FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
čuj nema prenosa opet..nek si onda promijene ime u FK Cenzura, pa kako ljudi profesionalno kriju važne utakmice ni Horatio Cane ne bi mogo optužit Valjića za nogometne zločine..
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
punica nagluha otisla u visoko umjesto u vitez ahahahaha
oplakaaaaaaaaaaa
oplakaaaaaaaaaaa
-
veteran II
- Kontakt:
Ima tv prenos.coelho41 je napisao/la:čuj nema prenosa opet..nek si onda promijene ime u FK Cenzura, pa kako ljudi profesionalno kriju važne utakmice ni Horatio Cane ne bi mogo optužit Valjića za nogometne zločine..
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
otkud sad to ? ili je opet " cuo sam " infoveteran II je napisao/la:Ima tv prenos.coelho41 je napisao/la:čuj nema prenosa opet..nek si onda promijene ime u FK Cenzura, pa kako ljudi profesionalno kriju važne utakmice ni Horatio Cane ne bi mogo optužit Valjića za nogometne zločine..
Sta kaze gospodin Husic,Dinokio ga molio da ne prica puno o sastanku koji se dogodio u Parku Princeva
malo nam se Dinokio ukenjo...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Pa nije ni jedna prenosila.. ne levati 
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
@veteran II oni su samo snimali, nisu prenosili
Ispade mi kahva iz ruku ode sve u ****NAJGORA_BAGRA je napisao/la:punica nagluha otisla u visoko umjesto u vitez ahahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
oplakaaaaaaaaaaa
Daj ovo na prepucavanja nek pocrkaju
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
evo jedna sa naše stranice FUKARE- TUZLA STARA GARDA

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
veteran II
- Kontakt:
Pa šta ste se uskukali što neće biti TV prenosa. Nije bilo ni iz Tuzle.
Biće kamere, biće snimka 100%
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom
-
Sloboda1919
- Kontakt:
pita jesic moze li duljevic pucat penal i za njihsolinas je napisao/la:Ispade mi kahva iz ruku ode sve u ****NAJGORA_BAGRA je napisao/la:punica nagluha otisla u visoko umjesto u vitez ahahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
oplakaaaaaaaaaaa
![]()
![]()
![]()
Daj ovo na prepucavanja nek pocrkaju
ne moze more s mola pogodit
Zadnja izmjena: Sloboda1919, dana/u 14 mar 2016, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
-
Blackmore2
- Kontakt:
LJUDI DA LI JE OVO OVO POBJEDA ?????????? 

pa 90% ljudi koji nisu navijači ova dva kluba neće pogledat taj snimak i na kraju uvijek bude da mi Slobodini navijači dramimo kad igramo sa Sarajevom, a u suštini najčitaniji mediji dolaze iz Sarajeva i onda oni mogu bukvalno da kreiraju mišljenje javnosti kako hoće i eto sad što je portal ''radio.sarajevo..ba" napravio isječak žutih s utakmice, prikazali žute što je Sloboda dobila, a nisu prikazani startovi Sarajeva zbog kojih ni igra nije prekinuta e u tom je fora s prenosom... i onda prosječan gledalac pogleda to i kaže ej ovi Tuzlaci pič.ke samo se žale bezveze gledo ja isječak na netu...veteran II je napisao/la:Pa šta ste se uskukali što neće biti TV prenosa. Nije bilo ni iz Tuzle.
Zadnja izmjena: coelho41, dana/u 14 mar 2016, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro ba ljudi nemojte pretjerivati sa Valjićem, ima i on mater 
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
aahaahhaahahhaahahahahahhaha kakve budale
Mirza kralju, odlicnu zajebanciju na racun pitarcica je napravio

Mirza kralju, odlicnu zajebanciju na racun pitarcica je napravio
-
veteran II
- Kontakt:
Pa dobro, ne može svako biti objektivan kao tuzlanski portali.coelho41 je napisao/la:pa 90% ljudi koji nisu navijači ova dva kluba neće pogledat taj snimak i na kraju uvijek bude da mi Slobodini navijači dramimo kad igramo sa Sarajevom, a u suštini najčitaniji mediji dolaze iz Sarajeva i onda oni mogu bukvalno da kreiraju mišljenje javnosti kako hoće i eto sad što je portal ''radio.sarajevo..ba" napravio isječak žutih s utakmice, prikazali žute što je Sloboda dobila, a nisu prikazani startovi Sarajeva zbog kojih ni igra nije prekinuta e u tom je fora s prenosom... i onda prosječan gledalac pogleda to i kaže ej ovi Tuzlaci pič.ke samo se žale bezveze gledo ja isječak na netu...veteran II je napisao/la:Pa šta ste se uskukali što neće biti TV prenosa. Nije bilo ni iz Tuzle.
jeb'o bih mu i ja Natasu, al' ne bih to ucinio najdrazoj
Chinaglia je napisao/la:jeb'o bih mu i ja Natasu, al' ne bih to ucinio najdrazoj
Nad tobom sunce najljepše sja
bilo bi ti zadnje 
Blackmore2 je napisao/la:LJUDI DA LI JE OVO OVO POBJEDA ??????????
HAHAHAH ovo je WIN WIN
joj sad cu mu i ja profil zatrpat, hajmo svi Natasu potapsat
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.