To me grije u ovim hladnim danima
UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
žuti je li mogu na moja web tv, vraćati unazad?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- Gumistucna
- Kontakt:
kakve smo sreće,nama u BH će bit zatamnjeno

А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Ne bih mijenjao John Anicka za domaće komentatore.
- Gumistucna
- Kontakt:
Merab nije nikako zadovoljan sto su ga primorali na borbu sa Umarom za prvu odbranu titule, djeluje kao da je izgubio prije nego mec je i poceo.
Tsarukyan-Islam bit ce zanimljivo ako borba ode dalje od 3. runde.
Tsarukyan-Islam bit ce zanimljivo ako borba ode dalje od 3. runde.
embrace the chaos
Tsarukyan shvatio da će proći kao Conor i odustao
Arman nije izgledao kako treba na ovim mediaweek pojavljivanjima, odsutan, nije fokusiran. Uveliko se prica da je pokupio staphylococ ali boze moj... I Islam je sa infekcijom branio pojas, sta da se radi. Ne bih ga iskljucio kao sledeceg izazivaca, na jesen mu ponovo dati priliku ali samo da se ne desi Khabib Ferguson saga 
Moicano uletio, sta da se radi, Dariush otpao sa carda!?
I da, Umar da ugasi onog lajavca bilo bi bas bas ..
Moicano uletio, sta da se radi, Dariush otpao sa carda!?
I da, Umar da ugasi onog lajavca bilo bi bas bas ..
E u pm, baš sam se radovao borbi.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Svakako ne volim revanse nesto ali bi volio da je Money imao full camp siguran sam da ima vise ponudit od Armana,ovako se nema u sta uzdati,ispuhat ce do 4/5 tako da ce vjv traziti finish a jedina sansa da se to desi je neki submission iz odbrane al ionako Islam nece hrvati sigurno,mislim da ce ga nokautirati u prvoj
Moicano je imao full camp. Trebao se boriti na ovom eventu protiv Dariusha. I po meni nema za ponuditi više od Tsarukyana.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑17 jan 2025, 20:24Svakako ne volim revanse nesto ali bi volio da je Money imao full camp siguran sam da ima vise ponudit od Armana,ovako se nema u sta uzdati,ispuhat ce do 4/5 tako da ce vjv traziti finish a jedina sansa da se to desi je neki submission iz odbrane al ionako Islam nece hrvati sigurno,mislim da ce ga nokautirati u prvoj
Moicano by financial necessity hahahahahahah
Iskreno i očekivao sam ovo, nerealna mi je borba totalno. Tu su negdje obojica bili, da se desila mislim da bi bila top. Ovako je Islam nestao u Top 5 GOAT diskusiji barem za još koju godinu.
Umar se nadam da će pobijediti, neki TKO ili KO u 2 ili 3 rundi. Merab nije ni ušao u oktagon, već izgleda kao gubitnik
Iskreno i očekivao sam ovo, nerealna mi je borba totalno. Tu su negdje obojica bili, da se desila mislim da bi bila top. Ovako je Islam nestao u Top 5 GOAT diskusiji barem za još koju godinu.
Umar se nadam da će pobijediti, neki TKO ili KO u 2 ili 3 rundi. Merab nije ni ušao u oktagon, već izgleda kao gubitnik
Fuck you fighter
Money je ok lik, zabavni su njegovi govori u oktagonu. U nizu je od 4 pobjede, ali u svakoj od tih borbi je imao dosta rupa, ne dajem mu previse sansi, tip je da borba nece ici dalje od 2 runde. Merab isto ima kvalitetan humor, ali Umar je level vise sto se tice skilla.
embrace the chaos
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Hoce li biti sve na arenafight? Ili valja traziti linkove
Main card ide u prijenosu, uz studio od 03h.ErosViverosViv je napisao/la: ↑18 jan 2025, 22:26Hoce li biti sve na arenafight? Ili valja traziti linkove
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Hvala brateFKSzuti je napisao/la: ↑18 jan 2025, 22:50Main card ide u prijenosu, uz studio od 03h.ErosViverosViv je napisao/la: ↑18 jan 2025, 22:26Hoce li biti sve na arenafight? Ili valja traziti linkove
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Jirija jedino Alex moze pobjediti u citavoj diviziji
Kakav je ovo zenski komentator ...mrtvac ziviErosViverosViv je napisao/la: ↑18 jan 2025, 22:26Hoce li biti sve na arenafight? Ili valja traziti linkove
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.