FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Coric je morao ostati, apsolutno nista nismo dobili sa Adzemom osim sto nas bruka po tiktoku. Ove nepromišljene izjave ce vrlo vjerovatno oštetiti odnose među igračima (i sa njim samim), tako da po meni su male sanse da se on zadrzi na klupi nesto duze, jednostavno po jutru se dan poznaje, nece on stati sa ovim izjavama. Konstantno krivi nekoga, a u tim situacijama predpostavljam da ce on izvuci deblji kralj jer ipak on ovisi od ovih igraca po kojima pljuje.
🔵⚪
-
- Kontakt:
Mi smo budale. Mi ocjenjujemo ekipu nakon 2 odigrane utakmice u evropi. A ekipa nije ista od prosle. Ekipa je jedva pripreme prosla,jer su bile najkrace moguce. Nisam ovdje da branim nekoga,ali ekipi treba prvenstvenih utakmica pa cemo onda vidjeti jeli Adzem za nas ili nije.
-
- Kontakt:
Erick ne moze biti zamjena za Jabera i tu se hitno treba dovesti igrac slican njemu.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Pa ovaj Adzem je sam izjavio da je sasvim ok poceti pripreme u vrijeme u koje su pocele,a nadam se da su ovo 2 najlosije utakmice ove sezone,po pitanju realizacijeRailwayman30 je napisao/la: ↑18 jul 2025, 11:17Mi smo budale. Mi ocjenjujemo ekipu nakon 2 odigrane utakmice u evropi. A ekipa nije ista od prosle. Ekipa je jedva pripreme prosla,jer su bile najkrace moguce. Nisam ovdje da branim nekoga,ali ekipi treba prvenstvenih utakmica pa cemo onda vidjeti jeli Adzem za nas ili nije.
Hocemo kako su krenuli nakon dvije utakmice gdje je realizacija zakazala, a igra je bila na nivou izuzev ove crne rupe koja nas je koštala.V3rtigo je napisao/la: ↑18 jul 2025, 08:57Ma otjerat cemo mi i Adzema nakon drugog poraza u ligi. Nemamo mi strpljenja to se vidilo i sa Basicem i sa Coricem... volio bih da grijesim al takvi smo. Dangubic je sasvim korektan igrac bio i ne znam zasto su ga mnogi hejtali.bhsport je napisao/la: ↑18 jul 2025, 08:38Bašić je najbolji trener kojeg smo imali u prethodnih 10 godina, sa kakvim rosterom je prosao Minsk.V3rtigo je napisao/la: ↑18 jul 2025, 07:5910 godina vec se ponavlja ista situacija. Milion igraca i trenera je doslo i otislo, nikakve strategije. Basic je s losijom ekipom bolje odigrao Europu, Corica smo otjerali koji je izborio ove godine istu da bi se ona svela na svega 8 minuta nase realnosti. Prva utakmica tj. prvo poluvrijeme te utakmice je bilo odlicno nadam se da ce taj famozni napadac kojeg su doveli da zabije bar eto 15 golova u sezoni. Jos jednog veznog dovest i odbrana da se dohaviza nece moci ovako ligu igrat.
Adzem je sada tu i ne treba puno srati po njemu, nakon prve utakmice smo prvaci svijeta a nakon sinoc najgori na svijetu.
Sinocnja utakmica je pokazala ono sto mjesecima pricam ovdje a to je igra u oba smjera. Pejic nije ispratio igraca i primas dva gola a treci je samo slag na tortu.
Da je Dangubic ostao glat bi prosli Kopra jer bi izvlacio stopere naprijed ali nekom je bio skup....
Za špica je sam kriv, otjerao dva igrača koja su mogla dati ruke i doveo na posudbu Jaganjca koji je lošiji od Lauševica.
Za sve ostalo ko ne vidi napredak u odnosu na Corica nije u vinklu, najiskrenije.
Ako je Ado tik toker i trener drugoligaša sta je onda Denis Coric?
Odakle je on dosao i sta je radio?
Seremo puno a zaboravili smo da je Ado donio zadnji trofej u klub da i sada ima napredak i da se stvari ne mogu preko noci promijeniti.
Sto se tiče taktike i trenerske stručnosti tu sa Bašićem ne moze niko u istu rečenicu i znam da je nemoguće ali bi njih dvojicu volio u tandemu vidjeti.
Bit ce ovo dobro samo treba vremena.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ja sam se bunio kad je Coric otisao, ali pet puta bolje igramo sa Adzemom0oo0 je napisao/la: ↑18 jul 2025, 10:54Coric je morao ostati, apsolutno nista nismo dobili sa Adzemom osim sto nas bruka po tiktoku. Ove nepromišljene izjave ce vrlo vjerovatno oštetiti odnose među igračima (i sa njim samim), tako da po meni su male sanse da se on zadrzi na klupi nesto duze, jednostavno po jutru se dan upoznaje, nece on stati sa ovim izjavama. Konstantno krivi nekoga, a u tim situacijama predpostavljam da ce on izvuci deblji kralj jer ipak on ovisi od ovih igraca po kojima pljuje.
To sto ne mozemo Koperu parirati, to je druga prica
Dobar je bio i Basic, ali meni bolji Adzem
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Koliko si ti dosadan frajer s branjenem necega sto ocigledno nije za branjenje, i s postavljanem nekih debilskih pitanja. Sjasi malo i popusti raju. Vidimo svi da ti je dosadno nastavi se baviti analizama igraca i glumi da si neki strucnjak dobro ti to ide.Levin je napisao/la: ↑18 jul 2025, 10:37Šta podrazumjevaš pod "završimo na vrhu"?grbavicka1921 je napisao/la: ↑18 jul 2025, 10:34Ja ne vidim da je ovaj roster išta jači od prethodnog, ili sam ja lud ili ne znam?!
Ne vidim isto tako da taktički imamo boljeg trenera od prethodnog također. Sve u 100 grama.
Ko misli da ćemo pucat na vrh s ovim što imamo ako završimo na vrhu ima turu od mene.
Krivac za nedovodjenje napadaca je komplet klub a ne samo Adzem. Jer ako ti uprava kaze imamo toliko i toliko novca, ne mozes ti kao trener puno toga uraditi. Kad svi shvatimo da je najmanjj problem trener bio Adzem, Coric, Van Gal lakse ce svima biti.
- Hrammm1921
- Kontakt:
grbavicka1921 je napisao/la: ↑18 jul 2025, 10:34Ja ne vidim da je ovaj roster išta jači od prethodnog, ili sam ja lud ili ne znam?!
Ne vidim isto tako da taktički imamo boljeg trenera od prethodnog također. Sve u 100 grama.
Ko misli da ćemo pucat na vrh s ovim što imamo ako završimo na vrhu ima turu od mene.
Trebaju ti cvike onda, igramo dosta ljepse sa smisljenijim akcijama. Da je klub spica doveo da valja, slavili bi prolaz sada
Poraz je tezak za sve, ali je cinjenica da imamo potpuno novi tim, puno novih igraca i novog trenera. Ja ne bih zurio sa negativom.
Utakmica protiv Zrinjskog i prva utakmica protiv Kopra je pokazala da to moze liciti na nesto. Treba sacekati prvih 4-5 Kola pa davati ocjene.
Sta mi smeta su izjave Adzema i njegova prepotentnost. Ne znam na osnovu cega on ima toliku samouvjerenost? Plus se javno ne kritikuju igraci i ne najavljuju velike stvari na nacin na koji to on radi.
Ako vec zelis da kritikujes igraca ili ako nisi zadovoljan sa njim, odvedes ga u sobu i das mu do znanja sta ne valja i da tako nece moci. A ne pred cijelom javnosti ponizavati prvo Sosica a sad i sve napadace koje imamo.
Mislim da Ado ne zna bas kontrolisati emocije, i da ce vremenom puci izmedju njega i igraca. Dobar je trener vidi se da zna, ali mu je psihologija i odnos sa igracima veliki minus. Zelim da ne budem u pravu i da nam ekipa donese puno radosti.
Sretno svima u novoj sezoni...
Utakmica protiv Zrinjskog i prva utakmica protiv Kopra je pokazala da to moze liciti na nesto. Treba sacekati prvih 4-5 Kola pa davati ocjene.
Sta mi smeta su izjave Adzema i njegova prepotentnost. Ne znam na osnovu cega on ima toliku samouvjerenost? Plus se javno ne kritikuju igraci i ne najavljuju velike stvari na nacin na koji to on radi.
Ako vec zelis da kritikujes igraca ili ako nisi zadovoljan sa njim, odvedes ga u sobu i das mu do znanja sta ne valja i da tako nece moci. A ne pred cijelom javnosti ponizavati prvo Sosica a sad i sve napadace koje imamo.
Mislim da Ado ne zna bas kontrolisati emocije, i da ce vremenom puci izmedju njega i igraca. Dobar je trener vidi se da zna, ali mu je psihologija i odnos sa igracima veliki minus. Zelim da ne budem u pravu i da nam ekipa donese puno radosti.
Sretno svima u novoj sezoni...
-
- Kontakt:
Jesam li jedini pod dojmom da je Basic prije 2 godine sa dosta losijom ekipom dosta bolje odigrao evropu? Bili cvrsti i kompaktni, cak je tu bilo i nekih uigranih akcija ako se sjetimo onog gola dinamu u gostima. Drugo je sto je ta ekipa bila ogranicena ko balkon i borila se za opstanak te sezone u ligi. Cak smatram da je ovaj koper prava seoska ekipa i da nemaju nikakav kvalitet kao kolektiv osim 2-3 pojedinca. Mislim da su dinamo i nefchi bili respektabilniji protivnici. Takodjer, adzem ce okrenut ekipu protiv sebe nastavi li ovako, a znamo kako se to zavrsava.
- jointunija
- Kontakt:
Ma apsolutno,novo sve od ,trenera do igrača.U prvoj smo tekmi mogli sakriti neke naše slabe strane,sad nismo.U prvoj tekmi naša lijeva strana top a jučer kriva za poraz,to su te oscilacije i neuigranost.Railwayman30 je napisao/la: ↑18 jul 2025, 11:17Mi smo budale. Mi ocjenjujemo ekipu nakon 2 odigrane utakmice u evropi. A ekipa nije ista od prosle. Ekipa je jedva pripreme prosla,jer su bile najkrace moguce. Nisam ovdje da branim nekoga,ali ekipi treba prvenstvenih utakmica pa cemo onda vidjeti jeli Adzem za nas ili nije.
Sam podatak da smo imali 36 udaraca na gol u dvomeču govori da u ekipi ima kvalitete,a sa druge strane postignuta dva gola, penal i gol u zadnjoj minuti govori o nekvalitetu u završnici.
Da nismo stvarali šanse,onda bi bio zabrinut,ovako nisam,jer znam da ćemo se vremenom kao ekipa dizati.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Nije bolje smo sad igrali, ali sad je i jaci protivnikManijakdokraja9 je napisao/la: ↑18 jul 2025, 12:23Jesam li jedini pod dojmom da je Basic prije 2 godine sa dosta losijom ekipom dosta bolje odigrao evropu? Bili cvrsti i kompaktni, cak je tu bilo i nekih uigranih akcija ako se sjetimo onog gola dinamu u gostima. Drugo je sto je ta ekipa bila ogranicena ko balkon i borila se za opstanak te sezone u ligi. Cak smatram da je ovaj koper prava seoska ekipa i da nemaju nikakav kvalitet kao kolektiv osim 2-3 pojedinca. Mislim da su dinamo i nefchi bili respektabilniji protivnici. Takodjer, adzem ce okrenut ekipu protiv sebe nastavi li ovako, a znamo kako se to zavrsava.
Koliko je jaci govori cinjenica da Dinamo Minsk prosle godine igrao grupnu fazu, a i ove ce
Neftici nema igraca kao Ilicic i onaj Logondo kako se vec zove
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ne zelim komentarisati tekmu,jako sam razocaran,i zezala me konekcija,tako da mi je prekidao prenos,u svom tom trzanju,kontam neko me zajebava,ponavlja se 1 gol...kad ono 3 komada.
Taman se covjek ponada da na nesto licimo,i onda razocarenje. Tako je iz godine u godinu.
Ono sto mene zanima, i sada se potencira napadac,ja koliko se sjecam,Adzem je najavljivao jos 4-5 igraca,prije 15 dana.
Nama definitivno i fali jos minimum 2-3 dobra igraca,i zbog kvaliteta i zbog rotacije,povreda....
Kako Zeljo moze covjeku sjebati raspolozenje. Godinama vec 100 puta ispricana prica. Treba nam tako malo....dojadilo je vise ovako..
Taman se covjek ponada da na nesto licimo,i onda razocarenje. Tako je iz godine u godinu.
Ono sto mene zanima, i sada se potencira napadac,ja koliko se sjecam,Adzem je najavljivao jos 4-5 igraca,prije 15 dana.
Nama definitivno i fali jos minimum 2-3 dobra igraca,i zbog kvaliteta i zbog rotacije,povreda....
Kako Zeljo moze covjeku sjebati raspolozenje. Godinama vec 100 puta ispricana prica. Treba nam tako malo....dojadilo je vise ovako..
-
- Kontakt:
Kako je sad jaci protivnik, a sam kazes dinamo igrao grupnu fazu? U svakom slucaju ovaj koper je za mene smijesna ekipa, ovo svaka iole ozbiljna ekipa natrpa kod kuce sa 3 4 komadaNoDi80 je napisao/la: ↑18 jul 2025, 12:28Nije bolje smo sad igrali, ali sad je i jaci protivnikManijakdokraja9 je napisao/la: ↑18 jul 2025, 12:23Jesam li jedini pod dojmom da je Basic prije 2 godine sa dosta losijom ekipom dosta bolje odigrao evropu? Bili cvrsti i kompaktni, cak je tu bilo i nekih uigranih akcija ako se sjetimo onog gola dinamu u gostima. Drugo je sto je ta ekipa bila ogranicena ko balkon i borila se za opstanak te sezone u ligi. Cak smatram da je ovaj koper prava seoska ekipa i da nemaju nikakav kvalitet kao kolektiv osim 2-3 pojedinca. Mislim da su dinamo i nefchi bili respektabilniji protivnici. Takodjer, adzem ce okrenut ekipu protiv sebe nastavi li ovako, a znamo kako se to zavrsava.
Koliko je jaci govori cinjenica da Dinamo Minsk prosle godine igrao grupnu fazu, a i ove ce
-
- Kontakt:
Kad degenerici zajasu nema uopste smisla pisati.
Postoje cetiri vrste "navijaca" na ovoj temi:
-degenerici
-navijaci drugih klubova
-oni sto guraju svoje varijante
-razocarani navijaci
Prve tri skupine nabijem na **** i **** mater svima osim zadnjoj skupini, al se cini da ih nema previse barem ovdje.
Igrac dvomeca golman Kopra i opet ne valja, mame vam se najebem retardirano bezobrazne. Haman 40 suteva prema golu. Degenerici.
-degenerici
-navijaci drugih klubova
-razocarani navijaci
Prve tri skupine nabijem na **** i **** mater svima osim zadnjoj skupini, al se cini da ih nema previse barem ovdje.
Igrac dvomeca golman Kopra i opet ne valja, mame vam se najebem retardirano bezobrazne. Haman 40 suteva prema golu. Degenerici.
Zadnja izmjena: RatoborniMrmot, dana/u 18 jul 2025, 12:50, ukupno mijenjano 1 put.
Jaci je Koper od DinamaManijakdokraja9 je napisao/la: ↑18 jul 2025, 12:32Kako je sad jaci protivnik, a sam kazes dinamo igrao grupnu fazu? U svakom slucaju ovaj koper je za mene smijesna ekipa, ovo svaka iole ozbiljna ekipa natrpa kod kuce sa 3 4 komadaNoDi80 je napisao/la: ↑18 jul 2025, 12:28Nije bolje smo sad igrali, ali sad je i jaci protivnikManijakdokraja9 je napisao/la: ↑18 jul 2025, 12:23Jesam li jedini pod dojmom da je Basic prije 2 godine sa dosta losijom ekipom dosta bolje odigrao evropu? Bili cvrsti i kompaktni, cak je tu bilo i nekih uigranih akcija ako se sjetimo onog gola dinamu u gostima. Drugo je sto je ta ekipa bila ogranicena ko balkon i borila se za opstanak te sezone u ligi. Cak smatram da je ovaj koper prava seoska ekipa i da nemaju nikakav kvalitet kao kolektiv osim 2-3 pojedinca. Mislim da su dinamo i nefchi bili respektabilniji protivnici. Takodjer, adzem ce okrenut ekipu protiv sebe nastavi li ovako, a znamo kako se to zavrsava.
Igrao jeste zato sto kad si prvak sto puta je lakse
Dinamo kad nije bio prvak naletio je na nas i kuci smo ih poslali
Sad mi nismo prvaci i naletili smo na Koper
Pogledaj igrace Kopera iz Marseille B, Almeria B, Starsbourg B
Ilicica ne moramo ni spominjati, cak sedam francuza imaju
Mi smo na dobrom putu, nazalost ispali smo, ali imamo dobru ekipu za BiH lige
Treba nam napadac i moramo i mozemo titulu napasti
Pogledaj utakmicu Zrinjski - Zeljeznicar 0:2
Pa onda pogledaj dvomec Virtus Zrinjski i nas dvomec uporedi
Osim sto smo dobili Zrinjski puno bolje smo igrali u Europi sa dosta tezim protivnikom od Virtusa
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 18 jul 2025, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Tik tok ima Facu, a forum ima svog Facu. Kakav si ti degenerik, ali administracija dopusta degene poput tebeRatoborniMrmot je napisao/la: ↑18 jul 2025, 12:37Kad degenerici zajasu nema uopste smisla pisati.
-degenerici
-navijaci drugih klubova
-razocarani navijaci
-
- Kontakt:
Hulahopka, kraj dana ne docek'o, amin !TutanNodi je napisao/la: ↑18 jul 2025, 12:55Tik tok ima Facu, a forum ima svog Facu. Kakav si ti degenerik, ali administracija dopusta degene poput tebeRatoborniMrmot je napisao/la: ↑18 jul 2025, 12:37Kad degenerici zajasu nema uopste smisla pisati.
-degenerici
-navijaci drugih klubova
-razocarani navijaci
Sta ti je Gremlinu, valjda previse gledas Facu ufati se gremlinu tik toka.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑18 jul 2025, 12:57Hulahopka, kraj dana ne docek'o, amin !TutanNodi je napisao/la: ↑18 jul 2025, 12:55Tik tok ima Facu, a forum ima svog Facu. Kakav si ti degenerik, ali administracija dopusta degene poput tebeRatoborniMrmot je napisao/la: ↑18 jul 2025, 12:37Kad degenerici zajasu nema uopste smisla pisati.
-degenerici
-navijaci drugih klubova
-razocarani navijaci
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Bordo10, Cwirek, OdbrambeniOP i 39 gostiju.