FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

spizz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la spizz » 02 nov 2011, 12:26

Sarajlijc@ je napisao/la:
BLU SKY je napisao/la:
bordo_Sarajevo je napisao/la:jestel spremni ?
Za vas uvjek :twisted:
To je dobro nek ste vi spremni , a mi cemo bodove odnijet :)
Aha hocete hocete, svakako ;) ...dobicete porciju i još cemo vam zamotati da ponesete i kuci, ko pravi domacini.

slika
Zenicki dominator je spreman i nadrkan, što se vidi iz priloženog...a to ne valja za vas, al nikako.

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 02 nov 2011, 12:35

Za ove sto neke belaje najavljuju...
Pa nisu nasi u upravi toliki bekani da do njih ne dolaze raznorazne mahalske i naravno da nece dopustiti da se desi bilo kakvo sranje iz kojeg biste vi odnijeli 3 boda.
Fino se dovede bruka specijalaca u dno sjeverne tribine koja se potpomogne istim tolikim brojem redara ispod tribine pa neka neko krene da uleti u teren, bujrum. Nesto ko na Kosevu kad se poreda tri reda specijalaca ispod Juga tako da nemogu proci ni igraci do tribine da proslave pobjedu.
Popustite se sranja i zavjera uz prizvuk kuknjave kako ste opet ugrozeni, organizujte gledanje utakmice na Kosevu, navijajte i docekajte svoje ljubimce poslije utakmice da ih malo odobrovoljite poslije unistavanja na Grbavici, trebat ce im to i nikad vam nece zaboraviti taj gest.
Zadnja izmjena: Avanes, dana/u 02 nov 2011, 12:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 02 nov 2011, 12:36

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
I da ne zaboravim...
[youtube][/youtube]
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 02 nov 2011, 12:53

Da budem iskren, nešto me strah večerašnje utakmice. Ne zato što je Čelik nešto previše kvalitetan, koliko činjenice, da se u subotu igra derbi sa pitarima. Bojim se, da će nam igrači mislima biti u utakmici sa Sarajevom, a to ne bi nikako valjalo.

Opet, kad sagledamo sve skupa, kvalitetniji smo i povoljan rezultat ne bi trebao doći u pitanje. Ali? Večeras nam sudi Kaplan (zakleti pitar) i ako ne važe žuti za prvenstvo, ja se bojim crvenih kartona, a taj sudija je po njima poznat. Pusti dva-tri grublja starta bez ikakve javne opomene, a onda se razmaše kartonima.

U subotu protiv pitara nam sudi Tomislav Čuić, čovjek koji nam protiv Širokog u polufinalu KUP ove kalendarske godine, nije svirao tri očigledna penala.

Znamo da Komitet za sudije i suđenje čine:
1. Ibrahim Hasanbegović - Sarajeva - predsjednik
2. Markotić Berislav - Mostar - prvi potpredsjednik
3. Slobodan Micev - Banja Luka - drugi potpredsjednik
4. Šaćir Fajić - Bihać - član
5. Marinko Jelić - član
6. Jovan Erletić - član

Od ovih 6 ljudi predsjednik je zakleti pitar, a Marinko Jelić je za Široki, za ostale ne znam čiji su, ali znam da Salem Prolić (zakleti pitar) ima ogroman uticaj na sve ove članove.

Što sve ovo pišem.
Pa jednostavno da svi vide ko je u glavni u toj sudijskoj organizaciji i da vide o kome se radi, a ne da bez ikakvih argumenata napadaju klubove kako štele sa sudijskom organizacijom.

Da se vratim na početak posta i izražene bojazni za večerašnji susret. Kada se sve sabere i oduzme bio bih zadovoljan i sa svakom pobjedom od jedan razlike, a možda čak i sa 0:0.

Večeras svi u Dolinu da bodrimo plavu lokomotivu. Sretno.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u 02 nov 2011, 13:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 nov 2011, 12:55

Veceras u utakmicu treba uci hladne glave i aBd doci do pobjede sa dva gola razlike koja bi ujedno i znacila i prolazak u 1/2 finale kupa.

Interesujeme jesmo li u drugoj eri Amara Osima i jednu utakmicu izgubili sa vise od jednog gola razlike, naravno u zvanicnim utakmicama ?
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 nov 2011, 13:00

U šampionskoj sezoni 2:0 od Borca, onda prošle sezone 4:1 od Širokog, zatim od Slobode 2:0 isto prošle sezone...

Ta 3 se sjećam...

U ovo ne računam nastupe u Europi :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 02 nov 2011, 13:07

Avanes je napisao/la:Za ove sto neke belaje najavljuju...
Pa nisu nasi u upravi toliki bekani da do njih ne dolaze raznorazne mahalske i naravno da nece dopustiti da se desi bilo kakvo sranje iz kojeg biste vi odnijeli 3 boda.
Fino se dovede bruka specijalaca u dno sjeverne tribine koja se potpomogne istim tolikim brojem redara ispod tribine pa neka neko krene da uleti u teren, bujrum. Nesto ko na Kosevu kad se poreda tri reda specijalaca ispod Juga tako da nemogu proci ni igraci do tribine da proslave pobjedu.
Popustite se sranja i zavjera uz prizvuk kuknjave kako ste opet ugrozeni, organizujte gledanje utakmice na Kosevu, navijajte i docekajte svoje ljubimce poslije utakmice da ih malo odobrovoljite poslije unistavanja na Grbavici, trebat ce im to i nikad vam nece zaboraviti taj gest.
Lijepi strah ne od belaja kako to vi zelite prestaviti, vec od huka Hordi koji ce te biti primorani slusati na Grbavici.Da je tako vidi se kod vecine forumasa ofarbani u plavo, koji konstantno spominju belaje, prave neku haoticnu situaciju,i onda pozivaju na neko organizovano gledanje derbija na Kosevu.Horde i hordanje sa Sjevera su razlog za strah, nikako belaji, i to zna vecina na Jugu ? ;) :D Mozda ne terenu ste i favoriti,ali na tribinama tu nemate nikakvi sansi. :mrgreen:

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 02 nov 2011, 13:18

senci-071 je napisao/la:
Lijepi strah ne od belaja kako to vi zelite prestaviti, vec od huka Hordi koji ce te biti primorani slusati na Grbavici.Da je tako vidi se kod vecine forumasa ofarbani u plavo, koji konstantno spominju belaje, prave neku haoticnu situaciju,i onda pozivaju na neko organizovano gledanje derbija na Kosevu.Horde i hordanje sa Sjevera su razlog za strah, nikako belaji, i to zna vecina na Jugu ? ;) :D Mozda ne terenu ste i favoriti,ali na tribinama tu nemate nikakvi sansi. :mrgreen:
KRALJU! :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 nov 2011, 13:20

avlami97 je napisao/la:Da budem iskren, nešto me strah večerašnje utakmice. Ne zato što je Čelik nešto previše kvalitetan, koliko činjenice, da se u subotu igra derbi sa pitarima. Bojim se, da će nam igrači mislima biti u utakmici sa Sarajevom, a to ne bi nikako valjalo.

Opet, kad sagledamo sve skupa, kvalitetniji smo i povoljan rezultat ne bi trebao doći u pitanje. Ali? Večeras nam sudi Kaplan (zakleti pitar) i ako ne važe žuti za prvenstvo, ja se bojim crvenih kartona, a taj sudija je po njima poznat. Pusti dva-tri grublja starta bez ikakve javne opomene, a onda se razmaše kartonima.

U subotu protiv pitara nam sudi Tomislav Čuić, čovjek koji nam protiv Širokog u polufinalu KUP ove kalendarske godine, nije svirao tri očigledna penala.

Znamo da Komitet za sudije i suđenje čine:
1. Ibrahim Hasanbegović - Sarajeva - predsjednik
2. Markotić Berislav - Mostar - prvi potpredsjednik
3. Slobodan Micev - Banja Luka - drugi potpredsjednik
4. Šaćir Fajić - Bihać - član
5. Marinko Jelić - član
6. Jovan Erletić - član

Od ovih 6 ljudi predsjednik je zakleti pitar, a Marinko Jelić je za Široki, za ostale ne znam čiji su, ali znam da Salem Prolić (zakleti pitar) ima ogroman uticaj na sve ove članove.

Što sve ovo pišem.
Pa jednostavno da svi vide ko je u glavni u toj sudijskoj organizaciji i da vide o kome se radi, a ne da bez ikakvih argumenata napadaju klubove kako štele sa sudijskom organizacijom.

Da se vratim na početak posta i izražene bojazni za večerašnji susret. Kada se sve sabere i oduzme bio bih zadovoljan i sa svakom pobjedom od jedan razlike, a možda čak i sa 0:0.

Večeras svi u Dolinu da bodrimo plavu lokomotivu. Sretno.
ma ja samo ste vi ugrozeni..svi su pitari i svi su protiv vas .... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
vi ste sami protiv svih hahaha svi smo mi zakleti pitari :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
koliko budalastinja ahahhaha :roll: :roll:
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 02 nov 2011, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 02 nov 2011, 13:21

Senci legendo koliko godina imas da te pokusam opravdati :mrgreen:

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 02 nov 2011, 13:22

Avanes je napisao/la:Senci legendo koliko godina imas da te pokusam opravdati :mrgreen:

Smijes se kladiti da ti babo mogu biti ?
Zadnja izmjena: senci-071, dana/u 02 nov 2011, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 02 nov 2011, 13:23

senci-071 je napisao/la:
Avanes je napisao/la:Senci legendo koliko godina imas da te pokusam opravdati :mrgreen:

Smies se kladiti da ti babo mogu biti ?
ne smiemo
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 02 nov 2011, 13:25

Vrlo rado.
Ako imas toliko koliko tvrdis, onda te nemegu opravdati, problem je ocito onda malo kompleksiniji :mrgreen:

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 02 nov 2011, 13:27

Avanes je napisao/la:Vrlo rado.
Ako imas toliko koliko tvrdis, onda te nemegu opravdati, problem je ocito onda malo kompleksiniji :mrgreen:

Istina boli **** ;)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 nov 2011, 13:27

Avanes je napisao/la:Vrlo rado.
sad bi @KB dosao i napisao "nemogas " hahahahaha :mrgreen: :mrgreen: vidim samo gramatiku prati...
zeza,sala... ;) ;)
FK SARAJEVO.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 02 nov 2011, 13:31

Gdje neću pratiti, eto sa kime dijeliš grad, nepismenim šabanima koji se nazivaju stanovnicima šehera.

@Smelik

Bujrum, ko i prošle godine.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 02 nov 2011, 13:31

MarkoDa je napisao/la:
senci-071 je napisao/la:
Dodji da te jednom poljubim u tu suplju glavu

Na koju tacno mislis. :mrgreen:

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 02 nov 2011, 13:36

Memo, prilikom kucanja cak i one daktilografkinje ili dektilografi imaju pravi da pri kucanju naprave 5-10% gresaka, a ja nit sam daktilograf nit daktilografkinja.

Senci ne rece mi brojku koju sam zatrazio.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 nov 2011, 13:37

Avanes je napisao/la:Memo, prilikom kucanja cak i one daktilografkinje ili dektilografi imaju pravi da pri kucanju naprave 5-10% gresaka, a ja nit sam daktilograf nit daktilografkinja.

Senci ne rece mi brojku koju sam zatrazio.
zezancija kume,ne primaj to tako k srcu... ;) ;) :D
FK SARAJEVO.

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 02 nov 2011, 13:39

KB-TM87 je napisao/la:
senci-071 je napisao/la:

Smies se kladiti da ti babo mogu biti ?
ne smiemo
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

oplakah :)

helem, sad nešto kontam kako nama da bude bolje u mnogo važnijim stvarima, kad se za jednu fudbalsku utakmicu ljude može izmanipulisati da su im ljudska prava ugrožena?? Kako takvim ljudima objasniti neke puno važnije stvari?

Danas me jedan pitar zove i ufatio se ove retorike o ugroženim pravima i kako se fudbal igra zbog gledalaca. Ja mu kažem baš zato što se igra zbog gledalaca i da bi se zaštitila ljudska prava normalne fudbalske publike je i donesena ova odluka. Da se normalni gledaoci i fudbaleri zaštite od huligana.

Naravno da takva odluka zakači i veliki dio onih koji nisu huligani i rado bi došli isključivo zbog fudbala, al jbga ako policija ne može garantovati sigurnost onda nemamo o čemu dalje pričati.

Danas moramo max ozbiljno odigrati. Ne trebamo žuriti, Čelik je dovoljno ranjiv da nam sam ostavi prostora za gol. Pa makar i 1:0 u 90.minuti je dovoljno. Samo idemo smireno i strpljivo. Ovo je jedna od ključnih sedmica u sezoni, prvu trećinu smo odlično odradili u Lukavici. Sva ova priča koja je krenula sa Koševa ima cilj upravo suprotno - da se unese nervoza i nemir u naš tabor.
Zadnja izmjena: fczeljo, dana/u 02 nov 2011, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, nedimmmm1337, Tatamata1946 i 87 gostiju.