3:2, ne moze nas napad zabit golova kolko odbrana moze primit, nevjerovatno kolko nemam srece, pa samo ovde je domacin dao 3 gola, na nekim mecevima i 0, haj sad ti spasavaj bod.
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Edin TM87 je napisao/la:2:2 (Rizo i ja isti par, Betis)
3:2, ne moze nas napad zabit golova kolko odbrana moze primit, nevjerovatno kolko nemam srece, pa samo ovde je domacin dao 3 gola, na nekim mecevima i 0, haj sad ti spasavaj bod.
ti ces nam abd donijeti pobjeduamEl_rooB je napisao/la:Bravo majstore nasSenaid L.F.C je napisao/la:0:1 idemo po pobjedu i prvo mjesto
Dje cete ba, pogodit cemo mi ovaj Milan, nismo mi bezveze ekipa, al' zabit 3 gola i ne pobjeditSenaid L.F.C je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:2:2 (Rizo i ja isti par, Betis)
3:2, ne moze nas napad zabit golova kolko odbrana moze primit, nevjerovatno kolko nemam srece, pa samo ovde je domacin dao 3 gola, na nekim mecevima i 0, haj sad ti spasavaj bod.![]()
![]()
![]()
idemo stolac
Ma ne znam sta bi to mjenjali sto se tice grba odgovorio sam vec ranije neka stoji onaj stari,svejedno skroz...juventus 0244 je napisao/la:I ja bi apelovao na kapitena ekipe Blue Train, da bude malo ozbiljniji, jer ponekad ne odgovara na poruke, ako ne želi promjene neka se izjasni, a ne da nas izbjegava![]()
.
Takodjer i ove preostale ekipe ukoliko žele neke promjene, neka se jave deyi ili meni pa ćemo to riješiti.
Hajd onda ako je svejedno da stavim onaj novi i da vam dresove uradim,ljepse bude na dresovima jer je u formi stita,pa da zavrsim sa vitrinombistrikboy je napisao/la:Ma ne znam sta bi to mjenjali sto se tice grba odgovorio sam vec ranije neka stoji onaj stari,svejedno skroz...juventus 0244 je napisao/la:I ja bi apelovao na kapitena ekipe Blue Train, da bude malo ozbiljniji, jer ponekad ne odgovara na poruke, ako ne želi promjene neka se izjasni, a ne da nas izbjegava![]()
.
Takodjer i ove preostale ekipe ukoliko žele neke promjene, neka se jave deyi ili meni pa ćemo to riješiti.
Ma bježi majku im Talijansku,ubiju 10 minuta na kraju ,izbacivanjem lopti iz autaEdin TM87 je napisao/la:Jesmo mi nesretna ekipa, izbi mi glupi Matri gol, sad treba Milan zabit da izborimo bod
Piši propalo.King Kenny je napisao/la:Kakva forma kapetana miky-a,Monolog danas razigravao u stilu Silve
,joint na teskom gostovanju za sada ima bod,nadam se da ce tako ostati i nakon zavrsetka juveta i milana
.
Hvala na cestitkama !LjumanM95 je napisao/la:Treća pobjeda zaredom Ljute Krajine. U strašnoj smo formi, idemo lagano ka vrhu tabele. Da čestitam svojim saigračima na golovima, prije svega dvostrukom strijelcu @Goalgetteru (opravdao si svoj nick) i @juventus 0244 koji je zabio jedan gol. Svaka čast momci, samo nastavite ovako, pa da Krajinu odvedemo u Prvu ligu.
Upravo to me najviše raduje.Goalgetter je napisao/la:Hvala na cestitkama !LjumanM95 je napisao/la:Treća pobjeda zaredom Ljute Krajine. U strašnoj smo formi, idemo lagano ka vrhu tabele. Da čestitam svojim saigračima na golovima, prije svega dvostrukom strijelcu @Goalgetteru (opravdao si svoj nick) i @juventus 0244 koji je zabio jedan gol. Svaka čast momci, samo nastavite ovako, pa da Krajinu odvedemo u Prvu ligu.
![]()
Ti se ispucao u zadnjem kolu, pa malo odmaras u ovom kolu. Raduje me sto sve trojica zabijemo, kad jednog ne ide, druga dvojica su tu, ako ovako nastavimo, mozemo se boriti za vrh
![]()
Forza Ljuta Krajina !
Tako je, ma mi u stilu City-a, sva tri napadaca zabijajuLjumanM95 je napisao/la: Upravo to me najviše raduje.Prošli puta ja zabijao danas vas dvojica, tako da je to odlično. A i raduje činjenica da dajemo dosta golova, to je dobro zbog gol razlike koja je bitna na kraju.
evo ti originalni grb blue traina, ako nece da mjenjaju bar ovaj uredi i stavi ga na nove dresovedeyo je napisao/la:Hajd onda ako je svejedno da stavim onaj novi i da vam dresove uradim,ljepse bude na dresovima jer je u formi stita,pa da zavrsim sa vitrinombistrikboy je napisao/la:Ma ne znam sta bi to mjenjali sto se tice grba odgovorio sam vec ranije neka stoji onaj stari,svejedno skroz...juventus 0244 je napisao/la:I ja bi apelovao na kapitena ekipe Blue Train, da bude malo ozbiljniji, jer ponekad ne odgovara na poruke, ako ne želi promjene neka se izjasni, a ne da nas izbjegava![]()
.
dobar vam taj bunker biomak_033 je napisao/la:Garaze, poznati po bunker taktici, su vrlo dobro otvorile utakmicu kod FC Premiera. Iako je jos uvijek 0-0, Garaze vrebaju kontranapadima i ne bi bilo iznenadenje da uzmu puni plijen na gostovanju. FK Garaze su inace primile najmanje golova ove sezone, ne samo u trecoj ligi, vec i u svim takmicenjima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.