FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

vrebac86
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la vrebac86 » 01 sep 2011, 21:35

Huska je napisao/la:
Mister No je napisao/la:Mislim da Forlan nije igrao za AM u kvalifikacijama za EL..
igrao je protiv Stromsgodseta u trecem pretkolu
to nema veze!!! on ima pravo nastupa!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Adnan 1986
Kontakt:

Post Postao/la Adnan 1986 » 01 sep 2011, 21:37

Pa cim su ga prijavili logicno je da ima pravo nastupa!!!

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 02 sep 2011, 00:25

Saurman je napisao/la:Sa ovim "pojačanjima" Inter sigurno može do 2mjesta u ligi dok u Cl je nezahvalno prognozirati vjerovatno 1/8 max domet.
" onclick="window.open(this.href);return false;

BOL I TUGA kod tebe jos vlada...Niko te nista ne pita a ti opet dosadan kao proljev :lol: :lol:

Ocajni ste covjece i to je to.A ove godine gledaj opet kako Inter uzimamo scudetto i ide daleko u lp a ta tvoja ekipica nece proci ni grupu niti ce biti prvak u njemackoj...

Sjeti se opet malo nasih duela,jojj mogu mislit kako te jos boli,ahahahahahahah
INTER SIAMO NOI ! ! !

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 02 sep 2011, 00:34

___________Cesar___________
Maicon__Lucio__Samuel__Zanetti
____Cambiasso__Motta________
___________Sneijder__________
Zarate__________________Forlan
_________Pazzini________

KLUPA : Stankovic,Ranokia,Nagatomo,Milito,Alvarez,OBI,Kutinjo,Poli,Jonatan,Kastanjos,Chivu...

Ubjediljivo najbolja ekipa u Italiji,kada se svi igraci pogledaju mislim da ove godine necemo nikome dopustiti da nam uzme scudetto kao prosle godine,jbg mi bili zaludjeni svim trofejima i opustimo se i milan to sve iskoristi,ali ove godine nece sigurno...

POZDRAV ZA NOVE CLANOVE ;) ;)

FORZA INTER ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 sep 2011, 00:38

Grande je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Sa ovim "pojačanjima" Inter sigurno može do 2mjesta u ligi dok u Cl je nezahvalno prognozirati vjerovatno 1/8 max domet.

BOL I TUGA kod tebe jos vlada...Niko te nista ne pita a ti opet dosadan kao proljev :lol: :lol:

Ocajni ste covjece i to je to.A ove godine gledaj opet kako Inter uzimamo scudetto i ide daleko u lp a ta tvoja ekipica nece proci ni grupu niti ce biti prvak u njemackoj...

Sjeti se opet malo nasih duela,jojj mogu mislit kako te jos boli,ahahahahahahah
Kad se već potežu klipovi : [youtube][/youtube] :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 02 sep 2011, 00:46

Sarma,slusaj ba...Idi odavdje i nemoj ljude smarati vise,znamo da te i dan danas boli od nas i to je to.Nemoj se bezze truditi da nesto uradis kada se provalis kao sada,cuj lik postavlja klip od salkea,cc...Ee moj bahljo,kako si ispo jadan sa tim klipom...

Ja njemu duel INTERA i bayerna on meni neki salke,ccc...

BOL I TUGA...Bol ti nece nestati do kraja zivota,a cim vidis nesto vezano za Inter odma ces se sjetiti k.a.r.a.nj.a. :lol: :lol:

Vozdra maleni.....
INTER SIAMO NOI ! ! !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 sep 2011, 00:49

Taj neki Schalke vam je smjestio 7 lakih komada u dvomeču :lol: btw potpisa li Tevez :lol: ..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 02 sep 2011, 00:57

Saurman je napisao/la:Taj neki Schalke vam je smjestio 7 lakih komada u dvomeču :lol: btw potpisa li Tevez :lol: ..
Sarma jadnice,slusaj sad...MI vas k.a.r.a.m.o. redovno,i to tebe najvise boli,mogu mislit kakve imas bolove :o ...

Drugo ZARATE je bolji igrac za Inter nego Tevez,i nama je bilo bitno da dodje jedan od njih Zarate/Tevez/Lavezi i dosao je a nisam ti ja kriv sto po njemackoj moras gledati neke levatske ekipe i igrace tipa breno :lol: ,pranjic :lol: ,rafinja :? ,buyten itd...Shvacam te da bi zelio da imas igrace kao Inter ali ne moze jaro....

O.D.J.E.B.I. vise sa ove teme...Jedva se rijesimo silvia (koji se kleo zivotom da necemo dovest Zaratea) a pojavi se novi(ti)...Pusti nas,i ja ti kazem da niko od Interista nece doci na vasu temu,ustvari nece je ni otvoriti ali ti nasu redovno pratis,svaka ti cast :lol:
INTER SIAMO NOI ! ! !

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 02 sep 2011, 03:00

kakve veze ima Schalke sa Bayernom? :D gle ti njega,ko da bi neko sad navijao za Arsenal i pusta meni snimke kako je Inter ispao od Manchestera :lol:
cuj pojacanje im Rafinha :lol: bi li dao pic*e da ste samo da ste dobili Zàratea? :lol: :P

slika
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 02 sep 2011, 09:52

adointer je napisao/la:kakve veze ima Schalke sa Bayernom? :D gle ti njega,ko da bi neko sad navijao za Arsenal i pusta meni snimke kako je Inter ispao od Manchestera :lol:
cuj pojacanje im Rafinha :lol: bi li dao pic*e da ste samo da ste dobili Zàratea? :lol: :P

slika
Nemoj tako oni dovode jos bolje igrace... Recimo doveli su strasnog '''Petersena'' koji je barem 3-4 klase iznad ZAratea... Ebo ti tu Ligu u kojoj su najbolji igraci Šurle i Reis(Ceric)...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 02 sep 2011, 11:04

Arogantni je napisao/la:Ebo ti tu Ligu u kojoj su najbolji igraci Šurle i

Kod: Označi sve

Reis(Ceric)
...
:lol: :lol: :lol:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 02 sep 2011, 11:18

slika

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 02 sep 2011, 11:23

Relativno zadovoljan pojacanjima, al ovisit ce o formaciji, slobodi u igri i taktickim zamislima trenera kako ce se tko uklopiti u ekipu, narocito Forlan, al ima se potencijal za visoki pritisak i tip cvrste igre koju je imao i Mourinho, samo treba dinamiku i transformaciju ubrzati. Mogao bi Inter biti napadacki hit ove godine ako bi stvorili pravu kemiju sa Zarateom i Forlanom, sa jednim Sneijderom iza i Pazziniem ispred, sad, kakva ce obrana biti to je druga stvar, prosla su vremena klasicnih trojki pozadi.

Eh, ne da mi se pisati jos i tu, iako je jedini strani klub oko kojeg se nerviram 15 godina Inter.
...Život za Široki...

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 02 sep 2011, 14:28

ŠB_Fidelis je napisao/la:Relativno zadovoljan pojacanjima, al ovisit ce o formaciji, slobodi u igri i taktickim zamislima trenera kako ce se tko uklopiti u ekipu, narocito Forlan, al ima se potencijal za visoki pritisak i tip cvrste igre koju je imao i Mourinho, samo treba dinamiku i transformaciju ubrzati. Mogao bi Inter biti napadacki hit ove godine ako bi stvorili pravu kemiju sa Zarateom i Forlanom, sa jednim Sneijderom iza i Pazziniem ispred, sad, kakva ce obrana biti to je druga stvar, prosla su vremena klasicnih trojki pozadi.

Eh, ne da mi se pisati jos i tu, iako je jedini strani klub oko kojeg se nerviram 15 godina Inter.
Da ako nam se neke stvari poklope hitamo na visoko, definitivno , i svi se tome nadamo,imamo sjajan kolektiv za velike ciljeve eh sad ce dosta od Gaspe zavisiti :roll:
Posto rece ovo za klub inter ,nerviranje to navijas za inter ? :mrgreen: :)
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 02 sep 2011, 15:09

Ma Inter je jedini strani klub kojeg iskljucivo pratim tamo nekad od 96e 97e i nerviram se oko i o cijem mi raspolozenje ovisi, na cijem sam stadionu i bio i otisao bi opet cim mognem, jedini od ''stranaca'' da mi pobudjuje nesto, pa eto, moze se onda reci tako. Preferiram domaci nogomet, gdje pri domaci opet mislim na BH nogomet, ostalo se cisto prati.
Nece proci ako ce Gasperini forsirati arhaicne zamisli, to malo ekipa u svijetu moze igrati. A da nisu iz Cirinog doba.
...Život za Široki...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 sep 2011, 15:55

Dobar posao sa Zarateom. Da njega niste doveli, nekako vam ne bih davao previse sansi, ali on je tip igraca koji vam je trebao za ovu formaciju, bar sto se napada tice. Tu ste dobro pokriveni...

Sredinu niste bas osvjezili, ne racunajuci Polija, ali sumnjam da ce se on odmah nametnuti kao lider. To je najslabiji dio tima... Odbrana je poimenicno jaka, ali sistem sa 3 igraca pozdai, ne znam koliko ce prolazit...

Imate dobar napadacki potencijal, ostalo ce sve zavisiti koliko ce vremena trebat da se ekipa uigra i adaptira na taj novi sistem, sto nije bio slucaj u pripremnom periodu kada su relativno slabo igrali. Kad bi drzali prikljucak da polusezone i uz eventualna pojacanja u janurau, mogao bi Inter biti konkurentan...najveci problem ce biti taj novi sistem igre i koliko ce se uspjeti adaptirati, pogotovo u odbrani...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 02 sep 2011, 16:35

Gledal ko Argentinu ? Ricky od pocetka kreno.Igra u veznom redu i jedan je od boljih igraca na terenu.

Nadam se da ce ga i Gasperini koristit u sredini,a ne na krilu.

Edit : Izaso u 60. minuti,u drugom poluvremenu se nije vidio :mrgreen:
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 02 sep 2011, 18:56

kazu da je igrao dobro i zamalo zabio gol,,ja nisam gledao,nije mi ni na kraj pameti bilo,, :(

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 02 sep 2011, 20:05

adointer je napisao/la:kazu da je igrao dobro i zamalo zabio gol,,ja nisam gledao,nije mi ni na kraj pameti bilo,, :(
zamalo da, gledao sam i ja ,zabi onaj ispred njeg :lol: :lol: :lol:
Evo iz Turske javljaju da je Muntari - Galata gotovo :shock: 8-)
IO SONO INTERISTA

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 02 sep 2011, 20:46

Holandija vs San marino 2:0
Sneijder ga dade :P
IO SONO INTERISTA

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.