NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BernardBarnjak
Kontakt:

Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse

Post Postao/la BernardBarnjak » 20 jun 2016, 11:39

adriano_leite je napisao/la:
BernardBarnjak je napisao/la:@adriano_leite

Ja te razumijem. Mozda si primijetio da u zadnje vrijeme puno manje pisem jer mi je komunikacija na ovom forumu pocela vaditi zivce. Tebi sam reply jer mislim i nadam se da ces me shvatiti o cemu pisem. Znam ja dobro sta se pisalo i ko je sve pisao ali ne mogu ja ovdje glumiti nekog policajca a to je i jedan od razloga zvog cega sam odbio da budem moderator na forumu. Dosta o tome.

Blokada Jamesa na Iggyju je nevjerovatna. Nestvarna. Evo nekoliko puta sam je gledao i ne znam vise koji epitet da upotrijebim za to.

Evo cestitke i od mene iako sam ''navijao'' za ove sa zapada.
Pa brate ti si normalan forumas i postujem te i vazda sam te postovao (nemoj sad dodavati to lafo cestitke iako si navijao za te sa zapada, mislim smijesno je jer te nisam uopste prozvao). Mogu se slagati s tobom ili ne, ali te nikad nisam uvrijedio, ako jesam, halali, ali nikad nisam zelio da te uvrijedim. Dakle, opet kazem, nije uopste fazon u ljudima koji su favorizirali ove ili one, nego ljudima koji su vrijedjali. Pa svako ima pravo da favorizuje koga hoce, a uvrede se moraju sankcionisati, a nisu bile sankcionisane.

Uffff, kako si uporan! :mrgreen:
Pa pogledaj sta sam napisao!!! Vidis li navodnike pod tim navijao. Znaci svejedno mi je bilo vjeruj mi. Ja sam prije svega fan NBA-a a ne jednog kluba.
Ispade da ti ne mogu cestitati. E, svasta...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 20 jun 2016, 11:42

BernardBarnjak je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
BernardBarnjak je napisao/la:@adriano_leite

Ja te razumijem. Mozda si primijetio da u zadnje vrijeme puno manje pisem jer mi je komunikacija na ovom forumu pocela vaditi zivce. Tebi sam reply jer mislim i nadam se da ces me shvatiti o cemu pisem. Znam ja dobro sta se pisalo i ko je sve pisao ali ne mogu ja ovdje glumiti nekog policajca a to je i jedan od razloga zvog cega sam odbio da budem moderator na forumu. Dosta o tome.

Blokada Jamesa na Iggyju je nevjerovatna. Nestvarna. Evo nekoliko puta sam je gledao i ne znam vise koji epitet da upotrijebim za to.

Evo cestitke i od mene iako sam ''navijao'' za ove sa zapada.
Pa brate ti si normalan forumas i postujem te i vazda sam te postovao (nemoj sad dodavati to lafo cestitke iako si navijao za te sa zapada, mislim smijesno je jer te nisam uopste prozvao). Mogu se slagati s tobom ili ne, ali te nikad nisam uvrijedio, ako jesam, halali, ali nikad nisam zelio da te uvrijedim. Dakle, opet kazem, nije uopste fazon u ljudima koji su favorizirali ove ili one, nego ljudima koji su vrijedjali. Pa svako ima pravo da favorizuje koga hoce, a uvrede se moraju sankcionisati, a nisu bile sankcionisane.

Uffff, kako si uporan! :mrgreen:
Pa pogledaj sta sam napisao!!! Vidis li navodnike pod tim navijao. Znaci svejedno mi je bilo vjeruj mi. Ja sam prije svega fan NBA-a a ne jednog kluba.
Ispade da ti ne mogu cestitati. E, svasta...
Mozes i hvala, ali ispada kao da ja sad osudjujem svakog ko nije favorizirao Cavse na ovom forumu, a to je smijesno.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 20 jun 2016, 11:44

@adriano_leite

Stavljas mi nesto sto nisam rekao...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 jun 2016, 11:53

BernardBarnjak je napisao/la:Ja sam prije svega fan NBA-a a ne jednog kluba.
Nisi Kelt :(
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 20 jun 2016, 12:00

rio_Ferdy88 je napisao/la:
BernardBarnjak je napisao/la:Ja sam prije svega fan NBA-a a ne jednog kluba.
Nisi Kelt :(

Jesam. Ali jesam i fan kosarke i NBA...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 jun 2016, 12:04

Adriano likuje li likuje, koristi maksimalno priliku, ha ja, ko zna kad će opet ukazati ovakva, na ovu je čekao 52 god :mrgreen:

Što se mene tiče navijao sam jedino da bude što zanimljivija serija, draga su mi oba tima, pa mi je bilo svjedeno ko osvaja, dok god gledamo dobru košarku, s jedne strane želio sam i da Cavsi prekinu taj post, a s druge da se popusti sa hejtom Dubsa i Currya. Iduće smo, nakon što Kelti opet ispadnu u prvom krugu, uz OKC i KD-a, vala red je da i on uzme prsten, nije da nije zaslužio :kafa:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 20 jun 2016, 12:10

rio_Ferdy88 je napisao/la:Adriano likuje li likuje, koristi maksimalno priliku, ha ja, ko zna kad će opet ukazati ovakva, na ovu je čekao 52 god :mrgreen:

Što se mene tiče navijao sam jedino da bude što zanimljivija serija, draga su mi oba tima, pa mi je bilo svjedeno ko osvaja, dok god gledamo dobru košarku, s jedne strane želio sam i da Cavsi prekinu taj post, a s druge da se popusti sa hejtom Dubsa i Currya. Iduće smo, nakon štop Kelti opet ispadnu u prvom krugu, uz KD-a, red je da i on uzme prsten :kafa:
Sto se mene tice, moze se ukinuti liga ;D .

Mes Que Un Club!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 jun 2016, 12:14

Najveći bandwagoneri su jezeraši i kobetardi :kafa:

Kud ćeš većeg prokletstva nego pratiti NBA ili bilo koji sport samo zbog jednog čovjeka :P
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 20 jun 2016, 12:17, ukupno mijenjano 1 put.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 20 jun 2016, 12:20

adriano_leite je napisao/la: Svaka cast za sve sto si ikada napisao za ovu seriju, ali fakat. A nek Kobe_Bryant za opkladu nosi grb GSW molim te :urnebes: .
To ću s njim vidjeti kada dođe, valjda nije zaboravio za opkladu :P . Ali nećeš se razočarat u avatar uglavnom :D
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 20 jun 2016, 12:23

kokuz je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Svaka cast za sve sto si ikada napisao za ovu seriju, ali fakat. A nek Kobe_Bryant za opkladu nosi grb GSW molim te :urnebes: .
To ću s njim vidjeti kada dođe, valjda nije zaboravio za opkladu :P . Ali nećeš se razočarat u avatar uglavnom :D
Imam ja slika ako zatreba za avatar :mrgreen:
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 20 jun 2016, 12:26

kokuz je napisao/la:
Smisli nesto dobro, zasluzio je :mrgreen: . Btw. sta kazes na mamba mentalitet Irvinga? Mislim da se Kobe negdje smjeskao kad je Irving potegao onu tricu, bas Kobijevski je ono bilo :lol: .
[youtube][/youtube]
Kompletna sezona u jednom sutu i prethodno blokadi Jamesa :ljepota: :clap: :salut: :kafa:

Mes Que Un Club!

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 20 jun 2016, 12:26

Strasno, monstruozno od Jamesa, i kad sam se uspio naspavati jos uvijek mi ne izlaze iz glave one blokade. Cestitke adrianu i ako ima jos neki iskren fan od Cavsa na forumu.

Vidim i nakon ove strasne utakmice i serije, pa cak i sezone kompletne, ljudi opet spominju Kobea i Lakerse. Kompleksi su cudo...babuka ih je nabio nekima dok su zivi. Meni je drago da sam u toku svog zivota prvo gledao Jordana, Kobea, Shaqa, Lebrona i Currya. I love this game! :)
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 20 jun 2016, 12:37

Sinoć bolji Cavsi, Warriorsi (počevši od Splash braće) nisu bili ni sjena sebe. Šteta, mislim da ih je umor stigao u ove zadnje 2 utakmice jer su dosta teže došli do finala za razliku od Cavsa. Al ipak se ne mogu otet dojmu da nije bilo one suspenzije Greena da bi odbranili titulu, jednostavno su tada bili u naletu i to bi tada sigurno riješili na domaćem parketu ali šta je tu je. Čestitke Cavsima, prije svega Bronu i Kyrieu bili su nevjerovatni u ovoj finalnoj seriji.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 20 jun 2016, 12:39

adriano_leite je napisao/la: Smisli nesto dobro, zasluzio je :mrgreen: . Btw. sta kazes na mamba mentalitet Irvinga? Mislim da se Kobe negdje smjeskao kad je Irving potegao onu tricu, bas Kobijevski je ono bilo :lol: .

Kompletna sezona u jednom sutu i prethodno blokadi Jamesa :ljepota: :clap: :salut: :kafa:
Pregrubo mi je odmah reći za Irvinga da ima Mamba mentalitet, jer je to nešto unikatno i Kobe je to sprovodio u djelo od samog početka karijere. (doduše to je počelo od ona 4 vezana airballa protiv Utaha :lol: ). Ali, da se mogu primjetiti neke sličnosti - sigurno. Stvarno ne znam da sam vidio ikoga da lakše pogađa ove "najgluplje" i najteže u stilu Kobea od Irvinga.
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 20 jun 2016, 12:46

kokuz je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Smisli nesto dobro, zasluzio je :mrgreen: . Btw. sta kazes na mamba mentalitet Irvinga? Mislim da se Kobe negdje smjeskao kad je Irving potegao onu tricu, bas Kobijevski je ono bilo :lol: .

Pregrubo mi je odmah reći za Irvinga da ima Mamba mentalitet, jer je to nešto unikatno i Kobe je to sprovodio u djelo od samog početka karijere. (doduše to je počelo od ona 4 vezana airballa protiv Utaha :lol: ). Ali, da se mogu primjetiti neke sličnosti - sigurno. Stvarno ne znam da sam vidio ikoga da lakše pogađa ove "najgluplje" i najteže u stilu Kobea od Irvinga.
Pogadja ih i Kyrie od momenta kad je dosao, samo tada nisu bili bitni. Ni Kobijevi nisu bili bitni dok nije titulu osvojio. Naravno, rekoh Kyrie jos mora pure jesti, ali na dobrom je putu.

Mes Que Un Club!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 jun 2016, 12:50

Jedan imao Shaqa, drugi Lebrona, šta još, a da, odbrana :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 20 jun 2016, 13:10

tetak drew :tokralju:
lemvp james :tokralju:
Unico amore sei!
❤️🖤

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 20 jun 2016, 13:11

Curry was throwing bricks? Yuuup
We suck? Yuuuup
I got suspended? Yuuup
We won? Nope.
Kako mi je drago zbog Greena samo, eto toliko, nadam se da pored prstena od prosle godine nece vise nijedne nagrade vidjeti.Bravo Cavsi svaka cast, sad je vrijeme valjda da i Oklahoma uzme next year.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 20 jun 2016, 13:19

Sarmelino je napisao/la:Curry was throwing bricks? Yuuup
We suck? Yuuuup
I got suspended? Yuuup
We won? Nope.
Kako mi je drago zbog Greena samo, eto toliko, nadam se da pored prstena od prosle godine nece vise nijedne nagrade vidjeti.Bravo Cavsi svaka cast, sad je vrijeme valjda da i Oklahoma uzme next year.
Kad se sjetim tog intervjua kad je bio pijan na proslavi.
[youtube][/youtube]
Bas strasan payback. Volio bih cuti malo o tome da li su im povrijedjena osjecanja :D .

Mes Que Un Club!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.