Čitam ovo i kontam kakve on veze s nama imaformance je napisao/la:Nemojte zaboraviti da pogledate super talentovanog Kozlova, koji upravo igra protiv Williamsa na Challengeru u Sacramentu. Pogledajte budući najbolji BH svjetskog tenisa.
http://live.drakulastream.eu/static/pop ... 74950.html
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma pusti ga, fura se na Magičnog sa tim stranim izrazima 
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
E moj Andy, sedam metara iza osnovne linije, pa i ja bi ti radio šta mi je volja, a ne Novak. Izlizaće se onaj natpis Beijing koliko cupka po njemu.
Odajem priznanje 'palom' drugu.Virtu4l je napisao/la:Ma pusti ga, fura se na Magičnog sa tim stranim izrazima
Žrijeb za Shangai
http://www.atpworldtour.com/posting/2014/5014/mds.pdf
PS: I očekujem vas sve ovdje večeras da zajedno pratimo Kozlova protiv Smyczeka, a ne da ko pačenik pričam sam sa sobom.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
formance , nismo mi toliki freakovi da gledamo 2 nepoznata igrača na challengeru ... dakle paćenik si

Ne filozofiraj, nego idi na link
Za par godina ćeš biti ponosan što si ovog momka gledao još dok je nastupao na Challengerima.

Za par godina ćeš biti ponosan što si ovog momka gledao još dok je nastupao na Challengerima.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Ne valja mu ovaj forehand nikako. 
Polako, treba mu vremena da se zalaufa. 
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Brejk za našeg
dobar forhend, ali ko ga danas nema
dobar forhend, ali ko ga danas nema
BH mu je generalno jači udarac, ali se sve češće i češće izvlači na forhend, što je dobro, jer to je uz servis najvažniji bazični udarac. Pitanje je koliko će dugo moći fizički da se nosi, jer je sva tri prethodna meča igrao u 3 seta, ali je svejedno i polufinale veliki uspjeh s obzirom da mu je ovo prvi Challenger u karijeri.
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Obzirom da ga gledam prvi put, ova igra me mnogo posjeća na Borninu, samo ne znam zašto se konstantno povlači nazad, umjesto da ide naprijed.
Jučer je tek od drugog seta počeo igrati vrhunski tenis, dotad se mučio, pogotovo sa BH-om. Treba uzeti u obzir da je temperatura jako visoka, oko 30-tak stepeni i da to igra veliku ulogu. Ali ne sumnjam da će i ovdje skupo prodati kožu, bez obzira pobijedio ili izgubio.
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
ne mogu ovo gledat, nervira me kamera.
Po ovakoj kameri jedino naše tenisere mogu gledat 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma kameru nekako i podnosim, ali ovaj šaptač konjima me ubija. Jbt, k'o da komentariše na prvoj liniji, pa se čuva da ga neprijatelj ne čuje.
Kamera možda nije gledljiva, ali je lakše vidjeti tehniku i brzinu udaraca oba igrača, luk i odskok loptice, brzinu podloge i slično. Generalno, ova kamera otkriva više nego ona uobičajena, upravo kada su te 'sitnice' u pitanju.
Evo brejka, bravo majstore. Sad samo drži servis.
Evo brejka, bravo majstore. Sad samo drži servis.
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Drugi set je tu i to na kakav način.
Mogu samo zamisliti kakav je to udarac na ego ovim momcima, kada se 16-godišnjak poigrava s njima sa osnovne linije na sve moguće načine
Samo obratite pažnju na zvuk žica pri dodiru sa lopticom, koliko samo Kozlov čistije kupi te udarce i koliko mu je lakše generisati snagu istih i odrediti im smjer.
A imajte u vidu da je power segment nešto što tek treba da dobije u godinama koje slijede, kada još fizički ojača
Mogu samo zamisliti kakav je to udarac na ego ovim momcima, kada se 16-godišnjak poigrava s njima sa osnovne linije na sve moguće načine
Samo obratite pažnju na zvuk žica pri dodiru sa lopticom, koliko samo Kozlov čistije kupi te udarce i koliko mu je lakše generisati snagu istih i odrediti im smjer.
A imajte u vidu da je power segment nešto što tek treba da dobije u godinama koje slijede, kada još fizički ojača
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Ne znam, pitaj Federeraformance je napisao/la:Mogu samo zamisliti kakav je to udarac na ego ovim momcima, kada se 16-godišnjak poigrava s njima sa osnovne linije na sve moguće načine![]()
Mogao bih i Nadala, njegove Wimbledonske rane su još friške. 
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.