Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

Los*Blancos
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Los*Blancos » 20 avg 2010, 07:04

El francés no dejará el equipo
Mourinho ya ha decidido: Lass se quedará seguro
http://www.as.com
prevod:
Francuz nece napustit ekipu
Mourinho je odlucio: Lass ostaje sigurno

Dobra vijest :)

Mourinho insiste en la idea de fichar un 'nueve'

Iako je J.Valdano rekao da nece biti vise pojecanja, Mourinho i dalje insistira da se mora dovesti jedna klasicna "devetka"

Klasicne "devetke" koje se na trzistu nude Real Madridu, uz jednu normalnu cijenu su:

TOIVIONEN, (PSV):Mladi svedjanin vrlo opasan u sesnestercu, dobra zavrsnica, pred njim je svijetla buducnost.. On je vec u 2 tekme holandijske lige postigao 5 golova, takodjer je u prijateljskoj tekmi protiv Skotske predvodio napad Svedske, postigao 1 gol.

QUAQLIARELLA, (Napoli):Napoli ne igra u LP i to otvara vrata za njegov odlazak.Vec par godina je u nivou golgetera Sampdoria, Udinese, Napoli, dobru zavrsincu, brzina je njegova najaca strana jer moze igrati na svakoj poziciji napadaca.

ADEBAYOR, (Man.City):Ima francuski pasos, on je na trzistu zbog velikog broja napadaca u City-u.Puno podsijeca na velikog KANU-a, mada vijetovatno nece doci na taj nivo.Njegov dolazak u City nije bilo najbolje za njega, sezonu je ipak zavrsio sa 14 golova, u prvom kolu igrao 8 minuta.

CISSE, (Panathinaikos):Oporavio se od 2 teske povrede, vrlo dobra sezona je iza njega, ostalo mu je jos par godina na vrh.nivou.

YILDIRIM, (Bursaspor):Njegova kupovina bi bila invisticija za buducnost, bez sumnje najveci turski talent, ima 20 godina.Takodjer moze igrati na desnom krilu.U debiju sa 18godina zabio je 11 golova.

GOMIS, (O.Lyon):Imao je puno problema zadnje 2 godine, dosao je u Lyon kao buduca zvijezda francuskog nogometa, ali nije eksplodirao kako se ocekivalo, vrlo je dobar na kontra napade, poceo je dobro sezonu u prvom kolu fran.lige postigao 2 gola.

M.GOMEZ, (Bayern.M):Opasan u sesnestercu, vrlo dobro igra glavom, u Bayernu nisu zadovlji sa njim, nije imao dobru sezonu iza sebe, u klub je dosao kao veliko pojecanje, puno je kostao klub, Van Gal ne racuna puno na njegove usluge.

Igraci koji bi mogli napustit klub:

V.der Vart: Za njegove usluge spreman je Chelsea ponuditi neki 16 mill eura, takodjer su zaintresovani Liverpool, Milan, Wolfsburg, Bayern.M, Galatasaray.

R.Drenthe: Klub zeli da ode na posudbu u neki klub iz spanjolske lige, trazi se klub u kojem ce imati puno minuta, Galatasaray i Benfica ga zele kupiti.

M.Diarra: Sljedece godine mu istice ugovor, trener ne racuna na njega, klub trazi nekih 5 mill za njega, Milan je spreman dati 3 mill.
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 avg 2010, 13:33

Hahaha Gomez pa taj u mene ne bi igrao za mjesnu zajednicu :lol:
Ja bi najviše volio Cissea vidjet u Realu mada ni Toivonen i ovaj turčin nisu loša opcija
I da šta ovi na ss.ba da hoćemo Bastosa pa šta će nam on Marcelo je za njega Carlos :roll: :)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 20 avg 2010, 13:37

LBJ MVP je napisao/la:Hahaha Gomez pa taj u mene ne bi igrao za mjesnu zajednicu :lol:
Ja bi najviše volio Cissea vidjet u Realu mada ni Toivonen i ovaj turčin nisu loša opcija
I da šta ovi na ss.ba da hoćemo Bastosa pa šta će nam on Marcelo je za njega Carlos :roll: :)
Ma pusti to kraju, gluposti koje pise fran. L" Equipe, cak je Marca, AS prenijela info a niko nevijeruje..Drenthe + 12mill eura :lol: :lol: za M.Bastosa

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Almir9
Kontakt:

Post Postao/la Almir9 » 20 avg 2010, 13:46

Los*Blancos je napisao/la:Ma pusti to kraju, gluposti koje pise fran. L" Equipe, cak je Marca, AS prenijela info a niko nevijeruje..Drenthe + 12mill eura :lol: :lol: za M.Bastosa
Pa to ti i dodje nekih 10 miliona eura sto je realna cijena za Bastosa.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 20 avg 2010, 13:50

Almir9 je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la:Ma pusti to kraju, gluposti koje pise fran. L" Equipe, cak je Marca, AS prenijela info a niko nevijeruje..Drenthe + 12mill eura :lol: :lol: za M.Bastosa
Pa to ti i dodje nekih 10 miliona eura sto je realna cijena za Bastosa.
Bastos netreba RM, od toga nista, patka fran. L"Equipe..
Mou zeli jos samo "9" kao 4 napadaca, jer sezona je duga ;)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 avg 2010, 14:04

ne vjerujem da ce Murinjo uc u sezonu bez bekova, nikad do sad nije, a sad mu fali dobar lijevi bek,ili na desnom zamjena za Ramosa pa da Arbeloa ode lijevo.Inace svidja mi se sastav Reala i politika ove sezone,jedina "pogreska" bi mozda mogao biti Di Marija,ali to je zavrseno prije Murinja. I opet povredom Kake i to postaje dobar potez.
Kasiljas(Dudek ako je jos tu :P )
S.Ramos(Arbeloa)-Karvaljo(Garaj)-Pepe(Albiol)-????(Marselo)
-------------------Kedira(L.Diara)-X.Alonso(Gago)
-----------Leon(Kaka/Granero)-Ozil(Kanaljes)-Ronaldo(Di Marija)
------------------------------Higuain(Benzema)

fali treci napadac,ne treba da na to trosi i ne vjerujem da ce na to potrositi puno para, Toivonen bi bio dobar ili Adebayor na posudbu jedinu sezonu. I fali bek,s tim da se mogu prodati Van der Vart i mozda M.Diara s tim da bih ja njeg mozda ostavio jer duga je sezona, sta ako se Kedira ne uklopi a Alonso slucajno ozlijedi.

generalno, izgleda Real dobro, dugo ovako dobro nije izgledao. Kostur ekipe je tu za narednih 5 godina.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 20 avg 2010, 14:13

Mou je zelio Di Mariu i dobio ga, inace im je isti menadzer Mendes...Takodjer ja neznam sta ce nam on, samo krilo moze da igra, najmanje je koristan a najskuplji je bio u prelaznom roku, ok sezona je duga vidjecemo koliko ce nam pomoci..Ljudi malo je sad lijevi bekova, svaka rep.muku muci sa lijevim bekom uglavnom, a tako i klubovi, Marcelo ima tek 21 godinu jos je u razvoju..u RM je stigao prije 3.5 godine ;) sasvim solidan, ali jos je pred njim da se razvija naricito u deff.smislu.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 avg 2010, 14:24

Los*Blancos je napisao/la:Mou je zelio Di Mariu i dobio ga, inace im je isti menadzer Mendes...Takodjer ja neznam sta ce nam on, samo krilo moze da igra, najmanje je koristan a najskuplji je bio u prelaznom roku, ok sezona je duga vidjecemo koliko ce nam pomoci..Ljudi malo je sad lijevi bekova, svaka rep.muku muci sa lijevim bekom uglavnom, a tako i klubovi, Marcelo ima tek 21 godinu jos je u razvoju..u RM je stigao prije 3.5 godine ;) sasvim solidan, ali jos je pred njim da se razvija naricito u deff.smislu.
Slažem se u vezi Marcela,a po meni nije ni sada toliko loš ofanzivno razvaljuje,ali u Mourinha će biti druga formacija i više će se vraćati Ronaldo,Higuain i Oezil pa tako da neće biti puno problema za jedno 3-4 godine će sigurno biti najbolji lijevi bek na svijetu.
Već je prvi asistent ekipe po meni bi mogao igrati i u sredini,ali prirodna pozicija mu je lijevi bek u svakom slučaju koristan igrač po meni uz Higuaina najbolji prošle sezone(Ikera ne uziam u obzir on nije čovjek)borben je to je ono što nam treba prošle sezone on je jedini uklizavao,borio se pokriva cijelu lijevu stranu i kada je lijevi bek.
Meni je on uz Ikera.Higuaina i Oezila najdžraži naš igrač i mislim da ga previše kritikujemo zbog odbrane ipak ni Dani Alves nije nešto defanzivno,ali ima iza sebe Puyola i Piquea da pokriju to sada smo i mi jači u odbrani i ne treba nam još jedan lijevi bek 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 20 avg 2010, 17:08

slika
F.Gago:"Mou mi je rekao da racuna na mene" :roll:

Nadam se da ce ovaj igrac pod palicom Mou pokazati svoj talenat :)

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 20 avg 2010, 18:11

Mourinho optuzen za ubojstvo, imaju i dokazi

slika

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 20 avg 2010, 18:14

@Brnjo kralju gdje si ti nema te nigdje, jesi zadovoljan sa odradjenim poslom sto se tice jutros :mrgreen: :mrgreen: a slike :lol: :lol: Hoce li na robiju?' :mrgreen:

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 20 avg 2010, 18:19

Ama ekspert ko ja ne moze na robiju... naravno da sam zadovoljan :lol:

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 20 avg 2010, 18:25

slika
slika
slika

jer on je modni kralj, gdje je party tu je on, kamere on voli, jos vise voli mikrofon, preferira pinky ton, obozava silikon

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 20 avg 2010, 18:28

@Brnjo Bas mu dobro stoji pinky moze se ima se :) :) svidja mise ovaj kacket :mrgreen: naocale takodjer :lol: :lol:

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 20 avg 2010, 18:29

Los*Blancos je napisao/la:@Brnjo Bas mu dobro stoji piny boja :) :) svidja mise ovaj kacket :mrgreen:
pa modni guru, on voli tuci te po turu xD zna Kaka kako on to radi

pokusavam naci Ikera u pinky hlacama iz 2002. ali ne polazi mi za rukom xD

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 20 avg 2010, 18:35

Brnjoo je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la:@Brnjo Bas mu dobro stoji piny boja :) :) svidja mise ovaj kacket :mrgreen:

slika slika slika

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 20 avg 2010, 20:51

Los*Blancos je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:

slika slika slika
pazi naci ces ga :D
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 20 avg 2010, 20:57

.
Zadnja izmjena: Raul_64, dana/u 31 jul 2018, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 20 avg 2010, 20:58

Raul_64 je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la:El francés no dejará el equipo
[Iako je J.Valdano rekao da nece biti vise pojecanja, Mourinho i dalje insistira da se mora dovesti jedna klasicna "devetka"

Klasicne "devetke" koje se na trzistu nude Real Madridu, uz jednu normalnu cijenu su:

TOIVIONEN, (PSV):Mladi svedjanin vrlo opasan u sesnestercu, dobra zavrsnica, pred njim je svijetla buducnost.. On je vec u 2 tekme holandijske lige postigao 5 golova, takodjer je u prijateljskoj tekmi protiv Skotske predvodio napad Svedske, postigao 1 gol.

QUAQLIARELLA, (Napoli):Napoli ne igra u LP i to otvara vrata za njegov odlazak.Vec par godina je u nivou golgetera Sampdoria, Udinese, Napoli, dobru zavrsincu, brzina je njegova najaca strana jer moze igrati na svakoj poziciji napadaca.

ADEBAYOR, (Man.City):Ima francuski pasos, on je na trzistu zbog velikog broja napadaca u City-u.Puno podsijeca na velikog KANU-a, mada vijetovatno nece doci na taj nivo.Njegov dolazak u City nije bilo najbolje za njega, sezonu je ipak zavrsio sa 14 golova, u prvom kolu igrao 8 minuta.

CISSE, (Panathinaikos):Oporavio se od 2 teske povrede, vrlo dobra sezona je iza njega, ostalo mu je jos par godina na vrh.nivou.

YILDIRIM, (Bursaspor):Njegova kupovina bi bila invisticija za buducnost, bez sumnje najveci turski talent, ima 20 godina.Takodjer moze igrati na desnom krilu.U debiju sa 18godina zabio je 11 golova.

GOMIS, (O.Lyon):Imao je puno problema zadnje 2 godine, dosao je u Lyon kao buduca zvijezda francuskog nogometa, ali nije eksplodirao kako se ocekivalo, vrlo je dobar na kontra napade, poceo je dobro sezonu u prvom kolu fran.lige postigao 2 gola.

M.GOMEZ, (Bayern.M):Opasan u sesnestercu, vrlo dobro igra glavom, u Bayernu nisu zadovlji sa njim, nije imao dobru sezonu iza sebe, u klub je dosao kao veliko pojecanje, puno je kostao klub, Van Gal ne racuna puno na njegove usluge.

joj kad vidim ova imena žalim za Negreda,mada smo ga prodali Sevilji uz buy-back kluzulu al on se nece vratit ni Soldadu nije ništa puno slabiji od ovih imena jeftiniji sigurno,ako valja Valenci kao prvi napadač što nebi nama kao treci,makar bi ponosno nosili dres za razliku od Adebayora..
To ti je druze moj PEREZ! :evil:
Usput, welcome back! :)
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 21 avg 2010, 08:21

Danas MARCA
slika

Dok AS tvrdi da je klub rekao Mou da mu se 4 napadac nalazi u Canteri..Morata o Joselu 8-)

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []