Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Ako mu ko opali koju vaspitnu, pocne raditi kako treba, ne bi prvi ni zadnji bio 2 way koji je convertovan nalon godinu dana. U Denveru imas trenutno 2 takva, Bol i Dozier
Puno manja konkurencija je na visokim pozicijama i puno lakše je nekako dotjerati tijelo kao centar nego se ganjati sa onim životinjama na bekovima. ja mislim da se Musa maksimalno trudio al realno njegovo tijelo ne može ispratiti nba ritam i to je tolumani je napisao/la: ↑21 dec 2020, 22:01MElloo je napisao/la: ↑21 dec 2020, 21:27Sa 16 je musa bio bolji igrac, i sa 18 ali manja je bila razlika.E ovaj napredak koji je Nurkic ostvario od 18 do 21 tu je Musa ostao isti igrac.I tu se napravila razlika velika u korist Jusufa.Jusuf i sad sa 25 26 stalno napreduje i sve je bolji.To Musi fali
Nurkic je 2,3 stepenice iznad....
Pa da druže, treba da ga hvalimo kad nije prstom mrdnuo od tog dočeka.Nah1d je napisao/la: ↑22 dec 2020, 00:17Ovaj forum je ustvari mjerilo našeg mentaliteta. Sada se momak treba popljuvati, ugasiti mu karijeru, a kada nas je kao dijete obradovao, na doček došlo 50k ljudi. NBA je ljudi druga planeta košarke. Tamo treninzi, veliki broj utakmica, duga putovanja, igranje košarke bukvalno iz aviona zahtjeva veliku fizičku spremu i konstantan napredak i rad. Zašto Musa ne bi mogao igrati u Evropi? Jel to Frner iili Makabi i imaju atlete, odbranu i nivo prosječnog NBA tima? U košarci je jako važan taj psihološki momenat, ako se digne psihički i par utakmica ga krene sto da ne? Ali nije uspio u NBA, propao je, slavi nacijo zavisti i ljubomore. Neka crkne komšiji krava, a vala i moja da nema od koga kupiti mlijeko. Ako je naš uspio nemoj slucajno da bi ga podržali, pljuvanje obavezno. A vala i repka ima jako veliki roster NBA igrača, tako da ebeš Musu, izgurat cemo Eurobasket sa Gordićem, ako uspijemo da ga vratimo.
Hej glupi Bosnjo, nije ni čudo što te Balijom iz milja zovu. To i jest tvoj mentalitet.
P. S javili se salabajzeri da uzimaju u usta BHF. Puu defektasi nesretni i jadni koji ovdje anonimno liječite lične komplekse i frustracije
Kako bolan u istom postu pišeš SLAVI NACIJO ZAVISTI I LJUBOMORE i pišeš da jednom djetetu koje nas je obradovalo na doček došlo 50 hiljada ljudi ?!?!?Nah1d je napisao/la: ↑22 dec 2020, 00:17Ovaj forum je ustvari mjerilo našeg mentaliteta. Sada se momak treba popljuvati, ugasiti mu karijeru, a kada nas je kao dijete obradovao, na doček došlo 50k ljudi. NBA je ljudi druga planeta košarke. Tamo treninzi, veliki broj utakmica, duga putovanja, igranje košarke bukvalno iz aviona zahtjeva veliku fizičku spremu i konstantan napredak i rad. Zašto Musa ne bi mogao igrati u Evropi? Jel to Frner iili Makabi i imaju atlete, odbranu i nivo prosječnog NBA tima? U košarci je jako važan taj psihološki momenat, ako se digne psihički i par utakmica ga krene sto da ne? Ali nije uspio u NBA, propao je, slavi nacijo zavisti i ljubomore. Neka crkne komšiji krava, a vala i moja da nema od koga kupiti mlijeko. Ako je naš uspio nemoj slucajno da bi ga podržali, pljuvanje obavezno. A vala i repka ima jako veliki roster NBA igrača, tako da ebeš Musu, izgurat cemo Eurobasket sa Gordićem, ako uspijemo da ga vratimo.
Hej glupi Bosnjo, nije ni čudo što te Balijom iz milja zovu. To i jest tvoj mentalitet.
P. S javili se salabajzeri da uzimaju u usta BHF. Puu defektasi nesretni i jadni koji ovdje anonimno liječite lične komplekse i frustracije
Nisam siguran jel isto otici kod kIneza na dodatni trening ili kod onog Turcina gdje idu Llilard,Nurkic ,poznati Bokseri itd,itd.......Talenat je jedno a pravi izbor kod dodatnog trenera drugo.btw,i Nurk je dosta togao morao dodati u igri da bude bilo kakav faktor u nba...(ali se trudi i napreduje koliko toliko,ehh to je Talenat.).Musa je lijen lik,koji misli moze on bez toga svega igrati u Nba.Admir_Sa je napisao/la: ↑22 dec 2020, 00:05Puno manja konkurencija je na visokim pozicijama i puno lakše je nekako dotjerati tijelo kao centar nego se ganjati sa onim životinjama na bekovima. ja mislim da se Musa maksimalno trudio al realno njegovo tijelo ne može ispratiti nba ritam i to je tolumani je napisao/la: ↑21 dec 2020, 22:01MElloo je napisao/la: ↑21 dec 2020, 21:27
Sa 16 je musa bio bolji igrac, i sa 18 ali manja je bila razlika.E ovaj napredak koji je Nurkic ostvario od 18 do 21 tu je Musa ostao isti igrac.I tu se napravila razlika velika u korist Jusufa.Jusuf i sad sa 25 26 stalno napreduje i sve je bolji.To Musi fali
Nurkic je 2,3 stepenice iznad....
Ne znam zašto uopšte pokušavaš, ako mu ni fizička građa između Muse u Kurucsa nije jasna što je očigledno, kako će shvatiti razliku između pljuvanja i kritike gdje mora malo i mozak uključiti. Vidiš da sam i ja batalio, ne vrijedi.Ghuraba je napisao/la: ↑22 dec 2020, 02:45Ti si momcino polijepo iskompleksiran i logika kojom se vodis je smijesna. Poredis dva kosarkasa koji igraju totalno razlicite pozicije. Momak gore prica o Musi koji igra poziciju na kojoj se najteze nametnuti u nba (pozicija 2/3), a ti ga poredis s tipom koji igra poziciju 4 i koji je u jednom periodu povremeno igrao cak i peticu (kad su i Jordan i Allen bili povrijedjeni). Zajednicko njima dvojici je jedino to sto su priblizno iste visine, a doslovno sve ostale karakteristike su im potpuno razlicite. I Durant i Howard su gotovo u centimetar isto visoki, ali se apsolutno u svemu ostalom razlikuju.
ovo čitamo otkako je otišao u SAD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.