Stara dobra vremena

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Prosjek godina forumasa

1. 13 - 16
50
7%
2. 17 - 20
211
30%
3. 21 - 24
226
33%
4. 25- 29
125
18%
5. +30
82
12%

Ukupno glasova: 694

madridist
Kontakt:

Re: Prosjek godina forumasa ?

Post Postao/la madridist » 23 sep 2012, 20:28

to je to 10 je dobro al sa 20 u džepu :D
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Klare

Post Postao/la Klare » 23 sep 2012, 20:44

madridist je napisao/la:to je to 10 je dobro al sa 20 u džepu :D
Tadašnjih 20 je isto kao današnjih 50, 20 je mnogo bilo. 8-)
A inače tema je extra, samo me zanima gdje se nalaze slike zaboravljenih stvari.
Evo mislio sam metnuti čuvene Unicefove teke od 7 i po listova :lol: , ali nema, ne znam naći. :?

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 23 sep 2012, 20:48

Klare je napisao/la:
madridist je napisao/la:to je to 10 je dobro al sa 20 u džepu :D
Tadašnjih 20 je isto kao današnjih 50, 20 je mnogo bilo. 8-)
A inače tema je extra, samo me zanima gdje se nalaze slike zaboravljenih stvari.
Evo mislio sam metnuti čuvene Unicefove teke od 7 i po listova :lol: , ali nema, ne znam naći. :?
One svijetlo plave?? :mrgreen:

Nikad necu zaboravit kad sam bio sa ekipom ima jedno 6-7 godina i sidili smo ispred zgrade, i netko slucajno naleti na staru konzervu od unicefa, i mi je iz zajebancije bacili na cestu i prigazi je kamion, kad je to zasmrdilo, pola grada je vonjalo po nekom odvratnom mirisu :lol: :lol: po zlu sam zapamtio sve sta stize od unicefa :lol:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Senijad10
Kontakt:

Post Postao/la Senijad10 » 23 sep 2012, 20:52

kad se sjetim ko djete kad smo igrali playstation 2 to su bila vremena.
Senijad Ibričić mama i tata fudbala.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 23 sep 2012, 20:55

Senijad10 je napisao/la:kad se sjetim ko djete kad smo igrali playstation 2 to su bila vremena.
Boga mi blago tebi.
Ja i dan danas igram PS2,a u vrijeme moje generacije zute diskete su bile glavni pojam,pa onda i plej stejsn "kec".
i to iznajmis ga uz videoteci na 24h i iskoristis ih maksimalno.

Senijad10
Kontakt:

Post Postao/la Senijad10 » 23 sep 2012, 20:58

Dzoni je napisao/la:
Senijad10 je napisao/la:kad se sjetim ko djete kad smo igrali playstation 2 to su bila vremena.
Boga mi blago tebi.
Ja i dan danas igram PS2,a u vrijeme moje generacije zute diskete su bile glavni pojam,pa onda i plej stejsn "kec".
ma druže slabo ja to više igram stisle me godine sad ću 14 pa znaš ono žene,izlasci a i propušio sam se a još nesmijem pušiti kod kuće a onda mi igranje brez cigara nije zanimljivo sad samo kafana i tako.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 23 sep 2012, 21:00

Senijad10 je napisao/la:
Dzoni je napisao/la:
Boga mi blago tebi.
ma druže slabo ja to više igram stisle me godine sad ću 14 pa znaš ono žene,izlasci a i propušio sam se a još nesmijem pušiti kod kuće a onda mi igranje brez cigara nije zanimljivo sad samo kafana i tako.
U druze tebe stislo pravo,i to sa svih strana...ne znam,ne znam,posjeti pedagoga oni uvijek nadju konstrukticno rijesenje.

Senijad10
Kontakt:

Post Postao/la Senijad10 » 23 sep 2012, 21:10

ma neznaš ti kaka je unas pedagoginja ona ti je jarane predlagala mome ocu da me ispiše iz škole da idem u drugu a babo reko da me može samo razbiti od šljivu kad dođemo kući i rekomije ili idi u školu ili se ženi i pravac traži poso neću da hranim čovjeka a same jedinice i dvojke sad sam se propravio i čak dobijo pohvalu smirijo se pravo i našao ženu čim završim još dva razreda ženim se nema više playstationa i tih igrica oću da budem ozbiljan čovjek do šesneste godine još se mogu malo i zafrkavat a poslije samo kultura i ozbiljnost.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 23 sep 2012, 21:17

Dobijo si ti :lol: :lol:
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 23 sep 2012, 21:17

Senijad10 je napisao/la:ma neznaš ti kaka je unas pedagoginja ona ti je jarane predlagala mome ocu da me ispiše iz škole da idem u drugu a babo reko da me može samo razbiti od šljivu kad dođemo kući i rekomije ili idi u školu ili se ženi i pravac traži poso neću da hranim čovjeka a same jedinice i dvojke sad sam se propravio i čak dobijo pohvalu smirijo se pravo i našao ženu čim završim još dva razreda ženim se nema više playstationa i tih igrica oću da budem ozbiljan čovjek do šesneste godine još se mogu malo i zafrkavat a poslije samo kultura i ozbiljnost.
Dosadio sporti.in a?

Senijad10
Kontakt:

Post Postao/la Senijad10 » 23 sep 2012, 21:23

vm22 je napisao/la:
Senijad10 je napisao/la:ma neznaš ti kaka je unas pedagoginja ona ti je jarane predlagala mome ocu da me ispiše iz škole da idem u drugu a babo reko da me može samo razbiti od šljivu kad dođemo kući i rekomije ili idi u školu ili se ženi i pravac traži poso neću da hranim čovjeka a same jedinice i dvojke sad sam se propravio i čak dobijo pohvalu smirijo se pravo i našao ženu čim završim još dva razreda ženim se nema više playstationa i tih igrica oću da budem ozbiljan čovjek do šesneste godine još se mogu malo i zafrkavat a poslije samo kultura i ozbiljnost.
Dosadio sporti.in a?
šta je to

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 sep 2012, 21:28

Toooooo Senčoooooooooooooooo 8-)
Deder nam koju priču iz tvog burnog djetinjstva :lol: :lol: kad si igro lopte s Ibrom :mrgreen: i Mujčinom :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 23 sep 2012, 21:30

:lol: :lol: :lol: :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 23 sep 2012, 23:41

Ko se sjeća ove novčanice?
slika
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 24 sep 2012, 02:15

Drug moj tvoja prica me je fakat potresla...
Citam i nemogu da vjerujem.
Cak sam i soundtrack nas'o,da bi emocije imale vise poticaja dok citam ( " onclick="window.open(this.href);return false;).
A ta pedagoginja...majke joj ga nabijem kako moze bit takvo djubre?!
E moj Senijade belaj crni...kad te slusam ko da vidim sebe...sve prekopirano. :cry:
Meni je moj babo nakon roditeljskog reko da je bolje da ga je za sjivu otreso nego sto me napravio.
Odtad ja vise nisam svoj.

High

Post Postao/la High » 29 sep 2012, 01:16

Hahah, koja si ti legendaaaaaaaa
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 10 okt 2012, 19:05

http://nintendo8.com/game/517/soccer/" onclick="window.open(this.href);return false;

soccer mog djetinstva
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 10 okt 2012, 19:57

I danas ih gledam :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Neprevaziđeni su!

A ja sam se igr'o klikera, kuća, drmogu.za, landre, pola-cijela, žmire...

Kad odemo fudbala, obično sam donosio vodu ili stanem na gol, ako je sreće. K'o fol udariće me ko, a kad mi je razvale, dva dana pomažem što sam se postavio. :evil:

Osim toga, sjećam se da me je vlastiti učitelj udario autom. I to haj da me odveo doktoru ili makar kući (nije mi bilo ništa), nego on me odvede do jedne žene (najbliže kuće) da mi daju vode preko mašica. :lol:

I tako te stvari... :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 10 okt 2012, 20:55

sjeca li se iko ovoga
[youtube][/youtube]
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

High

Post Postao/la High » 11 okt 2012, 16:31

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []