Ako imaju na umu Lautara prodati, možda ga i dovedu. Uostalom, bolje nego u Bljuventus.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Edin Džeko vs Inter:
The captain was in playmaking mode tonight!
Ne vidim razlog zbog čega bi Roma prodala Edina
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Nelogicno je ocekivati Dzeku i Lukakua, dva slicna igraca, u isto vrijeme na terenu...jedino ako bi Lukaku glumio "Lautara".
Zato što su mikrokreditna organizacija, sport je u AS Roma doo kolektivu sporedna stvar.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Mislim da od toga nema ništa, Roma će "izgledno" tražiti preveliku cifru za 34-godišnjeg Edina..
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Divi Conte samo sto nekaze nije do mene da mogu ja bi te oteo.
Imaju finansijskih problema,a i on ima preveliku platu za Romine standarde,tj ne igraju LP da mogu to pratiti
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Edin zagonetan.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Edin Džeko zagonetan, "Volio bih da me Inter napadne".
Interu je za Skudeto falio jedan Džeko i fin veznjak.
Tino i Edin su spremni
Tino i Edin su spremni

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzeko sapnuo Lukaku da je njegov broj 9 sljedece sezone.
Ali realno napadač sa boljim pregledom igre ne postoji. Kako je gurnuo jednu loptu kroz tri igrača
poslije probao isti Mkhitaryan ni blizu 

Ako bi otišao u inter, vjerovatno bi igrao nekog polušpica iza Lukakua.
To je mjesto na kom može puno dati. Edin je igrač sa izrazitom fudbalskom inteligencijom, pasom, osjećajem za prostor i razigravanje, promjenu smijera, zna zadržati loptu dok se suigrači postave.
Odavno mislim da bi mu tu bilo mjesto i u reprezentaciji. Otkad je otišo Miske, nama je protok igre između veznog reda i napada 0 poena.
Pjanić je već odavno zakopan na tu poziciju zadnjeg veznog, a jedini pored Džeke ima natprosječnu fudbalsku inteligenciju i pregled.
To je mjesto na kom može puno dati. Edin je igrač sa izrazitom fudbalskom inteligencijom, pasom, osjećajem za prostor i razigravanje, promjenu smijera, zna zadržati loptu dok se suigrači postave.
Odavno mislim da bi mu tu bilo mjesto i u reprezentaciji. Otkad je otišo Miske, nama je protok igre između veznog reda i napada 0 poena.
Pjanić je već odavno zakopan na tu poziciju zadnjeg veznog, a jedini pored Džeke ima natprosječnu fudbalsku inteligenciju i pregled.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 20 jul 2020, 11:34, ukupno mijenjano 1 put.
Znaci jos 2 godine ce biti na vrhunskom nivou a potom od 36-38.nek bude kao i Ibrahimović, nekih 60-ak minuta i dosta. 
...
Interesantan mi je odnos ovih igraca sto dodju iz Premiershipa u Seriju A...to sam i ranije upratio. Pozdravljaju se i ispricaju kao da su saigraci iz reprezentacije.

...
Interesantan mi je odnos ovih igraca sto dodju iz Premiershipa u Seriju A...to sam i ranije upratio. Pozdravljaju se i ispricaju kao da su saigraci iz reprezentacije.

- JavierBosnia
- Kontakt:
Zasto ste tako naivni i vjerujete svemu sto se procita
Prvo Edinova plata jeste najveca, ali i najvece koristi imaju od njega.
Nemojte misliti da zaradjuje 100 milja sedmicno lupam, a ostali po 15, pa je njegova plata neizdeziva. Ne, zaradjuje 100, ostali 80. Pa Pastore zaradjuje haman ko i on nikakve koristi od njeg, Zaniolo ima normala platu, vrijedi dosta, al povrijedjem stalno. I koga bi se oni trebali rjesiti logikom nekom?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ineter ima solidnu ekipu kojoj fali sirine da naoadne Juventus...sa Dzekom u kadru, automatski dobijaju klasu u napadu i sirinu. Fale im jos neka klasna krila, tu su mi dosta tanki i moraju se pojacati...ni bekovi nisu nista specijalno
u svakom slucaju bilo bi puno vece dostignuce skinuti juventus sa interom , uz nekih 10-15 golova, nego mlatit titule s klubom koji kontrolise Var i pobjedjuje na najciganskije moguce nacine...ulazeci s klupe
Dzeko je fizicki zvijer poput Ronalda i Ibre...moze on komotno i sa 37 biti znacajan faktor...ako je mogao Luka Toni, moze i on
u svakom slucaju bilo bi puno vece dostignuce skinuti juventus sa interom , uz nekih 10-15 golova, nego mlatit titule s klubom koji kontrolise Var i pobjedjuje na najciganskije moguce nacine...ulazeci s klupe
Dzeko je fizicki zvijer poput Ronalda i Ibre...moze on komotno i sa 37 biti znacajan faktor...ako je mogao Luka Toni, moze i on
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.