FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
40
22%
2. Borbu za Evropu
83
46%
3. Sredinu tabele
32
18%
4. Borbu za opstanak
26
14%

Ukupno glasova: 181

Aquamaris
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Aquamaris » 28 jul 2025, 14:13

svemalim1 je napisao/la:
28 jul 2025, 14:06
Aquamaris je napisao/la:
28 jul 2025, 14:03
Prva utakmica vec sjebada. Da je neki drugi trener isla bi prica treba podrska i vremena. Ne znam cime su je Basic i Coric zasluzili, a Adzem ne. Basic nije imao prvih 11 niti neku formaciju, a Denisa iscupala prva polusezona. Adzem da je iritantan i naporan sa drustvenim mrezama stoji. Ako on vec nece da se smiri onda ga natjerati da se smiri. Za te stvari su krivi ljudi iz kluba, tvoj je uposlenik, predstavlja te i imas mu pravo ako treba i zabraniti da koristi. Ali ostalo pustiti ga, kako sam kaze doveo je igrace koje je trazio. Jos mu registrovati ovo sto je ostalo i nema vise alibi. Ima teren i to je to.
cime su oni zasluzili podrsku a adzem ne, mislim da si sam sebi odgovorio na pitanje u istom postu. odgovor lezi u njegovom ponasanju.
Bas su imali neko ponasanje. Basic bjezi od presice poslije poraza, a Denis pokloni finale i bodove. Adzem je uzet na zub nije ni poceo da vodi. Sinoc da je bilo koji drugi trener bio aplaudiralo bi se.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 28 jul 2025, 14:15

mamonelafo je napisao/la:
28 jul 2025, 13:53
A ne može se sazvati vanredna sjednica? Ja gospode, ja mentaliteta, braćo mila. :kafa:. Ako slučajno ne prihvate, jer je ponuda, pretpostavljam, regularna, odmah javno obznaniti imena.
Ne moze doci skupstina tako brzo jer su formalni pregovori poceli nedavno.Samo se treba zalagati da se glasa imenom i prezimenom,da se kasnije moze objavit ko je bio za,suzdrzan i protiv.Jedini nacin da se izbjegnu mucke i blokiranja.Ponudu ce skupstini dostavit radna grupa za pregovore.Mislim da nije upitno da se radi o kvalitetnom projektu.Njega ne zanima pomocni,ne zanima ga gradnja.Ima samo dva uslova,vecina u skupstini i njegovi ljudi da vode projekat,ako skupstina odobri,nema nikakve prepreke da ulaze pare.
mosa lošmi stićko tit-ula!

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 28 jul 2025, 14:17

Manijakdokraja9 je napisao/la:
28 jul 2025, 13:50
Jel makar neko ozbijan u pitanju ovaj put, a ne neki satro milioneri?
Ne znam na sta mislis,ali ozbiljan je,ima pare.
mosa lošmi stićko tit-ula!

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 28 jul 2025, 14:18

1921boy je napisao/la:
28 jul 2025, 14:15
28 jul 2025, 13:53
A ne može se sazvati vanredna sjednica? Ja gospode, ja mentaliteta, braćo mila. :kafa:. Ako slučajno ne prihvate, jer je ponuda, pretpostavljam, regularna, odmah javno obznaniti imena.
Ne moze doci skupstina tako brzo jer su formalni pregovori poceli nedavno.Samo se treba zalagati da se glasa imenom i prezimenom,da se kasnije moze objavit ko je bio za,suzdrzan i protiv.Jedini nacin da se izbjegnu mucke i blokiranja.Ponudu ce skupstini dostavit radna grupa za pregovore.Mislim da nije upitno da se radi o kvalitetnom projektu.Njega ne zanima pomocni,ne zanima ga gradnja.Ima samo dva uslova,vecina u skupstini i njegovi ljudi da vode projekat,ako skupstina odobri,nema nikakve prepreke da ulaze pare.
Aha, tek smo u toj fazi, okej, onda i nije dug rok ako je u početnoj fazi. Hajde, amin. Obavezno aklamacijom glasanje, da se zna tačno. I po mogućnosti, da nam se prenese ko je kako glasao, da se zna. Pa ako ništa članovima koji imaju, valjda, pravo na to.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

V3rtigo
Kontakt:

Post Postao/la V3rtigo » 28 jul 2025, 14:19

dubioza144 je napisao/la:
28 jul 2025, 14:12
let3 je napisao/la:
28 jul 2025, 14:05
dubioza144 je napisao/la:
28 jul 2025, 13:59

E jesu i jakog trenera otjerali u pm :urnebes:
Pa napisao sam vec
Pri tome ne mislim ni da je Coric neki veliki strucnjak, sto je pokazao protiv Sirokog i Zrinjskog.
:mrgreen:

Ne tvrdim da je neka trenrcina, samo da je bolji od Adzema i nista vise. Svi ti treneri su u par deka, sprdnja obicna. Coric ne bi dozvolio da mu ekipa primi 3 gola za 6 minuta. A Adzemu je to dva puta vec poslo za rukom :tokralju: Zrinjski i Koper.
Al ce dozvolit da te treha i siroki i zrinjski
Nije vise ni pitanje jesu li otjerali Murinja ili Van Gala. Fazon je sto mijenjamo i trenere i igrace polusezonski, a od toga nema hajra. Zasto se Coricu nije dala i ova sezona sa malo boljom ekipom nego prosle? Zasto se Basicu nije pruzila prilika da se zajedno izgradi nesto? Neki kostur tima. Napraviti neki tim koji ce se zadrzati malo duze? Evo vec preko 10 godina nismo osvojili prvenstvo, a svako malo kad odredjeni ljudi udju u klub kao napadamo titulu. Sve se hoce preko noci turbo titula bez ikakvog plana i strategije.

Bojim se da Adzem nije tu da se krene graditi takvo nesto.

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 28 jul 2025, 14:23

Aquamaris je napisao/la:
28 jul 2025, 14:13
svemalim1 je napisao/la:
Aquamaris je napisao/la:
28 jul 2025, 14:03
Prva utakmica vec sjebada. Da je neki drugi trener isla bi prica treba podrska i vremena. Ne znam cime su je Basic i Coric zasluzili, a Adzem ne. Basic nije imao prvih 11 niti neku formaciju, a Denisa iscupala prva polusezona. Adzem da je iritantan i naporan sa drustvenim mrezama stoji. Ako on vec nece da se smiri onda ga natjerati da se smiri. Za te stvari su krivi ljudi iz kluba, tvoj je uposlenik, predstavlja te i imas mu pravo ako treba i zabraniti da koristi. Ali ostalo pustiti ga, kako sam kaze doveo je igrace koje je trazio. Jos mu registrovati ovo sto je ostalo i nema vise alibi. Ima teren i to je to.
cime su oni zasluzili podrsku a adzem ne, mislim da si sam sebi odgovorio na pitanje u istom postu. odgovor lezi u njegovom ponasanju.
Bas su imali neko ponasanje. Basic bjezi od presice poslije poraza, a Denis pokloni finale i bodove. Adzem je uzet na zub nije ni poceo da vodi. Sinoc da je bilo koji drugi trener bio aplaudiralo bi se.
Stoposto, nego raja konta nas pa se moze pljuvati

V3rtigo
Kontakt:

Post Postao/la V3rtigo » 28 jul 2025, 14:24

zeljovac21 je napisao/la:
28 jul 2025, 14:23
Aquamaris je napisao/la:
svemalim1 je napisao/la:

Haj reci da je uredu za trenera kluba kao sto je Zeljeznicar da se trener ovako ponasa?

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 28 jul 2025, 14:25

Aquamaris je napisao/la:
svemalim1 je napisao/la:

Zato sto nas najvise ti ‘nasi’ kostaju. Zasto se Denisu nije moralo objasniti ko je Željo i kakve izjave ‘mora’ davati? Stid me reci ko nam je trener ista situacija je bila dok je i Mulalic bio. Pitanje je kada ce Manijaci reagovati, a to je Posusje ako se ne pobjedi, a ne vidim kako cemo dole uzeti tri boda.
Fk Željezničar.

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 28 jul 2025, 14:27

1921boy je napisao/la:
28 jul 2025, 14:17
28 jul 2025, 13:50
Jel makar neko ozbijan u pitanju ovaj put, a ne neki satro milioneri?
Ne znam na sta mislis,ali ozbiljan je,ima pare.
Ma da izadje iz groba dimitrije dimitrijevic iz groba magicno sa milijardama maraka narod bi mislio da nas hoce zeznuti to je taj nas mentalitet , jest da vjerovatno glavni razlog za to sto se desilo Čeliku sa aydinom olgunom .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

MoSaZeLjo1921
Kontakt:

Post Postao/la MoSaZeLjo1921 » 28 jul 2025, 14:30

Prva utakmica,pa odmah kreće loša atmosfera na relaciji navijači-trener-igrači.Formacija u prvom poluvremenu je ličila na čisti promašaj,2,3 igrača su igrali mimo svojih standardnih pozicija,a to u našoj ekipi se osjeti i kad je jedan igrač u pitanju.Svaka čast Krpiću na svemu do sada,ali ne ide više druže,to svi vide,stavi Jaganjca makar je u-21 ne gubimo igrače na krilnoj poziciji a to je Cvetanovski koji je protiv Kopera bio među najboljim igračima.Mi smo takvi,da će pobjeda protiv Posušja,zaboraviti sve loše na ovoj utakmici,a igra od sinoć nije obećavajuća,iz kola u kolo će biti sve teži raspored...

Aquamaris
Kontakt:

Post Postao/la Aquamaris » 28 jul 2025, 14:30

Pablo11 je napisao/la:
28 jul 2025, 14:25
Aquamaris je napisao/la:

Zato sto nas najvise ti ‘nasi’ kostaju. Zasto se Denisu nije moralo objasniti ko je Željo i kakve izjave ‘mora’ davati? Stid me reci ko nam je trener ista situacija je bila dok je i Mulalic bio. Pitanje je kada ce Manijaci reagovati, a to je Posusje ako se ne pobjedi, a ne vidim kako cemo dole uzeti tri boda.
Izjavio je sta? Rekao da pitamo ove sto zvizde ili da je najbolji psiholog?

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 28 jul 2025, 14:32

Aquamaris je napisao/la:
28 jul 2025, 14:30
Pablo11 je napisao/la:

Da sve izjave napisem ovdje, od dana kada je dosao ili?
Fk Željezničar.

Aquamaris
Kontakt:

Post Postao/la Aquamaris » 28 jul 2025, 14:33

Pablo11 je napisao/la:
28 jul 2025, 14:32
Aquamaris je napisao/la:
Pablo11 je napisao/la:

Pisi

V3rtigo
Kontakt:

Post Postao/la V3rtigo » 28 jul 2025, 14:37

Aquamaris je napisao/la:
28 jul 2025, 14:33
Pablo11 je napisao/la:
Aquamaris je napisao/la:

Pisi
Dovoljno ti je napisati da nije profesionalno da jedan trener kluba poput Zelje ne bi trebao komentarisati po drustvenim mrezama hoce li neki igrac ici iz kluba ili ne. Ili npr. da javno ne kudi igrace pogotovo kapitena kojeg je on postavio da bi kao izgradio neki autoritet. Ne radi se to tako. Ostali nek nastave meni su dovoljna ova dva primjera.

Azzuri
Kontakt:

Post Postao/la Azzuri » 28 jul 2025, 14:38

Nema veze, ovi glupi slijepci koji ga brane izdrzat ce par kola i to je to. Jer necemo dobiti Posusje, onda Rudar nekako i dobijemo za lazni mir u kuci i onda od Veleza krece raspad totalni jer je raspored pretezak. Stadion je rekao svoje. Nezapamcno poslije 1 utakmice domace da stadion izvidzi ekipu i trenera, podrska se davala ali navijaci nisu ovce, vidi se smjer u kojem se ide a to je totalni raspad..

Aquamaris
Kontakt:

Post Postao/la Aquamaris » 28 jul 2025, 14:49

V3rtigo je napisao/la:
28 jul 2025, 14:37
Aquamaris je napisao/la:
Pablo11 je napisao/la:

Pisi
Dovoljno ti je napisati da nije profesionalno da jedan trener kluba poput Zelje ne bi trebao komentarisati po drustvenim mrezama hoce li neki igrac ici iz kluba ili ne. Ili npr. da javno ne kudi igrace pogotovo kapitena kojeg je on postavio da bi kao izgradio neki autoritet. Ne radi se to tako. Ostali nek nastave meni su dovoljna ova dva primjera.
Ovo su razlozi na silu. Napisao da ne ide Boljevic nigdje nista vise. Javno smije kuditi, trener je, rade i drugi treneri. Pa veci i manje od njega. Pa radio vam je i Coric. I to su sve stvari relacija trener - igraci. A ne trener-navijaci kako postavljate. Komentarisanje Viking - Koper to mu nije trebalo, najavljivati napadaca to mu isto nije trebalo. Sve ostalo nema veze sa navijacima, samo se trazi neki razlog.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 28 jul 2025, 14:55

Aquamaris je napisao/la:
Pablo11 je napisao/la:
Aquamaris je napisao/la:

Pisi
Vidim tebi je ok da na spekulacije da ide neki igrac u komentar na instagramu napise da ne ide, ne znam sta vise moram reci. Onda javno govoris kako ces obaviti razgovor sa kapitenom jer nesto nije ispostovao, kako cemo dovesti boljeg napadaca koji zna davati golove? Pa sta ocekujes od Krpica onda kad ga stavis? Sta ako ovi sto su ih doveli ne budu zabijali golove? Gostujes u emisiji na dan utakmice gdje to ima? Onda komentarisanje njihovog terena i stadiona, a nama teren u najmanju ruku katastrofa. Prica o nekom mangupluku je presmijesna jer je on na kraju svega samo pishicki nestabilna osoba i apsolutno me ne zanima sta prolazi ili je prolazio, ako ne mozes voditi nemoj i kraj price.
Fk Željezničar.

b00t
Kontakt:

Post Postao/la b00t » 28 jul 2025, 14:56

Azzuri je napisao/la:
28 jul 2025, 14:38
Nema veze, ovi glupi slijepci koji ga brane izdrzat ce par kola i to je to. Jer necemo dobiti Posusje, onda Rudar nekako i dobijemo za lazni mir u kuci i onda od Veleza krece raspad totalni jer je raspored pretezak. Stadion je rekao svoje. Nezapamcno poslije 1 utakmice domace da stadion izvidzi ekipu i trenera, podrska se davala ali navijaci nisu ovce, vidi se smjer u kojem se ide a to je totalni raspad..
1+

Pamtnom dosta..

Ferroviere1987
Kontakt:

Post Postao/la Ferroviere1987 » 28 jul 2025, 14:56

Orvel je napisao/la:
28 jul 2025, 13:52
28 jul 2025, 13:48
28 jul 2025, 13:40
Još ne mogu da vjerujem, da je od 5 izmjena, zamijenio 3 iz zadnje linije hahhaha....
I to zamijenio igrace koji su po meni bili jedni od boljih (citaj najmanje losi) na terenu.
Trupe je po meni pravo skolovani bek koji zna s loptom. Alic je brz i probijao je po svojoj strani. Kako drugacije opisati ove izmjene nego amaterizam. Kako drugacije opisati ostavljanje Cvetanoskog na klupi i ove rokade u odbrani. Koliko god igraca da ti fali, ono sto smo sinoc vidjeli se kosi sa bilo kakvom trenerskom praksom.
Bas tako isto mislim za Trupea jako skolovan i inteligentan igrac mislim da ga niko u ligi nece moc tek tako lako proci u defanzivi je stvarno dobar

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 28 jul 2025, 15:00

Ferroviere1987 je napisao/la:
28 jul 2025, 14:56
Orvel je napisao/la:
28 jul 2025, 13:52
28 jul 2025, 13:48

I to zamijenio igrace koji su po meni bili jedni od boljih (citaj najmanje losi) na terenu.
Trupe je po meni pravo skolovani bek koji zna s loptom. Alic je brz i probijao je po svojoj strani. Kako drugacije opisati ove izmjene nego amaterizam. Kako drugacije opisati ostavljanje Cvetanoskog na klupi i ove rokade u odbrani. Koliko god igraca da ti fali, ono sto smo sinoc vidjeli se kosi sa bilo kakvom trenerskom praksom.
Bas tako isto mislim za Trupea jako skolovan i inteligentan igrac mislim da ga niko u ligi nece moc tek tako lako proci u defanzivi je stvarno dobar
Veliki upgrade u odnosu na Galica.
Fk Željezničar.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: rimljanin90, UltraSa46 i 59 gostiju.