Bosco je napisao/la:Naravno tebra! Uvijek. ti bi bio odlično rješenje.Edin TM87 je napisao/la:Evo vec imam 2 glasa, jos 2 od mojih saigraca = 4
Njemu bi se barem smijali, tebi bi umrli od smijeha.samir_tm87 je napisao/la:ubaci edina da se smijemo
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- legenda reala
- Kontakt:
A šta bi tek tebiBosco je napisao/la:Naravno tebra! Uvijek. ti bi bio odlično rješenje.Edin TM87 je napisao/la:Evo vec imam 2 glasa, jos 2 od mojih saigraca = 4
Njemu bi se barem smijali, tebi bi umrli od smijeha.samir_tm87 je napisao/la:ubaci edina da se smijemo
A baš zar možete zamisliti ligu da je Edo vodi
Glavni čovjek u timu Mafija United da bude i u savezu ,pa jbo Ušketa i Ilja
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne znam što bi meni, ali znam šta bi bilo kad bi ti vodio ligu. Regularnost bi bilo kao u Druge Federalne u nas jer bi ti sve ucjenjivao i prijetio što ti dakako nije strano.legenda reala je napisao/la:
A šta bi tek tebi![]()
![]()
A baš zar možete zamisliti ligu da je Edo vodi![]()
![]()
![]()
Glavni čovjek u timu Mafija United da bude i u savezu ,pa jbo Ušketa i Ilja![]()
![]()
šta bi ovaj bio
![]()
Uredu poznavaoce padezalegenda reala je napisao/la: A šta bi tek tebi![]()
![]()
A baš zar možete zamisliti ligu da je Edo vodi![]()
![]()
![]()
Glavni čovjek u timu Mafija United da bude i u savezu ,pa jbo Ušketa i Ilja![]()
![]()
šta bi ovaj bio
![]()
Ja bih to uredno vodio.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ako @golgeter odustane moj glas ide @Edi 
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- legenda reala
- Kontakt:
Bosco je napisao/la: Ne znam što bi meni, ali znam šta bi bilo kad bi ti vodio ligu. Regularnost bi bilo kao u Druge Federalne u nas jer bi ti sve ucjenjivao i prijetio što ti dakako nije strano.
A ti bi namještao utakmice ,pošto ti to nije strano ,štelao za svoj tim na kraju sezone za opstank ili ulazak u viši rang itd.Regularnosti ne bi ni bilo
Gdje sam sad pogriješio,ispravi der,pa da slijedeći put pravilno napišemEdin TM87 je napisao/la: Uredu poznavaoce padeza![]()
Ja bih to uredno vodio.
Znam ja to tvoje uredno
Ne može Golgeter jer jedan član Ljute Krajine je već u savezu i to bi bilo nepošteno
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja glasam za ljegendu 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Tako, glasajte za mene, za bolje sutraEmir ZENICA je napisao/la:Ako @golgeter odustane moj glas ide @Edi
legendo, u svakom postu pogrijesis bar jednom
- legenda reala
- Kontakt:
Molim Monologa ili ove što borave na onoj temi lingvistike da mi kažu jesam li pogriješio,jer Edu ne vjerujem on je gori od meneEdin TM87 je napisao/la:Tako, glasajte za mene, za bolje sutraEmir ZENICA je napisao/la:Ako @golgeter odustane moj glas ide @Edi![]()
legendo, u svakom postu pogrijesis bar jednomIlja, stelao itd
A da ne zachatavate temu
Moje mišljenje (koje sam pisao i sekretaru), je također da sekretar ostane sa nama, ne mora on raditi preveliki dio posla, ako bi ikako mogao da arhivu odradi na kraju sedmice, bilo bi fino
, ali ako ni to ne moze nema veze, a ja i defender bi onaj preostali dio nekako uskladili, naravno ako se defender slaže. Znači da bude tu sa nama, povremeno se ubaci kad ima vremena, i da nas nadgleda
.
Neka se i defender izjasni, a ako bude trebao i treći, treba vidjeti ko bi bio najbolje rješenje, jer ipak treba određenje kriterije zadovoljiti
.
Moje mišljenje (koje sam pisao i sekretaru), je također da sekretar ostane sa nama, ne mora on raditi preveliki dio posla, ako bi ikako mogao da arhivu odradi na kraju sedmice, bilo bi fino
Neka se i defender izjasni, a ako bude trebao i treći, treba vidjeti ko bi bio najbolje rješenje, jer ipak treba određenje kriterije zadovoljiti
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Koji su kriteriji?juventus 0244 je napisao/la:Neka se i defender izjasni, a ako bude trebao i treći, treba vidjeti ko bi bio najbolje rješenje, jer ipak treba određenje kriterije zadovoljiti.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Kazem ja da legenda ne valja
Iskreno,gledajuci pes ligu golgeter je pravi covjek za ovo.U slucaju da on ne moze onda ubaciti nekog aktivnog,i odgovornog,a ne onog koji ce varati ili nakon 2-3 kola otici
Edo imas podrsku
Iskreno,gledajuci pes ligu golgeter je pravi covjek za ovo.U slucaju da on ne moze onda ubaciti nekog aktivnog,i odgovornog,a ne onog koji ce varati ili nakon 2-3 kola otici
Edo imas podrsku
Volim te Celik ! ! !
Sačekajmo prvo da vidimo šta će sekretar i defender odlučiti, pa ako bude potreban taj 3 član onda ćemo o kriterijima.Edin TM87 je napisao/la:Koji su kriteriji?
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Posto je Bosco necasno otjeran iz Dragonsa, ja mu prepustam kapitensku traku u Backspaceu!
Od danas kapiten Backspace uniteda je Bosco!
Bosco vs legenda prebacio sam postove na ovu temu, pa tamo nastavite: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=340" onclick="window.open(this.href);return false; , pa ko zna koji put ista priča, znam je napamet
.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
O ne ne Edine, iako mi ovo stvarno predstavlja veliku čast kapiten ekipe ostaješ TI ili niko drugi. Bez tebe ova ekipa ne bi bila ono što jeste, ti si je maltene izvadio iz najtežih mogucih okolnosti i zasluzujes kapitensku traku. Ti si naš Stevie G !Edin TM87 je napisao/la:Posto je Bosco necasno otjeran iz Dragonsa, ja mu prepustam kapitensku traku u Backspaceu!
Ja sam kapiten, i odlucujem da si ti kapiten!Bosco je napisao/la:O ne ne Edine, iako mi ovo stvarno predstavlja veliku čast kapiten ekipe ostaješ TI ili niko drugi. Bez tebe ova ekipa ne bi bila ono što jeste, ti si je maltene izvadio iz najtežih mogucih okolnosti i zasluzujes kapitensku traku. Ti si naš Stevie G !Edin TM87 je napisao/la:Posto je Bosco necasno otjeran iz Dragonsa, ja mu prepustam kapitensku traku u Backspaceu!
Šteta velika što @123456 odlazi. Fakat bez njega neće biti ovo isto.
Ipak je on najzaslužniji što je ovo sve napravljeno i što i dalje radi punom parom.
Nasljednik bi trebao biti neko ko je tu stalno i ko će biti vrijedan i aktivan. Nemojte onih što će biti 3-4 kola i kraj.
Nasljednik bi trebao biti neko ko je tu stalno i ko će biti vrijedan i aktivan. Nemojte onih što će biti 3-4 kola i kraj.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Edin TM87 je napisao/la:Koji su kriteriji?juventus 0244 je napisao/la:Neka se i defender izjasni, a ako bude trebao i treći, treba vidjeti ko bi bio najbolje rješenje, jer ipak treba određenje kriterije zadovoljiti.
Edo nista licno al ti ne ispunjavas niti jedan kriterij
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Goalgetter
- Kontakt:
Vidim moje se ime spominje ovdje.
Nisam siguran, rado bih se kandidovao za savez, ali nemogu garantovati da cu sve stici, posto vodim i PES6 ligu, a i pored toga imam obaveza.
Nisam siguran, rado bih se kandidovao za savez, ali nemogu garantovati da cu sve stici, posto vodim i PES6 ligu, a i pored toga imam obaveza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.