Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Cuj 94 mil za Higuaina
Koliko vrijedi jedan Griezmann onda ? 300? Ne vjerujem da su platili toliko za realno osrednjeg napadaca.
27.10.2020
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Re: RE: Re: Juventus FC
Grizman je sledeći kolko ono klauzula?leorey je napisao/la:Cuj 94 mil za Higuaina![]()
Koliko vrijedi jedan Griezmann onda ? 300? Ne vjerujem da su platili toliko za realno osrednjeg napadaca.
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
Koliko košta Atletico da i njih kupimo?
We buy what we want.

We buy what we want.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Higuain + Pjanić = Pogba.
Not bad.

Not bad.

Zadnja izmjena: Sissoko, dana/u 23 jul 2016, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Higuain je jedan od najboljih napadača na svijetu. Kada ga se Real riješio, govorio sam da su trebali pustiti Benzemu, jer je Gonzalo (ako mene pitate) bolji igrač od Karima.
Istina, bit će čudno pogledati listu najskupljih transfera, jer će na istoj Bale i Higuain držati rekorde, no vremena su takva. Ako se Zaza može prodati za one novce, onda Higuain vrijedi barem 10x više.
Također, mišljenja sam da Pogba ide. Male su šanse (da ne kažem kako ne postoje) da će Pogba ostati, jer se veliki novac izdvojio za dovođenje Higuaina.
Istina, bit će čudno pogledati listu najskupljih transfera, jer će na istoj Bale i Higuain držati rekorde, no vremena su takva. Ako se Zaza može prodati za one novce, onda Higuain vrijedi barem 10x više.
Također, mišljenja sam da Pogba ide. Male su šanse (da ne kažem kako ne postoje) da će Pogba ostati, jer se veliki novac izdvojio za dovođenje Higuaina.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo je transfer koji Pogbi treba pokazati ozbiljnost Juventusa. A ne od Pogbinih para..
Vjerovatno ako Pogba ostane dobiti ce povisicu ali ovo je jedan od poteza koji mu govori sklapamo ekipu da napadnemo LP.
Vjerovatno ako Pogba ostane dobiti ce povisicu ali ovo je jedan od poteza koji mu govori sklapamo ekipu da napadnemo LP.
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Inace zna li se kakvo je stanje u napulju..jesu li otkopali puske i cekaju se sa romima da spreme napad na sjever italije
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
@Monolog. Nikad u životu Higuain nije bio, niti će ikad biti, bolji napadač od Benzeme. Subjektivan si, očito simpatišeš ovog prvog.
Zadnja izmjena: Nitro, dana/u 23 jul 2016, 14:14, ukupno mijenjano 1 put.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
-
FrankDrebin
- Kontakt:
Ove godine u Napoli idemo u blindiranom autobusu 
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
When I was born the doctor came out to the waiting room and said to my father, "I'm very sorry. We did everything we could...but he pulled through."
When I was born the doctor came out to the waiting room and said to my father, "I'm very sorry. We did everything we could...but he pulled through."
- IlCapitano
- Kontakt:
Juventus ima svoj budžet pobogu, ne moraju svaki put prodati jednog igrača da bi kupili drugog. Zaza i Pereyra izvjesno odlaze i samo tu imamo minimalno 40 miliona. Kad sve sabereš i oduzmeš sa Higuainom smo potrošili tek 20-ak miliona. Pogba neće nikud ako sam ne zatraži, a realno bio bi lud da napusti ovakvu ekipu.Monolog je napisao/la:Higuain je jedan od najboljih napadača na svijetu. Kada ga se Real riješio, govorio sam da su trebali pustiti Benzemu, jer je Gonzalo (ako mene pitate) bolji igrač od Karima.
Istina, bit će čudno pogledati listu najskupljih transfera, jer će na istoj Bale i Higuain držati rekorde, no vremena su takva. Ako se Zaza može prodati za one novce, onda Higuain vrijedi barem 10x više.![]()
Buffon, Neto
Barzagli, Bonucci, Chiellini, Rugani, Benatia
Lichtsteiner, Alves, Evra, Sandro
Marchisio, Khedira, Pjanić, Lemina, Sturaro, Asamoah, Pogba
Dybala, Higuain, Mandžukić, Pjaca
Bolest.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma Pogba ide iz nekih drugih razloga
kao i Zidan, nece nikad postati najbolji igrac svijeta i najveca zvijezda u Italiji, pogotov ovakvoj Italiji...nece ni u Njemackoj recimo
a on ima i drugih ciljeva osim fudbalskih-to je sigurno po tome kako gradi svoj identitet i kako poduzima sve korake i van terena da postane mega zvijezda u svjetskim okvirima..a u Italiji se to ne postaje trenutno nazalost
kao i Zidan, nece nikad postati najbolji igrac svijeta i najveca zvijezda u Italiji, pogotov ovakvoj Italiji...nece ni u Njemackoj recimo
a on ima i drugih ciljeva osim fudbalskih-to je sigurno po tome kako gradi svoj identitet i kako poduzima sve korake i van terena da postane mega zvijezda u svjetskim okvirima..a u Italiji se to ne postaje trenutno nazalost
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Možda jesam subjektivan, al' evo uspio si me ubijediti da je Benzema bolji.Nitro je napisao/la:@Monolog. Nikad u životu Higuain nije bio, niti će ikad biti, bolji napadač od Benzeme. Subjektivan si, očito simpatišeš ovog prvog.
@IlCapitano,
Svi klubovi imaju budžet, naravno. Ali, računaš li onda Benatiu (iako je posudba s pravom kupovine), Pjanića i Pjacu? U kombinaciji sa FFP-om, zatim sa činjenicom da se za jednog igrača dalo skoro 100 miliona (GH), onda je logično da je Pogba već otišao samo se čeka zvanična potvrda. Ja bih zbog zanimljivosti LP-a volio da Pogba ostane (liga je sigurna, uz dužno poštovanje prema svim drugim timovima), ali sve manje i manje vjerujem u to.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- IlPrincipino
- Kontakt:
Neće postati najbolji igrač na svijetu ni u Utd
Sa sportskog aspekta, uz svo dužno poštovanje prema Utd, Pogba je debil ako ode kod njih sad.
Sa sportskog aspekta, uz svo dužno poštovanje prema Utd, Pogba je debil ako ode kod njih sad.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Nisam se ni trudio da te ubijedim u suprotno, ali ono što će ti pomoći jeste određena količina objektivnosti.Monolog je napisao/la:Možda jesam subjektivan, al' evo uspio si me ubijediti da je Benzema bolji.Nitro je napisao/la:@Monolog. Nikad u životu Higuain nije bio, niti će ikad biti, bolji napadač od Benzeme. Subjektivan si, očito simpatišeš ovog prvog.
Going on up to a spirit in the sky...
vec dugo niko nije napisao "ma ne vjerujem da ce Juve dati 94m" 
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Policeman je napisao/la:vec dugo niko nije napisao "ma ne vjerujem da ce Juve dati 94m"
Posto vi sa Eng podforuma ste ubjedljivo najneinformisaniji i najnepotkovaniji fanovi na forumu preporucujem vam da odete procitati malo o samoj strukturi Juventusa, Exoru i drugim stvarima pa onda pocnete sabirati ..
nisi shvatio druzetuzlak1987 je napisao/la:
Policeman je napisao/la:vec dugo niko nije napisao "ma ne vjerujem da ce Juve dati 94m"
Posto vi sa Eng podforuma ste ubjedljivo najneinformisaniji i najnepotkovaniji fanovi na forumu preporucujem vam da odete procitati malo o samoj strukturi Juventusa, Exoru i drugim stvarima pa onda pocnete sabirati ..
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sacekajmo malo za Pogbu pa cemo dati podatke. Juve nema praksu da placa ovaj novac, ne bi ga nikada dao da Exor nije odobrio.. Zato su navijaci Juventusa u cudu, ovo ne mora biti povezano sa Pogbom jer je Higuain zamjena za Moratu.Policeman je napisao/la:nisi shvatio druzetuzlak1987 je napisao/la:
Odlaskom Pogbe Juventusu fali klasa u vezi. Ekipa ne bi bila popunjena. Ovo je potez koji bi ga privolio da ostane.
Ovo je stvarno pišanje po italijanskoj sirotinji... trenutno ne postoji napadac, osim messia, ronalda i suareza koji mogu zabiti onoliko golova koliko je pipita zabio prosle godine... znaci u Serii A su igrali takvi majstori poput Ibre iz Primea, Cavania koji je vodio Napoli, Sancheza iz Udinesea koji je prekucao Seriu A i jos mnogih... ovo samo pisem za ove iz skorije prošlosti... i niko ni blizu golovima Pipiti nije bio... dakle time jos vise dobija na znacaju sta je uradio prosle, a i ranijih sezona...
Ova transfer svakako nema veze sa pogbom, jer Juventus ima te pare da plati, a jos plus dosta ce se namiriti i od dogovorenih prodaja zaze i pererye... oko 40mil... i na to dodas i sigurno rjesavanje hernanesa i eto plate za pipitu... dakle sve ovo se smisljeno radi...
Cifra kao cifra je velika, ali je Pipita prosle godine bio najbolji igrac Lige... pa ako se onda Pogba valorizuje sa 120mil, moze i Pipita onda 90mil...
Ova transfer svakako nema veze sa pogbom, jer Juventus ima te pare da plati, a jos plus dosta ce se namiriti i od dogovorenih prodaja zaze i pererye... oko 40mil... i na to dodas i sigurno rjesavanje hernanesa i eto plate za pipitu... dakle sve ovo se smisljeno radi...
Cifra kao cifra je velika, ali je Pipita prosle godine bio najbolji igrac Lige... pa ako se onda Pogba valorizuje sa 120mil, moze i Pipita onda 90mil...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
S ovim ću se apsolutno složiti obzirom da sam isto pisao kada je Pipita odlazio iz Madrida. Karim može sanjati radijus kretanja, eksplozivnost i tehniku za prvu špicu koju ima Pipita. Apsolutno bih uvijek izabrao Pipitu ispred Benzeme.Monolog je napisao/la:Higuain je jedan od najboljih napadača na svijetu. Kada ga se Real riješio, govorio sam da su trebali pustiti Benzemu, jer je Gonzalo (ako mene pitate) bolji igrač od Karima.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.