dobro je danas... prizivali smo bod i evo ga sad nastavit niz protiv rudara..

i imali sumlje kakve heheheemir_dj je napisao/la:uhhh
ahaFatko je napisao/la:i imali sumlje kakve heheheemir_dj je napisao/la:uhhh
heeh eh to volim cut znam ja da se vi meni smijete mislite da lupam za postove koje sam napisao samo malo strpljenja sve cemo da vidimoemir_dj je napisao/la:ahaFatko je napisao/la:i imali sumlje kakve heheheemir_dj je napisao/la:uhhh
dobro je danas... prizivali smo bod i evo ga sad nastavit niz protiv rudara..![]()
![]()
kakva ba sumnja
eto zemljaci, pa vi recte sta zvijezdi u buduce xD mozda se borimo do kraja za tituluFk_zeljo_1921 je napisao/la:Odgledah 2. poluvrijeme i ono što sam vidio, da ste bili bolji od Širokog i igrali ste momacki a ne ko pi.ckice, svaka vam cast na osvojenom bodu, takodjer sudija veoma korektan
Pojača vas Jović pravo....kako ode iz Zvjezde, Zvjezda proigralegijard je napisao/la:neko mi danas rece da je Jovic trenirao zvijezdu, ja nacisto i zaboravio na tog covjeka, a Boze svastatekma je bila jaka decki, ono sto sam vidio zasluzujemo da budemo u vrhu tabele.... svaka cast
e legija i ti ga pritjera slijedece godine polako nije turski hitit hehehlegijard je napisao/la:eto zemljaci, pa vi recte sta zvijezdi u buduce xD mozda se borimo do kraja za tituluFk_zeljo_1921 je napisao/la:Odgledah 2. poluvrijeme i ono što sam vidio, da ste bili bolji od Širokog i igrali ste momacki a ne ko pi.ckice, svaka vam cast na osvojenom bodu, takodjer sudija veoma korektanhaha
kad moze gabela pobijedit u Sarajevu sto mi ne bi mogli po titulu, a ruka ruci nismo turciFatko je napisao/la:e legija i ti ga pritjera slijedece godine polako nije turski hitit hehehlegijard je napisao/la:eto zemljaci, pa vi recte sta zvijezdi u buduce xD mozda se borimo do kraja za tituluFk_zeljo_1921 je napisao/la:Odgledah 2. poluvrijeme i ono što sam vidio, da ste bili bolji od Širokog i igrali ste momacki a ne ko pi.ckice, svaka vam cast na osvojenom bodu, takodjer sudija veoma korektanhaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.