Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

IlCapitano
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la IlCapitano » 22 avg 2016, 00:10

Može Schweini, preporoditi još jednog majstora.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

JuventinoVero
Kontakt:

Re: RE: Re: Juventus FC

Post Postao/la JuventinoVero » 22 avg 2016, 00:22

Mig_Mig je napisao/la:Ako imas 60miliona, onda cemo ga dovesti, jer postoje na trzistu. Ako nemamo i necemo ga dovesti
Nešto ne vjerujem da ćemo istresti jos 60..to bi bilo 200 ovaj prelazni rok..ali da nam treba klasa, treba..

Matuidi mi je jedina klasa koja se spominje u zadnje vrijeme.

Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 22 avg 2016, 00:28

Necemo 60 za transfer, ali sam tu racunao platu igraca !
Max Allegri

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 22 avg 2016, 00:30

Čuj Schweini...ubire Beppe neke novce od bolnice za liječenje ovih fudbalera :mrgreen: kako bi to potencijalno rahitičan vezni red bio, Khedira, Asa, Švajni, Marcha pa Lemina i Pjanke i već povrijeđeni Sturaro. Tu je samo Hernanes za koga je svejedno jel' povrijeđen ili ne :lol:

Šalu na stranu, nadam se da će stići neko solidno pojačanje u veznom redu pa da nastavimo sa užitkom pratiti ovu sezonu koja je otvorena jednim odličnim 1.pol., te na kraju upisana vrlo vrijedna i zaslužena pobjeda...

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 22 avg 2016, 00:45

no!
Odgovor Di Marzia kad su ga upitali za Juve i Bastiana.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 22 avg 2016, 01:41

Ma jedan veznjak mora doci, ne mozes ostati na ovako staklenim igracima poput Ase i Khedire, Marchisio je vec povrijeden i nema ga pofin period tako da njega ne treba jos ni u kakve kombinacije ubacivat. Slazem se definitivno da Asamoah moze biti najvece pojacanje jer je strasan igrac ali zar stvarno sebi mozemo priustiti taj rizik da bukvalno strepimo svaku utakmicu, svaki start. Mislim ako nista barem veznih igraca ima na izvoz.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 22 avg 2016, 13:59

Svajni i Juve, nista.
ESCLUSIVA TJ - Schweinsteiger, nessun riscontro. Ancora nessuna accordo tra il tedesco e la Juventus
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 22 avg 2016, 15:23

Bas zatisje, ne zelim da prezivljavam 31.8 na aparatima ! Inace dodao bih da je Alvaro ponovo flopao, nadam se da se ne varam ali uzasno mu je krenulo.
Max Allegri

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 22 avg 2016, 16:10

Čestitke na zasluženoj pobjedi. Ne znam zašto ste nezadovoljni veznim redom, oni protiv nas u subotu su odlično izgledali, pa jedva smo prilazili šesnaestercu. Gol iz prekida više sretno, nego spretno.
Sljedeće godine će dva glavna kandidata za Ballon d'Or biti Paulo Dybala i Gonzalo Higuain.
NON MOLLARE MAI

Pogba
Kontakt:

Juventus FC

Post Postao/la Pogba » 22 avg 2016, 16:46

Mig_Mig je napisao/la:Bas zatisje, ne zelim da prezivljavam 31.8 na aparatima ! Inace dodao bih da je Alvaro ponovo flopao, nadam se da se ne varam ali uzasno mu je krenulo.
Ti haman navijas da flopuje.
Odigrao je solidno, jednu cistu situaciju imao 1 vs. 1 i brzi je bio te umjesto da prodribla i zabije on ide na penal i dobije zuti.
U sljedecem napadu ista situacija i ovaj put prodje i golman mu skine.

Slicne bubice i dalje, nije hladan pred golom cesto te i dalje bespotrebno pada na bezvezne kontakte koje moze lagano zavrsiti u svoju korist igrom ledjima. Za njega vazi sto i za Pogbu, ova godina im je trebala biti ona u kojoj ce imati definitivnu eksploziju popracenu izvrsnim statistikama, ali u Juventusu. Ovako ce sigurno jedan podbaciti, a prije Alvaro zbog konkurencije, ali i stvari u kojima je trebao napredovati, a prije svega na aspektu psihe koja kod njega igra bas znacajnu ulogu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 avg 2016, 16:53

treba nam igrac jaci i od Matuidija..u ovom momentu tesko naci

a sto se tice potrosnje u ovom prelaznom roku trenutno smo u plusu po nekim racunicama tako da ocekujem NAJMANJE 80 miliona spremih za nova ulaganja inace mi ni po cem nismo napredovali
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 22 avg 2016, 17:05

Na VS kažu da je 'Mister X' Ruben Neves iz Porta. Zadnji vezni, kapiten već sa 19 godina, wonderkid na FM-u što je najbitnije. :mrgreen:

Imamo odličan odnos sa Portom, ali agent mu je Mendes koji baš nije za to da mu igrač ide u Serie A. :facepalm:

Kažu podsjeća malo na Busquetsa, Redonda kao tip igrača.

Po svim ovim tipovima igrača sa kojima smo se dosad povezivali (Matić, Kante, Gustavo, Witsel, sad i Neves) meni izgleda da Allegri hoće nekog klasičnog zadnjeg veznog, ne registu, kako bi dao još više slobode Khediri, Pjaniću, Marchisiu da se ubacuju u 16m iz drugog plana što očigledno voli, Sturaro je o tome pričao još prošle sezone. :thumbup:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 22 avg 2016, 17:15

Ne mora značiti. Neki dan je rekao da više nije ni bitno je li regista ili mezzala, samo da je igrač kalibra Juventusa. Tako da može biti taj profil, a i ne mora. Uglavnom, nismo ovo baš idealno odradili, znali su oni da Pogba odlazi, a mi i dalje lutamo.

A svakako sam za mlađe igrače, a kada smo se doveli u vezu sa Hererom neki dan ja sam ga zamijenio s Nevesom i bilo mi čudno što ima 26 godina. Ne bi bio loš potez.

Dosta se piše o Lichtu u BVB za 12M. Ako dođe Cuadrado magari.

#MaxOUT

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 22 avg 2016, 18:07

Ko god dosao,kakav god kalibar bio nece se odma uklopiti u ekipu. Ne kazem da je moglo drugacije,jer u dosta slucajeva i nije,ali previse promjena je u ekipi svake godine i to uglavnom je rijec o kljucnim igracima.
Klub napreduje,znaju sta rade,znaju kupiti i napraviti igraca,nekoliko igraca apsolutne svjetske klase je otislo iz kluba a kao takvi nisu dosli,ni blizu.
Uprkos svim tim pozitivnim elementima ja vjerujem da je kada je podizanje sansi za uzimanjem LP u pitanju kljucno da se u jednom momentu zaustavi odlazak najboljih kako bi jedna ekipa,jaka i uigrana, provela bar 2 god zajedno da se uigranost digne na najvisi moguci nivo.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 avg 2016, 18:10

jbg ajmo to ovako postaviti, da LP uzme vezni red Lemina, Kedira, Asamoa, Pjanic, Markizio bi bila prvorazredna senzacija rijetko kada vidjena..ostatak tima je apsolutno na nivou osvajaca LP, ali vezni red opasno kaska za najjacim timovima

u 2 god si izgubio neke od najboljih veznih igraca na svijetu, a nisu adekvatno dopunjeni i sad se to osjeti..za seriju A dovoljno, za LP mislim da nema sanse..tu vidim samo 2 igraca (Kedira i Markizio) koji su na nivou favorita za osvajanje LP,a zdravlje obojice je blago receno upitno..ok prosle sezone su otislo Pirlo i Vidal, doveo si Kediru i otvorio vise prostora za Pogbu koji je sam po sebi igracina..sad bgm da otvaras vise prostora Asamoi ili Lemini- jesu li to igraci za osvajanje LP ?? opet kazem , dabogda

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 22 avg 2016, 18:13

Apsolutno netačno. Kad bi svi bili zdravi Marchisio, Khedira, Asa i Pjanić u bilo kojoj kombinaciji u 3-5-2 ili 4-3-1-2 je vrhunski vezni red.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 avg 2016, 18:16

IlCapitano je napisao/la:Apsolutno netačno. Kad bi svi bili zdravi Marchisio, Khedira, Asa i Pjanić u bilo kojoj kombinaciji u 3-5-2 ili 4-3-1-2 je vrhunski vezni red.
realno, neka kladionica na ovo ne bi dala ni 20% sanse
al kao sto sam i rekao Kedira i Markizio ZDRAVI i jesu vrhunski igraci, ovi ostali bgm dabogda
ja i dalje ne vjerujem da cemo igru dati u ruke recimo Pjanicu

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 22 avg 2016, 18:20

Pa zato ćemo i dovesti još jednog veznjaka da popuni to mjesto. Ja imam neki dobar osjećaj da će ovo biti Asamoina sezona i da neće imati problema sa povredama.

Isto tako mislim da će Pjanić napraviti iskorak u apsolutnu svjetsku klasu i ponajboljeg dirigenta igrom na svijetu, a ti živiš pod dojmom da on to ne može.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 22 avg 2016, 18:22

IlCapitano je napisao/la:Pa zato ćemo i dovesti još jednog veznjaka da popuni to mjesto.
Svinjopenjač :hmmmmm:

Pogba
Kontakt:

Juventus FC

Post Postao/la Pogba » 22 avg 2016, 18:28

Cak i da trojac Marcha-Pjanic-Sami odigra 50 tekmi tu nesto fali realno. Fali taj jedan koji moze promijeniti sve individualno, predriblati, zabiti.

Mozda smo to nesto dobili na drugim pozicijama, ali fali i u sredini jedan takav.
No, mijenjamo i stil igre pa i dalje mislim da nece to biti tako lose. Na bekovima smo jaki, a jos s Juanom i Pjacom dobijamo tu prodornost.
Sve zavisi od zamisli Maxa, ako bude znacajno koristio Juana i Pjacu mislim da bismo to nadoknadili.
Npr. Kroos-Modric-Casemiro je rekao bih po fizionomiji vrlo slican onom Marcha-Pjanic- Khedira. Tako da, nije strasno.

Ali taj jedan ipak ne bi skodio i nadam se da ce pogoditi s njim. Draze bi mi bilo da je potencijalna klasa nego neko ko ce jednu ili dvije sezone igrati prije nego sto mu nestane benzina jer mu je igra zasnovana na fizikalijama. Ne bih volio da bude regista.

Glede Ase, normalan igrac koji ne moze postati klasa, nema dovoljno znanja, preciznije, talenta za takvo nesto. Svakako dobra zamjena.

Ne bi bilo lose uzeti npr. tog Nevesa, a Witsela potpisati u Januaru te ga dobiti dzaba u Julu.

#MaxOUT

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.