adointer, dana/u 01 sep 2011, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 01 sep 2011, 21:33

Mister No je napisao/la:Mislim da Forlan nije igrao za AM u kvalifikacijama za EL..
igrao je protiv Stromsgodseta u trecem pretkolu

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.