Ma to skandira 50 ljudi doslovno. Na tribini je 2500 ljudi. Volio bi i ja da nasi pojedini derbi navijaci nauce ignorirati neke stvari,al njima na dusu. Necemo racunati onu godinu posle tih događaja dok su glave jos bile vruceNeVeni je napisao/la:Sve to stoji,ali isto stoji da na svako skandiranje Vedrana Puljica,sa vase sjeverne tribine odjekuje: Javi se,javi se. Zar je to nesto sto rade normalni,mentalno zdravi i sofisticirani ljudi? Odmah da ti kazem ne generaliziram,ne kazem da svaki navijac Sirokog podrzava to,ali u tim skandiranjima sudjeluje vecina vase sjeverne tribine i to se ponavlja vec par godina. Nikada u zivotu nisam vidio da netko skandira nesto takvo odvratno,iskreno.since1948 je napisao/la:Pa kako vam se ne gadi navijaci sirokog etiketirat kao ubojice. Sami prozivate drotove da su pucali na HZ a onda nas zovete ubojicama. Sta mislis da za nekog nije provokacije kad ga tako nazivas? Mozes mi rec da sam ustasa,cetnik,zidov,taliban,mozes mi rec sta god hoces al kad te prozove ubojicom e to boli. Pogotovo kad nisi kriv kao sto mi nismo krivi. Jel Siroki kriv sto MUP nije u stanju osigurat 100 policajaca da osigurava utakmicu? Jesu skripari krivi koji su krenuli njih 70 na 500 hordasa? Jel itko od nas kriv sto je yebeni drot povukao pistolj na momka ? Normalno da je nama tesko sto je on ubijen. Pa ljudi smo nismo stoka. Ali takvo ljepljenje etiketa navijacima stvarno nema smisla. I onda kaze nije provokacija kad dođe Robija i 40 minuta skandira ubice,yebe listicu itd. Jok eto nije
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
SAMO ŠIROKI!
Robija je seljacka druzina, oni dodju u Sarajevo i u prvoj minuti je.bu mater svima. Uopce nisu vazni, pa medjusobno su se je.bali i sprdali sa Markalama, a sada nesto seruckaju.since1948 je napisao/la:Pa kako vam se ne gadi navijaci sirokog etiketirat kao ubojice. Sami prozivate drotove da su pucali na HZ a onda nas zovete ubojicama. Sta mislis da za nekog nije provokacije kad ga tako nazivas? Mozes mi rec da sam ustasa,cetnik,zidov,taliban,mozes mi rec sta god hoces al kad te prozove ubojicom e to boli. Pogotovo kad nisi kriv kao sto mi nismo krivi. Jel Siroki kriv sto MUP nije u stanju osigurat 100 policajaca da osigurava utakmicu? Jesu skripari krivi koji su krenuli njih 70 na 500 hordasa? Jel itko od nas kriv sto je yebeni drot povukao pistolj na momka ? Normalno da je nama tesko sto je on ubijen. Pa ljudi smo nismo stoka. Ali takvo ljepljenje etiketa navijacima stvarno nema smisla. I onda kaze nije provokacija kad dođe Robija i 40 minuta skandira ubice,yebe listicu itd. Jok eto nije
Zeljo prekuco, definitivno Siroki nije na nivou najkvalitetnijih ekipa, al' poslije pauze ce biti vidljivije gdje su.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Nije ta ekipa izgubila u Zenici nego rastimana ekipa koju je vodio Krcmarevic, ova ekipa danas bi dala tricu toj ekipi Zelje koja je tu noc izasla na megdan Celiku. I naravno hvala vam na toj pobjedi, valjala nam je vise nego ista.chily-rz je napisao/la:Pa ta ozbiljna ekipa je izgubila u Zenici kontra Čelika kojeg ste vi razbili i strijepila za bod protiv Krupe gdje ste vi neporaženi,.since1948 je napisao/la: Druze moj da si gledao utakmice s Domzalama vidio bi da smo mi tu samo uz puku srecu ispali na gol razliku. Realni rezultat bi bio identican danasnjem. Naravno da je malo bod u Gabeli,tebi nije? Nismo mi Zvijezda jbt. Imas neku reputaciju u ovoj ligi. Znam ja da vi njega gore volite,ali on nije nist vise od proejecnog pl trenera tipa Petrovica. Primili smo danas 3 zato sto smo igrali s ozbiljnom ekipom,takve dosad nismo sretali.
Možda Pavić i jeste prosjek od trenera, možda Široki ima prosjek od ekipa al činjenica je da ste otjerali čovjeka koji je u devet zvaničnih utakmica sa Širokim bio bez poraza, na bod od prvog u prvenstvu..Ovaj Makedonac vam je iznad prosjeka a ?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Dali bi tricu ko i Sarajevo sto je dalo.
Ovdje nema bodova real madridu ove sezone a siroki za onu sesticu zbog dujkovica ce primiti 3-4 komada.
Da se nije desila izmjena Jamak-Nikolic Sarajevo ne bi stvorilo priliku u zadnjih 10 minuta kao sto nisu stvorili prvih 80 minuta pa onda 3-4 100% sanse sto je ostavilo drugacini dojam jer je Ornek pogrjesio.
Ovdje nema bodova real madridu ove sezone a siroki za onu sesticu zbog dujkovica ce primiti 3-4 komada.
Da se nije desila izmjena Jamak-Nikolic Sarajevo ne bi stvorilo priliku u zadnjih 10 minuta kao sto nisu stvorili prvih 80 minuta pa onda 3-4 100% sanse sto je ostavilo drugacini dojam jer je Ornek pogrjesio.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Rekao ke da bi ovaj Zeljo tricu uvali onom Zelji na pocetku sezone. Da je Odovic od pocetka bio izvukli bi remi na BP, ali dobro ispade sto smo izgubili. Nista se me desava bez razloga. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sta je ovo...nesmijes spomenuti Celik ni u kojem kontekstu sve licno svataju.
Allahami najjaci ste.
Btw jos jednom HVALA sto nas uzeste I vi imate udio u rastavljanju Sirokog na proste faktore.
Allahami najjaci ste.
Btw jos jednom HVALA sto nas uzeste I vi imate udio u rastavljanju Sirokog na proste faktore.
Voli Bog Zelju svog
Poraz u Zenici je najbolje što nam se desilo ove sezone. Svi zadovoljni, Zeničani i mi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cudno zvuci, ali je tacno 100%.Virtu4l je napisao/la:Poraz u Zenici je najbolje što nam se desilo ove sezone. Svi zadovoljni, Zeničani i mi.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Moraju odraditi na brzaka 5 godina prepucavanja.Choose je napisao/la:Sta je ovo...nesmijes spomenuti Celik ni u kojem kontekstu sve licno svataju.
Allahami najjaci ste.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
To ti ja pricam...
Ja vam se zahvaljujem a vi to svatate kao atak na likCe.
E svasta...ko tebe kamenom ti njega kruhom(ili ti ga hljebom).
Jos jedno bez zle namjere HVALA.

Voli Bog Zelju svog
Ko nas kamenom mi njega krompiromChoose je napisao/la:To ti ja pricam...
Ja vam se zahvaljujem a vi to svatate kao atak na likCe.
E svasta...ko tebe kamenom ti njega kruhom(ili ti ga hljebom).
Jos jedno bez zle namjere HVALA.

Ma sega druze, svaka reklama je dobra pa i ova

- robertkosar
- Kontakt:
Rano donosite zakljucke ima jos puno da se igraVirtu4l je napisao/la:Poraz u Zenici je najbolje što nam se desilo ove sezone. Svi zadovoljni, Zeničani i mi.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Pročitaj ponovo šta sam napisao, polako, na slogove, možda shvatiš.robertkosar je napisao/la:Rano donosite zakljucke ima jos puno da se igraVirtu4l je napisao/la:Poraz u Zenici je najbolje što nam se desilo ove sezone. Svi zadovoljni, Zeničani i mi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- robertkosar
- Kontakt:
Nisam navijac vase miskina da nemogu skontatVirtu4l je napisao/la:Pročitaj ponovo šta sam napisao, polako, na slogove, možda shvatiš.robertkosar je napisao/la:Rano donosite zakljucke ima jos puno da se igraVirtu4l je napisao/la:Poraz u Zenici je najbolje što nam se desilo ove sezone. Svi zadovoljni, Zeničani i mi.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Milomir Odović sinonim je za fudbalsku ljepotu i trebao je Želji kao voda čovjeku u pustinji, da sa istom ekipom koju je Čelik nedavno posramio igra fudbal koji se kod nas rijetko doživljavao.
https://sportsport.ba/fudbal/zeljina-la ... ica/288759
https://sportsport.ba/fudbal/zeljina-la ... ica/288759
Pa naravno da nema bodova Real M.avenija je napisao/la:Dali bi tricu ko i Sarajevo sto je dalo.
Kad Barselona BH fudbala nije uspjela uzeti 3 boda s kojim pravom bi se onda Real mogao nadati bodovima.

A I kad bi Real vidio da se Zenica izgradila k'o Real Madrid nebi ljudi imali srca da vas dobiju.

Voli Bog Zelju svog
- prisonbreak
- Kontakt:
Samo Real MadridChoose je napisao/la:Pa naravno da nema bodova Real M.avenija je napisao/la:Dali bi tricu ko i Sarajevo sto je dalo.
Kad Barselona BH fudbala nije uspjela uzeti 3 boda s kojim pravom bi se onda Real mogao nadati bodovima.![]()
A I kad bi Real vidio da se Zenica izgradila k'o Real Madrid nebi ljudi imali srca da vas dobiju.

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.