lumani je napisao/la:BaDa12 je napisao/la:Lumani, kakve veze termin njegove vrlo važne i rizične operacije ima sa selektorom i spiskom? Ne zanima me ovaj rat kojeg ovdje provodite, niti biram strane, samo ne vidim tvoju povezanost "kako kada se tad nije znalo ko je trener..." i dalje to.
Operacija je operacija bez obzira na bilo šta, zar ne?
Što se Jusufa tiče, želim mu brz oporavak kao i bilo kojoj drugoj osobi koja prolazi kroz isto.

Kako nema veze,da je u dobrim odnosima sa Savezom možda bi pitao u klubu da se to obavi ranije,ako je to uopšte bilo moguće.ja ne znam od kada on vuce tu povredu,ali mi je cudno da bi klub išao taj rizik da on igra ovih zadnjih 15 tekmi a koljeno mu nije bilo zdravo?
Prvo, ovdje se vodi priča kako je NBA uštirkana bez ijedne mrvice lufta, a sad ti kažeš kako je on mogao to srediti da je htio.
Naravno da je mogao, da je htio. Sad dalje, naravno da onda to sve nema veze sa Savezom, nego samo i isključivo sa Jukom. On da je HTIO igrati ovog ljeta, on bi pomjerio operaciju (ako je moguće, slažem se) i bio bi spreman za EB. To ko sjedi u savezu ne smije biti prepreka ni Jusufu niti bilo kome. A, to što si naveo za klub i rizik, toga smo svi sjesni. Dakle, operacija je ovako tempirana, a Jusuf je mogao to pomjeriti, (ako ima lufta u silnim vanzemaljskim NBA pravilima, a ima).
Prije nego neko napiše "šta ti znaš, nemaš pojma šta je sve bilo prošlo ljeto...", da kažem da me to ne zanima, postoji lijek i za tu nepravdu učinjenu prošlo ljeto. Ona se može izgovoriti naglas, zar ne? On fino treba reći kako stvari stoje, a ne mazati oči ljudima na drugom kraju svijeta.
"Nema ništa od moje reprezentativne karijere dok je Harun sekretar, Ivana kafekuharica, Ibro portir. Kad oni odu, vraćam se ja. Voli vas vaš Juka. BiH u srcu!"
Čas posla. Ovako mi samo čekamo i čekamo, a nove prepreke se rađaju.
Još jednom, Jusufu želim brz oporavak. A BiH će se gledati kao što se gledala prije Jukinog prvog poena na školskom igralištu!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka