Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Breaking news
Liverpool ne zeli Edina Dzeku...
Liverpool ne zeli Edina Dzeku...
U tome i jeste poenta. Opća je ofanziva susjeda na svaki segment našeg društva. Svaki značajniji medij u BiH pun je botova sa zadatkom da nam zgade vlastitu zemlju i sve što je predstavlja, da je i u očima onih koji je vole učine nemogućom. Veliki broj istih je i u svim redakcijama najčitanijih internet portala kod nas. Ko toga nije svjestan ima problem.Swanfilter je napisao/la: ↑01 feb 2021, 18:21Kakvi pacenici ovdje obitavaju. Nekada je ovaj forum bio biblioteka sporta, da kazem. Danas kao da bi srbijanske tabloide citao.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Son Dakika: Dzeko alla Fenerbahce sportklub.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Foneseca ja izjavio da se nosio sa mnogo vecim mangupima od Dzeke i da je Dzeko za njega zavrsena prica. Dakle tribine do kraja sezone.
Dosta je bilo Amre i vas alfa muškaraca koje žena udara oblatnom po glavi u Bingu, od sada ću brisati svaki post vezano za tu temu. Pretjerali ste.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nabijem ga na ****.
Smijurija od trenera koji ne zna prebrojat izmjene.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
izabrao je najgoru opciju da ostane u klubu i da sjedi na tribinama ili eventualno na klupi.. nadam se da moze vratiti status prvotimca i izgladiti odnose s trenerom..
samo je bezveze realno sto su se moderatori izlozili na pricu oko amre, jednostavno ona igra veliku ulogu u njegovim izborima u zivotu samim tim to se odrazava na fudbalsku karijeru naseg kapitena, ne znam samo sto je zabranjeno to reci i zasto ne bi bio podlozan kritici ko i svako drugi sto bi bio da je na njegovom mjestu..
samo je bezveze realno sto su se moderatori izlozili na pricu oko amre, jednostavno ona igra veliku ulogu u njegovim izborima u zivotu samim tim to se odrazava na fudbalsku karijeru naseg kapitena, ne znam samo sto je zabranjeno to reci i zasto ne bi bio podlozan kritici ko i svako drugi sto bi bio da je na njegovom mjestu..
Nije njemu Amra kriva što je onomad izabrao City, pa kasnije Romu nakon što je već dobro srozao svoju reputaciju. U tom momentu se i Roma činila kao premija.
Uostalom, nema ništa pogrešno u tome da porodicu stavlja na prvo mjesto. Njegov život, njegova stvar i niko nema pravo da mu popuje oko toga.
Uostalom, nema ništa pogrešno u tome da porodicu stavlja na prvo mjesto. Njegov život, njegova stvar i niko nema pravo da mu popuje oko toga.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !

Kakva crna Turska. Edin je World Class igrac
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 01 feb 2021, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ostaje u Romi i babuka preuzima kapitensku traku. Kraj price.
Liga sampiona je cilj.
Liga sampiona je cilj.
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 01 feb 2021, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
Goitivi ga Fonseka ko brata rodjenog.
Vidjet ćemo, ali lično mislim da mu to i nije neka neophodna stvar. Više pitanje nekog prestiža.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Ovo za Fener

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.