Ma pusti Sisko budale,da nas sudije ne kradu,odnosno da Radnik ima samo posteno sudjenje bili bi prvaci ove truba lige.Kada kradu,otimaju tada je sve u redu,ali kada papirnatnom favoritu uzmes bod,i cak ih nadigras e to vec nije u redu.Ekipa Sirokog skup hrvatskih treceligaskih igraca i Jsl isluzene rage Elmonira.siskobn je napisao/la:Mozete pricati sta hocete,isto se ponasaju svi klubovi u BiH i nema izuzetaka,ne spominjete da Zrinjski uze titulu u Bijeljini iz nepostojeceg jedanesterca da ne govorimo o drugim stvarima,Ajde ruku na srce i recite da je Radnik ako nista bar fer ekipa koja se ne prodaje i koja igra fudbal posteno.
Svaka gostujuca ekipa kod 0:0 ce razvlacit dosli smo po bod uzeli ga
Cisto posteno
Vidicemo koliko ce te vi lezati kad dodjete kod nas
Malo vise respekta momci
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
#pravda#za#listicu
Sve se slazem,nisam gledao utakmicu nije bilo prenosa,ali sam samo pomenuo da budete malo realni,Radnik nije tim koji se do sada valjao niti je prodavao tekme mislim da se svi na forumu slazu s tim.Danas je mozda bilo valjanja sto znaci da se uklapamo u ligu BiH i stajemo rame uz rame svim klubovima.
Jednostavno nazalost sudije su nam takve kakve smo takvi su i klubovi.
Realno meni je jasno da ste ocekivali pobjedu nakon proslog kola mi igramo tvrdo mogli smo i zabiti fudbalk je takav kakav je.
Nama je krupa pola sata lezala pa sta je tu je nervirao se ali tako je.
Nemoj mi samo reci da Siroki ne lezi jauce galami ne razvlaci nego sve igraju u trku
Realno meni je jasno da ste ocekivali pobjedu nakon proslog kola mi igramo tvrdo mogli smo i zabiti fudbalk je takav kakav je.
Nemoj mi samo reci da Siroki ne lezi jauce galami ne razvlaci nego sve igraju u trku
Kazac navijac kuba koji ce slaviti 100 godina postojanja a imaju 0 trofeja u istoriji(Bajramski turniri se ne racunaju).Eto ruina zvana Tusanj perfektan.tuzlak1987 je napisao/la:Ma vi (Radnik) lezite i kod sebe i na strani haha
Kod kuce ste jos gori jer teren cesto nije za igre pa ako ga zabijete moze se lagano svirati i kraj odmah.
Feno je najveci kralj izlezavanja u ligi
#PravdaZaPrvakeIzBijeljinebihuzur je napisao/la:#pravda#za#listicu
E jesi se ti našao taj argument povlačiti.plavobeli je napisao/la:Kazac navijac kuba koji ce slaviti 100 godina postojanja a imaju 0 trofeja u istoriji(Bajramski turniri se ne racunaju).Eto ruina zvana Tusanj perfektan.tuzlak1987 je napisao/la:Ma vi (Radnik) lezite i kod sebe i na strani haha
Kod kuce ste jos gori jer teren cesto nije za igre pa ako ga zabijete moze se lagano svirati i kraj odmah.
Feno je najveci kralj izlezavanja u ligi
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- RollingPaper
- Kontakt:
Realno i objektivno, Radnik broj 1 po simuliranju. Može se izučavat simuliranje gledanjem Radnika, oni su umjetnost napravili od toga, jedu ljudi simuliranje
Svatko ko imalo prati bh ligu ce ti nabrojat ekipe koje teže igri i ekipe koje se baziraju prvenstveno da se brane, zadrzavaju itd mislim da sam ti s tim sve rekao.siskobn je napisao/la:Sve se slazem,nisam gledao utakmicu nije bilo prenosa,ali sam samo pomenuo da budete malo realni,Radnik nije tim koji se do sada valjao niti je prodavao tekme mislim da se svi na forumu slazu s tim.Danas je mozda bilo valjanja sto znaci da se uklapamo u ligu BiH i stajemo rame uz rame svim klubovima.
I ovaj padobranac iznad sto komentira. Bod vas nije sporan uopce, nije bilo sumnjivih situacija, krađe ili tako nesto. Pricaju vam ovdje svi o nacinu i ponasanju igraca Radnika jer nismo navikli na to od vas. Uzeli ste nam prosle sezone punooo vaznije bodove dok smo se borili za EL i jos ste nas mogli i dobiti pa se ne sjecam da je netko nesto prigovarao na nacin igre Radnika. O tome se radi. Bod pa bod. Sve je to nogomet i igra, nekad dobijes a nekad ne. Ne ide te nista ili te krene bas pravo kao nas protiv Čelika.
Idemo dalje
It's better when it's live
- akisarajevo92
- Kontakt:
hoce li ikad zavrsiti ovu zgradu iza gola u Ugljeviku ili barem udariti fasadu
sjecam se da je ista ovakva bila kad je Rudar igrao u ligi prije 15-tak godina
sjecam se da je ista ovakva bila kad je Rudar igrao u ligi prije 15-tak godina
Don't believe the hype.
Ajde nek ti budeRollingPaper je napisao/la:Realno i objektivno, Radnik broj 1 po simuliranju. Može se izučavat simuliranje gledanjem Radnika, oni su umjetnost napravili od toga, jedu ljudi simuliranje
kako bilo vidicemo vas kad dodjete kod nas,ne brini sjeticu se kad krenete od prve minute da jaucete radi grca malog prsta
Za ove sto nas prozivaju "dancima" radi dresova, da napomenem da je to druga ili treca garnitura dresova. Razlog zbog kojeg nisu nastupili u prvoj kako vidim je da dobavljac kasnio sa isporukom.
Ovako to izgleda:

Ovako to izgleda:

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Moze li onaj bez WWin kao u Salcinaredbull93 je napisao/la:Za ove sto nas prozivaju "dancima" radi dresova, da napomenem da je to druga ili treca garnitura dresova. Razlog zbog kojeg nisu nastupili u prvoj kako vidim je da dobavljac kasnio sa isporukom.
Ovako to izgleda:
Jbte koja je to neozbiljnost. Da igrac uvjetuje klubu da hoce/nece nositi glavnog sponzora na dresu. To je smijurija samo takva i vjer unikat u svijetu.
A uredno ce taj isti Salcin od te iste kladare plaću primit
Nije prvi ni jedinstven slučaj, Ribery ne reklamira Paulaner, a neko u Sevilli je igrao bez reklame.hlive je napisao/la:Moze li onaj bez WWin kao u Salcinaredbull93 je napisao/la:Za ove sto nas prozivaju "dancima" radi dresova, da napomenem da je to druga ili treca garnitura dresova. Razlog zbog kojeg nisu nastupili u prvoj kako vidim je da dobavljac kasnio sa isporukom.
Ovako to izgleda:
![]()
Jbte koja je to neozbiljnost. Da igrac uvjetuje klubu da hoce/nece nositi glavnog sponzora na dresu. To je smijurija samo takva i vjer unikat u svijetu.
Pa kad je mogao Cisse ja mislim u newcastelu odbiti moze i Salcinhlive je napisao/la:Moze li onaj bez WWin kao u Salcinaredbull93 je napisao/la:Za ove sto nas prozivaju "dancima" radi dresova, da napomenem da je to druga ili treca garnitura dresova. Razlog zbog kojeg nisu nastupili u prvoj kako vidim je da dobavljac kasnio sa isporukom.
Ovako to izgleda:
![]()
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Prvi put cujemPenaltiky je napisao/la:Nije prvi ni jedinstven slučaj, Ribery ne reklamira Paulaner, a neko u Sevilli je igrao bez reklame.hlive je napisao/la:Moze li onaj bez WWin kao u Salcinaredbull93 je napisao/la:Za ove sto nas prozivaju "dancima" radi dresova, da napomenem da je to druga ili treca garnitura dresova. Razlog zbog kojeg nisu nastupili u prvoj kako vidim je da dobavljac kasnio sa isporukom.
Ovako to izgleda:
![]()
Kako je moguce da igrac postavi sebe iznad kluba?
Druze samo ti se kacis na te fazone, isfuralo viseDdado je napisao/la:Kazu za Fenana da je eksplozivan, raznosi u duelima.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zato što generalni sponzor nije klub. Ovaj će primiti platu od fudbalskog kluba, ne daje mu kladionica.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
E jbg drug, pa valjda dio para koje ovaj dobija od kluba sam klub dobija od sponzora. Dakle, on dobija pare od sponzora. Dakle, dobija pare od WWIN-a, kako god okrenes.MortemHz je napisao/la:Zato što generalni sponzor nije klub. Ovaj će primiti platu od fudbalskog kluba, ne daje mu kladionica.
1921
Njemu posebno platu isplate halal parama, od ulaznica koje plate navijaci. Haha, blago nama kada nam je to najveca briga.Ddado je napisao/la:E jbg drug, pa valjda dio para koje ovaj dobija od kluba sam klub dobija od sponzora. Dakle, on dobija pare od sponzora. Dakle, dobija pare od WWIN-a, kako god okrenes.MortemHz je napisao/la:Zato što generalni sponzor nije klub. Ovaj će primiti platu od fudbalskog kluba, ne daje mu kladionica.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Pazi Salčinović je dobar igrač koji je prošle godine kad niko nije igrao za Čelik. Njihovo je dijete. I sasvim normalno je dogovoriti nešto takvo. Da klubu taj dogovor ne leži ne bi ovaj ni igrao.hlive je napisao/la: Prvi put cujem
Kako je moguce da igrac postavi sebe iznad kluba?
Ne vidim problem u izlasku u susret. Svoje stavove ću ovj put ostaviti po strani.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.