Ma dobijate ovo. Mi jedino uzimamo jace ekipe ove sezoneCipiripiblicblic je napisao/la: ↑01 nov 2022, 23:23Navodno mora proći 6 dana, utakmica je za 5, a već nam nedostaju Kuluševski i Richarlison.
Računajte da izlazimo s 3-5-2, jer je mali broj dostupnih napadača. I igrajte kao protiv Foresta i Leedsa.![]()
Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
-
- Kontakt:
dachodachoni je napisao/la: ↑01 nov 2022, 23:27Ma dobijate ovo. Mi jedino uzimamo jace ekipe ove sezoneCipiripiblicblic je napisao/la: ↑01 nov 2022, 23:23Navodno mora proći 6 dana, utakmica je za 5, a već nam nedostaju Kuluševski i Richarlison.
Računajte da izlazimo s 3-5-2, jer je mali broj dostupnih napadača. I igrajte kao protiv Foresta i Leedsa.![]()

Nismo od 2017., bilo bi lijepo.

@solo
Veceras slijedi nova blamaza kod kuce, ima Napoli da ih rastavi jos vise nego prosli put.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Da su malo ranije prokinuli na kraju bi i prvi bili.
Jbg umalo da se opet nadam Liverpool - Frankfurt dvomecu.
Jbg umalo da se opet nadam Liverpool - Frankfurt dvomecu.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
-
- Kontakt:
Vracamo li se protiv Tottenhama 4-3-3?
Alisson
Trent-Konate-VvD-Robbo
Hendo-Fab???-Thiago
Salah-Firmino-Darwin
Meni je Fabinho i veceras bio prelos, stalno kasnio s reakcijama, napravio je valjda 10 faulova. Valjda Hendo bude spreman.
Alisson
Trent-Konate-VvD-Robbo
Hendo-Fab???-Thiago
Salah-Firmino-Darwin
Meni je Fabinho i veceras bio prelos, stalno kasnio s reakcijama, napravio je valjda 10 faulova. Valjda Hendo bude spreman.
- SoloControTutti
- Kontakt:
Nevjerovatna ekipa, back to back porazi od dvije najlosije ekipe u prvenstvu, izmedu toga trehnuli City i upisali 5 pobjeda za redom u LP, veceras otresli ekipu s najjacom formom u ligama petice, kakav cirkus.

Ne sikiram se plaho za LP. Do februara ima vremena, a pokazali smo da možemo kad hoćemo. Šteta što nema Barce, jer nam se otvara put ko 2019.
Drugi u grupi sa Napolijem, Bayern u osmini, Porto u 1/4, Barca i Tottenham u finalu. Izbaciti ćemo Real umjesto Barcelone.
Darwin je kaos. Svugdje je, leti ko lud, smeta, nepredvidljiv. Ide lagano preko 20 golova ove sezone. I dalje mi se ne sviđa njegov prvi dodir ako to nije šut, izgleda nekako smotano.
Diaz - Nunez - Salah će biti seks. Samo mi žao Jote, i on zaslužuje da igra.
Ramsey je fino odigrao svoje minute, očekujem start protiv Derbyja i neke minute protiv Southamptona.
Drugi u grupi sa Napolijem, Bayern u osmini, Porto u 1/4, Barca i Tottenham u finalu. Izbaciti ćemo Real umjesto Barcelone.
Darwin je kaos. Svugdje je, leti ko lud, smeta, nepredvidljiv. Ide lagano preko 20 golova ove sezone. I dalje mi se ne sviđa njegov prvi dodir ako to nije šut, izgleda nekako smotano.
Diaz - Nunez - Salah će biti seks. Samo mi žao Jote, i on zaslužuje da igra.
Ramsey je fino odigrao svoje minute, očekujem start protiv Derbyja i neke minute protiv Southamptona.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jota>Diaz
-
- Kontakt:
Svakako, i meni je konkretniji. Ali godi i Diazova energija na terenu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
NEW: It has been claimed that Reds boss Jurgen Klopp has reached an agreement with the club's owners, Fenway Sports Group, to go “all in” to sign Jude Bellingham. #lfc [liverpool echo]
It has then been stated that Liverpool have set aside €100million [£86m] to bring the young midfielder to Anfield, although it does not specify whether this would be in January or next summer, as per
@LivEchoSport
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Daj odmah Bayern ili Real pa da znamo na čemu smo.

Svi timovi imaju najviše šanse da igraju baš protiv nas, šta je biti poželjan protivnik

Engleski tim sa najviše bodova u grupi, jedini završili drugi

Bayern, pa Porto u 1/4

Mora biti bar jedan prejak mec odmah u ovoj fazi pa sad hoce li to bit ove nase tetke protiv Reala/Bayerna ili protiv PSGa ostaje da se vidi.
Daj nam Porto odmah.
Daj nam Porto odmah.
Kad je izvlacenje?
U ponedjeljak u 12h.
Mi drugi u grupi, a samo Bayern osvojio više bodova od nas

society
Navodno tier 2 za Chelsea. Nešto se dešava momci

Nema sanse na svijetu da dovedemo I Rice I Bellinghama. Ali trebaju nam 2 automatska startera na sredini.
Ne bih se bunio za Ricea kao dugoročnu zamjenu za Fabinha, iako je ovaj relativno još mlad.
https://one-versus-one.com/en/compare-p ... eclan-Rice
https://one-versus-one.com/en/compare-p ... eclan-Rice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.