Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Serie A i migliori di tutti tempi
1. Franco Baresi - Š'o bi se reklo narodski: "Stoper i po'."
2. Alessandro Nesta - Uprkos povredama koje su ga "ubijale", pokaz'o je kako treba izgledati moderni stoper.
3. Gaetano Scirea - Možda bi se isti treb'o naći na 2. poziciji, al' Nestu sam im'o priliku gledati, stoga sam zato morao ovo treće mjesto prepustiti Scirea-i.
2. Alessandro Nesta - Uprkos povredama koje su ga "ubijale", pokaz'o je kako treba izgledati moderni stoper.
3. Gaetano Scirea - Možda bi se isti treb'o naći na 2. poziciji, al' Nestu sam im'o priliku gledati, stoga sam zato morao ovo treće mjesto prepustiti Scirea-i.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- SoloJuve26
- Kontakt:
1. Gaetano Scirea IL capitano
2. Franco Baresi
3. Fabio Cannavaro

2. Franco Baresi
3. Fabio Cannavaro
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Re: Serie A
romanisti jos pamte proslu godinu i poraz pa se i ne cudim sto im je drago za doriu
- senad_flamin
- Kontakt:
Cassano i Pazzini odlican tandem.. sto se i vidjelo ovdjematerazzi je napisao/la:romanisti jos pamte proslu godinu i poraz pa se i ne cudim sto im je drago za doriu

-RIVALDO-
-
3. Aldair/Gaetano Scirea - sto se tice prvog, malo subjektivnosti nije na odmet
a o drugome nema potrebe pretjerano pisati, komotno moze na bilo koju od ove 3 pozicije al' zbog nekih simpatija koje gajim prema Nesti (no homo) i cinjenice da na pitanje 'najbolji stoper svih vremena?' odgovaram sa 'Baresi', morace podijeliti ovo mjesto za Aldairom.
2. Alessandro Nesta - nesudjeni igrac drage mi Rome i kapiten zakletih neprijatelja al' uvijek sam ga gotivio iz prostog razloga sto su ovakve stvari
[youtube][/youtube]
za njega bile nesto totalno normalno
1. Franco Baresi - nema potrebe da komentarisem, sve je receno.

2. Alessandro Nesta - nesudjeni igrac drage mi Rome i kapiten zakletih neprijatelja al' uvijek sam ga gotivio iz prostog razloga sto su ovakve stvari
[youtube][/youtube]
za njega bile nesto totalno normalno

1. Franco Baresi - nema potrebe da komentarisem, sve je receno.
1. Franco Baresi - štoperski Allah, on je poslat na Zemlju od Boga da pokaže ljudima kako se brani gol ... onakvu viziju čitanja igrača nikad niko neće imati
2. Alessandro Nesta - Najkompletniji štoper ikada, snaga, visina itd ... Moj najdraži štoper ikada, onakav se neće još dugo roditi
3. Fabio Cannavaro/Gaetano Scirea - Fabio - Jednostavno je bio savršen, iako je bio "omalen" za jednog štopera bio je jedan od najboljih ... Zlatna lopta je dokaz njegovog požrtvovanja i borbe na terenu ... Jedan od najboljih ! / Scirea - od njih dvojice nezna se ko je bolji stoga sam ih obojicu nekako svrstao na Treće mjesto ... Jednostavno su bili fantastični , ali poznato je da su RossoNeri uvijek imali najjaču odbranu na svijetu
2. Alessandro Nesta - Najkompletniji štoper ikada, snaga, visina itd ... Moj najdraži štoper ikada, onakav se neće još dugo roditi
3. Fabio Cannavaro/Gaetano Scirea - Fabio - Jednostavno je bio savršen, iako je bio "omalen" za jednog štopera bio je jedan od najboljih ... Zlatna lopta je dokaz njegovog požrtvovanja i borbe na terenu ... Jedan od najboljih ! / Scirea - od njih dvojice nezna se ko je bolji stoga sam ih obojicu nekako svrstao na Treće mjesto ... Jednostavno su bili fantastični , ali poznato je da su RossoNeri uvijek imali najjaču odbranu na svijetu

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- sarajlija89
- Kontakt:
1.Gaetano Scirea
-
[youtube][/youtube]
Pocivaj u miru capitano
O tebi je sve ispricano i uvijek ce se pricati...NAJVECI na terenu i van njega
2. Franco Baresi - nema sta, legenda i veliko ime svjetskog fudbala. Nazalost, nisam imao priliku da ga gledam u toj mjeri, da bih mogo neki konkretniji zakljucak dati, bas kao i Scireu, ali zato legende i postoje. Ne bih pogrijesio i da sam njega stavio na 1. mjesto, ali dosta emocija i sve ono sto je Gaetano predstavljao prevagnuli su...nekad postoji nesto vise i od sporta i sportskih faktora...
Baresi je izabran za najboljeg Talijanskog fudbalara 20. stoljeca, iako je zanimljivo da pored Gaetana nije imao mjesto u reprezentaciji, sve dok se on nije povukao...al dobro, Baresi je tek tada otprilike i bio u zenitu svoje karijere.
3.Thuram/Nesta - ovo sto sam ja gledao, bez premca....mada je tu i Cannavaro, ali nije bio toliko konstatntan...jbg...
Ima jos dosta fudbalera kao sto su Gentile,Passarella,Ferrara,Staam,Montero,Lucio,Samuel itd...ali tesko je stvarno izabrati 10...a ne 3 najbolja na ovoj poziciji...ipak je to Italija...

[youtube][/youtube]
Pocivaj u miru capitano

2. Franco Baresi - nema sta, legenda i veliko ime svjetskog fudbala. Nazalost, nisam imao priliku da ga gledam u toj mjeri, da bih mogo neki konkretniji zakljucak dati, bas kao i Scireu, ali zato legende i postoje. Ne bih pogrijesio i da sam njega stavio na 1. mjesto, ali dosta emocija i sve ono sto je Gaetano predstavljao prevagnuli su...nekad postoji nesto vise i od sporta i sportskih faktora...
Baresi je izabran za najboljeg Talijanskog fudbalara 20. stoljeca, iako je zanimljivo da pored Gaetana nije imao mjesto u reprezentaciji, sve dok se on nije povukao...al dobro, Baresi je tek tada otprilike i bio u zenitu svoje karijere.
3.Thuram/Nesta - ovo sto sam ja gledao, bez premca....mada je tu i Cannavaro, ali nije bio toliko konstatntan...jbg...
Ima jos dosta fudbalera kao sto su Gentile,Passarella,Ferrara,Staam,Montero,Lucio,Samuel itd...ali tesko je stvarno izabrati 10...a ne 3 najbolja na ovoj poziciji...ipak je to Italija...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- spielführer_21
- Kontakt:
Ja uopšte ne mrzim Samp zbog prošle godine, jbga ljudi su se borili za LP, a i da nisu- mi smo sami sebi krivi. Al' mi je drago što su ispali zbog mutavog predsjednika.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Lagano se rijesiti takva dva odlicna igraca kakvi su Cassano i Pazzini a nedovesti zamijenu ( sta ce Maccaronespielführer_21 je napisao/la:Ja uopšte ne mrzim Samp zbog prošle godine, jbga ljudi su se borili za LP, a i da nisu- mi smo sami sebi krivi. Al' mi je drago što su ispali zbog mutavog predsjednika.

Sami su sebe poslali u Serie B , pa valjda dodju pameti brzo i expresno se vrate u Serie A , ipak mislim da je tim kao sto je Sampdoria puno potrebniji Serie A od timova kao sto Novara, Varese , Lecce , Padova ...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
1. Alessandro Nesta
2. Franco Baresi
3. Gaetano Scirea
2. Franco Baresi
3. Gaetano Scirea
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- Titova-Juga
- Kontakt:
dr.van nostrand je napisao/la:Lagano se rijesiti takva dva odlicna igraca kakvi su Cassano i Pazzini a nedovesti zamijenu ( sta ce Maccaronespielführer_21 je napisao/la:Ja uopšte ne mrzim Samp zbog prošle godine, jbga ljudi su se borili za LP, a i da nisu- mi smo sami sebi krivi. Al' mi je drago što su ispali zbog mutavog predsjednika.) to jednostavno ne moze napraviti normalan covjek ...
Sami su sebe poslali u Serie B , pa valjda dodju pameti brzo i expresno se vrate u Serie A , ipak mislim da je tim kao sto je Sampdoria puno potrebniji Serie A od timova kao sto Novara, Varese , Lecce , Padova ...
Slazem se, prelagano su se rijesili i Cassana i Pazzinija, mada za ovog prvog i mogu naci neko opravdanje jer je problematican za svaku svlacionicu pa im tu mogu progledati kroz prste, ali za Pazzinija nikako.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@ Magica, koju si ti ovdje formaciju konto? 4-4-2 klasičnu, ili neku drugu? 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- JuveSissoko
- Kontakt:
1. Thuram
2. Scirea
3. Nesta
2. Scirea
3. Nesta
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
1. baresi
2./3. scirea/nesta ovdje nikako da se odlučim.
2./3. scirea/nesta ovdje nikako da se odlučim.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Pa klasicnu talijanku 4-4-2: bekovi, dva stopera, mediano, 2 mezz' ale, trequartista, seconda&prima punta.Bianconeri1988 je napisao/la:@ Magica, koju si ti ovdje formaciju konto? 4-4-2 klasičnu, ili neku drugu?
To je makar osnova talijanstine u poslednje 3 decenije.

ma jasno ko dan garrone-u je proradio ego i nakon što ga je cassano uvrijedio pred mnogo ljudi nije prešao preko toga i odlučio se na najdrastičniju kaznu. jbg ne može mu se ništa prigovoriti šta npr. da sad cassano na taj način uvrijedi gallianija mislim da bi letio iz kluba u roku par sati. kad je on otišao ekipu je golovima u životu držao pazzini, nakon njegova odlaska mislim da su izgubili 12 mečeva dosad. ima statistika na goal.com koja pokazuje totalni raspad sistema sampdorije nakon odlaska dvojca.
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
1.Franco Baresi
2.Cannavaro
3.Scirea
2.Cannavaro
3.Scirea
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
na osnovu posta od robovi88 svi moraju dobiti po 3 poena
Thomas Müller - Fußballgott
Kad su : [youtube][/youtube]don_burza je napisao/la:na osnovu posta od robovi88 svi moraju dobiti po 3 poena
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
bez nekog pretjeranog i nepotrebnog objašnjavanja
1. franco baresi, ne samo u italiji već vjerovatno najbolji ikad i igdje
2.nesta alesandro,
3.canavaro fabio,
1. franco baresi, ne samo u italiji već vjerovatno najbolji ikad i igdje
2.nesta alesandro,
3.canavaro fabio,
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.