Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

dubrava
Moderator
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la dubrava » 17 apr 2013, 23:06

Ma 1. maj je svugdje državni praznik i neradni dan. U svim firmama, institucijama.. Ako ti tata i radi kod Zovke taj dan mora imati slobodan osim ako nije vatrogasac, policajac il nesto slicno. Jel mozda radi na pumpi il u trgovini?
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 17 apr 2013, 23:07

Radi za 2.maj, za 1.maj logično ne radi, ja govorim za drugi :? I ne radi kod Zovke, Zovko im je načelnik ja msm
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 17 apr 2013, 23:09

Ma ja tebe shvatio da ne radi za 1. maj, tako si i napisao. Al, dobro, nebitno, nek mu je plaća bar na vrijeme, ako nista drugo :)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 apr 2013, 23:13

Gde Legenda brat moj. :)
Pozeleo sam te. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 17 apr 2013, 23:15

Devil je napisao/la:Gde Legenda brat moj. :)
A ja ti brata i ........... :mrgreen: da ne kazem sta :lol:

Nema mi Emira, to je ljudina, kakav crni legenda :mrgreen:

odoh ja spavat, kasno je ovo za moje godine...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 apr 2013, 23:19

Beži bre :mrgreen: obori me Sion-Basel 2+ na golove :lol: :lol: , a bio majke mi ANdrlecht stavio u onoj Premier Ponudi i obriso stavio Chelsea, a ove ostavio dolje da stavim u običnoj i nešto me prenese stavim Basel :? :?

Dubravko .....................(sad ti razmišljaj šta je umjesto tački :mrgreen: )
fsdghdsfs je napisao/la:
anonimni je napisao/la:ja bih doš'o i kad bi bila 1., još veća špica bi bila, al' 100% je potvrđeno da se igra 30-og :D
Ja nigdje ne nadjoh da je 100 % potvrdjeno ... Ceka se dogovor klubova kol'ko ja znam !?
Pa kad velikani tipa Bayern-Barselona mogu igrati prvog maja, što ne bi i ovi naši amateri :roll:

Jbt Mesi ne slavi prvi maj tolike pare ima, a ovaj nas sirotinju pita gdje idete :?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 17 apr 2013, 23:20

dubrava je napisao/la:

Tu sam ja buraz,fino vrijeme pa fatam boje malo.
Kakav si mi ti ?
Jasta,mene vec nosa,zove krevet. :D
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 apr 2013, 23:20

dubrava je napisao/la:

Tvoje godine ? :?
Hajde mars bre. :lol: :evil: Nemoj da te vidim vise ovde. :P :lol:

@Legendoooooo jesi video kako tebe ciko ispostova sa Jagodinom i Finskom. :mrgreen:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 17 apr 2013, 23:25

:lol: :lol:
vidi ih što se okupiše :D

Emire, i ovdje je isto fino vrijeme, neka je malo ugrijalo, dosta je vala i bilo zime.
Ma ja dobar ko beton, nerviraju me neke studentice, al sta ćeš, nije mi lagan život ko legendi :mrgreen: covjek se odo kocki i alkoholu :mrgreen:

Devil,
pa da, starim bome :mrgreen: :lol: sta hoćeš, stariji sam od tebe 3 mjeseca :lol: :mrgreen:

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 17 apr 2013, 23:26

legenda reala je napisao/la:
Beži bre :mrgreen: obori me Sion-Basel 2+ na golove :lol: :lol: , a bio majke mi ANdrlecht stavio u onoj Premier Ponudi i obriso stavio Chelsea, a ove ostavio dolje da stavim u običnoj i nešto me prenese stavim Basel :? :?

Dubravko .....................(sad ti razmišljaj šta je umjesto tački :mrgreen: )
fsdghdsfs je napisao/la:
anonimni je napisao/la:ja bih doš'o i kad bi bila 1., još veća špica bi bila, al' 100% je potvrđeno da se igra 30-og :D
Ja nigdje ne nadjoh da je 100 % potvrdjeno ... Ceka se dogovor klubova kol'ko ja znam !?
Pa kad velikani tipa Bayern-Barselona mogu igrati prvog maja, što ne bi i ovi naši amateri :roll:

Jbt Mesi ne slavi prvi maj tolike pare ima, a ovaj nas sirotinju pita gdje idete :?
Necemo se sad vrijedjat' legendo . :D
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 apr 2013, 23:28

Devil je napisao/la:
@Legendoooooo jesi video kako tebe ciko ispostova sa Jagodinom i Finskom. :mrgreen:
Hendikep za pola sata prošo 8-) al nema kod nas u ponudi pa sam samo keca odigro, al jbni Basel samo jedan gol da :cry:

A pogodih Romu 3+,Stutgart odg,Chelsea 2,Jagodina 1 sve dobre kvote i ovo **** 1.20 :lol: :twisted:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 apr 2013, 23:29

@Dubrava ostaricemo kada se ozenimo. :lol:
Ne znam za tebe,ali ja sam to do kraja godine,pa me tada mozes zvati i deda. :mrgreen:

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 17 apr 2013, 23:30

dubrava je napisao/la:
Emire, i ovdje je isto fino vrijeme, neka je malo ugrijalo, dosta je vala i bilo zime.
Ma ja dobar ko beton, nerviraju me neke studentice, al sta ćeš, nije mi lagan život ko legendi :mrgreen: covjek se odo kocki i alkoholu :mrgreen:
Ma neka vjeruj pozelio sam vise.Prije je bila samo depresija,sreca ovo vrijeme sve mijenja. :D
Ma hajde neka studentica,sta bi mi da njih nema. :D Auu to je vec problem,al neka,ne bi se imao oko cega sikirati. :mrgreen:
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 17 apr 2013, 23:33

Devil je napisao/la:@Dubrava ostaricemo kada se ozenimo. :lol:
Ne znam za tebe,ali ja sam to do kraja godine,pa me tada mozes zvati i deda. :mrgreen:
a jel? zenis se ove godine? ma ja ti uopce ne razmisljam o tome, meni je to daleko ko tebi zagreb :mrgreen:
kolko ste skupa? koga ces zvat na svadbu?
budi drug i pozovi drininog vuka, ja bi ti maksuz dosao onda, da popijem s njim koju ljutu :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 apr 2013, 23:36

dubrava je napisao/la:
Devil je napisao/la:@Dubrava ostaricemo kada se ozenimo. :lol:
a jel? zenis se ove godine? ma ja ti uopce ne razmisljam o tome, meni je to daleko ko tebi zagreb :mrgreen:
kolko ste skupa? koga ces zvat na svadbu?
budi drug i pozovi drininog vuka, ja bi ti maksuz dosao onda, da popijem s njim koju ljutu :mrgreen:
Ima podugo bgm,sramota me i rec'. :mrgreen:
Nece se praviti nista preterano samo najbliza rodbina,tako je odluceno. A datum ne zna se tacno,septembar/oktobar pretpostavljam.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 apr 2013, 23:38

I Štefko nam ide u penziju :cry: :cry: žena, djeca pospu valja pelene mjenjati, nema više utakmica, ni foruma ma ništa :lol: :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 apr 2013, 23:40

legenda reala je napisao/la:I Štefko nam ide u penziju :cry: :cry: žena, djeca pospu valja pelene mjenjati, nema više utakmica, ni foruma ma ništa :lol: :lol:
Zato uzivam sada. :lol:
Sledeceg meseca u Francusku,bice dobro ako ne ostanem tamo. :mrgreen:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 17 apr 2013, 23:41

ma hajde stefane, svadba bez 1500 lljudi, nije svadba, pa di su ti bosanski i srpski geni :mrgreen:
al kad Štefko počne praviti male Zvezdaše :lol: :lol:
zamisli da ti mali bude grobar :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 apr 2013, 23:43

Devil je napisao/la:
Zato uzivam sada. :lol:
Sledeceg meseca u Francusku,bice dobro ako ne ostanem tamo. :mrgreen:
Uživaj, ali više neće biti odo ja do Novog Sada pogledati utakmicu, vraća, se za par sati :lol: :lol:

Ma nemoj ostajati teško ti je ime i prezime za izgovaranje Francuzima :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 apr 2013, 23:47

Zna se kakvi su prioriteti u zivotu. :lol:

Marakana,JNA,Karaburma,Karadjordje,Banjica,Jagodina...pa onda stan na Topcideru. :lol:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: chelsea358, Obdunsmen, PLFukare i 13 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []