FK Krajina Cazin

LloriS
Kontakt:

Re: FK Krajina Cazin

Post Postao/la LloriS » 03 okt 2012, 01:37

xvid je napisao/la:https://www.facebook.com/zlatkomiloloza?fref=ts Ovo vam je facebook profil osobe koja je gađala kamenjem igrače FK Krajina, zbog čega se svi, ili bi barem trebali svi, stidimo. Ime je kao što možete vidjeti Zlatko Miloloža i ako vas mogu zamoliti tražite, kako od uprave kluba tako i cazinskih medija na podizanje tužbi i sl. Ovakve stvari se ne smiju tolerirati i to treba u korijenu sasjeći.
ma nama ga tuziti i jbt mu majku preko fb hahahhaha ;)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 05 okt 2012, 16:44

Sutra za Krajinu teska utakmica. S ovom ekipom nemamo prijateljske odnose kao s Gorazdem i Capljinom,tako da ocekujem veliku borbu za 3 boda. Branitelj dobra ekipa,kvalitetnija od nas sto pokazuje i stanje na tabeli,tako da ocekujem veliku borbu za bod(ove).

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 06 okt 2012, 14:39

Ma evo kad malo realnije sagledamo, stanje kod igrača i dosadašnji dio prvenstva, Branitelj je zapravo favorit po svemu tome, ali eto Krajina je domaćin a svi znamo kako se domaćinu u ovoj ligi sudi.

Ne bih se čudio da gosti iz Mostara danas odnesu puni plijen.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 06 okt 2012, 20:33

FKKC1932 je napisao/la:Ma evo kad malo realnije sagledamo, stanje kod igrača i dosadašnji dio prvenstva, Branitelj je zapravo favorit po svemu tome, ali eto Krajina je domaćin a svi znamo kako se domaćinu u ovoj ligi sudi.

Prvo insinuiraš da se u ovoj ligi sudi u korist domaćina, a naredna ti je rečenica da se čak ne čudiš ako gost pobjedi. Konfuzno, što jest jest. :?

Nego, ko zabi golove? Ima li raje na stadionu? Je li još ofirna igra na terenu sa podsmijehom sa tribina? Nisam bila na utakmici od Krajišnika, pa me baš zanima.
:)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 06 okt 2012, 22:01

BaDa12 je napisao/la:
FKKC1932 je napisao/la:Ma evo kad malo realnije sagledamo, stanje kod igrača i dosadašnji dio prvenstva, Branitelj je zapravo favorit po svemu tome, ali eto Krajina je domaćin a svi znamo kako se domaćinu u ovoj ligi sudi.

Prvo insinuiraš da se u ovoj ligi sudi u korist domaćina, a naredna ti je rečenica da se čak ne čudiš ako gost pobjedi. Konfuzno, što jest jest. :?

Nego, ko zabi golove? Ima li raje na stadionu? Je li još ofirna igra na terenu sa podsmijehom sa tribina? Nisam bila na utakmici od Krajišnika, pa me baš zanima.
za divno cudo danas je bila veoma dobra utakmica u Cazinu.Krajina je igrala dobro,imala je prilika a gosti su postavili veoma napadacki i bili su veoma opasni, pogotovo u zadnnjih 20 minuta kad su jurili izjednacujuci go.Krajina povela golom Delica,sredinom 1.poluvrmena ,a u zadnjoj minuti je Stambolija zabio za 2:0

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 06 okt 2012, 22:35

BaDa12 je napisao/la:

Pa samo sam htio naglasiti da postoji i ta šansa da pobijedimo zbog sudija, što danas nije bio slučaj.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 06 okt 2012, 23:28

FKKC1932 je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:

Pa samo sam htio naglasiti da postoji i ta šansa da pobijedimo zbog sudija, što danas nije bio slučaj.
Shvatila sam ja tebe, ali ti zadnja rečenica onda pobija ili si je trebao staviti negdje drugo. No, nebitno. :mrgreen:
Nek' je nama Krajina pobijedila i drago mi je što sudije nisu bile 12. igrač. Valjda će doći vrijeme kad će se to potpuno iskorijeniti.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 07 okt 2012, 00:47

Danas dobra igra Krajine nema šta,vidi se da mogu pobijediti svaku ekipu u ovoj ligi.I Branitelj je dobro igrao nije se izležavao kao ona Bosna.Bude li utakmica kao što je danas bila ova i posjeta će sigurno biti veća.Sad bi bilo dobro u Kaknju,uzdrmanom Rudaru uzeti koji bod :D

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 08 okt 2012, 15:27

slika

Galerija slika: http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 995&type=3" onclick="window.open(this.href);return false;

gerijatrija
Kontakt:

Post Postao/la gerijatrija » 11 okt 2012, 18:37

U Cazinu se ne trenira čitavu sedmicu nakon 4 boda iz 2 kola, u Kakanj se ide na izlet, niko ne trenira!!!!

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 11 okt 2012, 19:09

gerijatrija je napisao/la:U Cazinu se ne trenira čitavu sedmicu nakon 4 boda iz 2 kola, u Kakanj se ide na izlet, niko ne trenira!!!!
Po stoti put kažem, žalosna realnost. Šta je plakata zalijepljeno po gradu, da su samo 30% od tih sredstava za predizborno reklamiranje usmjerili u FK Krajinu, bili bismo rahat - i navijači i igrači :(

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 20 okt 2012, 09:43

moze li itko od vas dns javljati rezultat na forum ili porukom preko moba? hvala :D

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 22 okt 2012, 02:00

Ljudi u Cazinu su se odrekli Krajine. GOTOVO SVI!

Ovo je sramota. Dođite više na stadion platite tu **** ulaznicu, potrudimo se da akcijama prikupimo neke donacije, jer privatnici više ne žele čuti o sportu u našem gradu (čast izuzecima).

Dešava se i kolektivima kao što je Dundo Bears, a o kakvoj se samo školi rukometa radi :(

Zar je moguće da se po utakmici ne proda ni 100 ulaznica (80 zadnje kolo) a igramo protiv Viteza?!?!?!?! Zar je nama nogomet samo kad dolazi Jedinstvo?!?!?! Ako nam odu ovi ljudi koji su sad tu, Krajina će pasti u niži rang, a ko misli da zaslužujemo igrati sa tim poluekipama koje dobijamo po 8:0 (uz svo dužno poštovanje ali ovo su činjenice) ne mari za Krajinu. Ja želim gledati i Jedinstvo i Krajišnik i Slobodu u Cazinu...

Žali Bože pojedinih ljudi iz Uprave koji se trude i koji dosta toga daju za klub, a još više žalimo igrače koji nemaju razloga da igraju nogomet... Nema ovdje krivca u pojedincu ili Upravi, ovdje su krivi neki drugi prioriteti.

Ako je našem narodu radost vatromet pa da ih deset hiljada dođe vidjeti pet minuta svjetla u zraku, dalje ne moram ništa reći. Dvorane se pune samo kad su predizborni skupovi. Pa ne služi jedna SPORTSKA DVORANA samo za skupove, halo narode?!

80 godina sportske i nogometne tradicije ćemo se odreći tek tako jer neki koji su ulagali u Krajinu više to ne žele? Ne znam, trebali smo ove godine proslaviti osmu deceniju postojanja kluba, i kako sad stvari stoje to će se najvjerovatnije desiti u skromnom orkuženju uz par priznanja dugogodišnjim radnicima i ljubiteljima Krajine. Imenovan je odbor koji će se pobrinuti da imamo nešto i od ovogodišnjeg jubileja, ali jeebeš odbor kad nam tribine zjape i na njima 200 ljudi od kojih je 80 platilo ulaz (ni 50%).

Imao sam jedno vrijeme osjećaj da se u Cazinu samo čeka da Krajina kiksa da se može pričati, psovati, galamiti, klevetati. To mi je i dokazano u zadnjih par kola.

Jad, tuga, čemer i SRAMOTA!

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 22 okt 2012, 02:39

Ukoliko kome u Cazinu(vjerovatno i na kantonu) treba pomoci to je Dundo Bears.Elmir Šepić (koji je meni bio trener) je jedan od rijetkih ljudi kojima se može vjerovati da će svaka marka otići za djecu.Drugo mnogo je stručniji od svih zajedno trenera na kantonu kada je u pitanju rad sa djecom,a naravno vlast nece da pomaže jer razvoj sporta nije nikome u cilju.Izdanci njegove škole su već sa nepunih 17 godina i u klubovima premijerlige,a ima mnoštvo USK reprezentetivaca kao i dosta potencijalnih kadetskih reprezentetivaca BiH.
Znam 20 ljudi najmanje koji su mi rekli da nakon utakmice sa Krajišnikom nece vise ici na utakmice Krajine,vjerovatno bi oni isli da se neke stvari promijene.
Jos sam prije početka sezona najavljivao a to se je i ostvarilo da sport na USK propada i da necemo narednih 10 godina imati Premijerligaša u fudbalu jer ne možemo imati ni u Košarci ili rukometu.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 22 okt 2012, 09:01

merdanovic je napisao/la:Ukoliko kome u Cazinu(vjerovatno i na kantonu) treba pomoci to je Dundo Bears.Elmir Šepić (koji je meni bio trener) je jedan od rijetkih ljudi kojima se može vjerovati da će svaka marka otići za djecu.Drugo mnogo je stručniji od svih zajedno trenera na kantonu kada je u pitanju rad sa djecom,a naravno vlast nece da pomaže jer razvoj sporta nije nikome u cilju.Izdanci njegove škole su već sa nepunih 17 godina i u klubovima premijerlige,a ima mnoštvo USK reprezentetivaca kao i dosta potencijalnih kadetskih reprezentetivaca BiH.
Znam 20 ljudi najmanje koji su mi rekli da nakon utakmice sa Krajišnikom nece vise ici na utakmice Krajine,vjerovatno bi oni isli da se neke stvari promijene.
Jos sam prije početka sezona najavljivao a to se je i ostvarilo da sport na USK propada i da necemo narednih 10 godina imati Premijerligaša u fudbalu jer ne možemo imati ni u Košarci ili rukometu.
nemam nista protiv DB, naprotiv, drago mi je da neko radi sa mladima, ali ja tu ne vidim jos nijednog igraca, zato te molim da mi navedes tog nekog igraca koji je otisao igrati iz DB i ime tog njegovog novog kluba?
Volim te Bosno!!!

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 22 okt 2012, 13:14

Ovi Spahalići kad sude za Vitez hladno se utakmica može predati, kod kuće ili u gostima - nije bitno. Prvo su nas iskasapili kad smo igrali u Vitezu (od zakidanja aut lopti do nekih samo njima realnih prekršaja i kartona), a evo vidim i na Vašoj utakmici su bili 2. odnosno 4. sudija, što je rezultiralo sa 2 crvena i isključenjem trenera. Previše providno.

Ako ništa u Lukavcu će Vam biti fer i korektno suđenje i imati će te priliku da igrate bolje nego kući sa Vitezom ovo kolo.

Pozdrav!

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 22 okt 2012, 13:14

xavi26 je napisao/la:
merdanovic je napisao/la:Ukoliko kome u Cazinu(vjerovatno i na kantonu) treba pomoci to je Dundo Bears.Elmir Šepić (koji je meni bio trener) je jedan od rijetkih ljudi kojima se može vjerovati da će svaka marka otići za djecu.Drugo mnogo je stručniji od svih zajedno trenera na kantonu kada je u pitanju rad sa djecom,a naravno vlast nece da pomaže jer razvoj sporta nije nikome u cilju.Izdanci njegove škole su već sa nepunih 17 godina i u klubovima premijerlige,a ima mnoštvo USK reprezentetivaca kao i dosta potencijalnih kadetskih reprezentetivaca BiH.
nemam nista protiv DB, naprotiv, drago mi je da neko radi sa mladima, ali ja tu ne vidim jos nijednog igraca, zato te molim da mi navedes tog nekog igraca koji je otisao igrati iz DB i ime tog njegovog novog kluba?
Zenica Čelik bio u sastavu u Premijerligi ...ime ne znam visok i crn igra poziciju pivota
A jos ima nekolicinu koji ce otici u normalne klubove.

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 22 okt 2012, 19:54

Casp3r je napisao/la:Ovi Spahalići kad sude za Vitez hladno se utakmica može predati, kod kuće ili u gostima - nije bitno. Prvo su nas iskasapili kad smo igrali u Vitezu (od zakidanja aut lopti do nekih samo njima realnih prekršaja i kartona), a evo vidim i na Vašoj utakmici su bili 2. odnosno 4. sudija, što je rezultiralo sa 2 crvena i isključenjem trenera. Previše providno.

Ako ništa u Lukavcu će Vam biti fer i korektno suđenje i imati će te priliku da igrate bolje nego kući sa Vitezom ovo kolo.

Pozdrav!

molio bih te da ne pises gluposti :)

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 22 okt 2012, 19:56

nkvitez je napisao/la:molio bih te da ne pises gluposti :)
To je moje mišljenje, tačnije javna tajna. Takođe molim te da me ne citiraš dalje, pozdrav i tebi i NK Vitezu, te sretan nastavak prvestva.

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 22 okt 2012, 20:47

Dajte ljudi, molim vas, ko još isključuje igrača zbog psovanja Boga?!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.