Rudupis - Pieno Zvaigzdes kvota je trenutno 2 a evo statistike

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ispraceno po 2,3gundul je napisao/la:naletih na jedan par koji je vec poceo
delpiero502 je napisao/la:Evo Partizanu će još nedostajati i Lovernj, pored već spomenutih Milosavljevića, Tepića, Bertansa i Westermanna.
Mozzart je na Kuban stavio(oborio) kvotu na 1,35. Dok u našim se još može naći po 1,8 na pobijedu Kubana.
gundul je napisao/la:naletih na jedan par koji je vec poceo
FT:0-1Maradonaaa je napisao/la:Beitar Shimshon -H. Nazareth vise od 2,5
kvota 2,15 bet365
zadnjih 5 utakmica
Beitar Shimshon H. Nazareth 2 : 2
Beitar Shimshon H. Nazareth 2 : 1
H. Nazareth Beitar Shimshon 3 : 2
H. Nazareth Beitar Shimshon 1 : 3
Beitar Shimshon H. Nazareth 3 : 0
pa da probamo
Svaka čast, ispratio sam.hoshafka je napisao/la:Valerenga-Lorenskog 1 @1,80
Valerenga(-1,5)-Lorenskog 1 @2,50
Moram danas ovo pokušati odigrati iz više razloga. Valerenga najbolje partije pruža kod kuće, atmosfera u dvorani bude uzavrela naročito kada dolaze veliki timovi kao što je Lorenskog.
U prošlom kolu Valerenga je poražena u gostima od lidera tabele Stavangera sa 4:1, mislim da su nabrijani za ovaj meč i ne žele sebi dopustiti 2 poraza za redom i to od mrskih rivala.
Lorenskog izuzetno jak tim ali imaju problema sa prvim golmanom koji je povrijeđen, tako da im zadnje 3 utakmice brani drugi golman koji je protiv Stavangera primio 10 golovaNakon tog meča igrači su više pažnje posvetili odbrani svog gola i vezali 2 pobjede. Pitanje je samo kako će Lorenskog pristupiti ovom meču, ako se budu nadigravali sa Valerengom mislim da bi mogli izgubiti i sa većom razlikom, zato ću pokušati i hendikep odigrati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.