Slazem se bara bara su trenutno Željo, fks i zrinjski
Nijase ce odlucivati i bice bas zanimljivo
Borac s ovim rosterom nema sta da trazi
Ako nas budu pokusali krasti, treba im **** mater svima
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Slazem se bara bara su trenutno Željo, fks i zrinjski
Darko Velkovski, makedonski reprezentativac i iskusni defanzivac, bio je želja Željezničara, ali sve su prilike da će karijeru nastaviti u Zrinjskom. Mostarski klub je u završnim pregovorima i očekuje se da će uskoro potpisati ugovor s bivšim igračem Rijeke i Dinama Bukurešt.
Vala, ja kad pogledam nas roster u fazonu sam da se ne bi smjeli odrec Krpica. Neka ga bar do zime pa da vidimo na cemu smo.Argentina je napisao/la: ↑22 jul 2025, 21:28Zna li neko sta je aa Radovcem i ima li istine za Krpica i Slobodu?
Ja bih iskreno najvise volio da Krpic ostane i bude ihrac s klupe, zadnjih 20-30 minute. Svojim zalaganjem, borbom i voljom moze dobro podici ekipu i pomoci joj za zadnjih pola sata tekme protiv svakoga u nasoj ligi. Sve vise od toga je problem da igra i za ekipu, i za njega, i za navijace, a i klub na kraju.
Sto posto si u pravu ali mi jos ne znamo kakve su nam alternative. Tj takve su da ne garantuju nesto specijalno. Mogu biti odlicni ali mogu isto tako da se ne uklope, da ih ne ide jer realno brojevi pokazuju da se nisu bas nadavali golova.
Borac ce garant biti peti sesti, uozbilji se. Oni prvi pa ostali nek se redaju.
Drug da je bilo ko od ove trojice bio guran kao sto je Krpic kod nas, dao bi isto toliko golova samo lijevom nogom.Riquelme1921 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 00:05Eh hajmo malo na statistiku.
Krpić vam ne valja, ok. Napadači koji su došli: Konings, Rakić i Jaganjac.
Prošle sezone Krpić je zabio 11 golova, dok su NJIH TROJICA ZAJEDNO POSTIGLI 4 GOLA.
Je li vam ova rečenica dovoljno govori da se ne smijemo odreći Krpića jer ne znamo valjaju li cemu naši novi igrači. Mislim ne znamo valjaju li Konings i Rakić, Jaganjca znamo da ne valja.
Prijatelju ako misliš da će Omić kao kapiten mlade austrijske reprezentacije, iz omladinskih škola Salzburga i Juventusa, doći iz Austrijske lige u Želju onda ne kontaš koja je to razlika u parama i nivou fudbala... Neće bolan niko u Bosnu da igra za 3-4 hiljade i da ga j*be Kazlagić, to je njemu 3 koraka u nazadNoDi80 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 00:18Nadam se kad stanemo na noge i kad se izdignemo iznad lige za jedno 2,3 godine da necemo obracati paznju na ove Bajice, Memije, Sehice
Ni ovaj Velkoski nam ne treba sa 32 godine da ga molimo da igra za nas
Ako moze klub nek dovede jednog od ovih veznjaka
Ervin Omic (22) nema klub
Dino Mehic (22) iz Virtus Verona
Benjamin Dreca (21) Bochum II
Ervin Gigovic (21) Helsingborgs
Niko Kovac (20) Lecce u20
Demirel Hodzic (19) Milan Futuro
Daris Djezic (19) Rapid II
Fabijan Krivak (19) Lokomotiva
Ensar Music (17) Rapid II