Ma meni su totalno ispali levati, kur.ce se i onda kad je dosla murija oni sjeli. Da oni topovski nisu zavrsili u terenu ne bi im murija nikad upala na tribinu. Cacko macku, i onda se poklopio po usima, bas levatski.tareizo je napisao/la: vidim neko proziva horde zasto sjedose,al iskreno svi bi onako popustili pod pritiskom onoliko muriye(svejedno dali iz ze ili iz sa)
:
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sve je to subjektivno, vi mislite da Sarajevo ima najbolju ekipu na osnovu te utakmice, a da pitas navijace Sirokog reci ce da mi imamo najbolju ekipu. Sve je to jos u pet deka i sitnice ce da odluce prvaka.tareizo je napisao/la:sve ispricano, al da se i ja malo osvrnem na utakmicu celik-sarajevo
po onome sto se vidilo sarajevo je najjaca ekipa u bih ,ne kontam kako nista nije uslo od 70 minute,prvo poluvrijeme i do 60 minute smo nekako i mogli parirat al kasnije pronosale nas ville
sto se tice navijaca sve okay pravi ugodzaj- horde su po meni odmogle svom timu jer im igrace izbacio iz takta onaj prekid,normalno je da na tim utakmicama ima i pirotehnike,al samo zamjerim bacanje topovskog u blizinu golmana (prijasnje utakmice su bile s puno vise pirotehnike zato mi drago sto ne prekinuse)
u poredzenju s hrvatskim derbijem daleko smo boljiovaj put bili
vidim neko proziva horde zasto sjedose,al iskreno svi bi onako popustili pod pritiskom onoliko muriye(svejedno dali iz ze ili iz sa)
ocekujemo kaznu i mi i navijaci sarajeva - bas sam radoznao koga ce vise kaznit
sretno nama ,mi mozemo do 5-6 mjesta,al od ovog kola sarajevu dajem prednost u vidu kandidata za 1 mjesto
sportski pozz iz ze uz zelju da imamo sto vise ovakvi utakmica u
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Samo što će ovo najvjerovatnije završiti istim ishodom kao i prethodnih godina kad krene pritisak u gradu Sarajevu da radi na proljeće.brile je napisao/la:Sve je to subjektivno, vi mislite da Sarajevo ima najbolju ekipu na osnovu te utakmice, a da pitas navijace Sirokog reci ce da mi imamo najbolju ekipu. Sve je to jos u pet deka i sitnice ce da odluce prvaka.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Evolution87
- Kontakt:
Pa i robijasi su isto radili pa im niti jedan drot nije bio na tribini.tale07 je napisao/la:Ma meni su totalno ispali levati, kur.ce se i onda kad je dosla murija oni sjeli. Da oni topovski nisu zavrsili u terenu ne bi im murija nikad upala na tribinu. Cacko macku, i onda se poklopio po usima, bas levatski.tareizo je napisao/la: vidim neko proziva horde zasto sjedose,al iskreno svi bi onako popustili pod pritiskom onoliko muriye(svejedno dali iz ze ili iz sa)
:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Mi ti posle jucer uopce nista ne mislimo..brile je napisao/la: a da pitas navijace Sirokog reci ce da mi imamo najbolju ekipu. Sve je to jos u pet deka i sitnice ce da odluce prvaka.
SAMO ŠIROKI!
Bas obrnuto, u trenutku kada smo mi najbolje igrali i stvarali sanse ovi skolarci su prekinuli utakmicu i vise nastetili nama. Ekipa Sarajeva nije nista bolja od ekipe Zelje, istina da smo Zelju na Bilinom razbili ali na to je uticalo vise faktora. Zeljo je dosao kao apsolutni favorit mi nismo u toj utakmici mogli nista izgubiti, zeljo je imao evropske utakmice i umor u nogama, a mi smo tada bili svjezi igrali smo poletno i kompaktno. Protiv sarajeva smo bili mnogo istroseni i to se osjetilo u 60 minuti kada je sarajvo preuzelo konce igre i napravilo 3-4 100 % prilike. Sarajevo je na Bilino doslo sa oprezom i rspektom, jer su dosli na stadion gdje su izgubli zeljo i zrinja, a nasi igraci su bili pod teretom euforije u gradu i medu navijacima.
Mislim da je to sve u par grama, ali et ovidjet cemo sta ce ostatak sezone pokazati.
MOSA ČE!
Mislim da je to sve u par grama, ali et ovidjet cemo sta ce ostatak sezone pokazati.
MOSA ČE!
Uzavreli grad gori ugasiti se nece !
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Nisi upravu momak koji je bacio baklju na teren je odmah izveden sa juga,vama je sreca samo sto su dosli vasi specijalci sa vama pa vas niko nije dirao.Evolution87 je napisao/la:Pa i robijasi su isto radili pa im niti jedan drot nije bio na tribini.tale07 je napisao/la:Ma meni su totalno ispali levati, kur.ce se i onda kad je dosla murija oni sjeli. Da oni topovski nisu zavrsili u terenu ne bi im murija nikad upala na tribinu. Cacko macku, i onda se poklopio po usima, bas levatski.tareizo je napisao/la: vidim neko proziva horde zasto sjedose,al iskreno svi bi onako popustili pod pritiskom onoliko muriye(svejedno dali iz ze ili iz sa)
:
Ruzno je brate da dovedes dijete od 8 godina na utakmicu i onda se dese te scene i dijete trazi da idemo kuci,kako opet da ga nagovorim da idemo na utakmicu kad su ga prepali ti topovski udari.
Poslije se pitamo zasto nam je sve manje raje po utakmicama i zasto je slaba posjecenost a valjda su ta djeca nasa buducnost.
nisam doso da se prepucavam vec da nesto korektno napisemEvolution87 je napisao/la:Pa i robijasi su isto radili pa im niti jedan drot nije bio na tribini.tale07 je napisao/la:Ma meni su totalno ispali levati, kur.ce se i onda kad je dosla murija oni sjeli. Da oni topovski nisu zavrsili u terenu ne bi im murija nikad upala na tribinu. Cacko macku, i onda se poklopio po usima, bas levatski.tareizo je napisao/la: vidim neko proziva horde zasto sjedose,al iskreno svi bi onako popustili pod pritiskom onoliko muriye(svejedno dali iz ze ili iz sa)
:
@ tale prvo pozz za tebe braete ,al samo pokusaj da se nades u situaciji da ti vodis ekipu od 700 ljudi i da ti nakon onog sranja uleti komandir il sta ti ja znam ko i kaze "ako se sta slicno desi za sve ces ti biti kriv" sta bi ti uradio (necu sad da ulazim u to da li je jedan ili vise odgovorno za ponasanje na tribini,i fol moglo se o tome prije incidenta popricat) al sam siguran da ti nebi bio svejedno
@ evolution prvo pozz pa onda mi reci dali mi ubacismo topovski u blizinu kovaceviva( da bila je baklja da se razumjemo ne opravdavam ni to,al "lik" je odmah izbacen s tribine)
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Volonterski, sve iz ljubavi.tale07 je napisao/la:1921ba je napisao/la:Izvještaj sa utakmice Široki-Željo
Svaka cast na ovim izvjestajima, mislim da je zeljo jedini koji ovo ovako radi.
Jesu li ovi momci placeni za ovo ili ?
Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
- MocMahale444
1921ba je napisao/la:Izvještaj sa utakmice Široki-Željo
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Napisa post i greskom obrisa na telefonutareizo je napisao/la: nisam doso da se prepucavam vec da nesto korektno napisem
@ tale prvo pozz za tebe braete ,al samo pokusaj da se nades u situaciji da ti vodis ekipu od 700 ljudi i da ti nakon onog sranja uleti komandir il sta ti ja znam ko i kaze "ako se sta slicno desi za sve ces ti biti kriv" sta bi ti uradio (necu sad da ulazim u to da li je jedan ili vise odgovorno za ponasanje na tribini,i fol moglo se o tome prije incidenta popricat) al sam siguran da ti nebi bio svejedno
@ evolution prvo pozz pa onda mi reci dali mi ubacismo topovski u blizinu kovaceviva( da bila je baklja da se razumjemo ne opravdavam ni to,al "lik" je odmah izbacen s tribine)
Svaki baceni topovski je dizao sjever, sto znaci da su to odobravali, nssto nisam primjetio da je bilo nekog koskanja nakon topovskih. Zasto ti isti koji su rekli da se sjedne nisu rekli da se ne bacaju topovski, moze jedan zalutati pa hajde i dva ali tri, cetiri tesko. Znaci da je bilo planski.
Pa momak im je stradao na njihovoj tribini zbog topovskog, sta trebada padne mrtva glava da se spametuje neko?
Samo pretres do gole koze, bilo kakva pirotehnika nema dvije godine na utakmicu plus novcana kazna od par hiljada KM, pa izvoli ako si mudonja. Svi bi da se J*** a da im ne udje!
Bakljade vatrometi samo organizovano gdje se zna ko sta kako, bilo kakav zajeb nema godinu dana na tribini ni cigaretu zapaliti.
Zasto neko ko dodje na utakmicu treba da strahuje?
Navija, uzivaj, ispusti ventil al nemoj da nekog mora mati posjecivati u bolnici ili jos gore na nekom drugom mjestu.
1921ba je napisao/la:Volonterski, sve iz ljubavi.tale07 je napisao/la:1921ba je napisao/la:Izvještaj sa utakmice Široki-Željo
Svaka cast na ovim izvjestajima, mislim da je zeljo jedini koji ovo ovako radi.
Jesu li ovi momci placeni za ovo ili ?
- Gradonacelnik
- Kontakt:
A dvije pokušali kupiti, pa im lova otišla niz miljacku.
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Lova otišla za majice te tisuće i tisuće navijača pred Vječnom vatrom.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Javnost u Bosni i Hercegovini potresle su današnje vijesti o namještanju utakmica za koje su osumnjičeni fudbaleri Zvijezde 09 Nemanja Vejnović i Ibrahim Škahić.
Predsjednik tima, Boris Stanišić, optužio je putem medija svoje fudblere da su uključeni u namještanje utakmica, a to je sve otišlo sada i korak dalje.
Kako saznajemo iz izvora bliskih klubu, pomenuti fudbaleri su uključeni u namještanje tačnih rezultata u proteklih pet duela ovog tima, za što su dobili odgovarajuću novčanu naknadu.
“U telefonu jednog od njih našli smo poruke, gdje im se nudi 1.000 KM da “ne zapinju” previše na utakmicama i traže da rezultati na tim utakmicama budu namješteni. Svih pet posljednjih utakmica koje smo izgubili došli su rezultatom koji su bili traženi putem tih poruka”, rekao je izvor iz Zvijezde, koji je želio da ostane anoniman.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- prisonbreak
- Kontakt:
Sarajevo, Zeljo, Celik, Zrinjski i Tuzla 
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
ma Tuzla i ljože garantprisonbreak je napisao/la:Sarajevo, Zeljo, Celik, Zrinjski i Tuzla
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne bi Aza on je musliman, organizuje iftare. Sram te i stid bilo.prisonbreak je napisao/la:Sarajevo, Zeljo, Celik, Zrinjski i Tuzla
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- firefirefirely
- Kontakt:
E jbg sad na 5 utakmica tacne rezultate odradila dva igraca.. i dali golove zelji sarajevu i zrinji....
Ko zna možda je zbir golova.firefirefirely je napisao/la:E jbg sad na 5 utakmica tacne rezultate odradila dva igraca.. i dali golove zelji sarajevu i zrinji....
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- firefirefirely
- Kontakt:
Jedno je zbir golova, drugo je tacan rezultatPenaltiky je napisao/la:Ko zna možda je zbir golova.firefirefirely je napisao/la:E jbg sad na 5 utakmica tacne rezultate odradila dva igraca.. i dali golove zelji sarajevu i zrinji....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.