Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sirokom je plafon 4 mjesto. Imali su najlaksi raspored i opet nista. Sad im idu teze utakmice i ocekujem da se pridruziti zapadnim Mostarcima u donjem dijelu tabele.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Sramotno suđenje u Lištici ,pa ovo je cirkus od lige i suđenja!!Savez hebem vam sve najmilije!!
DRŽAVA TUZLA!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa kad budu igrali možda će i navijatiPenaltiky je napisao/la:Neobično mi da Anel za Hrvate ne navija
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
NK Siroki Brijeg
Steta za onu sretnu pobjedu u Doboju.
Bravo, slani. Potpuno zasluzeno. Nista losiji niste od njih.
Bravo, slani. Potpuno zasluzeno. Nista losiji niste od njih.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- prisonbreak
- Kontakt:
Kako je Celik primio 6
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
celik ili ne primi nijedan ili primi 6prisonbreak je napisao/la:Kako je Celik primio 6
Zarathustra
Bravo, Tuzlaci!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Selam.High je napisao/la:Bravo, Tuzlaci!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Feno preskočio namazprisonbreak je napisao/la:Kako je Celik primio 6

Zadnje 4 ekipe borba za opstanak, prve 3 uz Zrinjski borba za vrh. Moguce Čelik iznenadjenje da priredi svima, ali mi zadovoljni i sa 6. pozicijom.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Iako je na terenu u većem dijelu meča falilo zanimljivosti, na tribinama nije. Malobrojni navijači Slobode koji su stigli na Pecaru skandirali su ime Vedrana Puljića, ubijenog navijača FK Sarajevo u neredima pred stadionom Širokog Brijega 2009. godine
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Cije li ce mjesto,za Evropu Radnik uzeti?redbull93 je napisao/la:
Zadnje 4 ekipe borba za opstanak, prve 3 uz Zrinjski borba za vrh. Moguce Čelik iznenadjenje da priredi svima, ali mi zadovoljni i sa 6. pozicijom.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Evo mi pristajemo na fenomenalni prijedlog da liga danas zavrsi.redbull93 je napisao/la:
Životni saputnik! 1921
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne moze! Moramo vam izbiti titulu.Eisenbahner1921 je napisao/la:
Evo mi pristajemo na fenomenalni prijedlog da liga danas zavrsi.
Kratki rezime nakon šest kola.............. Sarajevo i Željo očekivano u vrhu, Široki također. Radnik standardno u prvih 6, Krupa isto tako. Čelik pozitivno iznenađenje ( i iskreno drago mi je što su u vrhu. Sloboda sa Nalićem odlična zasada. Zrinja podbacio ali dićiće se oni siguran sam u to. Zadnje 4 ekipe po meni očekivano, jedino nisam baš mislio da će Mladost biti fenjeraš ali s obzirom na igrački kadar biće im teška borba za opstanak ove sezone.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Veliko hvala Tuzlacima za skandiranje u Širokom Brijegu!
Malobrojni navijači Slobode skandirali ime Vedrana Puljića, navijači Širokog odgovorili pjesmom o Herceg-Bosni

Malobrojni navijači Slobode skandirali ime Vedrana Puljića, navijači Širokog odgovorili pjesmom o Herceg-Bosni

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ocekivao sam da ce Mladost za opstanak se boriti, puno igraca im otislo, a pojacanja nigdje.FoSte95 je napisao/la:jedino nisam baš mislio da će Mladost biti fenjeraš ali s obzirom na igrački kadar biće im teška borba za opstanak ove sezone.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Kako mislis malobrojni? Pa bilo ih je isto koliko i skriptaraMortemHz je napisao/la:Veliko hvala Tuzlacima za skandiranje u Širokom Brijegu!
Falim ja na slici, izašo da neki duhan s Rigijem završim.bihuzur je napisao/la:Kako mislis malobrojni? Pa bilo ih je isto koliko i skriptaraMortemHz je napisao/la:Veliko hvala Tuzlacima za skandiranje u Širokom Brijegu!
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Bilo ih je brat bratu Atalanta, eto prebroj.bihuzur je napisao/la:Kako mislis malobrojni? Pa bilo ih je isto koliko i skriptaraMortemHz je napisao/la:Veliko hvala Tuzlacima za skandiranje u Širokom Brijegu!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.