Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Portillo
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Portillo » 17 dec 2010, 19:49

Romariooo je napisao/la: Nece proci gore od reala, nasi su bili motivisani da realu uvale peticu, arsenala cemo pobijediti znatno kulturnije, mada opet ko zna, mozda im uvalimo i vise od pet komada, ne bi bilo nikakvo cudo
Ae dobro je ba. Ja mislim da je najbolje da se prije svake utakmice sa Barcom, pobjednik unaprijed proglasi i na kraju sezone samo dodjeli trofej Barci. I bilo kojem igracu koji pokusa zaustavit Messija se odmah da suspenzija od 10 utakmica, a nedo Bog da neko stane u bunker protiv Barce, jer jbg, ne mozes ti na takav nacin prolazit...

Barca ce proc, to je izvjesno, i u to ja vjerujem, ali molim te malo ohladi. Jednom ste im uvalili cetiri komada i necete jos za 50 godina.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 17 dec 2010, 19:52

Portillo je napisao/la:
Romariooo je napisao/la: Nece proci gore od reala, nasi su bili motivisani da realu uvale peticu, arsenala cemo pobijediti znatno kulturnije, mada opet ko zna, mozda im uvalimo i vise od pet komada, ne bi bilo nikakvo cudo
Ae dobro je ba. Ja mislim da je najbolje da se prije svake utakmice sa Barcom, pobjednik unaprijed proglasi i na kraju sezone samo dodjeli trofej Barci. I bilo kojem igracu koji pokusa zaustavit Messija se odmah da suspenzija od 10 utakmica, a nedo Bog da neko stane u bunker protiv Barce, jer jbg, ne mozes ti na takav nacin prolazit...

Barca ce proc, to je izvjesno, i u to ja vjerujem, ali molim te malo ohladi. Jednom ste im uvalili cetiri komada i necete jos za 50 godina.
necemo cetri komada,al zato hocemo pet.. :mrgreen:
salu na stranu..

kao sto sam vec na barcinoj temi napisao,ocekujem dobru utakmicu...bez nekih grubih prekrsaja,lijepu,gledljivu utakmicu sa puno dubrih akcija,poteza,golova i sl..
naravno nadam se i ocekujem prolaz barce,jer arsenal trenutno kakav je ne moze parirati barceloni.. ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 dec 2010, 19:54

Portillo je napisao/la:

I vam smo uvalili 6 komada, rekli ste nikad vise, ne prodje od tada puno bajrama, a vi dobiste peticu

Ako odigramo onakvu utakmicu kao u zadnjem el classicu, Arsenal bi mogao dobiti i 8 komada. Ali to je nerealno. Mislim da cemo u londonu dobiti ih nekako sa jedan razlike, onda kod kuce rutinski igra i opet neka tako pobjeda od jedan ili dva razlike i idemo dalje. Ne vjerujem da ce Barca nabijati Arsenala, a s druge strane Arsenal ima nekakve sanse samo u slucaju da oni nas dobiju u Londonu sa 2 razlike, ali ako se to desi bice svjetsko cudo.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 17 dec 2010, 19:56

Napokon da se i ja slazem s Portillom,dajte ljudi ohladite malo,gdje respekt prema protivniku,budite kuluturni i pozelit srecu protivnicima,dosta 2-3komentara provokacijama ali vi ga brate pretjeraste,sacekajmo utakmice pa onda ........,nema smisla na osnovu neke utakmice od prosle sezone sad gledati Arsenall....malo postovanja nije na odmet nikome :) :) Hvala pozz
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 dec 2010, 20:00

van gall je napisao/la:Napokon da se i ja slazem s Portillom,dajte ljudi ohladite malo,gdje respekt prema protivniku,budite kuluturni i pozelit srecu protivnicima,dosta 2-3komentara provokacijama ali vi ga brate pretjeraste,sacekajmo utakmice pa onda ........,nema smisla na osnovu neke utakmice od prosle sezone sad gledati Arsenall....malo postovanja nije na odmet nikome :) :) Hvala pozz
Postujemo Arsenal, samo smo objektivni i vidimo enormnu razliku u kvalitetu klubova. S druge strane i Arsenal i Barca su klubovi jako slicni kao prosle sezone i proslih sezona, nikakih znacajnih promjena tu nema, osim mozda da su i jedan i drugi klub malo jaci nego prosle sezone.

Ja sam rekao odmah da mi nece b iti zao ako nas Arsenal i izbaci, jer sam siguran da ce igrati otvoreno i posteno, pa ako budu bolji ili cak i ravnopravni barem, neka nas izbace
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 17 dec 2010, 20:08

van gall je napisao/la:Napokon da se i ja slazem s Portillom,dajte ljudi ohladite malo,gdje respekt prema protivniku,budite kuluturni i pozelit srecu protivnicima,dosta 2-3komentara provokacijama ali vi ga brate pretjeraste,sacekajmo utakmice pa onda ........,nema smisla na osnovu neke utakmice od prosle sezone sad gledati Arsenall....malo postovanja nije na odmet nikome :) :) Hvala pozz
Ma dobro ba, to je sve zajebancija.
Ko da ce neko od forumaša ili njihova pisanja ovdje uticati na ishod utakmice i rezultate. Niko nije ovdje zastupnik nikakvih klubova vec obicni navijaci. Preozbiljno se shvata sve ovo ;)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 17 dec 2010, 20:11

Romariooo je napisao/la: I vam smo uvalili 6 komada, rekli ste nikad vise, ne prodje od tada puno bajrama, a vi dobiste peticu

Ako odigramo onakvu utakmicu kao u zadnjem el classicu, Arsenal bi mogao dobiti i 8 komada. Ali to je nerealno. Mislim da cemo u londonu dobiti ih nekako sa jedan razlike, onda kod kuce rutinski igra i opet neka tako pobjeda od jedan ili dva razlike i idemo dalje. Ne vjerujem da ce Barca nabijati Arsenala, a s druge strane Arsenal ima nekakve sanse samo u slucaju da oni nas dobiju u Londonu sa 2 razlike, ali ako se to desi bice svjetsko cudo.
Ja, uvalili uz 300 bogova. Realno, kao sto sam rekao, ocekujem da Barca prodje, ali da im uvalite 125 komada, ne ide jbg.

Pajaaaaaaaaaaa, os' se kladiiiiiit?

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 17 dec 2010, 20:39

Kako sam ja skonto Barca vec prosla i to s rezultatom nekih 10:0 :mrgreen: uz posjed lopte 93:7,sutevima 345:1 :?:
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 17 dec 2010, 20:46

Drago mi je zbog Paje da ste izvukli Barcelonu, bice pravo zanimljivo. 8-)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 17 dec 2010, 20:50

ja sam pravo zadovoljan zrijebom...
1.Barcelona je jedan od najkompletnijih klubova,kadrovski(i mi imamo dobar kadar),uvidjecemo neposredno koliko smo jako za osvajanje EPL
2.Ako i ispadnemo,ispas cemo od kluba koji ce svih 180 min igrat otvoreno i atraktivno
3.mozda ce napokon wenger shvatiti da je vrijeme za velike kupovine(moj pick shodno zanimanjima arsenala u zadnje vrijeme su svakako:Gervinho,Tasci,Young i Mertesacker)
4.Koji god od golmana dobije priliku,Arsene ce moci uvidjeti iz ove tekme,koliko je on zaista brilijantan(da napomenem,ocekujem od Barce da zapuca prema golu bar 3x vise u CL od 3.engl kluba,iz EPL,zajedno).
5.Ako prodjemo,opet,to ce biti neopisivo slavlje i mislim da smo samo "mali korak" daleko od wemblija :D
6.Ako neprodjemo,opet nam ostaje cijeli kadar i boj na 3 fronte,u sustini na jednoj,s obzirom da je C. cup skoro sigurno nas...FA cup,tam slijede nesto lakse tekme,ostane samo da se posvetimo EPL i da kao i uvijek cestitamo protivniku i dostojanstveno podnesemo poraz
IAKO SU MOJE PROCJENE KO CE PROCI OVAJ KRUG 50:50.
Gdje vidim Arsenalovu prednost?
U cinjenici da ni jedan od pulena Arsena nije vise dijete i da igraju u 3x grubljoj ligi.Ako se postavimo na teren tako da sjeckamo protivnikovu igru stalnom kontakt igrom i prisilimo ih na igru visokih lopti jednostavno nece moci maknut'.(nesto sto grci napravise na EP ili Brazilci Argentini u finalu copa sudamerica).Naravno za obije tekme nam treba sudija koji ce dozvoljavat takvu igru,znaci, talijanima stop :mrgreen:
edit:ja sam pravo uzivo gledajuci tu tekmu Brazil-Argentina 3:0,ovi sa igracima(vecina) iz brazilske lige,a ovi drugi u najmocnijom sastavu...jednostavno dodje li lopta do polovice ovi il' prave faul il' uzimaju loptu,tako sto odnesu protivnika sa terena i u 3 kontre zapucase 3 gola,smijo sam se cijeli dan kako pusise a i igra im je bila pravo simpa :D
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 17 dec 2010, 21:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 17 dec 2010, 20:53

Ej ljudi suzdržite se od ovih provokacija od strane barsinih navijaca :mrgreen:
Mi do februara imamo preceg posla.Nama je EPL ove godine prioritet.Do februara očekujem da pobjegnemo na neku pristojnu razliku čelziju i mančasteru,a to je nekih 7 bodova prednosti,a kad dođe febrauar,onda ćemo razmišljati o barsi
Sutra stoke dolazi očekujem pobjednu 2:0

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 17 dec 2010, 20:55

🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 17 dec 2010, 20:57

Arnelinho je napisao/la:ja sam pravo zadovoljan zrijebom...
1.Barcelona je jedan od najkompletnijih klubova,kadrovski(i mi imamo dobar kadar),uvidjecemo neposredno koliko smo jako za osvajanje EPL
2.Ako i ispadnemo,ispas cemo od kluba koji ce svih 180 min igrat otvoreno i atraktivno
3.mozda ce napokon wenger shvatiti da je vrijeme za velike kupovine(moj pick shodno zanimanjima arsenala u zadnje vrijeme su svakako:Gervinho,Tasci,Young i Mertesacker)
4.Koji god od golmana dobije priliku,Arsene ce moci uvidjeti iz ove tekme,koliko je on zaista brilijantan(da napomenem,ocekujem od Barce da zapuca prema golu bar 3x vise u CL od 3.engl kluba,iz EPL,zajedno).
5.Ako prodjemo,opet,to ce biti neopisivo slavlje i mislim da smo samo "mali korak" daleko od wemblija :D
6.Ako neprodjemo,opet nam ostaje cijeli kadar i boj na 3 fronte,u sustini na jednoj,s obzirom da je C. cup skoro sigurno nas...FA cup,tam slijede nesto lakse tekme,ostane samo da se posvetimo EPL i da kao i uvijek cestitamo protivniku i dostojanstveno podnesemo poraz
U cinjenici da ni jedan od pulena Arsena nije vise dijete i da igraju u 3x grubljoj ligi.Ako se postavimo na teren tako da sjeckamo protivnikovu igru stalnom kontakt igrom i prisilimo ih na igru visokih lopti jednostavno nece moci maknut'.(nesto sto grci napravise na SP ili Brazilci Argentini u finalu copa sudamerica).Naravno za obije tekme nam treba sudija koji ce dozvoljavat takvu igru,znaci, talijanima stop :mrgreen:
edit:ja sam pravo uzivo gledajuci tu tekmu Brazil-Argentina 3:0,ovi sa igracima(vecina) iz brazilske lige,a ovi drugi u najmocnijom sastavu...jednostavno dodje li lopta do polovice ovi il' prave faul il' uzimaju loptu,tako sto odnesu protivnika sa terena i u 3 kontre zapucase 3 gola,smijo sam se cijeli dan kako pusise a i igra im je bila pravo simpa :D
Sasvim pristojno razmišljanje,još da ima neko vengeru da ode u london i kaže mu kako treba postaviti igru :mrgreen:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 17 dec 2010, 21:07

ensadek je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:ja sam pravo zadovoljan zrijebom...
U cinjenici da ni jedan od pulena Arsena nije vise dijete i da igraju u 3x grubljoj ligi.Ako se postavimo na teren tako da sjeckamo protivnikovu igru stalnom kontakt igrom i prisilimo ih na igru visokih lopti jednostavno nece moci maknut'.(nesto sto grci napravise na SP ili Brazilci Argentini u finalu copa sudamerica).Naravno za obije tekme nam treba sudija koji ce dozvoljavat takvu igru,znaci, talijanima stop :mrgreen:
Sasvim pristojno razmišljanje,još da ima neko vengeru da ode u london i kaže mu kako treba postaviti igru :mrgreen:
ma Wenger je stari macak,zna on znanje,samo je preponosan,to mu je mana :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 dec 2010, 21:17

Prvo da kazem da nema sanse da do februara Arsenal pobjegne na 7 bodova Celziju ili Sitiju. Ja mislim da ce se u engleskoj voditi mrtva trka za prvaka sve do zadnjeg kola, nema sanse bilo ko pobjegne sad nesto izrazenije. Ova tri kluba ce uvijek biti mislim tu negdje unutar 5 bodova, a nikako ne bih otpisao ni City, mozda cak i Totenham da prati njihov ritam.

Za Arsenal je najbitnije da pobjedjuje ove slabije ekipe, a o tome da li ce osvojiti titulu najvjerovatnije ce odluciti utakmice protiv Celzija i Uniteda u drugom dijelu sezone, tu Arsenal mora da dokazuje zrelost, a realno gledajuci Bara je u ovom trenutku druga dimenzija. Najbolji recept da nas prodjete je ubijanje igre, ali Arsenal to ne zna, vi nas mozete pobijediti jedino ako nas nadigrate, a tako pobijediti Barcu nije uspio niko vec odavno.

Venger nije uopste glup da ne vidi kako je najbolje igrati protiv Barce, samo je covjek gospodin i primjer kakvi bi svi treneri trebali biti, forsirati lijepu i postenu igru pa nek pobijedi bolji. Cak i da pokusa prljavu igru, i to ne bi bila nikakva garancija, jer i ta igra se mora znati i uigravati, tako bi cak mozda i gore prosli.

Jedina sansa za Arsenal je da nas u Londonu odmah napadnete, da uvalite nekako gol, i da onda opet igrate 150 posto i uspijete dobiti sa dva razlike, a na Camp nou na kontru. Ali opet, sve je to lako teoretski, ali Barca je ove sezone bolja nego ikada, cak i dosta bolja nego prosle sezone, strucnjaci kazu da smo vjerovatno najbolji tim ikada, tako da Venger nista nece biti kriv ako ispadnete.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 17 dec 2010, 22:16

Evo ekspert za taktiku Romario objasnjava kako treba igrati Arsenal, jos daje savjete on Wengeru a pritom hvali Barcelonu ko da su Arsenal iz 2004. Ne zanima nikoga poluklub iz katalonije, pricacemo o tome u Februaru kada ce nas tim trijumfalno napustiti jedan od najruznijih stadiona u Evropi.

Hard as rock!
Dio Arsenala

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 17 dec 2010, 22:17

nazalost, ali realnost, ja sam vec halalio LP, al bi volio da Totenhem izbaci milana krepali dabogda, samo da me jaran ne prca, a nasi nek se posvete Barclays-om

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 17 dec 2010, 22:36

-Paja je napisao/la:Evo ekspert za taktiku Romario objasnjava kako treba igrati Arsenal, jos daje savjete on Wengeru a pritom hvali Barcelonu ko da su Arsenal iz 2004. Ne zanima nikoga poluklub iz katalonije, pricacemo o tome u Februaru kada ce nas tim trijumfalno napustiti jedan od najruznijih stadiona u Evropi.

Hard as rock!
...paja ti nisi svjestan kako ce arsenal izgubiti od barce...najmanje 4:0 u obje utakmice...i vidim neki kazu da pokazemo respect prema protivniku...zasto bi to radili,kad nemaju sanse protiv barce...necemo da ih zavaravamo,dzabe ce se ponadati.....

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 17 dec 2010, 22:36

Portillo je napisao/la:Pajo lave, evo mozel' jedna oklada. Gledaj, ako Arsenal prodje dalje, ja cu 100 000 puta napisat "Barca je najbolji klub na svijetu" ili "Arsenal je 100 000x bolji klub od Reala" a ti ako Barca prodje dalje napises samo jednom "Primera je najbolja liga na svijetu". I pri tom jedan drugom biramo avatare? 8-)
Pajooooo, javi seeeee.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 17 dec 2010, 22:39

Cuj 100 000 puta ahahahahaha :D hoces ja i ti da se kladimo ko ce osvojiti jesensku titulu u primeri ?

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.