SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la Monolog » 27 feb 2012, 17:59

Najviše osvojenih bodova (računajući sve lige), najbolja gol razlika (računajući sve lige) + najbolji strijelac. 8-)
Nema šta, mogla bi ovo biti ključna sezona; sezona u kojoj ćemo postaviti neke nove standarde. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 feb 2012, 21:35

Sta smo se usustili (Delfini)? Evo dvije pobjede za redom, jedna u kupu i evo sad u ligi. Mozda je ovo znak da polako podizemo formu, daj Boze. :) :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 27 feb 2012, 21:39

BIHfan je napisao/la:Sta smo se usustili (Delfini)? Evo dvije pobjede za redom, jedna u kupu i evo sad u ligi. Mozda je ovo znak da polako podizemo formu, daj Boze. :) :)
Dašta ćete, taman pred tekmu sa nama. Pu jesmo baksuzi.. :roll: :mrgreen:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 28 feb 2012, 00:45

BIHfan je napisao/la:Sta smo se usustili (Delfini)? Evo dvije pobjede za redom, jedna u kupu i evo sad u ligi. Mozda je ovo znak da polako podizemo formu, daj Boze. :) :)

Ne bi bilo lijepo da ispadnemo...to bi bilo kao da Real M. ispadne iz lige :D
A mozda je vrijeme i da u kupu napravimo nesto vise...

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 29 feb 2012, 12:36

Posto sam obavjestio clanove Saveza i admina zelio bi i ovdje da javim.Naime zbog nemogucnosti da uspjesno obavljam svoj dio posla u Savezu (Obaveze licne prirode) a ne zeleci to raditi na vrat-na nos podnosim neopozivu ostavku :mrgreen: na mjesto clana saveza i uredjivaca ss.ba lige.Ujedno raspisujem konkurs za upraznjeno mjesto u savezu.Molim da se jave samo ozbiljni igraci jer ovo je samo dodatna obaveza.Kada bi ja licno mogao birati izabrao bi @deyo jer je tu od starta lige i ujedno je i pomagao rad same lige (Dresovi,grbovi,pehari...).Naravno ja necu moci odluciti o tome vec admin ali ako je deyo zainteresovan moja prva preporuka ce adminu biti on.Takodje i ostala dva clana saveza ce tu imati svoj uticaj sa kim zele nastaviti raditi.

Samo da obavjestim ove moje iz Delfina da nebi raspisali konkurs za novoga igraca :mrgreen: jer ja cu ostati tu i nastaviti igrati ligu.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 29 feb 2012, 13:21

123456 je napisao/la:Posto sam obavjestio clanove Saveza i admina zelio bi i ovdje da javim.Naime zbog nemogucnosti da uspjesno obavljam svoj dio posla u Savezu (Obaveze licne prirode) a ne zeleci to raditi na vrat-na nos podnosim neopozivu ostavku :mrgreen: na mjesto clana saveza i uredjivaca ss.ba lige.Ujedno raspisujem konkurs za upraznjeno mjesto u savezu.Molim da se jave samo ozbiljni igraci jer ovo je samo dodatna obaveza.Kada bi ja licno mogao birati izabrao bi @deyo jer je tu od starta lige i ujedno je i pomagao rad same lige (Dresovi,grbovi,pehari...).Naravno ja necu moci odluciti o tome vec admin ali ako je deyo zainteresovan moja prva preporuka ce adminu biti on.Takodje i ostala dva clana saveza ce tu imati svoj uticaj sa kim zele nastaviti raditi.

Samo da obavjestim ove moje iz Delfina da nebi raspisali konkurs za novoga igraca :mrgreen: jer ja cu ostati tu i nastaviti igrati ligu.

A daj ba sekretaru,pitanje je kako ce to sve ic' bez tebe :cry:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 29 feb 2012, 13:49

nemoj oficijalno otici, budi tu, a nek neko drugi preuzme dosta tvog posla i eto. budi i dalje moderator i nadgledaj sa vrha kada mozes i primaj prigovore i zahtjeve :roll:
nema potpisa

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 29 feb 2012, 16:47

123456 je napisao/la:Posto sam obavjestio clanove Saveza i admina zelio bi i ovdje da javim.Naime zbog nemogucnosti da uspjesno obavljam svoj dio posla u Savezu (Obaveze licne prirode) a ne zeleci to raditi na vrat-na nos podnosim neopozivu ostavku :mrgreen: na mjesto clana saveza i uredjivaca ss.ba lige.Ujedno raspisujem konkurs za upraznjeno mjesto u savezu.Molim da se jave samo ozbiljni igraci jer ovo je samo dodatna obaveza.Kada bi ja licno mogao birati izabrao bi @deyo jer je tu od starta lige i ujedno je i pomagao rad same lige (Dresovi,grbovi,pehari...).Naravno ja necu moci odluciti o tome vec admin ali ako je deyo zainteresovan moja prva preporuka ce adminu biti on.Takodje i ostala dva clana saveza ce tu imati svoj uticaj sa kim zele nastaviti raditi.

Pa za sekretara unaprijedi nekoga od dvojice clanova saveza ,ja sam ti tanak sam u biranju parova i manevrisanju po ovom forumu ,ako ima neko tog posla da se uhvati barem jednako kao ti bio bi bolji,ja sam ti vise za sminkanje lige nego za te tehnicke stvari,u svakom slucaju ti hvala na preporuci ;) ,a nema razloga da se nesta oprastamo jer si ti jos uvijek tu :D
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 29 feb 2012, 18:08

Bez tebe ovaj projekat neće biti isti. :(

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 29 feb 2012, 18:21

Neopisivno mi je žao, definitivno će u cjelokupnom projektu nastati velika praznina, uprkos što ćeš i dalje biti prisutan kao igrač Delfina. :( Bilo bi lijepo da ostaneš prisutan kao neko ko će nadgledati rad svojih pomoćnika. :mrgreen: Ali, ako si već tako čvrsto odlučio... Dopusti nam barem da ti održimo oproštajnu feštu. :lol:

Deyo je odličan kao grafički designer, ali ipak ne vidim osobu koja bi više mogla dati (i koja je dala) od @Sekretara (ovo se dakako ne odnosi na podcjenjivanje @deye ;) ) Uglavnom, ko god bude odabran kao nasljednik pozicije, od mene će imati podršku (naravno, sve i ako je to zaslužio :) ).

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 01 mar 2012, 11:50

Dal je moguce da se niko ne javlja na konkurs? A sve se kuka kako nema posla :mrgreen: .Hajmo ljudi ko je zainteresovan.Do sada sam na PP dobio jednu prijavu imal jos neko?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 mar 2012, 11:54

Steta pravo sto sekretar ode :roll: .

K'o sto @Claus rece, moracemo jednu oprostajnu festu organizovati :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 mar 2012, 19:51

123456 je napisao/la:Dal je moguce da se niko ne javlja na konkurs? A sve se kuka kako nema posla :mrgreen: .Hajmo ljudi ko je zainteresovan.Do sada sam na PP dobio jednu prijavu imal jos neko?
Pa vrati Liedsona ,on zna već kako to funkcionira itd. ;) Ako ima vremena ;)
Iako je za te pozicije rođen Edin,Bakspace bi za godinu ušo u prvu ligu :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 01 mar 2012, 19:57

zalosno,ode najbolji sekretar na svijetu :D :D

ubaci @golgetera 8-)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 01 mar 2012, 20:19

Bjez ba kad sam ovo poceo citat, kontam vidi ostadesmo bez igraca, osnivaca, legende. Dobro je. :)
Za nas je dobro da svoje slobodno vrijeme vise ne koristis u savezu vec na treningu, tu si nam vise nego ikad potrebniji. :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 01 mar 2012, 22:32

Mislim da bi sekretar trebao ostati.ako je potrebno ubaciti jos nekoga na njegovu poziciju a neka njega kao nadzornog ili kordinatora svega.Mislim da bi on trebao samo uredjivati to da se sve zavrsi na vrijeme tj napominjati ostale ako budu malo ''zabusavali''.Ja sam mu predlozio to mislim da nema niko nista protiv on se slozio jos samo da ubacimo nekoga ako ste za!
AMAR OSIM!!!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 01 mar 2012, 22:39

ubaci edina da se smijemo

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 01 mar 2012, 22:56

Evo vec imam 2 glasa, jos 2 od mojih saigraca = 4 :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 01 mar 2012, 23:03

Edin TM87 je napisao/la:Evo vec imam 2 glasa, jos 2 od mojih saigraca = 4 :mrgreen:
Naravno tebra! Uvijek. ti bi bio odlično rješenje.
samir_tm87 je napisao/la:ubaci edina da se smijemo
Njemu bi se barem smijali, tebi bi umrli od smijeha.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 01 mar 2012, 23:06

Žao mi je što sekretar ide, fakat je držao ligu na okupu i svaka mu čast što je imao živaca svaki vikend da se petlja i gubi vrijeme. Ako zamjena bude i upola dobra kao on, nema zime za ss.ba ligu ;)
Zadnja izmjena: the scouser, dana/u 01 mar 2012, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.