Igrač br. 6

Beko
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Beko » 22 okt 2013, 17:05

Zahirović je ispo dobro na ovoj slici.
dobre guzove ima Belma

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 22 okt 2013, 17:43

Beko je napisao/la:Zahirović je ispo dobro na ovoj slici.
Jos samo da ispadne iz svih kombinacija za repku bice super :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 okt 2013, 18:41

SalePD je napisao/la:Ermin je protiv SAD-a igrao dobro dok je bio desni bek, kao štoper se nije baš pokazao. Dvomeč protiv
Kada bih morao birati izmedju Bicakcica i Ognjena i njihovih pozicija, onda Bicakcic mi nikad nebi igrao beka, nego Ognjen.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 okt 2013, 19:02

Principatus je napisao/la:
SalePD je napisao/la:Ermin je protiv SAD-a igrao dobro dok je bio desni bek, kao štoper se nije baš pokazao. Dvomeč protiv
Kada bih morao birati izmedju Bicakcica i Ognjena i njihovih pozicija, onda Bicakcic mi nikad nebi igrao beka, nego Ognjen.
Vranjes je i igrao desnog beka vrlo cesto u svojoj karijeri.

Bicakcic, Zukanovic i Vranjes su svi tu negdje. Ali mislim da Bicakcic ima najveci potencijal i da je trenutno u najboljoj poziciji jer igra u najjacoj ligi od ove trojice. Vranjes je u vrlo zeznutoj situaciji jer je dugo bio povrijedjen i pod ugovorom je sa klubom iz druge lige Rusije. Napravio je veliku gresku sto je napustio Krasnodar, klub koji ove sezone igra vrlo dobro u Rusiji.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 22 okt 2013, 23:56

NOrmalno da je BIcakcic odigrao lose protiv SLovacke kad je desna strana bila prazna i Avdija mu bio pomoc na desnom beku Weiss pa HAmšik ne moze se to zaustaviti..Vranjes pitanje je kakav ce se vratiti i moze jedino na beku igrati posle BIcakcica na stoperu eventualno Pandza ce igrati ako se ustali u POljskoj..

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 29 okt 2013, 16:20

Cartman je napisao/la:
Principatus je napisao/la:

Bicakcic, Zukanovic i Vranjes su svi tu negdje. Ali mislim da Bicakcic ima najveci potencijal i da je trenutno u najboljoj poziciji jer igra u najjacoj ligi od ove trojice. Vranjes je u vrlo zeznutoj situaciji jer je dugo bio povrijedjen i pod ugovorom je sa klubom iz druge lige Rusije. Napravio je veliku gresku sto je napustio Krasnodar, klub koji ove sezone igra vrlo dobro u Rusiji.
Ne znam šta mu bi pa da ode iz Krasnodara u Alaniu, bio je standardan, klub solidno igrao, a evo ih ove sezone su još bolji nego prošle. I naravno da je ostao u Krasnodaru ne bi ga zadesila ta nesrećna povreda.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 29 okt 2013, 16:49

SalePD je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Principatus je napisao/la: Kada bih morao birati izmedju Bicakcica i Ognjena i njihovih pozicija, onda Bicakcic mi nikad nebi igrao beka, nego Ognjen.

Ne znam šta mu bi pa da ode iz Krasnodara u Alaniu, bio je standardan, klub solidno igrao, a evo ih ove sezone su još bolji nego prošle. I naravno da je ostao u Krasnodaru ne bi ga zadesila ta nesrećna povreda.
jednostavno , alania je nudila i imala više novaca . međutim , bez obzira na količinu dovedenih pojačanja (kojih je bilo izuzetno mnogo) opet nisu uspjeli opstati u ligi .

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 31 okt 2013, 15:17

Ima li neko od vas kakvih informacija, hoće li se on vraćati u Alaniu, pošto sam čuo da finansijski propadaju, ili se neće vraćati na teren do januara kad bi trebao pronaći novi klub?
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 30 nov 2013, 18:41

Stoper bh. reprezentacije Ognjen Vranješ na meti je francuskog Eviana.

Kako saznajemo, francuski nogometni klub želi da dovede sjajnog stopera. Vranješ se i dalje oporavlja od teške povrede zbog koje je imao višemjesečnu pauzu.

Vranješ je nastupao za Borac, Crvenu zvezdu, Krasnodar, a zadnji klub mu je Alania Vladikavkaz.

Trenutno je slobodan igrač i ubrzo će krenuti pregovori s čelnicima Eviana.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 nov 2013, 18:55

Bio bi to odlican transfer za njega.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 30 nov 2013, 19:38

Daj Bože da se to ostvari.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 30 nov 2013, 19:41

Valjda bude sta od ovog ...

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 30 nov 2013, 19:43

Ogi za SportSport.ba potvrdio da pregovara sa Evianom. :)
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 30 nov 2013, 20:33

To bi bilo odlično za njega,nadam se da je istina.Super kad bi se desilo.
Keep walking.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 30 nov 2013, 20:48

Sto se tice Eviana, super bi bilo. Volio bih da zaigra u takvom nekom klubu i bude redovan. Zna li neko sta se desava sa njegovim oporavkom? To se meni bas oteglo nesto, jer ce mu trebati jos par mjeseci da dostigne staru formu. Valjda ce biti potpuno spreman i u dobroj formi za SP.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 30 nov 2013, 21:15

Murga je napisao/la:Sto se tice Eviana, super bi bilo. Volio bih da zaigra u takvom nekom klubu i bude redovan. Zna li neko sta se desava sa njegovim oporavkom? To se meni bas oteglo nesto, jer ce mu trebati jos par mjeseci da dostigne staru formu. Valjda ce biti potpuno spreman i u dobroj formi za SP.
Na FB-u Ogi je na svojoj stranici u komentarima napisao da je potpuno spreman i da jedva čeka da zaigra. :D
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 30 nov 2013, 21:38

pa dobro nije ni Evian bas nesto ali ipak jaca liga od druge ruske lige....Drago mi je za njega samo da nebude kao prije, prelazi u Manchester united, pa zavrsi u Alajni...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 nov 2013, 22:44

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:pa dobro nije ni Evian bas nesto ali ipak jaca liga od druge ruske lige....Drago mi je za njega samo da nebude kao prije, prelazi u Manchester united, pa zavrsi u Alajni...
Evian ima €€€€ ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 30 nov 2013, 23:47

Sretno Ogi ! Pristojan klub i konstantno igranje je ono što ti je sada najpotrebnije. Pokaži da si Zmaj !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 01 dec 2013, 02:44

super ako ostvari ovaj transfer :D liga petice i manje-više stabilan prvoligaš :D ako se dokaže, može ganola u veći i bolji klub Francuske ili neke druge lige
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.