FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- muhamed121
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
'Ne vidi se sa klupe, bila je gužva u šesnaestercu, prvo mislim da nije bio faul prije toga, a poslije, stvarno ne volim komentarisati. Život ide dalje, igraće se fudbal i dalje nakon ovoga, da li ispali ili prošli. Ako nešto kažete, bićete sankcionisani, ja sam svoje odradio i ponosan sam na svoje igrače''
Od 7 zutih, 3 su mozda realna bila. Sarajlijice isto 3-4 zasluzili, jos mi nije jasno kako kod gola Zebe ono nije bio zuti, pa u naletu odnio covjek Veselog.
Jedan grad, jedna ljubav!
gl'aj ovo..

Tesko protiv rezimski klubova....unistavaju sport i zdrav rivalitet. Takva nam drzava..
A za ove sto su usli na teren je dno dna , ne znam gdje oni zive i kakva je to svjest i kakva sredina....gdje su oni zapeli u razvoju. Nakon nekoliko korektnih gostovanja mora neko pokazati svoj primitivizam..nadam se da ce se HZ javnim saopstenjem ograditi od ovih likova.
A za ove sto su usli na teren je dno dna , ne znam gdje oni zive i kakva je to svjest i kakva sredina....gdje su oni zapeli u razvoju. Nakon nekoliko korektnih gostovanja mora neko pokazati svoj primitivizam..nadam se da ce se HZ javnim saopstenjem ograditi od ovih likova.
Pošamaraj ih GIGANTE YEBI IM MATER
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Odlična igra naših. Sudjenja sramota, ali toga smo se i pribojavali i ocekivali. Sreća da nema ozlijedjenih. Ne bojim se za ovaj tim, uživao sam gledajući kako dominiraju nad Sarajevom. A sto se tice Sarajeva, osrednji tim. Do titule mogu samo uz pomoć sudija. A o navijačima Sarajeva sve najgore. Bio na stadionu i vidio, sve po zaslugama sto se desilo po ulijejetanju na teren. Sramota za Horde zla. Vjerovatno su učili od svojih seljaka na forumu.
Uglavnom, zadovoljan. Obraz čist, pobjeda. U Sarajevu potvrditi prolaz
Uglavnom, zadovoljan. Obraz čist, pobjeda. U Sarajevu potvrditi prolaz

Zadnja izmjena: SRSlavinovici, dana/u 09 mar 2016, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
babuka se naljutio, biti će sexa 

Mislim da je najbolje da odustanemo od KUPA i odmah da se igra finle sarajevskih timova,pa ovo je krađa ne viđena.
JEL IH SRAMOTA?
Što se tiče "nereda" pravda za pale momke hordi
,jedino vrijedno pomena što su palili majicu i šal
Navijači Sarajeva jednom rečenicom SMIJEH DO SUZA.
JEL IH SRAMOTA?
Što se tiče "nereda" pravda za pale momke hordi

Navijači Sarajeva jednom rečenicom SMIJEH DO SUZA.

Solina navija za Slobodu!
p.s.

-
- Kontakt:
slab mi zvuk nista ne cujem, o cemu se radi ?Aerials je napisao/la:gl'aj ovo..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Treba znati iznervirati ovako postenog i dobronamjernog covjeka.Aerials je napisao/la:gl'aj ovo..
Azmire nemoj trositi zivce na stoku, ne zasluzuje te ovdje niko..
Nekih 20.000KM nesto hahhaha neke premije se spominju
Jedan grad, jedna ljubav!
hebe ljudima mater u facuAerials je napisao/la:gl'aj ovo..

Zbog cega se je odvijala ovako zustra diskusija i o kakvim 20,000 KM je rijec

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
sta rec...stvarno mi je mucnina od svega
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Treba rigat' vatru poslije svega što nam rade ove sezone. Svaka reakcija ljudi iz kluba je opravdana
Gamad odvratna, najbolji klub u državi, klub koji drži prvo mjesto i bori se za duplu krunu, ima ubjedljivo najgore suđenje tokom čitave sezone.

Gamad odvratna, najbolji klub u državi, klub koji drži prvo mjesto i bori se za duplu krunu, ima ubjedljivo najgore suđenje tokom čitave sezone.

**** babuka svima mater hahahhahahahhahaha

Azmire gigantu.
Čojk im je*e mater u facu,sarajlije vratite pare!
Čojk im je*e mater u facu,sarajlije vratite pare!

Solina navija za Slobodu!
- muhamed121
- Kontakt:
Negdje su momci dobili gdje ocigledno nisu trebali dok covjek spominje premije eba covjek mame u facu haha Husic babuka
Smirite ljudi tenzije bodemo se sa rogatim. Znam da je svima nama tesko pogotovo ko je bio na Tusnju vidio je sramotu al ocitali smo im bukvicu kako se igra i samo tako mozemo pobjediti.
samo Sloboda
Ja samo imam dvije racunice, a to je ili sto smo uzeli bod protiv Zelje ili sto smo im pustili zadnju utakmicu da pobijede na Kosevu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.