secer je napisao/la:geronimo je napisao/la:s tim da ovaj nema sta raziti u napadu, jer dok se vrati nazad strijelac protivnicke ekipe vec dobio zuti zbog skidanja dresa nakon postignutog gola.

ovo j istina
(znam da si procit´o

)
khm, khm..
gero(t.b.) druze stari, "zaboravi" ti meni kazat koji su to momci koje ti vidis na mjestu onih sto si istjerao iz tima?

ps
ha.o, magat te ka.o

sta je ovo? kakav je ovo odgovor? sve sami smajlici, al' nam je neko dobre volje.
namjerno citiram citav post da nasa omladina vidi s kim ja imam posla.
rekoh o'so seco da spije, ja taman ucer'o lajku u garazu, pogledacu sutra njegovo odgovor. kad on ovako nesto, samo sto nije poceo recitovati.
emisija zelje i pozdravi su na drugom kanalu. volio bih i ja maicona ili slicne njemu. ali to se ne povezuje sa bayernom, tako da necu dzaba o takvim stvarima glavu razbijati. kad od troglave azdahe cujem kakvi su im planovi i lista zelja, onda mogu reci...taj bi mogao biti pun pogodak ili ovo je sljedeci promasaj.
sad-zasad bio bih zadovoljan i sa romanistom riise-om (ex-pools). juniors marioneta opet piva drugu pismu i kaze...nece se vise desavati transferi ala brafonja ili pranjic (koji ce haman vanka nakon zavrsetka sezone).
neuera ako dovedu mogao bi trajno rjesiti pitanje golmana (promjenio sam misljenje o njemu). spominju se jos boateng (nije los) i nekakav mladi zabar iz barija (bonucci ili tako nesto) na mjestu stopera.
nekih vecih promjena nece biti, s obzirom da su produzili sa vb i mvb.
ostaje da se vidi hoce li tebi izaci u susret i dopeljati nekog ekstra veznjaka, da dijeli lopte kingu i konigu.
i naravno...koliko bih volio da izbacimo ono englesko smece (pozdrav ekipi sa old.t.

), toliko bih se radovao kada bi angazovali dzeku.
ps: sta ti znaci ta skracenica ili ti incijali?
pps: hare, ne odgovori ti njemu

pokazi nam svoju pjesnicku dusu, umijes ti to.