FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Dilaveru Zrnanovicu ako propadne angazman u Rusiji,gotovo sigurno oblaci dres Slobode.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Jedan i to onaj koji se najvise spominje je od njegovog brata sin pa se ti skontaj!!!!Sloboda nije Tuzlanska nego stranacka,Kad treba dat pare Tuzli nije kantonalna a kad treba postavit upravu.....onda je kantonalna.Cija stranka je na vlasti u kantonu ti vladaju Slobodom.Ne furam politiku i gadi mi se ali SDA koji je postavio Saliha(onda je ovaj presao u bratsku strsnku kod Avaza) na celo Slobode je ista stranka zbog koje je Tuzla opstina a ne grad jos uvijek!!!!!deset je napisao/la:Ono na čemu ja zamijeram Salihu je to što je dozvolio da raznorazni menadžeri dovode propale igrače ,dok našu djecu koja su u nižim selekcijama(a od kojih možemo samo zaraditi) pokazivala najbolje rezultate jednostavno šalju da propadnu ne vodeći uopšte računa o njima.Mnogo dobrih stvari je uradio i nesmijemo mu zaboraviti,jer u to vrijeme Sloboda je trebala da propadne.Mislim da je on dobar čovjek,ali milje mu nije dobar i polijepo ga je oblatio.Siguran sam da će Salih nastaviti podržavati naš klub i dalje ,kao i da će Sadiković dovesti Slobodu na vrh ali samo da mu se niko ne miješa u rad.
Pisao sam vec o tome a ponovit cu Opstina ne daje pare vise klubu na ruke jer se sve pokrade nego im placa vodu,struju,grijanje,stadion(to je gradski stadion)......
RIP SALE VILENJAK
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
jesi siguran ?harry_90 je napisao/la:Dilaveru Zrnanovicu ako propadne angazman u Rusiji,gotovo sigurno oblaci dres Slobode.

nece on nidje
1947!
Objektivno gdje bi ti u Slobodu il BuducnostLjumani_Banovici je napisao/la:jesi siguran ?harry_90 je napisao/la:Dilaveru Zrnanovicu ako propadne angazman u Rusiji,gotovo sigurno oblaci dres Slobode.![]()
nece on nidje

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ljumani_Banovici je napisao/la:jesi siguran ?harry_90 je napisao/la:Dilaveru Zrnanovicu ako propadne angazman u Rusiji,gotovo sigurno oblaci dres Slobode.![]()
nece on nidje
Siguran sam i ja ako mu propadne u Rusiji angazman da ce doci u Slobodu ...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ma vjeruj u Bosni nikad ne bi igrao... obje ekipe su ŠIŠEVIFrutek je napisao/la:Objektivno gdje bi ti u Slobodu il BuducnostLjumani_Banovici je napisao/la:jesi siguran ?harry_90 je napisao/la:Dilaveru Zrnanovicu ako propadne angazman u Rusiji,gotovo sigurno oblaci dres Slobode.![]()
nece on nidje
1947!
Vidjecemo .Ljumani_Banovici je napisao/la:jesi siguran ?harry_90 je napisao/la:Dilaveru Zrnanovicu ako propadne angazman u Rusiji,gotovo sigurno oblaci dres Slobode.![]()
nece on nidje
Dajte šta novo.Dosadni ste više sa Zrnanovićem,a Banovićani neće ni da čuju.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
pa bolja je situacija kod nas u Banovicima nego dole u Tz..deset je napisao/la:Dajte šta novo.Dosadni ste više sa Zrnanovićem,a Banovićani neće ni da čuju.

1947!
- kuman_@mel
- Kontakt:
nemice dilaver iz banovica,ako mu propadne transfer u rusiju.... dzaba se nadate..dosta vam mujkic... 

Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
Ostaje da vidimo gdje ce Dilaver .. volio bih da uspije u Rusiji,to svakom igracu iz lige zelim,jer ovdje su mizerne plate itd. ako ne uspije ostaje da vidimo gdje ce u Buducnost ili Slobodu ?
Zna li neko šta je sa Borogovcem...šteta bi bilo ispustiti sada već zrelog i provjerenog igrača....Šteta je samo što su ga olako ispustili još ljetos jer se momak nije dao ponižavati ,obzirom da je samo neugodnosti doživljavao u Slobodi.
Mislim da bi jedino Denis bio osoba koja bi ga bez ikakvih problema vratila u njegovo "matično jato",gdje je osam godina davao sve od sebe i bio član U-17 i U-19 reprezentacije BiH. Svi ga dobro poznajemo kao uzornog momka,koji na terenu radi svih 90 minuta. Iako je sezona završena možemo ga svakdnevno vidjeti kako marljivo trenira ,dok drugi odmaraju.
Mislim da bi jedino Denis bio osoba koja bi ga bez ikakvih problema vratila u njegovo "matično jato",gdje je osam godina davao sve od sebe i bio član U-17 i U-19 reprezentacije BiH. Svi ga dobro poznajemo kao uzornog momka,koji na terenu radi svih 90 minuta. Iako je sezona završena možemo ga svakdnevno vidjeti kako marljivo trenira ,dok drugi odmaraju.
- slani grad
- Kontakt:
za situaciju,neznam....al sto se tice zivota...stari,ako ikako mozes...furaj iz te zabiti...pod hitnoLjumani_Banovici je napisao/la:pa bolja je situacija kod nas u Banovicima nego dole u Tz..deset je napisao/la:Dajte šta novo.Dosadni ste više sa Zrnanovićem,a Banovićani neće ni da čuju.

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Sta li je sa Dajicem,dal je uspio naci angazman u Europi ??
- Probisvjet
- Kontakt:
Jeste sigurno da je bolja. Cuo sam da vam se vraca Enes Mujić.Ljumani_Banovici je napisao/la:pa bolja je situacija kod nas u Banovicima nego dole u Tz..deset je napisao/la:Dajte šta novo.Dosadni ste više sa Zrnanovićem,a Banovićani neće ni da čuju.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
[youtube][/youtube]
Gol legende sa Tusnja MUSTAFE HUKICA.
Gol legende sa Tusnja MUSTAFE HUKICA.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
u Bosni je život svugdje KATASTROFA ! podrzavam to sto kazesslani grad je napisao/la:za situaciju,neznam....al sto se tice zivota...stari,ako ikako mozes...furaj iz te zabiti...pod hitnoLjumani_Banovici je napisao/la:pa bolja je situacija kod nas u Banovicima nego dole u Tz..deset je napisao/la:Dajte šta novo.Dosadni ste više sa Zrnanovićem,a Banovićani neće ni da čuju.
1947!
- Probisvjet
- Kontakt:
Crvena Zvezda - Sloboda 1:3 na Marakani 1976
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 16 dec 2010, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Sad ce @Devil ako ovo vidi,da napise pije li se u Tuzli sok od BorovniceProbisvjet je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=9mJpUQfJlgE
Crvena Zvezda - Sloboda 1:3 na Marakani 1976

- Probisvjet
- Kontakt:
Crvena Zvezda- Sloboda 2:0
1988 godina
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.