FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

haver
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la haver » 04 mar 2014, 20:50

moustapha je napisao/la:@haver,

Nije ni vrijeme ni mjesto da se o tome pise. Nikome ne treba da se zaostravaju odnosi preko Vedranovog imena. Treba biti oprezan kada se iznose takve stvari.
Ja sam se odmah izvinuo što sam se ubacio u vašu raspravu al bilo mi glupo kad sam vidio gore priču o Manijacima kao da su cvjećke.Zar nije lakše priznati da svaka grupa ima svakavih pojedinaca koji na svakojake načine ljagalju ime iste?
Toliko od mene na ovu temu.Izvinite još jednom.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 04 mar 2014, 20:58

Pa kralju moj ti si potegao sam od sebe takvu laz i manipulatorsku bljuvotinu epskih razmjera samo da bi ukaljao Zeljeznicar i Manijake, a znamo zbog cega... Zbog sutanja Slobode iz PL...

Naravno da i u Manijcima ima losih momaka, itekako i da nisu cvjecke, al ne moze to graditi sa lazima optuzujuci ih (nas) za nesto sto ni u snu ne bi uradili...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 04 mar 2014, 21:08

" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako laže koza ne laže rog....................
Zadnja izmjena: DANDY, dana/u 04 mar 2014, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 04 mar 2014, 21:08

Pošto je bilo raznih tumačenja oko radnih i boravišnih dozvola,napisaću proceduru izdavanja istih:
Poslodavac podnosi zahtijev za izdavanje radne dozvole Kantonalnom zavodu za zapošljavanje,
nakon toga, stranac ulazi u BiH i mora imati utisnut ulazni pečat da bi mogao izvršiti prijavu adrese prebivališta (tzv" bijeli karton") i podnijeti zahtijev za odobrenje privremenog boravka u BiH. Boravišna dozvola se ne dobija po automatizmu, zakonski rok za rješenje predmeta (pozitivno ili negativno) je 60. dana.Tek nakon što se izda rješenje o odobrenom privremenom boravku za stranog državljana i zalijepi stiker u putnu ispravu (naljepnica o odobrenom boravku), poslodavac može sklopiti Ugovor o radu sa stranim državljanom.

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 04 mar 2014, 21:47

Odlično!!! Neko mora sad da pobjedi, nema na kraju neriješenog rezultata!
Ma vi stvarno niste normalni !!!

pitarSA
Kontakt:

Post Postao/la pitarSA » 04 mar 2014, 21:48

Dosta cesto citam forum a jako malo pisem al kad procitah ove nebuloze tipa ovi ismijavali smrt momka koji mogao biti bilo kooji clan bilo koje navijacke skupine u BiH granici sa idiotlukom. X puta sam cuo skandiranja od manijka koji gledaju na naseg Vedrana kao sto bi da je isti bio clann njihove navijacke skupine. Znaci s postovanjem.Tako manite se suplje ovi su navijali ovako onako idiota ima svugdje i u svakoj skupini al to je manjina. Al koliko god da si lud ovo nije tema za takva niska prepucavanja. Sarajevska prava raja je operisana od toga. Nisu nam potrebni padobranci sa strane da nam otvaraju oci. Ko razumije svatice

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 04 mar 2014, 21:49

pitarSA je napisao/la:Dosta cesto citam forum a jako malo pisem al kad procitah ove nebuloze tipa ovi ismijavali smrt momka koji mogao biti bilo kooji clan bilo koje navijacke skupine u BiH granici sa idiotlukom. X puta sam cuo skandiranja od manijka koji gledaju na naseg Vedrana kao sto bi da je isti bio clann njihove navijacke skupine. Znaci s postovanjem.Tako manite se suplje ovi su navijali ovako onako idiota ima svugdje i u svakoj skupini al to je manjina. Al koliko god da si lud ovo nije tema za takva niska prepucavanja. Sarajevska prava raja je operisana od toga. Nisu nam potrebni padobranci sa strane da nam otvaraju oci. Ko razumije svatice
tako je, zivio drug, pustite ove padobrance iz tuzle koji mrze sve sve iz glavnog grada sto je
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 04 mar 2014, 21:58

Vidim Amidza nudio igracima Kardifa 4,5 miliona za opstanak u EPL. Ima se moze se. :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 04 mar 2014, 22:53

Nesto kontam, da li bi Selimovic dobio napad postenja da je kojim slucajem Sarajevo dobilo utakmicu na Bilinom Polju?
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 04 mar 2014, 22:57

Celikovac je napisao/la:Nesto kontam, da li bi Selimovic dobio napad postenja da je kojim slucajem Sarajevo dobilo utakmicu na Bilinom Polju?
od 10 izjava, koje su dali, u svakoj su ČESTITALI ČELIKU NA FER I SPORTSKOJ POBJEDI, jel moras opet daviti majke ti? :roll:

to sto je sudija pustio tuču na terenu je za sudijski komitet ;) vama svaka cast, bili ste bolji i to je to :)

mi se zalimo zbog DRUGIH stvari koje su sasvim legitimne i realne!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 04 mar 2014, 22:57

Celikovac je napisao/la:Nesto kontam, da li bi Selimovic dobio napad postenja da je kojim slucajem Sarajevo dobilo utakmicu na Bilinom Polju?
Ne znam sto te to interesuje, mi nigdje nismo osporavali vasu pobjedu.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 04 mar 2014, 23:06

Rade Paprica 9 je napisao/la:Uz sve Željine probleme Sarajevo je izraziti favorit. Ako u ovakvoj situacij i konstalaciji odnosa ne prođete, fakat ste nesposobni i nikad nećete napraviti rezultat.
E o ovome ja pričam non stop nabacivanje da smo mi favoriti pa kad ne uspijemo onda priča a jeste se digli itd. Znaći opet lažemo uz dužno poštovanje ovom paprici ali ovo se stalno ponavlja i to konstantno rade i skontano pa sad neutralni prosudite sami.
Sarajevo ljubavi moja!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 04 mar 2014, 23:09

sekac je napisao/la:
Rade Paprica 9 je napisao/la:Uz sve Željine probleme Sarajevo je izraziti favorit. Ako u ovakvoj situacij i konstalaciji odnosa ne prođete, fakat ste nesposobni i nikad nećete napraviti rezultat.
E o ovome ja pričam non stop nabacivanje da smo mi favoriti pa kad ne uspijemo onda priča a jeste se digli itd. Znaći opet lažemo uz dužno poštovanje ovom paprici ali ovo se stalno ponavlja i to konstantno rade i skontano pa sad neutralni prosudite sami.
2000 dana bez poraza u kupu
dominacija u ligi
dominacija u kupu
tika taka muamer svraka

ja ne vidim ni jednu stavku po kojoj smo mi neki kao favoriti ovdje ?

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 04 mar 2014, 23:12

Beavis and Butthead
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 04 mar 2014, 23:13

DA RAMSTEIN ALI JA GOVORIM DA MI TO NISMO IZJAVILI I DA NAM SE INPUTIRA NON STOP DA SMO MI NEKI FAVORITI JER U SLUČAJU PORAZA RECIMO SAD ŽELJE BIT ČE PA VI STE I BILI FAVORITI A AKO MI ZIJANIMO BIT ĆE JOJ JESTE SE DIGLI **** VAS TAN NE IGRAJU PARE NEGO SRCE ITD ..... ZAR NIJE TAKO!?
Sarajevo ljubavi moja!

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 04 mar 2014, 23:18

rammstein je napisao/la:
sekac je napisao/la:
2000 dana bez poraza u kupu
dominacija u ligi
dominacija u kupu
tika taka muamer svraka

ja ne vidim ni jednu stavku po kojoj smo mi neki kao favoriti ovdje ?
Ako na listu igrača, pored već poznatih, koji neće nastupiti, dodamo:

Antolović, Hodžić, Tomića, Jamak, Kerla, Bogdanović i Ramić onda je prilično jasno zašto ste izraziti favoriti u sudaru sa našim vjerovatno pretežno juniorskim timom. Možete biti oprezni koliko želite, ali ste apsolutni favoriti.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 04 mar 2014, 23:24

U derbiju nema favorita.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 04 mar 2014, 23:29

PAPRICA NE SUMNJAM U TVOJU ISKRENOST I NAVODE ALI NE VOLIM KAD NAM SE INPUTIRA ULOGA FAVORITA DOBRO OVAJ KAŽE U DERBIJU TO NE POSTOJI
Sarajevo ljubavi moja!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 mar 2014, 23:36

Molim Boga samo da ne bude opet 0:0.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 mar 2014, 23:42

Sabinho je napisao/la:Molim Boga samo da ne bude opet 0:0.
ma necemo 0-0 to je prednost za zelju ,ja samo prihvatam nerjeseno ako bude 2-2 .prva utakmica je nasa sansa

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee i 34 gosta.