Ucitelj: Sjedi Zeljo 5
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ucitelj: Slavija sjedi 1
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Za 5 gol Kvesa sve odradio ..TeaM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Valjda će večeras na BHT sportu biti malo opširniji i duži izvještaj. Ovaj mi se ništa ne sviđa! 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Zebin gol samo vidim kako lopta ulazi, sve nešto na brzinu...Bianconeri1988 je napisao/la:Valjda će večeras na BHT sportu biti malo opširniji i duži izvještaj. Ovaj mi se ništa ne sviđa!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- spielführer_21
- Kontakt:
A Kristić me podsjeća na onog lika iz reklama za lijekove što čita ono na kraju "za indikacije i nuspojave..."Hawking je napisao/la:Zebin gol samo vidim kako lopta ulazi, sve nešto na brzinu...Bianconeri1988 je napisao/la:Valjda će večeras na BHT sportu biti malo opširniji i duži izvještaj. Ovaj mi se ništa ne sviđa!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Bio je brži od kamereHawking je napisao/la:Zebin gol samo vidim kako lopta ulazi, sve nešto na brzinu...Bianconeri1988 je napisao/la:Valjda će večeras na BHT sportu biti malo opširniji i duži izvještaj. Ovaj mi se ništa ne sviđa!
Nemojte da vas čudi zbrzan izvještaj i tužan glas izvještača.Samo trebate znati njegovo ime.TeaM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
i protiv veleža je igrao pod blokadom,predlažem amaru da čitavo prvenstvo igra pod blokadomaleksandar_veliki je napisao/la:Smajic najvjerovatnije propusta Celik. I danas je igrao pod blokadom, Amar ga po mojim informacijama odmara za derbi. To su friske informacije, a mozda bude nekih promjena do srijede.Bianconeri1988 je napisao/la:Valjda će večeras na BHT sportu biti malo opširniji i duži izvještaj. Ovaj mi se ništa ne sviđa!
trba im pola emisije da prikažu sve golove i šanse, al hajde sačekat će mo i taj BHT sport u 22.25nidi je napisao/la:Bio je brži od kamereHawking je napisao/la:Zebin gol samo vidim kako lopta ulazi, sve nešto na brzinu...Bianconeri1988 je napisao/la:Valjda će večeras na BHT sportu biti malo opširniji i duži izvještaj. Ovaj mi se ništa ne sviđa!![]()
![]()
Jer si JEDAN JEDINI...........
šta je bogičeviću već dvije tekme nije zabio gol ,možda proradi protiv pitara
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Aco, ma nije on spreman još uvijek za 4 utakmice u 15 dana, zato je taj odmor u srijedu logičan, a mislim da smo i bez njega odigrali odlično tako da se njegov izostanak neće osjetiti...Imao je tih problema sa povredama tokom čitave polusezone, on bi na proljeće trebao biti onaj pravi.
Protiv Čelika ćemo vjerovatno igrati u onoj 4-1-4-1 formaciji, Zeba lijevo, Bešlija desno, mada me ne bi iznenadilo da tu zaigra i Selimović.
Protiv Čelika ćemo vjerovatno igrati u onoj 4-1-4-1 formaciji, Zeba lijevo, Bešlija desno, mada me ne bi iznenadilo da tu zaigra i Selimović.
Ž '21!
Biće možda u revanšu, u prvoj utakmici se znaGrdan je napisao/la:Samo da opet ne bude 0:0.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Ovaj portal je objavio da je Obuća nakon 11. kola PL imao 4 gola. Odakle sada 7? Da mu slučajno ne upisuju i one iz KUPA?Ad0 je napisao/la:Lista strijelaca Premijer lige Bosne i Hercegovine nakon 12. kola:
- 9 golova: Adilović (Željezničar)![]()
- 7 golova: Obuća (Sarajevo)
- 6 golova: Marjanović (Zrinjski)
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pa đesi ti Grdane nema te otkako je minus u Banja Luci, sad si izgleda prešao u Široki dole je još uvijek plus, ali i on se smanjuje!Grdan je napisao/la:Samo da opet ne bude 0:0.
Ž '21!
Samo ti izazivaj,neću nasjedati na provokacije.Bianconeri1988 je napisao/la:Pa đesi ti Grdane nema te otkako je minus u Banja Luci, sad si izgleda prešao u Široki dole je još uvijek plus, ali i on se smanjuje!Grdan je napisao/la:Samo da opet ne bude 0:0.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
-
sandokan_TM87
- Kontakt:
U svoj ovoj prici ja samo u glavi imam sliku da cemo se sa sirokim boriti za titulu do kraja sezone, ostali su nam veliki duznici u dva navrata (kad smo se borili sa leotarom i jednom sa njima pa su nam utekli) nadam se trecoj sreci i novoj tituli prvaka drzave, a mozda bude i "majstore dupla" sto bi bio idealan rasplet dogadzaja
mozda ovo sve djeluje preoptimisticno, jer ima jos dosta da se igra, ali to je ono sto mi trenutno zaokuplja misli
mozda ovo sve djeluje preoptimisticno, jer ima jos dosta da se igra, ali to je ono sto mi trenutno zaokuplja misli
26.05.2010-TITULA
Hvala.aleksandar_veliki je napisao/la:Naknadnim provjerama je utvrdjeno da je zabio sedam golova, to su agencijske vijesti, no agencija je pogrijesila.avlami97 je napisao/la:Ovaj portal je objavio da je Obuća nakon 11. kola PL imao 4 gola. Odakle sada 7? Da mu slučajno ne upisuju i one iz KUPA?Ad0 je napisao/la:Lista strijelaca Premijer lige Bosne i Hercegovine nakon 12. kola:
- 9 golova: Adilović (Željezničar)![]()
- 7 golova: Obuća (Sarajevo)
- 6 golova: Marjanović (Zrinjski)![]()
![]()
![]()
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
DUPLA MAJSTORE meni uvijek zaokuplja mislisandokan_TM87 je napisao/la:U svoj ovoj prici ja samo u glavi imam sliku da cemo se sa sirokim boriti za titulu do kraja sezone, ostali su nam veliki duznici u dva navrata (kad smo se borili sa leotarom i jednom sa njima pa su nam utekli) nadam se trecoj sreci i novoj tituli prvaka drzave, a mozda bude i "majstore dupla" sto bi bio idealan rasplet dogadzaja
Al idemo jednu po jednu utakmicu, uživanje je gledati Želju ovih dana...
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!