FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
drug, je li definitvno u 19 aBD tekma ???High je napisao/la:
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
Jeste. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
danas spiker na tekmi pozivaoharisfcb je napisao/la:drug, je li definitvno u 19 aBD tekma ???

u 19:00h
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Na derbi barem 20.000 aBd
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Vicevi su na drugoj temi ako prede 12-13 treba biti presretan.emir18 je napisao/la:Na derbi barem 20.000 aBd
Južna tribina će za derbi biti otvorena, a karte za sjevernu tribinu će biti 4 KM za članove Kluba.
- Evolution87
- Kontakt:
ne vjerujem da je ovo tacno. Koliko znam sjever i jug bi trebali imati istu cijenuHigh je napisao/la:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Prema pravilniku bi trebali imati.
Tačno je. Dakle:
Cijene ulaznica za drugu utakmicu četvrtfinala Kupa BiH između FK Sarajevo i FK Željezničar će iznositi 7 KM za sjever (4 KM za članove FKS), 10 KM za istok (8 KM za članove FKS), 15 KM za zapad-sjeverozapad (10 KM za članove FKS), 10 KM za jug (8 KM za članove FKS) te 50 KM za zapad vip galeriju (30 KM za članove FKS), dok će tribina zapad-jugozapad biti zatvorena.
Cijene ulaznica za drugu utakmicu četvrtfinala Kupa BiH između FK Sarajevo i FK Željezničar će iznositi 7 KM za sjever (4 KM za članove FKS), 10 KM za istok (8 KM za članove FKS), 15 KM za zapad-sjeverozapad (10 KM za članove FKS), 10 KM za jug (8 KM za članove FKS) te 50 KM za zapad vip galeriju (30 KM za članove FKS), dok će tribina zapad-jugozapad biti zatvorena.
Koliko su pitari placali kartu za sjever u prvoj utakmici ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
10Elegant je napisao/la:Koliko su pitari placali kartu za sjever u prvoj utakmici ?
Ako ste clanovi FKS jug je 8

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Evolution87
- Kontakt:
a ako pak nisu, imaju priliku da se uclane i kartu dobiju gratis za tribinu koju zelemiky_hz je napisao/la:10Elegant je napisao/la:Koliko su pitari placali kartu za sjever u prvoj utakmici ?
Ako ste clanovi FKS jug je 8

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dobre cijene karata.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Meni svejedno, ali seru sa ovim cijenama.Sarajlijc@ je napisao/la:Dobre cijene karata.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ovaj iznad što je stavio formaciju za narednu utakmicu po meni je stavio idealnih 11, odnosno ono najbolje što sada imamo.
Da se osvrnem na današnju tekmu i ostale stvari. Po mome mišljenju smo igrali veoma loše prvih 60 minuta nije bilo tečnosti ni žara, ko zna možda su misli već bile otišle prema narednoj tekmi. Jajalo danas ništa posebno, a Radovac previše loptu pegla i Cimi mora igrati mjesto njega prvih 11. STOJČEV šta reći bravo majstore zbog ovakvih se i prati fudbal. Uglavnom važna su 3 boda. E sada nam dolaze pačenici koji žele da se vade radi doživljenog kraha i sramote, ali pogriješili su adresu na kojoj će se pokušati vaditi. Očekujem u narednoj tekmi od igrača samo volju i zalaganje (u šta nesumljam) i prolaz u naredno kolo kupa neće doći u pitanje.
Da se osvrnem na današnju tekmu i ostale stvari. Po mome mišljenju smo igrali veoma loše prvih 60 minuta nije bilo tečnosti ni žara, ko zna možda su misli već bile otišle prema narednoj tekmi. Jajalo danas ništa posebno, a Radovac previše loptu pegla i Cimi mora igrati mjesto njega prvih 11. STOJČEV šta reći bravo majstore zbog ovakvih se i prati fudbal. Uglavnom važna su 3 boda. E sada nam dolaze pačenici koji žele da se vade radi doživljenog kraha i sramote, ali pogriješili su adresu na kojoj će se pokušati vaditi. Očekujem u narednoj tekmi od igrača samo volju i zalaganje (u šta nesumljam) i prolaz u naredno kolo kupa neće doći u pitanje.
SRETAN BROJ - 1725
Re: Odg: FK Sarajevo
Ne mozes habibe na kup utakmice, ne vrijede godisnje.habib je napisao/la:ja imam godisnju kartu mogu na svaku utakmicu uci besplatno
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Zadnja izmjena: cobefks, dana/u 23 mar 2014, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
oj dobro si valja sad skupit do srijede kesacobefks je napisao/la:Me mozes habibe na kup utakmice, ne vrijede godisnje.habib je napisao/la:ja imam godisnju kartu mogu na svaku utakmicu uci besplatno
habib
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Nemoj lagat Habiba. Habibe slobodno ti s godisnjom u srijeducobefks je napisao/la:Me mozes habibe na kup utakmice, ne vrijede godisnje.habib je napisao/la:ja imam godisnju kartu mogu na svaku utakmicu uci besplatno

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Dave, Evander, Google Adsense [Bot], Hajdeee, JavierBosnia, mire971, nedimmmm1337, Rajvosa4ever, SamoDaKazeem, SarajevoAC, Seipronto, ubipara, Uvijeknapravojstrani i 91 gost.