Obradov njegov igrac, normalno da ce ga malo ubaciti da se pokaze ne bi li ga gdje tušnuo, za ovog je Coric izmislio fudbal i nadam se da nam nece ponovo dovesti Mulalica ili jos gore BasicaCwirek je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:12Radovac, Odinaka, Krpic, Obradov, Vini, Jaganjac najjjjrealnije nisu kapacitet za Želju.
Adzem nije kapacitet da vodi ovog Želju. Čovjek vadi Alica i ubacuje obradova… njegove izmjene su za proučavanja. Šta se čovjeku vrti po glavi i šta konta postići nije nikome jasno.. vadi bekove lošijim..
opet spori igrači. Opet lopta sporo ide. Opet napadač Krpic. Opet najgori bekovi u ligi. I to sada kada imamo realno velik igrački budzet..
Ko je doveo Adzema i on treba na neko psihijatrijsko vještačenje..
Samo se nadajmo ovom investitoru… Samo te to može izvaditi ove žabokrečine duge 10 godina…
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Crni Cerak 🐦⬛
- Lokomotifa
- Kontakt:
Tek sad sam vidio i Adžemovu izjavu, pa ovo je dno dna, kakva arogancija prema navijačima i to sa žvakom u ustima.
Treneru, ljudi su platili kartu, derali grla i živce, i na terenu nisu vidjeli ono što su očekivali i što im je obećano, i imaju puno pravo da zvižde. Ući u obračun sa publikom Grbavice je najgluplja stvar koju je mogao uraditi na početku sezone. Zapamtite ovaj post, neće dočekati oktobar na klupi Željezničara. Živi bili vidjeli.
Nije više pitanje fudbalskog znanja ili neznanja, nažalost naš šef stručnog štaba nije ni g od gospodina.
Treneru, ljudi su platili kartu, derali grla i živce, i na terenu nisu vidjeli ono što su očekivali i što im je obećano, i imaju puno pravo da zvižde. Ući u obračun sa publikom Grbavice je najgluplja stvar koju je mogao uraditi na početku sezone. Zapamtite ovaj post, neće dočekati oktobar na klupi Željezničara. Živi bili vidjeli.
Nije više pitanje fudbalskog znanja ili neznanja, nažalost naš šef stručnog štaba nije ni g od gospodina.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
-
- Kontakt:
A njegov ugovor??? Valja to isplatiti jel ono na 3 godine?Lokomotifa je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:20Tek sad sam vidio i Adžemovu izjavu, pa ovo je dno dna, kakva arogancija prema navijačima i to sa žvakom u ustima.
Ovo mu nije trebalo da udje u belaj sa publikom, pobjeda u Posusju mora biti ili neka sam ostane na mesu u Jablanici.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Ako su mu dali ugovor na tri godine bez mogućnosti jednostranog prijevremenog raskida onda taj neko iz kluba ko je to potpisao treba krivično odgovarati. Ali evo ne bih da prejudiciramo, ne znamo kakve sve klauzule ima njegov ugovor. Ako ne pobijedi u Posušju glatko ne bih mu bio u koži narednu sljedeću tekmu na Grbavici.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Najjeftinija karta 12.maraka, dođe ti oko 9000 ljudi da gledaju ovu patnju.
Ovo sad najozbiljnije kazem, svega mi na svijetu, barem mjesec dana na stadion doći neću.
Yebem ti i komplet upravu i sve uposlene!
Ovo sad najozbiljnije kazem, svega mi na svijetu, barem mjesec dana na stadion doći neću.
Yebem ti i komplet upravu i sve uposlene!
-
- Kontakt:
Samo da se podsjetimo sefe. Rekao si prije dolaska ova 2 napadaca,da ce doci 4-5 igraca. Tebi su danas falila 2 u vezi i novi napadac. Na terenu je bio cirkus. Znaci svaki put kad bude,falio neki igrac na terenu ce biti cirkus i izmisljanje 4 pozicije na terenu.
Uredu Erik nema,pravo nastupa,nema Dana odmah belaj.
Sabic igra u sredini,Sosic na krilu,Seedorf sredina,ovaj stoper igra prvi put,Pejic i Cvetanoski klupa. Pa bravo majstore,inace ne kritikujem trenere,ali poserem ti se na logiku i ovo sto si uradio veceras.
Zao mi je samo sto sam ti povjerovao nakon prvog poluvremena protiv Kopera. Nemam nista protiv Adzema,ali jos jedan u nizu koji najavljuje presing i modernu igru i onda u prvoj tekmi prvenstva,se vrati na onu desetogodisnju patnju.
Uredu Erik nema,pravo nastupa,nema Dana odmah belaj.
Sabic igra u sredini,Sosic na krilu,Seedorf sredina,ovaj stoper igra prvi put,Pejic i Cvetanoski klupa. Pa bravo majstore,inace ne kritikujem trenere,ali poserem ti se na logiku i ovo sto si uradio veceras.
Zao mi je samo sto sam ti povjerovao nakon prvog poluvremena protiv Kopera. Nemam nista protiv Adzema,ali jos jedan u nizu koji najavljuje presing i modernu igru i onda u prvoj tekmi prvenstva,se vrati na onu desetogodisnju patnju.
Denis Ćorić je za ovoga Jupp Heynckes.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ćoriću vrati se za ovog seljaka si ancelotii... ko dovodi ove trenere majke da mi je znati sve bruka
Prejadno. 2 šuta u okvir gola. Boljević i Krpić(penal).
Znači imamo tačno 10 igrača koji mogu igrati:
Troupee, Sedorf, Karamarko, Alić, Erik, Lagumdžija, Cvetanoski, Šošić, Boljević, Krpić i to je to. Ovi ostali:
Odinaka- gluho bilo
Osmanović ???
Šukilović grozan s loptom i brz lopte
Radovac- ispisnica večeras
Šabić- upiši dečko fax dok imaš vremena
Vinicijus- x noge i to obje lijeve
Jaganjac- za njega je onaj Vučenović Ronaldo nazario
Ovaj Obradov bi mogo i dat ruke (da ne kritikujem, malo je igro)
Fočo- ako je Jaganjac prije opcija u21 prije njega, fax
Simoni??? Jel fakat toliko loš da radovac igra prije njega??
Nadati se da su Gojak i ovaj Nizozemac makar za rotacije, kao i ovaj Rakić.
Što se tiče trenera, šta reći ??? Bez smišljene akcije, bez povezanosti među igračima ( izjave za Šošića, poslije za Krpića)
"Ko ne može igrati ono što ja želim neće ni igrati" je najjača. Pa ja ću ti reć ko ne može: Radovac, Šabić, Boljević...
Grozan osjećaj.
Treba dobro razmisliti zašto Matej nije počeo utakmicu???
Ako ne pobijedi u Posušju, pedala dok nije kasno.
Troupee, Sedorf, Karamarko, Alić, Erik, Lagumdžija, Cvetanoski, Šošić, Boljević, Krpić i to je to. Ovi ostali:
Odinaka- gluho bilo
Osmanović ???
Što se tiče trenera, šta reći ??? Bez smišljene akcije, bez povezanosti među igračima ( izjave za Šošića, poslije za Krpića)
"Ko ne može igrati ono što ja želim neće ni igrati" je najjača. Pa ja ću ti reć ko ne može: Radovac, Šabić, Boljević...
Grozan osjećaj.
A on stavio onog kloca Osmanovica koji je odmah poklonio gol Radniku. Pa ga izveo na polouvremenu, sjajne pedagoske metode"Izgubili smo dva boda. Mi moramo ovake utakmice pobjeđivati. Puno je razloga što smo izgubili bodove. Nemamo smisla da pričamo o šest igrača. Jednog igrača je pojela Grbavica, te ni prvi ni posljednji igrač koji je napravio grešku na Grbavici

Dva momenta odlucila utakmicu - poklon gol "pojacanja" iz Luxemburga i promasaj penala raspalog Krpica. Trudnog Radovca ne treba ni komentarisati.
- mamonelafo
- Kontakt:
Nemoj tako, uvrijedit će se ovi što su ga prizivali kao naš DNK.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
- WeekendOffender
- Kontakt:
Ma uprava mora letit poslje ovog cirkusa, trener nije vise ni bitan.
Corica su nogirali 19tog Maja a Adzema postavili 21og, znaci nisu se ni potrudili obaviti razgovore sa drugim ozbiljnijim trenerima, hajde nema veze eto Adzem je trener i gledaj ovaj cirkus sto su nam servirali al do kad vise??
Corica su nogirali 19tog Maja a Adzema postavili 21og, znaci nisu se ni potrudili obaviti razgovore sa drugim ozbiljnijim trenerima, hajde nema veze eto Adzem je trener i gledaj ovaj cirkus sto su nam servirali al do kad vise??
Curva Sud
-
- Kontakt:
Iskreno za sad nisam odusevljen Troupeeom, vise je Galic imao ofanzivnog ucinka, ne znam je li i jednu loptu dao naprijed.
-
- Kontakt:
Nije igrao jer mora Boljevic igrac, Alic i Sosic bi trebali izvoditi sve prekide ali ne mogu jer mora i Boljevic nesto...Seedrof veznibablaz1 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:30Prejadno. 2 šuta u okvir gola. Boljević i Krpić(penal).
Odinaka- gluho bilo
Osmanović ???
Grozan osjećaj.

Vidjeti da nema kakvih sihri ispod terena
Ozbiljno razmislit o tome
Ozbiljno razmislit o tome
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Ma trener je tiktoker.. šta vam je on umislio voditi želju... ova uprava se samo bruka, doveditw trenera koji ima CV a ne otpad i bruku...
Uprava treba puno odgovora dati na stanje kluba za pocetak. Posebno razlog odlaska Corica i dolaska Adzema, razloge za obojicu.
Adzem - kad mislis da ne mozes vise sebi usta skociti, frajer to uradi. Zvizdao ti je cijeli stadion debilu. Nazaloat neces teece kolo ovako docekati ako nastavis. Klocu.
Kapitenskom Sosicu si ujebao sve. Cvetanovski na klupi i njega hoces ujebati izgleda
Penal, precka, akidanje s gol linije. Trebali smo dobiti.
Odbrana i ok, nisu oni nista napravili.
Adzem - kad mislis da ne mozes vise sebi usta skociti, frajer to uradi. Zvizdao ti je cijeli stadion debilu. Nazaloat neces teece kolo ovako docekati ako nastavis. Klocu.
Kapitenskom Sosicu si ujebao sve. Cvetanovski na klupi i njega hoces ujebati izgleda
Penal, precka, akidanje s gol linije. Trebali smo dobiti.
Odbrana i ok, nisu oni nista napravili.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
- Kontakt:
Kako su mu ovdje nekk tepali, vidi se Adin rukopis 
. Za ovog su Ćoric i Bašić doktori nauka.
Sta reci za trenera koji nakon sto citave pripreme uigrava 4 igraca u odbrani i onda na dan utakmice promjeni jednog stopera?
AMATER 100%
Od citave ekipe koja je igrala generalku samo su 2 beka i Krpic poceli vecerasnju utakmicu na tim pozicijama. To je samoubistvo. Moras biti idiot da to uradis. Prije tekme napisah da je Ado lud al nisam ocekivao ovoliko
AMATER 100%
Od citave ekipe koja je igrala generalku samo su 2 beka i Krpic poceli vecerasnju utakmicu na tim pozicijama. To je samoubistvo. Moras biti idiot da to uradis. Prije tekme napisah da je Ado lud al nisam ocekivao ovoliko
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Zar nisu mogli i Boljević i Cvetanoski?? Ako mora Boljević.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:34Nije igrao jer mora Boljevic igrac, Alic i Sosic bi trebali izvoditi sve prekide ali ne mogu jer mora i Boljevic nesto...Seedrof veznibablaz1 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:30Prejadno. 2 šuta u okvir gola. Boljević i Krpić(penal).
Odinaka- gluho bilo
Osmanović ???
Grozan osjećaj.
Ako ne pobijedi u Posušju, pedala dok nije kasno.Krpic i njegova seljacka igrac, vise nam uzme vremena sa njegovim nepotrebnim faulovima, Jaganjac imao ucinak kao da nije ni ulazio.
Madžid zadnji vezni, sedorf stoper.. ko što je počeo drugo poluvrijeme. Ili Fočo zadnji vezni, šošić 10-tka. Šabić nije danas ništa, ali bukvalno ništa, napravio. Radovac je završio karijeru sa večerašnjim izdanjem.
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Laudrup, Napaceni87, Pablo11, WeekendOffender i 36 gostiju.