Znaci ne samo sto si glup, nego si i nepismen jer stvarno ti citanje ne ide bas od ruke, ili samo volis izmisljati stvari, nisam bas siguran, ali ni jedno od toga me ne bi iznenadilo. Jer me niko nije tako prozvao, jedino tebe prozivaju tamo, da hajpas svakog igraca, da nestanes od novembra i sl. Isto tako nemam stil pisanja kao sto imaju mogli i goretzka na koje asociras, ali smo uspostavili da ne znas citati pa to i nema neku vrijednost kad ti napises.wadethegreat je napisao/la: ↑22 jul 2025, 14:21Prozvalo te vise ljudi hahahhahahha.
Mislim ono nakon tri posta ljudi skontali da si paglu.
Imas isti stil pisanja kao 10 profila na ovom forumu.
Jedan lik se vrti od teme to teme jadno.
Ja odmah na pasivno agresivno ponasanje na majku idem na vas trolere nemam milosti.
Ima ovdje ljudi sa kojima se ne slazem godinama pa pisemo normalno.
Peres me druze nisi jedan post ovdje vrijedan pomena napisao ono paglu si brate provalili te ljudi odmah.
Da ne idemo u off kloni me se ti si u nekoj sekti.
Sto se tice ove teme, ima dosta momaka sa kojima se cesto slazem, i sa tobom sam se slozio isto dosta puta. Sasvim je normalno da se covjek ne slaze oko apsolutno svega, ali tvoj zaostali mozak nazalost nije u stanju da to shvati i automatski izgleda mora da vrijedja i spominje mamu. I izvini molim te sto moji postovi nisu na tvom nivou, ipak je jako tesko hajpati svakog igraca kojim se povezujemo i sa vremena na vrijeme postaviti glasinu nekog lijevog izvora koja nema veze sa realnoscu.
Otislo je ovo u off trenutka kad si me bez ikakvog razloga krenuo vrijedjati, tako da sjasi ti sa mene molim te