On je od onih koji se rađaju jednom u deset ili dvadeset godina, nešto poput Mirze Teletovića u mlađim danima, samo još brži, potentniji, hrabriji i agresivniji.

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
On je od onih koji se rađaju jednom u deset ili dvadeset godina, nešto poput Mirze Teletovića u mlađim danima, samo još brži, potentniji, hrabriji i agresivniji.
Daaa jbt, jos dobio podrsku. Tad mi je pao u ocima bio, vidjelo se da se digao do nebesa. Ali eto, i pad je letStevieG8 je napisao/la: ↑20 dec 2020, 17:54I jos publika podrzala MusuHeraklitMracni je napisao/la: ↑20 dec 2020, 17:40Kad god pogledam ove slike i snimak bude me stid , prvo sto je se unosio onom NBA Rusu u lice , pa onda Teletovicu![]()
![]()
Sjecam se uživo gledao u Mejdanu, kad je frka nastala pred kraj izašao sam odmah.StevieG8 je napisao/la: ↑20 dec 2020, 17:54I jos publika podrzala MusuHeraklitMracni je napisao/la: ↑20 dec 2020, 17:40Kad god pogledam ove slike i snimak bude me stid , prvo sto je se unosio onom NBA Rusu u lice , pa onda Teletovicu![]()
![]()
Tuzla je grad košarke , ne mogu da vjerujem da su tada stali na stranu balavca kontra kapitenaStevieG8 je napisao/la: ↑20 dec 2020, 17:54I jos publika podrzala MusuHeraklitMracni je napisao/la: ↑20 dec 2020, 17:40Kad god pogledam ove slike i snimak bude me stid , prvo sto je se unosio onom NBA Rusu u lice , pa onda Teletovicu![]()
![]()
Sto zna zna, sto ne zna, ce da nauci kad bude rad ekvivalentan izjavama...Gavijalov je napisao/la: ↑20 dec 2020, 18:07Dje ste zluradi poletili da likujete? Momak ce biti , ako ga zdravlje posluzi, vrhunski kosarkas. Razvoj ide nesto sporije od ocekicanog, ali tek mu he 21 a toliko toga iza njega. Vidim vec ga poredite sa nekim za njegov nivo jako limitiranim igracima. Polako komsije.
jel ovo plačeHeraklitMracni je napisao/la: ↑20 dec 2020, 17:40Kad god pogledam ove slike i snimak bude me stid , prvo sto je se unosio onom NBA Rusu u lice , pa onda Teletovicu![]()
Kako je krenuo razvijat će se do 31. godineGavijalov je napisao/la: ↑20 dec 2020, 18:07Dje ste zluradi poletili da likujete? Momak ce biti , ako ga zdravlje posluzi, vrhunski kosarkas. Razvoj ide nesto sporije od ocekicanog, ali tek mu he 21 a toliko toga iza njega. Vidim vec ga poredite sa nekim za njegov nivo jako limitiranim igracima. Polako komsije.
Razvoj ne ide nikako ...gdje bio prije 3/4godine i sad je tuGavijalov je napisao/la: ↑20 dec 2020, 18:07Dje ste zluradi poletili da likujete? Momak ce biti , ako ga zdravlje posluzi, vrhunski kosarkas. Razvoj ide nesto sporije od ocekicanog, ali tek mu he 21 a toliko toga iza njega. Vidim vec ga poredite sa nekim za njegov nivo jako limitiranim igracima. Polako komsije.
S njim u kvalama cemo odsad vec bit' malo zeznutiji orah za kreknut ... mogla bi u februaru i Grcka malo zijanit ...
Oni su u teskom kanalu,njima bi mozda i pomogao
Otvara akademije i škole **** ti sunce ko da je lebron već.teško razočarenje.BIHfan je napisao/la: ↑20 dec 2020, 16:45Umjesto da je nakon Balona otisao odmah u Detroit i tamo krv pisao po treninzima, on dodje ovdje u Sarajevo, ko odmara se? Od cega poBogu?? Od voznje po prometnom New yorku? Onda prosipa po intervjuima da je imao par utakmica preko 10 poena u balonu i jos govori sad je njegova godina, znaju ljud u Brooklynu moje radne navike, dva puta dnevno trenira![]()
Pa dva puta treniraju i kadeti Sarajevski Sparsa.![]()
Pa ode se malo furat po Sarajevu, pa Bihacu, pa skokne i do Dubrovnika. Ne ide to tako Dzanane. Mislim ako si ti zadovoljan ovime sto si ostvario onda je to nesto drugo, al nemoj pricat da posjedujes neki Mamba mentalitet i da hoces neko prstenje po NBA da osvojis.
Atić i sad ima puno utakmica kad ostane na 6-7 poena u ABA ligi. Musa bi u Igokei ubacivao duplo više poena od Atića.
Pa ako potpise za nekog Euroligasa isto ce biti kao i sa NBA, samo van sezone cemo ga moci gledati u repci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.