Avdija Vrsajevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

BolanBolan
Kontakt:

Re: Avdija Vrsajevic

Post Postao/la BolanBolan » 12 okt 2013, 01:29

Elegant je napisao/la:Avdo i supruga Lejla.
Ubio se za negativca u nekom sjebanom filmu. :mrgreen:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 12 okt 2013, 01:35

KenoRob je napisao/la:ako se sad ne proda u ligu petice nece nikad 8-)
Sta ti mislis da su evropski skauti sisali veslo pa ce popusiti to da je Avdija bio solidan protiv skupine amatera koju bi reprezentacija ovog foruma vjerovatno pobjedila? Pa lik u sranju od Hajduka nije siguran prvotimac a da se proda u ligu petice :lol:

Ja odbijam da povjerujem da u Premijer ligi BiH ma koliko losa ona bila nema igraca, desnog beka koji je bolji od ovog Vrsajevica jer je ovaj kriminalno los igrac, pogotovo u defanzivi. Ali ocigledno boljeg a da mu je agent firma Seje Susica nema pa zato ovaj polovnjak igra.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 12 okt 2013, 01:37, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 okt 2013, 01:36

Nema boljeg igraca. I da ima nije ni u pola fizicki spreman kao on i to cini razliku.
Celik!3,2,2.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 12 okt 2013, 01:40

Ma mogao bi se sigurno neki igrac mlad naci pa cak i da je los ko Avdija imas izgovor da moze napredovati itd...

Sto se tice te fizicke spreme, vidjeces njegovu spremu kad mu se Angel Di Maria zaleti po strani lako je protiv konobara biti trkacki superioran...
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 12 okt 2013, 01:41, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Tuti
Kontakt:

Post Postao/la Tuti » 12 okt 2013, 01:40

BigBigBang je napisao/la:
Sta ti mislis da su evropski skauti sisali veslo pa ce popusiti to da je Avdija bio solidan protiv skupine amatera koju bi reprezentacija ovog foruma vjerovatno pobjedila? Pa lik u sranju od Hajduka nije siguran prvotimac a da se proda u ligu petice :lol:

Ja odbijam da povjerujem da u Premijer ligi BiH ma koliko losa ona bila nema igraca, desnog beka koji je bolji od ovog Vrsajevica jer je ovaj kriminalno los igrac, pogotovo u defanzivi. Ali ocigledno boljeg a da mu je agent firma Seje Susica nema pa zato ovaj polovnjak igra.
Avdija bi Arsenalu sjeo kao budali samar.
Sagna i onaj finski pokusaj su mala maca za Avdiju.
Zadnja izmjena: Tuti, dana/u 12 okt 2013, 01:42, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 12 okt 2013, 01:40

dobar Avdija,samo neka ovako nastavi... nisam puno ocekivao od njega,ali me je pozitivno iznenadio,bolji nego inace!..

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 12 okt 2013, 01:45

Drze ga u karantinu izmedju utakmica , hrane zivim mesom i motivisu postovima sa foruma :lol:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Tuti
Kontakt:

Post Postao/la Tuti » 12 okt 2013, 01:54

[youtube][/youtube]

Svi smo mi Avdija.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 okt 2013, 01:56

Pa on ne bi ni trebao igrati protiv Argentinaca. Mujdza je prvi bek, ovaj je tu samo da uskoci ako zatreba. Ja bih opet vise vjerovao njemu nego nekakvom iz nase lige protiv Di Marije.
Celik!3,2,2.

Orao
Kontakt:

Post Postao/la Orao » 12 okt 2013, 03:37

bosnas_ je napisao/la:dobar Avdija,samo neka ovako nastavi... nisam puno ocekivao od njega,ali me je pozitivno iznenadio,bolji nego inace!..
Drug, naravno da ce biti bolji. Da je igrao protiv Makedonije ili recimo Norveske to bi bila vec druga prica. Da ne spominjem repke koje su u samom vrhu svjetskog fudbala.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 okt 2013, 04:08

Nece vise bit "kako je samo odigrao protiv Intera", nego "kako je samo odigrao protiv Lihtenstajna". :lol:

Nikakav igrac, iskoristio brzinu protiv amatera. A opet je i u ovoj utakmici napravio nekoliko nevjerovatnih gresaka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 12 okt 2013, 07:12

BigBigBang je napisao/la:

A uz sve to ima 28 godina :D

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 12 okt 2013, 07:16

samoposteno je napisao/la:
Zekoo je napisao/la:
Ibizevic je napisao/la:Avdija je ovom partijom definitivno izbacio Mujdžu iz konkurencije za prvih 11 do kraja njegove karijere.
Znam da je ironija na djelu, ali smiješni su mi ovi neki što ga hvale toliko alo ljudi igrali smo protiv konobara, prodavača, bankara, slastičara...
protiv tih istih konobara je igrao i salihovic pa nije upotrebio ni jedan solidan centar sut svaki mu je razbio staklo na zgradama oko stadiona pa ga niko ne pljuje
Saljihovic je se dokazo protiv Turske, Belgije, Grcke, Slovacke i td.....

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 12 okt 2013, 08:27

Nemojte da Vas zavara sinocnja partija, Avdija je najlosiji u citavoj ekipi. Cijelo vrijeme mu Spahic govori da utrci u prazan prostor , idi naprijed, vrati se..., i kod oba gola da mu nije Spahic reko nebi ni bilo golova. Pomalo me strah da ne pocne u Litvaniji

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 12 okt 2013, 08:40

Momak se trudi,gine.....ali mu nije bio problem da dva,tri puta pobjegne onim amaterima.Ni u Hajduku ne prolazi često.Mozemo zamislit da li bi i koliko puta pobjegao bekovima iole ozbiljnije repke.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 12 okt 2013, 09:44

avdija je odigrao zadovoljavajuće sinoć , uzimajući u obzir činjenicu da smo igrali protiv skupine igrača koji imaju vrlo malo ili nikako profesionalnog fudbalskog iskustva .. međutim , poznavajući papeta , taj će hvaliti avdiju zbog ove partije do granice kada će mujdža sjediti na klupi a avdija igrati .. (nadam se da tako neće biti).

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 12 okt 2013, 09:46

prva normalna utakmica u dresu reprezentacije, nazalost protivnik je kakav jeste :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 12 okt 2013, 09:59

Avdija je svršio sam na svoju perfektnu igru sinoć
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 okt 2013, 10:08

Za mene je kloc i dalje,nece mi utakmica protiv konobara promijeniti moj stav prema njegovom (ne)kvalitetu koji je izgradio kroz jace utakmice.
1946

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 12 okt 2013, 10:34

Head je napisao/la:Za mene je kloc i dalje,nece mi utakmica protiv konobara promijeniti moj stav prema njegovom (ne)kvalitetu koji je izgradio kroz jace utakmice.
+1

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.