Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Illmatic09
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Gledao sam bas i procese, mislim da su isti kao prije. Ne znam na Mozilli je sve normalno. Evo..

- OnlyUnited
- Kontakt:
Imas dvi opcije, pa ih probaj. Prva, skini malwarebytes i wise care 365, skeniraj, ocisti te repariraj probleme koje izbaci. A druga, idi u control panel - system - advanced - profil users. Tu bi trebao imati samo jedan profil, ako nadjes dva, brisi onaj koji se moze izbrisati jer tvoj trenutni profil nije moguce.
- Ed Woodward for Prime Minister !
- Illmatic09
- Kontakt:
Evo imam ova dva, ovde pokazuje neki update. Ovaj drugi se samo moze izbrisati da odradim to?
Malwarebytes vec imam i ne pokazuje nista.

Malwarebytes vec imam i ne pokazuje nista.

- OnlyUnited
- Kontakt:
Izbrisi.. Moze ti pisati da je doslo do neke greske prilikom brisanja, ali izbrisao si ga 100 %... Zatim skini dva pomenuta programa, skeniraj, rijesi ako bude sta problema a onda provjeri cpu.
Ako imas malaware... onda pored wise care 365 skini i glary utilities... Naravno restartuj pc kad sve odradis.
Ako imas malaware... onda pored wise care 365 skini i glary utilities... Naravno restartuj pc kad sve odradis.
- Illmatic09
- Kontakt:
Uradio sve kako si rekao, opet sve isto. I procesi su isti kao na ovoj gornjoj slici sto sam postavio. Deinstalirao sam chrome opet, pa instalirao i opet isto. 
Pređi na mozilu.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ovako, imas program za system repair... http://www.tweaking.com/content/page/wi ... n_one.html" onclick="window.open(this.href);return false;Illmatic09 je napisao/la:Uradio sve kako si rekao, opet sve isto. I procesi su isti kao na ovoj gornjoj slici sto sam postavio. Deinstalirao sam chrome opet, pa instalirao i opet isto.
Skini ga sa ovog prvog mirora (Mirror #1 MajorGeeks.com)
Nije vazno koji browser koristis...
- JoseMourinho
- Kontakt:
ako znas sam, moja preporuka ti je reinstaliraj sistem, lagano ga stavi sad da se skida i prebaci sta ti treba na drugu particiju, "sprzis" na usb i eto rjeseni su ti vjerovatno svi problemi 
- Consigliere
- Kontakt:
Treba mi savjet od nekog upucenijeg:
dakle, imam PC, uzeo ga prije 5-6 godina i naravno, vremenom je dosao u fazu da je koristan samo za gledanje filmova i internet. I desio mi se neki kvar ciji bi popravak kosao nekih 100 maraka, i plan je bio da ga popravim, al onda sam slucajno naletio ne neku ponudu tableta za nekih 150 maraka, mozda malo jace i sad sam u dilemi: dal' popraviti staru masinu ili sebi uzeti tablet? Koliko ustvari tablet moze zamjeniti komp, s tim da ja nisam neki napredni korisnik: net i filmovi su mi 90% onoga sto radim na racunaru...
Eto, ako se neko malo bolje razumije u tablete da mi pokusa to malo pribliziti
dakle, imam PC, uzeo ga prije 5-6 godina i naravno, vremenom je dosao u fazu da je koristan samo za gledanje filmova i internet. I desio mi se neki kvar ciji bi popravak kosao nekih 100 maraka, i plan je bio da ga popravim, al onda sam slucajno naletio ne neku ponudu tableta za nekih 150 maraka, mozda malo jace i sad sam u dilemi: dal' popraviti staru masinu ili sebi uzeti tablet? Koliko ustvari tablet moze zamjeniti komp, s tim da ja nisam neki napredni korisnik: net i filmovi su mi 90% onoga sto radim na racunaru...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- JoseMourinho
- Kontakt:
ako ga samo za to koristis moze ti zamjenit, imas pretpostavljam ovaj pametni mobitel, et sve ti je isto na tabletu samo veci ekran, jedina razlika je et vamo tastaturu imas, vamo prstima po ekranu kucas...Consigliere je napisao/la:Treba mi savjet od nekog upucenijeg:
a za filmove, mozes cak uzet kabal da sliku prebacis na tv, skines na tablet film i pustis i gledas ko coek na tv-u
koji ti je kvar tacno pa stoja popravak?
- Consigliere
- Kontakt:
HvalaJoseMourinho je napisao/la: ako ga samo za to koristis moze ti zamjenit, imas pretpostavljam ovaj pametni mobitel, et sve ti je isto na tabletu samo veci ekran, jedina razlika je et vamo tastaturu imas, vamo prstima po ekranu kucas...
a za filmove, mozes cak uzet kabal da sliku prebacis na tv, skines na tablet film i pustis i gledas ko coek na tv-u
koji ti je kvar tacno pa stoja popravak?
Monitor mi otisao, a kako hocu malo da bolji uzmem, nema polovnog ispod 100 maraka
- Illmatic09
- Kontakt:
Ovo cu sutra probati, nemam sad vremena. Hvala za zalaganjeOnlyUnited je napisao/la:Ovako, imas program za system repair... http://www.tweaking.com/content/page/wi ... n_one.html" onclick="window.open(this.href);return false;Illmatic09 je napisao/la:Uradio sve kako si rekao, opet sve isto. I procesi su isti kao na ovoj gornjoj slici sto sam postavio. Deinstalirao sam chrome opet, pa instalirao i opet isto.
Skini ga sa ovog prvog mirora (Mirror #1 MajorGeeks.com)
Nije vazno koji browser koristis...
@JoseMourinho To ce biti onda druga opcija.
- JoseMourinho
- Kontakt:
ja konto nesta u procesoru, pa prodaj procesor ondaConsigliere je napisao/la:HvalaJoseMourinho je napisao/la: ako ga samo za to koristis moze ti zamjenit, imas pretpostavljam ovaj pametni mobitel, et sve ti je isto na tabletu samo veci ekran, jedina razlika je et vamo tastaturu imas, vamo prstima po ekranu kucas...
koji ti je kvar tacno pa stoja popravak?![]()
Monitor mi otisao, a kako hocu malo da bolji uzmem, nema polovnog ispod 100 maraka
a ne znam jbg ako ti je dobar kompjuter onda uzmi monitor sluzit ce te cijeli zivot ili jbg slabiji monitor kakav do petobanke
probaj kod nekog tablet, vidi kako ti lezi prije kupovine ako nisi do sad
- Consigliere
- Kontakt:
ma tablet ništa posebno.
Popravi ti druže računar tj kupi to. Ne treba ti dodatni telefon u vidu tableta.
Mnogo je jednostavnije koristit miš i tastaturu u te svrhe.
Popravi ti druže računar tj kupi to. Ne treba ti dodatni telefon u vidu tableta.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Upravo to, za nevolju mozes naci i onaj stari monitor za dzabe gdje, ali ce raditi. Dok je Tablet samo veci telefon.topnik1 je napisao/la:ma tablet ništa posebno.
Mia San Mia
pogotovo nemoj uzimati tablete od 150 maraka. to su grdne prevare da nema većih.
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
Upravo to, da je neka veca svota u pitanju, tablet bi bio dobra opcija, ovako sta god uzmes za te pare, dobices krs, bolje ti je da uzmes monitor, manje ces se patiti i zivcirati, a od tableta za 150 KM imas samo plocu sa šklj dijelovima u sebi... Na kraju krajeva, tablet ti ne moze u potpunosti zamijeniti kompjuter (koliko god to neki htjeli), pa je zasigurno novi monitor bolje rjesenje za tebeviKK je napisao/la:pogotovo nemoj uzimati tablete od 150 maraka. to su grdne prevare da nema većih.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Moze li mi neko objasniti kako iskljuciti adfoc.us zayebanciju koja iskace prije otvaranja svake stranice? Koristim chrome i imam instaliran Adblock Plus.
Zanima me kod zamjene maticne ploca,ako kupim isti model maticne ploce kao sto je stara bila,da li cu morati ponovo instalirati windowse i driveri ili ce sve raditi kao i na starij maticnoj ako nova bude isti model kao ta stara?hvala unaprijed
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.