FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kurdic Besic Dupovac u odbrani
Homogeno FKS
Homogeno FKS
A azijske ko yebe, jel?Aduka87 je napisao/la: ↑16 jun 2021, 20:18"Kako sada stvari stoje, Sablićev zadatak će biti da zajedno sa skautima i šefom akademije Italijanom Matteom Cioffijem popunjava pojedine igračke pozicije u prvom timu. U principu, to znači da ako akademija ne raspolaže adekvatnim igračima, onda nastupaju skauti. Kako nam je potvrđeno, bit će imenovana tri skauta - jedan za igrače iz Premijer lige BiH, drugi za Evropu, a treći za afričke igrače.
Vrijedi istaći da je Goran Sablić već dostavio imena igrača koje želi sačuvati u prvom timu i istovremeno dostavio spisak pojačanja u skladu sa strategijom i mogućnostima kluba. A kakve su mogućnosti, to ne znamo".
-
- Kontakt:
Nez kako cemo igrati ali znam provjereno da ako Milicevic ode Lazic dolazi
A Milicevic po svemu sudeci ide
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ako je faktor rekao da ide, to mora biti tacno. I to raskid ugovora.
Kanarinac prodje akšam i ništa 

-
- Kontakt:
Brate da vi znate koliko smo samo Milicevicu duzni cudili bi se kako nije prije 3 mjeseca otiso
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sablić, navodno, forsira 352. Po trenutno raspoloživom kadru, ja bih to (čisto moje razmišljanje i ako bude malo sretniji rasplet) organizovao kao 343, ili 3412.
Bešić-Dupovac-Kurdić
Andrej-Adukor
Oremuš. Fanimo
Mustedanagić
(Varešanović)
(Salčin)
Dervišagić Mešanović.
Oremuš i Fanimo bi pokrivali bokove bez klasičnog beka, dakle uz aut-liniju i goni gore-dole. Ova trojica naprijed igrali bi visoki presing sa pritiskon na štopere, a Adukor bi markirao protivničkog zadnjeg veznog. Andrej bi bio lutalica koji bi osvajao teren i po osvojenoj lopti istu slao Dalu, Zinedinu, ili Đaniju, ili na odbranu razvučenu našim napadačkim duom. Naravno, može i skroz na bočnu stranu
U odbrani je to 532. Ovdje je sinhoronizacija vrlo bitna. U napadu bi stajali visoko, a u odbrani duboko, što znači da u odbrani moramo napuniti našu trećinu, kao neka zona i prisiliti protivnika da puca iz daljine. To iziskuje istu kretnju svih igrača. Ako napadač napravi korak, istovjetan korak mora napraviti i stoper. Ko je služio vojsku, zna o čemu pričam.
.
Bešić-Dupovac-Kurdić
Andrej-Adukor
Oremuš. Fanimo
Mustedanagić
(Varešanović)
(Salčin)
Dervišagić Mešanović.
Oremuš i Fanimo bi pokrivali bokove bez klasičnog beka, dakle uz aut-liniju i goni gore-dole. Ova trojica naprijed igrali bi visoki presing sa pritiskon na štopere, a Adukor bi markirao protivničkog zadnjeg veznog. Andrej bi bio lutalica koji bi osvajao teren i po osvojenoj lopti istu slao Dalu, Zinedinu, ili Đaniju, ili na odbranu razvučenu našim napadačkim duom. Naravno, može i skroz na bočnu stranu
U odbrani je to 532. Ovdje je sinhoronizacija vrlo bitna. U napadu bi stajali visoko, a u odbrani duboko, što znači da u odbrani moramo napuniti našu trećinu, kao neka zona i prisiliti protivnika da puca iz daljine. To iziskuje istu kretnju svih igrača. Ako napadač napravi korak, istovjetan korak mora napraviti i stoper. Ko je služio vojsku, zna o čemu pričam.
.
O ovome sam pricao ima 20 dana da nema klasicnog SD-a nego skauti i to je zvanicno predstavljeno tako samo sto raja opet dje je SD.Aduka87 je napisao/la: ↑16 jun 2021, 20:18"Kako sada stvari stoje, Sablićev zadatak će biti da zajedno sa skautima i šefom akademije Italijanom Matteom Cioffijem popunjava pojedine igračke pozicije u prvom timu. U principu, to znači da ako akademija ne raspolaže adekvatnim igračima, onda nastupaju skauti. Kako nam je potvrđeno, bit će imenovana tri skauta - jedan za igrače iz Premijer lige BiH, drugi za Evropu, a treći za afričke igrače.
Vrijedi istaći da je Goran Sablić već dostavio imena igrača koje želi sačuvati u prvom timu i istovremeno dostavio spisak pojačanja u skladu sa strategijom i mogućnostima kluba. A kakve su mogućnosti, to ne znamo".
Ganjat ce se talenti ubacivati u akademiju i odatle popunjavati prvi tim uz par iskusnih,dok akademija ne bude davala rezultate ovako cemo se krpiti.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
I ja sam čuo, nije mu se ništa platilo od kako je došao u Sarajevo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jun 2021, 20:56Brate da vi znate koliko smo samo Milicevicu duzni cudili bi se kako nije prije 3 mjeseca otiso

Željezničar je sa druge strane, ti si nešto pobrkao.Antikloc je napisao/la: ↑16 jun 2021, 19:55Ocito je da mnogi nisu svjesni tezine situacije u klubu. Nema para. Dugovi rastu iz dana u dan. Pojedinci zive u oblacima ,pricaju o pojacanjima o borbi za titulu,o konferencijskoj ligi ! A nasa realnost je bankrot,borba za licencu i borba za opstanak u PL.
Svima smo duzni i svaki novi dan smo duzni jos vise. Sada slijedi rasprodaja ovoga sto imamo i dogovori sa igracima kojima smo duzni.
Igraci su pod zastitom UEFE,svima moras ispostovati ugovor ,finansijski dio ugovora a za to nema para. Ovo sto su postigli sa Milicevicem je dobro u ovoj situaciji,rijesio si dug prema njemu,rijesio si njegova buduca potrazivanja,sve cisto s njim. Dobro bi bilo kad bi ostali igraci sa velikim platama pristali na ovu soluciju. Problem ce biti ako neki od igraca ,ovo ne budu htjeli.
-
- Kontakt:
Ja ne lazem ja govorim provjereno,vi ako hocete vjerujte.Hrvoje moze u bilo kojem trenutku kada god hoce dobiti slobodne papire i otici.A to ce vjerovatno i uraditi jer uprava ne misli da mu isplati sve dugove.Citiraj me poslijefks74 je napisao/la: ↑16 jun 2021, 21:23I ja sam čuo, nije mu se ništa platilo od kako je došao u Sarajevo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jun 2021, 20:56Brate da vi znate koliko smo samo Milicevicu duzni cudili bi se kako nije prije 3 mjeseca otisonemoj lagati ljude, odmah se zapale.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ima li još nešto provjereno, po tvome oni godinu nisu dobili niti jednu km.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jun 2021, 21:32Ja ne lazem ja govorim provjereno,vi ako hocete vjerujte.Hrvoje moze u bilo kojem trenutku kada god hoce dobiti slobodne papire i otici.A to ce vjerovatno i uraditi jer uprava ne misli da mu isplati sve dugove.Citiraj me poslijefks74 je napisao/la: ↑16 jun 2021, 21:23I ja sam čuo, nije mu se ništa platilo od kako je došao u Sarajevo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jun 2021, 20:56
Brate da vi znate koliko smo samo Milicevicu duzni cudili bi se kako nije prije 3 mjeseca otisonemoj lagati ljude, odmah se zapale.
- ElCartel11
- Kontakt:
Najjaci lik. InspiracijaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jun 2021, 18:52Sta si ovo Hasbullu stavioElCartel11 je napisao/la: ↑16 jun 2021, 18:44Uspjeo sam u životuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jun 2021, 18:41
Ja sad krenuo postaviti, u sekund me preduhitrio![]()
![]()
![]()
![]()

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la: ↑16 jun 2021, 21:40Najjaci lik. Inspiracija![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ne shvatas me,niko nije rekao da nisu godinu dana nista dobili...Gdje sam to napisao?Ali jedan dobar iznos plata on i jos par igraca nisu dobili.I po svim pravilima oni mogu kad god hoce dobiti slobodne papire.Ja znam da je to istina i tacno,vi ako hocete vjerujtefks74 je napisao/la: ↑16 jun 2021, 21:38Ima li još nešto provjereno, po tvome oni godinu nisu dobili niti jednu km.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jun 2021, 21:32Ja ne lazem ja govorim provjereno,vi ako hocete vjerujte.Hrvoje moze u bilo kojem trenutku kada god hoce dobiti slobodne papire i otici.A to ce vjerovatno i uraditi jer uprava ne misli da mu isplati sve dugove.Citiraj me poslije
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Cuj uprava ne misli da im isplati dugovanjaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jun 2021, 21:32Ja ne lazem ja govorim provjereno,vi ako hocete vjerujte.Hrvoje moze u bilo kojem trenutku kada god hoce dobiti slobodne papire i otici.A to ce vjerovatno i uraditi jer uprava ne misli da mu isplati sve dugove.Citiraj me poslijefks74 je napisao/la: ↑16 jun 2021, 21:23I ja sam čuo, nije mu se ništa platilo od kako je došao u Sarajevo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jun 2021, 20:56
Brate da vi znate koliko smo samo Milicevicu duzni cudili bi se kako nije prije 3 mjeseca otisonemoj lagati ljude, odmah se zapale.

Pa nije ovo emisija "Zelim, Zelim"
Moras isplatiti, i bit ce svi isplaceni kao sto je do sada bilo.
Samo ti kazem, treba izvor tih informacija pogledati pa ce neke stvari biti jasnije.
Meni saml zao sto klub ne tuzi ove sto javno obmanjuju navijace.
-
- Kontakt:
Dobro,sve uredu.Ni ja ni moj izvor pojma nemamo,ok.Uprvao ste,pojma nemamo.Izvor nije nimalo bezveze niti je neki divlji novinar ali eto nema veze,nemamo pojma mi.Zip je napisao/la: ↑16 jun 2021, 21:47Cuj uprava ne misli da im isplati dugovanjaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jun 2021, 21:32Ja ne lazem ja govorim provjereno,vi ako hocete vjerujte.Hrvoje moze u bilo kojem trenutku kada god hoce dobiti slobodne papire i otici.A to ce vjerovatno i uraditi jer uprava ne misli da mu isplati sve dugove.Citiraj me poslije![]()
Samo ti kazem, treba izvor tih informacija pogledati pa ce neke stvari biti jasnije.
I ja bi volio vise nego ista da ostane ali to se po svemu sudeci nece desiti
Da li bi ti ostao raditi na tvom poslu da par mjeseci ne primis platu a moze bez problema otici sa tog radnog mjesta i naci bolji posao?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ne govori o tvom izvoru, jer ne znam ko je.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jun 2021, 21:53Dobro,sve uredu.Ni ja ni moj izvor pojma nemamo,ok.Uprvao ste,pojma nemamo.Izvor nije nimalo bezveze niti je neki divlji novinar ali eto nema veze,nemamo pojma mi.Zip je napisao/la: ↑16 jun 2021, 21:47Cuj uprava ne misli da im isplati dugovanjaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jun 2021, 21:32
Ja ne lazem ja govorim provjereno,vi ako hocete vjerujte.Hrvoje moze u bilo kojem trenutku kada god hoce dobiti slobodne papire i otici.A to ce vjerovatno i uraditi jer uprava ne misli da mu isplati sve dugove.Citiraj me poslije![]()
I ja bi volio vise nego ista da ostane ali to se po svemu sudeci nece desiti
Da li bi ti ostao raditi na tvom poslu da par mjeseci ne primis platu a moze bez problema otici sa tog radnog mjesta i naci bolji posao?
Govorim o portalu faktor . Ba
Za njih znam ko su i za cije interese rade. Oni ti dodju sto i nama ovde kanarinac.